Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Romariooo
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Romariooo » 29 mar 2010, 12:19

Dobro je da barem Fabregas igra, Inieste nece biti mozda cak ni u revansu, ali na njegovoj poziciji igrat ce vjerovatno Yaya, malo ofanzivnije, a pokazao je da je i tu jak extra, ko zna, možda će to i prednost biti za Barcu jer cemo imati prevagu u skoku i onako fizickoj snazi, a Yaya je je vrlo dobro tehnicki potkovan, mada kad ti fali igracina kao sto je Iniesta, ne mozes a da ne kazes da si oslabljen. Mislim da bi Arsenal morao osvari vrlo povoljan rezultat vec u prvoj utakmici da bi se mogao nadati prolazu dalje, nesto kao 3-1, 2-0 ili barem 1-0, a najveci hendikep u Arsenalu po meni je nedostatak Galasa. Na Camp Nou ne vjerujem da mogu odigrati dobro, s obzirom da je tu skoro uvijek pakao za protivnicke ekipe, zbog atmosfere, velikih dimenzija terena itd. S druge strane, Emirati ce koliko toliko goditi Barci jer nisu tipicni mali engleski teren kao onaj Celzijev.
Nadam se samo da treneri nece puno kalkulisati i da ce se igrati posteno i otvoreno, pa kom opanci kom obojci.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 mar 2010, 12:22

Ova dva tima nikad ne kalkulišu tako da... Uvjek igraju napadačku igru i samo se može očekivat dobra igra i ništa više....
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 29 mar 2010, 12:39

Ne znam ko ce vam igrati u odbani, tu vam je Galas bio kralj u nekoliko zadnjih sezona, jel ga mijenja Kembel, ako je on taj onda cete imati puno problema jer je covjek cini mi se dosta trom i spor,zamislite da on dodje u situaciju da cuva Messija, visinska razlika je tu skoro pola metra hehe, mogao bi mu Messi se provuci kroz noge zajedno s loptom.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 mar 2010, 12:41

Ne može on čuvat Messia, al će zato čuvat Ibru i mislim da Ibra protiv njega neće imat šanse, Messia će da ćuva TV i Clichy ;)

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 29 mar 2010, 13:14

kada je Ibra u formi jednostavno nema covjeka koji ga moze cuvati !!! on je za mene najbolji igrac kojeg sam gledao ikada sve lik ima :!:
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 mar 2010, 13:15

Mah, Sol je čudo :) Niko ne govori da Ibra nije dobar al mislim da će ga Sol dobro čuvat ;)

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 29 mar 2010, 13:30

I mene zanima taj duel Ibrahimovic vs Cambell , iako mislim da ce Ibra pobjediti , vrijedi gledati :D
Bas kao i Clichy vs Messi , zna se tko ce tu da pobjedi D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 mar 2010, 13:46

Onda nisi dobro uoćio Messija. Barcina igra bez njega čista prosječnost na posljednoj utakmici. Čovjek je ušao, napravio dar-mar, i Ibra postigne gol.

Po meni je 70-30% za Barcu, i to 30 je što se mislim uzvrat igra u Londonu.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 29 mar 2010, 13:51

Mislim da je Barca u prednosti ali nikad se ne zna.Sad je pitanje šta bi "Topnici" više željeli da osvoje ? Premiership ili Ligu prvaka.
FK Pjetlovi

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 mar 2010, 13:53

reds je napisao/la:Mislim da je Barca u prednosti ali nikad se ne zna.Sad je pitanje šta bi "Topnici" više željeli da osvoje ? Premiership ili Ligu prvaka.
Iskreno, Premiership... Al kad bih rekao ako osvojimo barem jedan nebi bio zadvoljan bio bih lud... Da je bar jedan, al... Daj Bože...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 29 mar 2010, 23:47

[youtube][/youtube]
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 30 mar 2010, 00:48

Prelahko ga se odrekli, skoro ga šutnuli, sad kad je napravio ime od sebe daj ga nazad.I vi nešto pričate o Realu. :D

