Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
pa jbg, ali ako ga krene tesko njima....Ted Mosby je napisao/la:Ma ovaj Arenas forsira a neće ga nikako
ne bi ni allena i garnetta bilo u bostonu da im ih liga nije poklonila-Paja je napisao/la: Nego ima li Jamesa i Bosha u najsportskijem gradu?
Ma to ba sve zavjera!Wolverine je napisao/la:ne bi ni allena i garnetta bilo u bostonu da im ih liga nije poklonila-Paja je napisao/la: Nego ima li Jamesa i Bosha u najsportskijem gradu?
-Paja je napisao/la:[
hahaha znam ja dva navijaca Lakersa kazu mi Navaro bolji od Bryanta i Navara bi voljeli da imaju u ekipisuplja.
Rose moze nabijati statistiku u slabasnim Bullsima ali on nije pobjednik, veliki igrac u Bostonu on nista ne bi napravio njegove asistencije se ne mogu mjeriti sa vizionarskim i magicnim potezima Ronda. Navijac koji kaze da bi u Bostonu zelio Rose ispred Ronda nije normalan. Nego ima li Jamesa i Bosha u najsportskijem gradu?
rondo nema sut,ali ima 14 asistencije po mecudema je napisao/la:rondo je igrac koji nema sut i bez kojeg boston sve redom pobjedjuje a tvoje a ti ne znas nista o nba zato suti
maskota dominirA
run,n,gun je odbrana ovo je najveca glupost na nba temi ikad
Kakva je to odbrana u kojoj ekipa svaku utakmicu prima preko 100 poena?dema je napisao/la:rondo je igrac koji nema sut i bez kojeg boston sve redom pobjedjuje a tvoje a ti ne znas nista o nba zato suti
maskota dominirA
ima i Rose 9 pa sta sad?....zar nije bolje imati 25p i 9 asistencija po utakmici?...imao bi on i vise da ima Garneta i Allena u ekipi sigurno....Kod nas ni centri nemaju dobar procenat suta, dok kod Bostona imaju..Rose je vec poboljsao to kako je dosao Boozer i sve vise i vise ima asistencija ...eto veceras je imao 25p 8 ast i 6 ukradenih lopti ebigaalfarouqaminu je napisao/la:rondo nema sut,ali ima 14 asistencije po mecudema je napisao/la:rondo je igrac koji nema sut i bez kojeg boston sve redom pobjedjuje a tvoje a ti ne znas nista o nba zato suti
maskota dominirA
ma da kada bi imao garnetta i allena imo bi sigruan sam 25 po mecu, daj ne lupaj....SaltCityAttack je napisao/la:ima i Rose 9 pa sta sad?....zar nije bolje imati 25p i 9 asistencija po utakmici?...imao bi on i vise da ima Garneta i Allena u ekipi sigurno....Kod nas ni centri nemaju dobar procenat suta, dok kod Bostona imaju..Rose je vec poboljsao to kako je dosao Boozer i sve vise i vise ima asistencija ...eto veceras je imao 25p 8 ast i 6 ukradenih lopti ebigaalfarouqaminu je napisao/la:rondo nema sut,ali ima 14 asistencije po mecudema je napisao/la:rondo je igrac koji nema sut i bez kojeg boston sve redom pobjedjuje a tvoje a ti ne znas nista o nba zato suti
maskota dominirA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.