Sport i TV

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Sport i TV

Post Postao/la JoseMourinho » 05 jan 2016, 20:33

@arelinho
cekaj yebemu gdje ti te cijene nadje :D

ovaj Grande family je 59,90, a ono gore bi trebalo biti 47,90 + 18 :D

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 05 jan 2016, 20:35

JoseMourinho je napisao/la:@arelinho
cekaj yebemu gdje ti te cijene nadje :D

ovaj Grande family je 59,90, a ono gore bi trebalo biti 47,90 + 18 :D
Evo ti ovdje pise. Tako bi trebalo biti od 17.1.2016.

http://www.hs-hkb.ba/wp-content/uploads ... .2015..pdf

a ovo od kad pocinje na kraju ti pise :D Te bi cijene trebale biti.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 05 jan 2016, 20:38

I dodaj na te cijene 15KM za kablovsku. :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 05 jan 2016, 20:40

messilla je napisao/la:I dodaj na te cijene 15KM za kablovsku. :mrgreen:
Ozbiljno ? :mrgreen: :mrgreen: Ako je tako da se doda na tu cijenu 15 KM bude onda ovako kako je naveo murinjo gore. Ako bude tako onda cu samo ovaj duo net bez ovog grande. Ovaj grande previse izadje. Ne bi bilo previse da necu i moju tv prikljuciti.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 05 jan 2016, 20:40

Finansiranje uhljeba u državnoj firmi, stranačkih kadrova i šire rodbine se definitivno ne može sprovesti pod patriotizam.

Živimo u konzumerističkom svijetu i u skladu s tim Telemach šiša taj nesrećni BH Telecom po svim parametrima i meni je kao kupcu usluga to najvažnija stvar. Pričati o monopolu i nelojalnoj konkurenciji i držati stranu domaćih telekoma koji su dvije decenije radili šta su htjeli je apsolutno presmiješno i deplasirano.

Dakle, prva i glavna stvar: ja kao kupac i šta je za mene bolje. Kraj priče.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 05 jan 2016, 20:41

@arelinho
ovaj dio si fulio
Mjesečna cijena ne uključuje Mjesečnu naknadu za održavanje KKS i praćenje analogne kablovske televizije u
iznosu 15 KM.
Minimalno trajanje pretplate na MIX DUO i TRIO pakete je 12 ili 24 mjeseca.
evo ti ovako, slobodno na telemach.ba gledaj pakete to je to isto :mrgreen:
slika
Zadnja izmjena: JoseMourinho, dana/u 05 jan 2016, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 05 jan 2016, 20:41

rio_Ferdy88 je napisao/la:Vala uvijek ću radije dati novac državnoj firmi nego nekim strancima koji će te novce odnijeti iz BiH, dok će ovako ti novci biti investirani ponovo, kroz sponzorisanje repki, lige, stipendija, vraćanje novca u budžet kroz dobit itd..

Isto radim i kad su banke u pitanju, samo domaće. :bih:
Alijansa za promjene je davno privatizovala banakrski sektor :) Jedini najbolji izlaz da imas sve, Bhtelecom internet i digitalni D3 telemach 18 mjesecno ! :)
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 05 jan 2016, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 05 jan 2016, 20:43

JoseMourinho je napisao/la:@arelinho
ovaj dio si fulio
Mjesečna cijena ne uključuje Mjesečnu naknadu za održavanje KKS i praćenje analogne kablovske televizije u
iznosu 15 KM.
Minimalno trajanje pretplate na MIX DUO i TRIO pakete je 12 ili 24 mjeseca.
evo ti ovako, slobodno na telemach.ba gledaj pakete to je to isto :mrgreen:
slika
Onda brate ovaj duo net nema mi druge. :lol: :lol: kako sam se mogao zajebati pa da mi dodje racun 70 KM hahahah

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 jan 2016, 20:43

hilmo je napisao/la: E pa vidiš, BH Telecom uplaćuje novac državi a ta država ga neće da zaštiti.
Pa Sud je donio presudu, Konkurencijsko vijeće isto tako utvrdilo to. Problem i jeste što ljudi ne vode računa o tome, isto kad i u prodavnicu odu pa ne gledaš jel domaće ili strano, direktno štetiš ekonomiji svoje države, čime smanjuješ šansu za otvaranje novih radnih mjesta itd.
hilmo je napisao/la:Da se ne zavlačimo u dalju diskusiju, ja bih najsretniji bio kada bi se svi oni dogovorili pa da SK bude na Telecomu a i AS na Telemachu, da ne moram priključivati oboje, a fakat planiram na proljeće uzeti onaj MojaTV Basic.
Pa to bi jedino bilo fer, nek ispoštuju presudu, ako su već sigurni u svoj kvalitet, da vidimo šta će reći korisnici, ali znaju i oni da im je to najveći adut u borbi protiv konkurencije.
hilmo je napisao/la:Ipak Raiffeisen i Unicredit imaju više bankomata. ;)
Ma znam to, ali nađem uvijek i ove, nisu ništa dalje od tih, barem meni. :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 05 jan 2016, 20:43

