SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: SSC Napoli
odlicne igre na pocetku prvenstva,cestitam na novoj pobjedi.
Gostovanje kod Arsenala, domacini nemaju sanse

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Vala basLillard je napisao/la:Gostovanje kod Arsenala, domacini nemaju sanse![]()

Arsenal u katastrofalnoj formi,morali bi to iskoristit,bice iznenadjenje ako ne pobijedi Napoli
SLOBODA NAVIJAČIMA
Zuniga produzio ugovor na 4+1, otkupna klauzula 35mil.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Pu uzdao se u Higuaina, i igrao X2, koji bi pravio djecu njiovim stoperima, al' posto njega nema tesko da ovom prolazim... Ajde uzdam se u fortunu pa da Argentinac zaigra.... Jer mi nekako Pandev i ne ulijeva neko povjerenje...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Steta sto nema Gonzala, bit ce zahebano, ali Rafa znao posao..Ocekujem golijadu 

Steta... 
Sastav: Reina; Mesto, Albiol, Britos, Zuniga; Inler, Behrami; Callejón, Hamsik, Insigne; Pandev

Sastav: Reina; Mesto, Albiol, Britos, Zuniga; Inler, Behrami; Callejón, Hamsik, Insigne; Pandev
Predobra akcija Arsenala. 1-0
E moj Britos, ti ni lopte ne znas izbit' kako treba.
E moj Britos, ti ni lopte ne znas izbit' kako treba.

Napoli trom, daj Boze da bilo sta urade u ovoj utakmici, inace Englezi nikako ne odgovaraju talijanima, brz je ovo nogomet za Napoli !
- francobaresi
- Kontakt:
To je stvar mentaliteta pojedinih ekipa , nikakve brzine ili tako nešto.juveboy je napisao/la:Napoli trom, daj Boze da bilo sta urade u ovoj utakmici, inace Englezi nikako ne odgovaraju talijanima, brz je ovo nogomet za Napoli !
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Juventus je bio tri puta jaci negoli sad, medju top tri na svijetu, ali kad je igrao protiv engleza, pogotovo Arsenala, izgledali su smijesno!
Ovaj Mesto ama bas nista ne zna da uradi. 

Ovo jednostavno ne ide. Prelose je Napoli usao u igru, totalno zbunjeno, Zuniga me negativno iznenadio. Steta.
Napoli igra kao neki trećeligaš nisu u stanju napraviti bar jednu smišljenu akciju. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sad kad ga zavaljaju odmah na pocetku drugo pa ce bitSaurman je napisao/la:Napoli igra kao neki trećeligaš nisu u stanju napraviti bar jednu smišljenu akciju.

Arsenal igra odlicno, kao i cijele sezone, ali Napoli igra najlosiju utakmicu ove sezone. I pored Sassoula. Previse prostora za krila, sredian nikakva, napad nepovezan. Kao sto sam i rekao, nadam se da ce zabit barem jednog.
Pa stvarno ovaj Britos nije ni za kurrac.
Gledam cesto Napoli (uz Fiorentinu su mi najdrazi u Italiji) i uvijek je neki problem s njim.
Ako se ne varam protiv Chieva je kriv za 1 ili 2 gola.
Sta je sa Cannavarom?
Sigurno je bolji od ovog panja.
Gledam cesto Napoli (uz Fiorentinu su mi najdrazi u Italiji) i uvijek je neki problem s njim.
Ako se ne varam protiv Chieva je kriv za 1 ili 2 gola.
Sta je sa Cannavarom?
Sigurno je bolji od ovog panja.
http://upload.slike.com/slike/2013/10/1 ... px----.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
Reina; Mesto, Fernandez, Britos, Armero; Behrami, Inler; Mertens, Hamsik, Callejón; Pandev
Moramo uzeti Livorno.
Makedonce 1:0. Strasan prodor Mertensa.
Reina; Mesto, Fernandez, Britos, Armero; Behrami, Inler; Mertens, Hamsik, Callejón; Pandev
Moramo uzeti Livorno.
Makedonce 1:0. Strasan prodor Mertensa.

Inler u svom' stilu za 2:0. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.