HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

wade
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la wade » 23 jan 2010, 01:54

najtuznije je sto pisu likovi koji niti su bili na utakmici niti su je gledali ikako...da ste mogli samo viditi krunine reakcije na jednu-dvije sudijske odluke pa cak i reakcije igraca,onda bi vam neke stvari bile jasnije...no hajde niko nije nezadovoljan otisao sa stadiona...onakvom igrom jedan trofej zagarantiran.....
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 23 jan 2010, 10:54

Ako je tu 12.000 ljudi onda je uvijek na Nou Campu po milion. Prema video nema tu 5-6 hiljada i jedan momak je na početku napisao , po njegovoj procjeni je bilo 5000, kada je vidio da piše 12, odmah je promjeno malo svoju izjavu kako je pogriješio. JBT, gdje ćeš u pogriješiti u 7 hiljada. :o :roll:
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 23 jan 2010, 12:13

Pastuh je napisao/la:Ako je tu 12.000 ljudi onda je uvijek na Nou Campu po milion. Prema video nema tu 5-6 hiljada i jedan momak je na početku napisao , po njegovoj procjeni je bilo 5000, kada je vidio da piše 12, odmah je promjeno malo svoju izjavu kako je pogriješio. JBT, gdje ćeš u pogriješiti u 7 hiljada. :o :roll:
da ti malo pojasnim kad se već interesiraš za europsku utakmicu,koju ti nećeš zadugo doživiti.. :lol: :lol:

na donjem dijelu stadionu ima 6.000 stolica + natkriveni dio cca 1.200= 7.200..bio sam i nema stolice prazne..idemo dalje..gornji dio stadiona minimun 2.000 ljudi možeš se uvjeriti imaš video ili slike..
stajanje= 1.200-1.500 ljudi,sjeverni prilaz stadiona stajalo je barem 500 ljudi jer je bio led nevidjeni pa im je valja bilo lakše stajati,ko i meni samom...
kad sabereš 6.000+1.200+2.000+1.200+500=10.900 cca....

aj sad razguli i broji vas tamo..uglavnom računica vašeg ibrulja je uvijek jedan livadićxprosjek zuba 6,što ispada
500 ljudi x 6 zuba=3.000 ljudi koliko uvijek javi vaš novinarčić
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 23 jan 2010, 12:15

Bježi bolan i kani se čorava posla. Nije ni 10.000 bilo a ne 12.000. Kakve su to kalkulacije :roll: :mrgreen:

Okej, bilo je 30.000, i svi smo sretni sada.

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 23 jan 2010, 12:24

Pastuh je napisao/la:Bježi bolan i kani se čorava posla. Nije ni 10.000 bilo a ne 12.000. Kakve su to kalkulacije :roll: :mrgreen:

da je bila tekma u vas bilo bi 12.000 x 6 (onih zuba što ibrulj množi)= 72.000 :lol:

razguli s ove teme..nemaš čina da se obraćaš aktuelnom prvaku ;)
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 23 jan 2010, 12:29

HŠKZ-svetinja je napisao/la:
Pastuh je napisao/la:Bježi bolan i kani se čorava posla. Nije ni 10.000 bilo a ne 12.000. Kakve su to kalkulacije :roll: :mrgreen:

da je bila tekma u vas bilo bi 12.000 x 6 (onih zuba što ibrulj množi)= 72.000 :lol:

Jaki nam prvaci nema sta ... Vidimo se na Kosevu .. ahh pa vi i nesmijete prismrdit Sarajevu sorry...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 23 jan 2010, 12:32

SemPer_fi je napisao/la:

Jaki nam prvaci nema sta ... Vidimo se na Kosevu .. ahh pa vi i nesmijete prismrdit Sarajevu sorry...
hahahahahahahahh.......kakvi paćenici...ma ja ne smijemo mi doći,uf uf kako si me naš'o...a uša :shock:

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 23 jan 2010, 12:43

zrinjski propo ko zeton
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 23 jan 2010, 12:44

????????

Šta si htio da kažeš. Piši razumno da svi to razumiju . Odakle ti to najednom da je u nas utakmica bila ???

Kakve to veze ima, jao lika. :lol:

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 23 jan 2010, 13:03

Okej , važno je da ste ih ubili sa 0:1 :roll:

Sretno u nastavku, vidimo se ako Bog da u Vrapčićima, da se malo igramo.

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 23 jan 2010, 13:56

Rasprava oko broja gledalaca :) :)
Problem je što izgleda dosta ljudi želi od Mostara napraviti grad slučaj.Uvijek se pumpa nekakva negativna atmosfera prije svake utakmice.E neće vam to proči mi ULTRASI i BBB smo napravili predivnu atmosferu oko utakmice i to može posvjedoćiti svatko tko je bio na utakmici.Zato vi pumpajte probleme kod sebe i kanite se MOstara i Zrinje. ;)

Iduće godine napravičemo turnir i sve će proći bez problema.A vi patite...

