Potpuno se slažem s tobom, ja mislim da bi trebao postojati neki kriterij. Npr. da poslije ovog prvenstva prvih pet prenose najviše, zatim drugih pet, pa onda sljedeće četiri ekupe. A da ekipe koje uđu prenose po dvije utakmice, jer apsur je da Zvijezda igra 4 godine i prenose je 2 puta a GOŠK ušao ove sezone pa ga prenose 6 puta.Pasha je napisao/la:hm, da zadovolje sve. u Zenici ima bar 20 hiljada pretplatnika, a Čelik će u cijeloj sezoni prenositi 2 puta. odnosno već je sve prenošeno, a to su utakmice protiv Zrinjskog. a isti taj Zrinjski će biti prenošen 10 puta, GOŠK 6 puta itd. gdje je tu logika.
ja ću svakako pogledati sve utakmice Čelika u Zenici, a pogledao sam i neke na strani, al' opet pitanje. klub iz trećeg ili četvrtog grada po broju stanovnika i četvrti ili peti klub po broju navijača ima samo dva prijenosa u sezoni, koja je to logika......?
a i ova priča o BHT-u. pa jbm mu mater i ja sam korisnik usluga BH telekoma, pa zar ne bi bilo logično da se prenose i gostujuće utakmice Čelika i u Tuzli su mnogi korisnici BHtelekoma i oni sigurno žele isto. znači, svi izgovori su "niđe" veze....
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
-
- Kontakt:
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Kakav samo derbi na ekranima.Sloboda Rudar,fasciniran sam ovom klasikom.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Mislim da ovaj forum ima jedno 99% sarajlija kojima smeta sve zivo sto nije iz "seher" grada ,eto ovi ostali klubovi tipa Sloboda,Rudar,Gosk ,SLavija,Zrinjski,SIroki,Borac uopce ne zasluzuju da budu na tv-u?!
Mozda bi bilo najpametnije da bht placa samo sarajevu i zelji za prijenose i da samo ta dva "vehlikana" budu na malim ekranima...
za sada utakmica sloboda : rudar bolja nego ijedan zeljina a nema jos 9min!
Mozda bi bilo najpametnije da bht placa samo sarajevu i zelji za prijenose i da samo ta dva "vehlikana" budu na malim ekranima...

- GelsenkirchenTuzla
- Kontakt:
Ima li mozda netko Stream za Slobudu-Rudar?
Nemogu nista naci.
Nemogu nista naci.

http://maxsporttv.****/2007/03/blog-post.htmlGelsenkirchenTuzla je napisao/la:Ima li mozda netko Stream za Slobudu-Rudar?
Nemogu nista naci.

Malo kasni stream,npr Sloboda je vec dala gol za 1:1 a ovde je jos 0:1.

Za sada odlicno 1:1 a nije jos ni 15.minuta gre iza nas.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Majorizacija.bekicamir je napisao/la:Mislim da ovaj forum ima jedno 99% sarajlija kojima smeta sve zivo sto nije iz "seher" grada ,eto ovi ostali klubovi tipa Sloboda,Rudar,Gosk ,SLavija,Zrinjski,SIroki,Borac uopce ne zasluzuju da budu na tv-u?!

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- GelsenkirchenTuzla
- Kontakt:
Ma nema veze ako kasni,samo da mi je gledati hehe.Puno hvala =)Devil je napisao/la:http://maxsporttv.****/2007/03/blog-post.htmlGelsenkirchenTuzla je napisao/la:Ima li mozda netko Stream za Slobudu-Rudar?
Nemogu nista naci.![]()
Malo kasni stream,npr Sloboda je vec dala gol za 1:1 a ovde je jos 0:1.![]()
Za sada odlicno 1:1 a nije jos ni 15.minuta gre iza nas.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Dobra utakmica,nisam se nadao da će biti ovako otvorena i efikasna.
Samo da se one ženske na tribinama utišaju,uho mi probiše

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
HAHAH ma ovo je više bilo onako u prenesenom značenjuvidovitadjemila je napisao/la:Mislim da je ipak veliko poboljsanje sto se prenosa tice u odnosu na samo malo vremena unazad kada nismo ni sanjati mogli da cemo gledati nasu ligu na bilo koji nacin.Evo ovo kolo 2 prenosa.Jest da je jedan na MOJA TV ali ko hoce da to pogleda mislim da i nije neki problem jer nije bas tacno da ima samo 500 korisnika koji koriste usluge BH telekoma.Evo u mom kvartu samo ima ih toliko.Dobro sada znam da nikako ne mozemo svi uskladiti nase zelje ko bi sta gledao ali korak po korak.Na BH TV bi stvarno neko vec morao doci na ideju da se promjeni naziv projekta DERBI KOLA jer taj naziv buni raju koja misli da se mora prenositi DERBI.A nije tako nego je ideja zajedno sa komitetom da se svi timovi prenose u toku ovoga projekta.Mozda i nebi lose bilo da se ova ideja sa BHTV prenese na MOJA TV a da se na drzavnoj televiziji prenosi stvarni derbi sto bi danas stvarno bio CELIK SARAJEVO da to sto vise raje moze vidjeti ali sam uvjeren da ce polako i taj segment doci na svoje ...

Ne pamtim kad je bolji teren bio u Tuzli!Odlicna utakmica za sada...tepsija je napisao/la:Dobra utakmica,nisam se nadao da će biti ovako otvorena i efikasna.
Sta se prenosi sljedece kolo (21) ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Zrinjski-Borac..... U Srijedu ...Elegant je napisao/la:Sta se prenosi sljedece kolo (21) ?
ccc pa skoro su prenosili Zrinski
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
u koliko sati ?magic je napisao/la:Zrinjski-Borac..... U Srijedu ...Elegant je napisao/la:Sta se prenosi sljedece kolo (21) ?
DRUG NEBI TI PUNCA
u 5 sati iliti 17 casova
Re: Prenos utakmica PREMIJER lige BiH na TV?
Pa zar se nije suđenje popravilo.Pogledaj prošlo kolo samo dvije pobjede domaćina ali i čitavo ovo prvenstvo.Druga stvar, ako je u jesenjem dijelu prenošena utakmica Borac -Zrinjski iz B.luke sutra je ista tekma na TV iz Mostara.I sve tako samo obrnuli domaćinstva.amir je napisao/la:Ni Engleska, ni Spanska, ni Talijanska ili bilo koja druga liga(mislim na jace) nebi bile jake da ih ne prenose televizije.
Prenos vam je glavni kada hocete da imate dobar klub, ali nasim klubovima to nepase jer bi se vidjeli kako igraju domacinski, to jest grubo, klubovi bi voljeli da se prenose kad igraju u gostima. Prvo se mora sudjenje popraviti i onda ce sami klubovi traziti da se njihove utakmice prenose, jer tada nece moci tuci protivnicke igrace kad je sudjnje uredno i ima prenos
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Zanimljivo na Moja TV skoro uvijek gostujuće tekme Želje i Sarajeva! 

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
u Subotu od 13:55 GOŠK-Travnik na tv-u
mislim da nije skoro vec da je bas svaka, razlog jednostavanm najvise pretplatina (ako se tako zovu) u Sa, usluga se placa - sam poveziacovic1 je napisao/la:Zanimljivo na Moja TV skoro uvijek gostujuće tekme Želje i Sarajeva!