Krajinacoelho41 je napisao/la: ↑19 dec 2020, 20:17Gračanlija?hodza9 je napisao/la: ↑19 dec 2020, 20:16stari uredu je, vidi se da ga ne podnosis.coelho41 je napisao/la: ↑19 dec 2020, 20:11Evo recimo Jamal Musiala već puno bolji od Sanea. Bilo bi zanimljivo vidjeti koliko je puta Sane bio dispossesed, odnosno koliko puta su mu protivnici uzeli loptu u zadnjih 10 utakmica. Vjerujem da bi se iznenadili visinom tog broja. Druga stvar, posao je posao. Njima je posao da igraju fudbal, ko ne igra dobro fudbal ide na klupu.
No samo da te napomenem, nije to sto je njemu za platu (upravu si da se razumijemo) vec ovo donosi nemir u svlacionicu, i odredjenu dozu straha i nervoze. Samim tim prelazi na druge igrace i eto belaja.
Usput, to se ne radi ni sa ljudske a ni sa strane da bi tim pomogao igracu da dodje sebi![]()
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Mia San Mia
hvala Bogu pa nema više nikakvih utakmica do januara
-
- Kontakt:
HAHAHAHAHA TOOOOOOOOOOOO
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Toooooo.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
HA HA HA!
Nevjerovatno, 7 utakmica za redom dajemo protivnicima 1-0 prednosti i većinu utakmica okrenemo u svoju korist. Nema se šta prigovorit Flicku dokle god dobijamo.
Nevjerovatno, 7 utakmica za redom dajemo protivnicima 1-0 prednosti i većinu utakmica okrenemo u svoju korist. Nema se šta prigovorit Flicku dokle god dobijamo.
Leeeeeeeeeewwwwwwwwwaaaaa majstoreeee.
Ali hvala i Tahu.

Ali hvala i Tahu.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Smijem li Tahu 5 bodova dati života vam?

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Kakav kraj, strašno.
Bravoooo
Bravoooo

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
jašta brate nego da se ima prigovorit, pa zar cemo se vracati u doba Kovača kad smo dobijali utakmice na guzove
Hvala odbrani Levera na 3 boda.
Cuj nema se sta prigovoriti
Cuj nema se sta prigovoriti

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Iako smo daleko od svoje prave forme i sedam utakmica se bukvalno vraćamo iz mrtvih pokazuje koliko je ovaj tim jak.Sad kao lideri na zaslužen odmor. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kod Kovača je bilo pravilo: možda izgubimo, a možda dobijemo, ali sigurno ćemo primiti 2 gola
Kod Flicka je pravilo: dobićemo sigurno, ali ćemo nažalost primiti 1 gol
I u tom dijelu da 7 utakmica primamo golove prvi to se mora unaprijedit, ali ove pobjede nisu na sreću. Lewino pozicioniranje u trenucima gdje je bio šta je radio prije nego što će Tah napraviti grešku nije slučajnost. Raspored naših igrača u 93. minuti dok je Tah prisiljen na grešku nije slučajnost, nisu to pobjede na silu, realno ovu tekmu smo bolji bili.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Bravoo momci potpuno zasluženo puno smo bili bolji. Nismo imali ni srece u pojedinim situacijama. Sane mora kod hodže da se dozove uzasan je. Citava odbrana mora da se dozove takoder nemoguće sedam puta u zaostatku Valjdada nije Coman ozbiljnije povređen.
Jozua odlican i odmah assist Lewe nakon predasistencije taha
.
Sad se odmoriti malo i onda nastavak ove ubitačne sezone
@BoixosNois1899 **** te Jozua, idi gledaj midzeta i njegovu ekipu koja je pravi odron i samo sanjaj sunovrat trenutno najbolje ekipe na svijetu, gdje su moderatori da izbsce ove uhljupe sa teme

Sad se odmoriti malo i onda nastavak ove ubitačne sezone
@BoixosNois1899 **** te Jozua, idi gledaj midzeta i njegovu ekipu koja je pravi odron i samo sanjaj sunovrat trenutno najbolje ekipe na svijetu, gdje su moderatori da izbsce ove uhljupe sa teme
Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 19 dec 2020, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
Hahahahah, kakva tri boda,Bayernovska,falilo mi ovo,ovakve su partije vrijednije za samopouzdanje igraca i odrzavanje pozitivne atmosfera nego ustvari ova 3 boda.
Sto se tice Sanea doci ce on sebi,bilo je u Bayern i vecih mudonja pa su se spustili na zemlju.
Lupanja da Flick ima par igraca protiv sebe i da je pogubio konce i da ne drži ekipu pod kontrolom su na nivou srednjoskolca kad lupa na casu.
Vidljiv je veliki umor igraca, pauza ce sve da refresira i proljece donosi jos jaci Bayern.
Sto se tice Sanea doci ce on sebi,bilo je u Bayern i vecih mudonja pa su se spustili na zemlju.
Lupanja da Flick ima par igraca protiv sebe i da je pogubio konce i da ne drži ekipu pod kontrolom su na nivou srednjoskolca kad lupa na casu.
Vidljiv je veliki umor igraca, pauza ce sve da refresira i proljece donosi jos jaci Bayern.
VOLIM BAYERN
-
- Kontakt:
Kvalitetniji smo klasu, zaslužena pobjeda
- muhamedhulk
- Kontakt:
Tah je odron danas bio, dva gola poklonio. Al ko ih sisa, Vicekusen 
Moramo naci pravih 11, mislim imamo ih otprilike ali povrede su nas malo usporile. Kad nadjes prvi sastav lako je onda rotirati u manje vaznim utakmicama...
I odmor je prijeko potreban, raspored je prenatrpan bio.

Moramo naci pravih 11, mislim imamo ih otprilike ali povrede su nas malo usporile. Kad nadjes prvi sastav lako je onda rotirati u manje vaznim utakmicama...
I odmor je prijeko potreban, raspored je prenatrpan bio.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Imaš itekako. Negdje od Jula dok se d*kalo uveliko ali to i dalje ne znači da podržavam današnji potez.

41.21.1.
Tim je u ocajmoj formi,imam osjecaj da je utakmica trajala 6h. Sreca pa imamo Lewu. Musiala ce biti igracina!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.