IDEMO PO NOVE POBJEDE I NOVE TITULE
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 23 jan 2010, 14:23

Uvijek je lijepo vidjeti da se sa nama bave drugi, to je valjda njihov osobni problem i njihove frustracije.
Samo vi nastavite, a mi idemo dalje. Slijedeća utakmica je protiv tih Mađara u srijedu, ako tko sazna satnicu i mjesto odigravanja neka stavi.
ZABRANILI IME SVETO MI GA VRATILI - ZRINJSKI MOSTAR
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 23 jan 2010, 14:27

Gledaj dečko nije to neka frustracija ili nešto drugo. Ovo je tema o Zrinjskom kao klubu, i svako može diskutovati ko hoće na njoj dok je to u okvirima normalnog i civiliziranog diskutovanja. Ja sam napisao svoje viđenje o broju gledaoca, i imam pravo citirati pojedince o tome kako se izvaljuju. Ako si ti Ultras ili simpatizer Zrinjkog , okej, ali nije ovo samo tvoja stranica, ovo je forum na kojem može svako raspravljati o bilo kojem klubu. Ako ti se ne sviđa, imaš sigurno forum na vašoj stranici, pa se tamo tješi.

horde zla 87
Kontakt:

Post Postao/la horde zla 87 » 23 jan 2010, 14:30

opet kazem cucemo se u maju abd kada dodjemo hordasi nakon proslave titule iz titove na ovu temu i malo porazgovaramo uostalom sta se hvalite da ste igrali sa dinamom kad im niste ni prismrdili sta bi mi trebalo da radimo citav forum na noge da dignemo igrali smo sa dynamom iz kieva,cluja,genka........ :D :D :D :D
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 23 jan 2010, 15:16

Normalno ,tako je Patuh treba normalno razgovarat,i ja sam misljenja da nije bilo vise od 8 ooo, na zapadu 6,500 i na stajanju oko 1.500 no i to je solidna brojka ,pogotovo kad se uzme da je radni dan,skole radile,znamo svi kakvu satnicu privatne firme imaju od 8 do 8 u vecer,pa mnogo ljudi nije niti moglo doci gledati utakmicu!
Sve u svemu tema jeste HSK Zrinjski al zanimljivo je da se uvjek isti provokatori vrte na temu sto znaci da im je sve u vezi Zrinjskog problem,ne znam ja nemam taj fetis nekog kluba,niti me ista brine,rijetko ces naci moj post na FK Sarajevo ili NK Velez Mostar,uđem procitam postove informiram se tko je otisao tko dosao ,al mi ne pada na pamet baljezgat gluposti kao sto se ovdje uvjek mogu procitati optuzbe za fasizam i ustastvo,sto nema nikakve veze s sportom !
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 23 jan 2010, 15:19

Nađi post gdje to ja provociram, odmah napuštam ovaj forum. Ja sam samo realno pisao, ta brojka koju si ti rekao je realna, a ne ovako reći jedno , pa onda drugo, i pljuvati po nekome koji napiše nešto.

Ja nikada nisam imao namjeru da provociram, niti bih to učinio. ;) Za to postoji tribina :lol:

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 23 jan 2010, 15:21

Pastuh je napisao/la:Nađi post gdje to ja provociram, odmah napuštam ovaj forum. Ja sam samo realno pisao, ta brojka koju si ti rekao je realna, a ne ovako reći jedno , pa onda drugo, i pljuvati po nekome koji napiše nešto.

Ja nikada nisam imao namjeru da provociram, niti bih to učinio. ;) Za to postoji tribina :lol:
Nisam je tebe ni spomenuo vec zna se tko su ti forumasi!

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 23 jan 2010, 15:25

Pa napisao sam post jer su se napalili svi kao da je bilo neznam šta. Bilo je to da je odigrana utakmica između Zrinjskog i Dinama, da je Dinamo pobijedio 1:0 a da je Zrinjski bio bolji na terenu, da je stadion bio popunjen i ko da je važno sa koliko ljudi, da su Ultrasi imali dobro izdanje, da su BBB došli i da je jednostavno u četvrtak bio praznik nogometa u Mostaru. Sada što bi neki htjeli da nije tako i da se to nije sve desilo ja stvarno nemam šta na to reći, samo kažem idemo dalje.

Ovome hordašu ću reći nek on čeka peti mjesec i nek najavljuje šta god hoće, svjedoci smo da od kada se igra ova zajednička liga da mnogi najavljuju svašta nešto u svim pauzama a u stvarnosti su neki drugi na djelu.
Slična je situacija i na tribini, djela sve pokazuju, a omalovažavati rad neke skupine bez obzira koliko je netko simpatisao, to može samo dječiji mozak ili mozak kakvog indijanca koji nije kompetentan o tome iznositi sud.
ZABRANILI IME SVETO MI GA VRATILI - ZRINJSKI MOSTAR
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 23 jan 2010, 15:29

Ma jeb.. ti to Bobby nam dolazi sutra na prireme a Afedizie ne dolazi sto znaci da najvjerovatnije napusta klub,e ja mu nebi dao papire nek trenira sa juniorima,kaze nije zadovoljan uvjetima,eto u Gani ce mu biti bolje!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.