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 mar 2010, 01:10

Nismo ga se odrekli, otisao je u dobi od 16 godina, u Barci je naucio igrati fudbal, u Arsenalu je postao igracina i to je to. Ako se vrati bice cool, ako ne ja to postujem, nema igraca na svijetu zbog kojeg cemo plakati, odrekli smo se mi i Ronalda, Figa, Ronaldinja pa smo bili veliki opet i uvijek cemo biti. Iskreno, bio sam se malo razocarao zbog spekulacija da nece moci igrati protiv nas zbog povrede, srecom ipak je sve u redu i igrat ce. Vidjecemo koliko je veliki igrac u jednoj ovako velikoj utakmici. Nasem izgubljenom sinu zelim sve najbolje vratio se on u Barcu ili ne, a ako kojim slucajem Arsenal prodje dalje, ja cu navijati za vas da osvojite Ligu prvaka.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 30 mar 2010, 09:42

Dobar dio Fabregasa je u Arsenalu izgrađen, zato molim vas ne serite kako je on vaš igrač.Znaš li ti koliko talenata samo u BiH sa 16 godina ima, kad napune 20,21 postanu samo prosječni fudbaleri za ovu našu ligu.Barca mu je dala osnove, a Arsenal je od njega napravio igrača i realizovao njegov potencijal.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 mar 2010, 09:50

Mislim da sam to i rekao
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

sakho
Kontakt:

Post Postao/la sakho » 30 mar 2010, 10:17

Ja bih rekao da je Wenger od Fabregasa napravio igraca i da on ima 80% zasluga za ono sto Cescs postigao, a barca je po meni tu dala vrlo malo, ipak je to bio premlad igrac, fakticki dijete, sjecam se kad ga je Wenger stavljao u tim sa 17 godina (mislim da je toliko imao godina kada je prvi put igrao u premier ligi) i samo se smijao takvim potezima jer je po meni nelogicno bilo stavljat dijete od 17 godina u prvi tim, uz jednu dosta dobru minutazu,ali eto znao je on zasto ga je stavljao :), isto tako bih rekao daje i Pique na slican nacin "napravljen" iako se on mlad vratio u barcu i tamo dosta iskustva stekao ali je u Manchesteru dobio ono najbitnije sto treba za dalju karijeru

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 30 mar 2010, 11:13

Heh, smiješno je više to i govorit. On jest dijee Barce, to niko ne spori, on je tamo počeo prve fudbalske korjene, al kao i u školi, svaki razred je bitan, al srednja i fax su bitniji, razlog, iskustvo koje ti to razdoblje donosi znači-neprocjenjivo. Isto je to sa Cescom, u Barci je prošao osnovnu, naučio, osnovno, došao kod šefa i ovaj mu dao nešto neprocjenjivo, učio ga dalje i dao mu iskustvo, napravio sa 19-20 godina iskusnog veznjaka, playmakera ;)

Za 2-3 godine bit će najbolji na svojoj poziciji ako već i sada nije... Al ne mogu reć to iz poštovanja prema Kaki, Xaviu, Inesti....
Zadnja izmjena: GunnerS, dana/u 30 mar 2010, 11:20, ukupno mijenjano 1 put.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 30 mar 2010, 11:17

Slazem se sa @GunnerS... Najzasluzniji za ono sto je Cesc danas nije niti Barca, niti Arsenal nego Wenger 8-)
Sutra, finale prije finala... ;)
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 30 mar 2010, 11:23

ja bi rekao 50 -50 % zasluga ko se bavio nogometom to zna. ja sam razvaljivao sa 15-16 godina, i wenger kada ga je uocio vidjeo je o kakvom se igracu vec tada i to znaci da je u barci naucio dosta toga .po nekim odavde ispade da je doveo drvenu mariju od nje napravio igracinu :lol:
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 30 mar 2010, 11:25

Jesi ti gledao njegovu utakmicu sa 17 godina i sada ?!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.