2:1 vodi rudarGracanicaAA je napisao/la:1-1kakanjac62 je napisao/la:ma nemam pojma nisam u kaknju a ovi supci se prepucavaju umjesto da kazu sta o utakmiciGracanicaAA je napisao/la:kako igrate ??

2:1 vodi rudarGracanicaAA je napisao/la:1-1kakanjac62 je napisao/la:ma nemam pojma nisam u kaknju a ovi supci se prepucavaju umjesto da kazu sta o utakmiciGracanicaAA je napisao/la:kako igrate ??
Fkt nisam nigdje upratio,ali hajde nasa liga je avanturaZoom088 je napisao/la:Sudija ima pravo da iskljuci sve osobe sa terena osim delegata, ja mislim. Znam da sam jednom negdje citao da je glavni sudija iskljucio pomocnika, pa je tu uletio cetvrti sudija. Nakon toga sam se raspitao i saznao da je glavni sudija bukvalno "glavni" u toku utakmice. Moze isprazniti tribine, iskljuciti bilo kojeg igraca sa terena, bilo koga sa klupe pa cak i svoje asistente.
Btw, cestitke na pobjedi danas.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
NK Čelik - FK Sloboda,kadeti ili juniori su u pitanju i utakmica je registrovana 0:3 za Slobodu,provjeri na netu ali sam citao na tuzlanskom portalu cini mi seZoom088 je napisao/la:Slucaj o kojem sam pisao se nije dogodio u BiH, ne sjecam se sad tacno gdje.
Sto se ljekara tice, tacno je da na klupi mora biti ljekar i fizioterapeut. U slucaju iskljucenja kao sto se kod vas desilo, pomoc povrijedjenom igracu na terenu pruza ljecnicki tim protivnicke ekipe.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Je.bu me ovi ispiti, citav dan kontam da je srijedaziher je napisao/la:Ta se utakmica igra sutra kaoi sve ostale kup utakmice
Odakle ti ta informacija? Možeš li napisati nešto više o njima?Bihac96 je napisao/la:Evo posto niko ne pise ovdje da vam ja napisem.Dobili ste dva bivsa igraca Jedinstva,Benjamina Dizdarica i Fadila Cizmica.
amar009 je napisao/la:kako danas cujem da kapiten rudara gafurovic prelazi u mladost..informacija od samog igraca...
Pa obojica su vec sada bivsi igraci Jedinstva.Cizmic otjeran iz Jedinstva jer je imao jako dobar odnos sa navijacima,bivsi junior Sarajeva odigrao i nekoliko utakmica u dresu Sarajeva.U Jedinstvu je bio jedan od boljih na terenu,srcan igrac,gdje drugi ne idu nogom on ide glavom.Benjo je ovu polusezonu igrao u Hrvatskoj,prosle sezone jedan od boljih igraca Jedinstva bio je i kapiten,trebao se sad vratit u Jedinstvo,razgovarao je o povratku ali je dobio bolju financijsku ponudu Rudara,i sad je kod vas.L' Imperator je napisao/la: Odakle ti ta informacija? Možeš li napisati nešto više o njima?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.