@hilmo
e jedino sto mi je nedoumica je npr. ako imas osnovni paket kojem je cijena na papiru 5KM u paketu i sad hoces da predjes na prosireni koji je 10KM, pretplata ti skace za 5KM? mislim logicno mi je ovako, al opet :mrgreen:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 05 jan 2016, 20:45

arelinho je napisao/la:Ako bude tako onda cu samo ovaj duo net bez ovog grande. Ovaj grande previse izadje. Ne bi bilo previse da necu i moju tv prikljuciti.
Ma taman ti je Duo Net + Moja TV, vjeruj mi. Jedino je problem sa tim terminom Engleza od 16h, ali tu ionako bude hrpa bezveznih utakmica. :mrgreen:

Nego koji si paket Moje TV planirao uzeti?
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 jan 2016, 20:45

Baader je napisao/la: Dakle, prva i glavna stvar: ja kao kupac i šta je za mene bolje. Kraj priče.
Komunista u svijetu konzumerizma :rol:

Da je SDP na vlasti bila bi druga priča :mrgreen:
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 05 jan 2016, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 05 jan 2016, 20:47

rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa kako će ti ponuditi kad je Sud dokazao da to što nude ne daju konkurenciji što je ilegalno, jer znaju da im je to najveći mamac. Plus koriste i postojeću infrastrukturu bez ikakve naknade.

Što se tiče brzina imaš i u BHT-u te brže pakete, kad je Moja Tv u pitanju mislim Full Fast ili tako nešto, na 20mb.

Union je u mreži bankomata domaćih banaka, sa Vakufskom, PBS, BBI, IK, tako da mogu podići na svakom od tih bez provizije, kod mene u gradu imaju na par mjesta već, nije mi nikakav problem otići do njih, čak mi je lakše do njih nego do konkurencije.
Za samo 70KM mjesečno
Pld W D L
38 26 12 0

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 05 jan 2016, 20:49

messilla je napisao/la:
arelinho je napisao/la:Ako bude tako onda cu samo ovaj duo net bez ovog grande. Ovaj grande previse izadje. Ne bi bilo previse da necu i moju tv prikljuciti.
Ma taman ti je Duo Net + Moja TV, vjeruj mi. Jedino je problem sa tim terminom Engleza od 16h, ali tu ionako bude hrpa bezveznih utakmica. :mrgreen:

Nego koji si paket Moje TV planirao uzeti?
Pa uz to duo net uzimam prosireni paket gdje dobijam SK 4,5,6 i uzecu hd paket gdje su mi prva 3 sk kanala u hd-u i eurosport. To na kraju izadje 57,9 KM. Jos ce biti ovo 6 mjeseci kao neki popust sto je na ovoj slici.

Sto se tice moje tv razmisljam izmedju moja tv phone+ i moja tv phone. Pa ne znam kakav je razlika u pitanju izmedju te dvije. Razlika je 3 marke.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 05 jan 2016, 20:51

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Baader je napisao/la: Dakle, prva i glavna stvar: ja kao kupac i šta je za mene bolje. Kraj priče.
Komunista u svijetu konzumerizma :rol:
Ma ne, kao komunista bih trebao brinuti o tome koliko će vladajuća nacionalna partija zaposliti rođaka i svojih kadrova u tekućoj godini i to dodatno plaćati. I sam si svjestan, nadam se, da ti je poveznica promašena.

Da sumiram: je li ovamo brži internet? Je li meni prilagođenija i privlačnija programska shema? Je li jefitnije?

Ne vidim potrebu za raspravom.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 jan 2016, 20:52

JoseMourinho je napisao/la:@hilmo
e jedino sto mi je nedoumica je npr. ako imas osnovni paket kojem je cijena na papiru 5KM u paketu i sad hoces da predjes na prosireni koji je 10KM, pretplata ti skace za 5KM? mislim logicno mi je ovako, al opet :mrgreen:
Prošireni paket je Osnovni paket + dodatni kanali, znači Osnovni 5 KM plus 5 KM dodatni kanali. Logično ;)

Duo TV+Net+SK HD = 43,90
MojaTV basic = 22,20

Mjesečno za luksuz gledanja svih sportskih kanala 66 KM :hmmmmm: :hmmmmm:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 jan 2016, 20:52

anell je napisao/la: Za samo 70KM mjesečno
Trio paket, imaš i net fast, 58 marki.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 05 jan 2016, 20:54

vamo Full Fast paket 70+ KM sa 20 brzinom, vamo za te pare dobijes 120 brzinu :rol: :rol:

realno bez partiotizma (koji je bar meni smijesan sto se tice takvih stvari, jer jbg nasi su pa nek me yebu i muzu logika mi nikad nije bila jasna), ponuda telekoma je debilizam teski, pa i telemach i HS do evo prije neki dan su imali daleko bolju ponudu i niko im nije kriv sto se ne trude nego padaju qurcu za usi jer je najvaznije pokrast, isplatiti plate uhljebima koji yebo majku po 5 puta dolaze da ti srede net/tv, ili onim na informacijama koji ako ne znaju odgovor slucajnu dodje do prekida veze :rol:

Ramsey16
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey16 » 05 jan 2016, 20:57

ADSL net od BHT + Moja Web Tv 21KM
Total Tv 16 KM
I imas i Arene i SK-ubove :D

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 05 jan 2016, 20:57

Eh mesilla sto se tice ove moje tv phone kad bi uzeo posto moji placaju onu rtv pretplatu i to kako se vec zove da li je to ukljuceno u taj paket ili se to opet placa posebno uz fiksni telefon kao sto sam i do sada placao ? :D :D

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.