cekaj yebemu gdje ti te cijene nadje

ovaj Grande family je 59,90, a ono gore bi trebalo biti 47,90 + 18

Evo ti ovdje pise. Tako bi trebalo biti od 17.1.2016.JoseMourinho je napisao/la:@arelinho
cekaj yebemu gdje ti te cijene nadje
ovaj Grande family je 59,90, a ono gore bi trebalo biti 47,90 + 18
Ozbiljno ?messilla je napisao/la:I dodaj na te cijene 15KM za kablovsku.
evo ti ovako, slobodno na telemach.ba gledaj pakete to je to istoMjesečna cijena ne uključuje Mjesečnu naknadu za održavanje KKS i praćenje analogne kablovske televizije u
iznosu 15 KM.
Minimalno trajanje pretplate na MIX DUO i TRIO pakete je 12 ili 24 mjeseca.
Alijansa za promjene je davno privatizovala banakrski sektorrio_Ferdy88 je napisao/la:Vala uvijek ću radije dati novac državnoj firmi nego nekim strancima koji će te novce odnijeti iz BiH, dok će ovako ti novci biti investirani ponovo, kroz sponzorisanje repki, lige, stipendija, vraćanje novca u budžet kroz dobit itd..
Isto radim i kad su banke u pitanju, samo domaće.
Onda brate ovaj duo net nema mi druge.JoseMourinho je napisao/la:@arelinho
ovaj dio si fulioevo ti ovako, slobodno na telemach.ba gledaj pakete to je to istoMjesečna cijena ne uključuje Mjesečnu naknadu za održavanje KKS i praćenje analogne kablovske televizije u
iznosu 15 KM.
Minimalno trajanje pretplate na MIX DUO i TRIO pakete je 12 ili 24 mjeseca.![]()
Pa Sud je donio presudu, Konkurencijsko vijeće isto tako utvrdilo to. Problem i jeste što ljudi ne vode računa o tome, isto kad i u prodavnicu odu pa ne gledaš jel domaće ili strano, direktno štetiš ekonomiji svoje države, čime smanjuješ šansu za otvaranje novih radnih mjesta itd.hilmo je napisao/la: E pa vidiš, BH Telecom uplaćuje novac državi a ta država ga neće da zaštiti.
Pa to bi jedino bilo fer, nek ispoštuju presudu, ako su već sigurni u svoj kvalitet, da vidimo šta će reći korisnici, ali znaju i oni da im je to najveći adut u borbi protiv konkurencije.hilmo je napisao/la:Da se ne zavlačimo u dalju diskusiju, ja bih najsretniji bio kada bi se svi oni dogovorili pa da SK bude na Telecomu a i AS na Telemachu, da ne moram priključivati oboje, a fakat planiram na proljeće uzeti onaj MojaTV Basic.
Ma znam to, ali nađem uvijek i ove, nisu ništa dalje od tih, barem meni.hilmo je napisao/la:Ipak Raiffeisen i Unicredit imaju više bankomata.
Ma taman ti je Duo Net + Moja TV, vjeruj mi. Jedino je problem sa tim terminom Engleza od 16h, ali tu ionako bude hrpa bezveznih utakmica.arelinho je napisao/la:Ako bude tako onda cu samo ovaj duo net bez ovog grande. Ovaj grande previse izadje. Ne bi bilo previse da necu i moju tv prikljuciti.
Komunista u svijetu konzumerizmaBaader je napisao/la: Dakle, prva i glavna stvar: ja kao kupac i šta je za mene bolje. Kraj priče.
Za samo 70KM mjesečnorio_Ferdy88 je napisao/la:Pa kako će ti ponuditi kad je Sud dokazao da to što nude ne daju konkurenciji što je ilegalno, jer znaju da im je to najveći mamac. Plus koriste i postojeću infrastrukturu bez ikakve naknade.
Što se tiče brzina imaš i u BHT-u te brže pakete, kad je Moja Tv u pitanju mislim Full Fast ili tako nešto, na 20mb.
Union je u mreži bankomata domaćih banaka, sa Vakufskom, PBS, BBI, IK, tako da mogu podići na svakom od tih bez provizije, kod mene u gradu imaju na par mjesta već, nije mi nikakav problem otići do njih, čak mi je lakše do njih nego do konkurencije.
Pa uz to duo net uzimam prosireni paket gdje dobijam SK 4,5,6 i uzecu hd paket gdje su mi prva 3 sk kanala u hd-u i eurosport. To na kraju izadje 57,9 KM. Jos ce biti ovo 6 mjeseci kao neki popust sto je na ovoj slici.messilla je napisao/la:Ma taman ti je Duo Net + Moja TV, vjeruj mi. Jedino je problem sa tim terminom Engleza od 16h, ali tu ionako bude hrpa bezveznih utakmica.arelinho je napisao/la:Ako bude tako onda cu samo ovaj duo net bez ovog grande. Ovaj grande previse izadje. Ne bi bilo previse da necu i moju tv prikljuciti.![]()
Nego koji si paket Moje TV planirao uzeti?
Ma ne, kao komunista bih trebao brinuti o tome koliko će vladajuća nacionalna partija zaposliti rođaka i svojih kadrova u tekućoj godini i to dodatno plaćati. I sam si svjestan, nadam se, da ti je poveznica promašena.rio_Ferdy88 je napisao/la:Komunista u svijetu konzumerizmaBaader je napisao/la: Dakle, prva i glavna stvar: ja kao kupac i šta je za mene bolje. Kraj priče.
Prošireni paket je Osnovni paket + dodatni kanali, znači Osnovni 5 KM plus 5 KM dodatni kanali. LogičnoJoseMourinho je napisao/la:@hilmo
e jedino sto mi je nedoumica je npr. ako imas osnovni paket kojem je cijena na papiru 5KM u paketu i sad hoces da predjes na prosireni koji je 10KM, pretplata ti skace za 5KM? mislim logicno mi je ovako, al opet
Trio paket, imaš i net fast, 58 marki.anell je napisao/la: Za samo 70KM mjesečno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.