Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Miami Heat
potpuna kontrola utakmice u prvom poluvremenu,LBJ i Boshko odlicno igraju 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Sportfanatik
- Kontakt:
odlična i kontrolirana predstava do sada, čitavo vrijeme se vodi, valjda u zadnjoj se neće ovo prokockati. San me svladava, tako da pozdrav ekipi koja nastavlja gledati
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Svaka cast, usput da cestitam na prolazu dalje i sretno u nastavku Playoffa.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Cole
preko 20 razlike ode ovo prije poslednje cetvrtine,sad samo mirno zavrsiti ovo 

Igraju predobro, savrsena kontrola
iako jos nije kraj,zavrseno je sve i u cetvrtoj utakmici,nema sta kontrola od prve do poslednje minute i vise nego zasluzena pobjeda.U cetvrtak je na rasporedu game 5,vec tada bi trebali da zatvorimo ovu seriju 

Čestitke iskrenim navijačima Heat-a ne gloryhuntersima 

kad smo ih jos razbili i u trecoj otisao sam spavati, mora se ustati rano, suvisno je govoriti nesto, ovo je dokaz da ona pauza nije godila i da se mora ponovo uci u ritam a ne da su to kao sto su odma forumasi krenuli pisati izgovori, neka, najbolje je kada se uvjere ovako, u ovoj seriji je posao sada gotov 99%, ne treba otpisati bullse ali kada uzmemo ovakav heat onda je mozda bolje da ne dodju zadnju utakmicu u miami, nema smisla

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kakva ba pauza , stvarno si zaistaLenBias je napisao/la:kad smo ih jos razbili i u trecoj otisao sam spavati, mora se ustati rano, suvisno je govoriti nesto, ovo je dokaz da ona pauza nije godila i da se mora ponovo uci u ritam a ne da su to kao sto su odma forumasi krenuli pisati izgovori, neka, najbolje je kada se uvjere ovako, u ovoj seriji je posao sada gotov 99%, ne treba otpisati bullse ali kada uzmemo ovakav heat onda je mozda bolje da ne dodju zadnju utakmicu u miami, nema smisla![]()

pauza kada dobijes 4:0 pa cekas ostale, o toj pauzi pricamo, niko nije rekao da nisu zasluzeno dobiliKobe Bryant je napisao/la:Kakva ba pauza , stvarno si zaistaLenBias je napisao/la:kad smo ih jos razbili i u trecoj otisao sam spavati, mora se ustati rano, suvisno je govoriti nesto, ovo je dokaz da ona pauza nije godila i da se mora ponovo uci u ritam a ne da su to kao sto su odma forumasi krenuli pisati izgovori, neka, najbolje je kada se uvjere ovako, u ovoj seriji je posao sada gotov 99%, ne treba otpisati bullse ali kada uzmemo ovakav heat onda je mozda bolje da ne dodju zadnju utakmicu u miami, nema smisla![]()
, ljudi odigrali iznad i vasih i svojih ocekivanja i posteno pobjedili jer su bili bolji , zar je to tesko priznati ?
- adriano_leite
- Kontakt:
Brate, ajde iskreno reci, da je Heat dobio prvu utakmicu 20 razlike nakon te pauze, da li bi tvoj komentar bio da je igracima godila pauza? Ajde iskreno reci...LenBias je napisao/la:
pauza kada dobijes 4:0 pa cekas ostale, o toj pauzi pricamo, niko nije rekao da nisu zasluzeno dobili
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- Sportfanatik
- Kontakt:
Kakva utakmica s Heatove strane sinoc, ovakvom igrom niko nas ne moze pobijediti, svaki pojedinac na terenu je ostvario ono sto se od njega ocekivalo. Nadam se da ce Wade biti potpuno zdrav za finale Istoka, u obrani je odlican ali ga u napadu ne ide
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
vidi se nakon pauze da li ekipi godi ili ne godi pauza, neko ne bude u formi a neko se odmori, spursi bi se vjerovatno odmorili dok u ovom slucaju heatu nije odgovarala pauza ocito, ne znam sta ti tu nije jasnoadriano_leite je napisao/la:Brate, ajde iskreno reci, da je Heat dobio prvu utakmicu 20 razlike nakon te pauze, da li bi tvoj komentar bio da je igracima godila pauza? Ajde iskreno reci...LenBias je napisao/la:
pauza kada dobijes 4:0 pa cekas ostale, o toj pauzi pricamo, niko nije rekao da nisu zasluzeno dobili

- Titova-Juga
- Kontakt:
Čestitke stvarnim navijačima Miami Heata na prolazu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
sta znaci stvarnim?Titova-Juga je napisao/la:Čestitke stvarnim navijačima Miami Heata na prolazu.
evo da su sad poceli navijat za heat, navijat ce i dalje. bezbroj ljudi odavde je pocelo navijat za bullse radi jordana pa vjerujem i ti tako da...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
pa ne cestita nekim nestvarnim, valjda ovim sto ne pisu na forumuLillard je napisao/la:sta znaci stvarnim?Titova-Juga je napisao/la:Čestitke stvarnim navijačima Miami Heata na prolazu.
evo da su sad poceli navijat za heat, navijat ce i dalje. bezbroj ljudi odavde je pocelo navijat za bullse radi jordana pa vjerujem i ti tako da...

- adriano_leite
- Kontakt:
Samo mi kazi, da ste dobili 10 15 20 razlike, da li bi ti rekao kako je pauza godila? Samo to mi reciLenBias je napisao/la:vidi se nakon pauze da li ekipi godi ili ne godi pauza, neko ne bude u formi a neko se odmori, spursi bi se vjerovatno odmorili dok u ovom slucaju heatu nije odgovarala pauza ocito, ne znam sta ti tu nije jasnoadriano_leite je napisao/la:Brate, ajde iskreno reci, da je Heat dobio prvu utakmicu 20 razlike nakon te pauze, da li bi tvoj komentar bio da je igracima godila pauza? Ajde iskreno reci...LenBias je napisao/la:

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
objasnio sam ti gore situaciju sasvim jednostavno i lagano, sta bi bilo kad bi bilo stvari ostavi
veceras idemo zavrsiti seriju nadam se, ako i ne dobijemo pobjediti cemo iducu
kruze izjave i nagadja se kako je moguce da wade nece igrati veceras jer ima svojih vec dobro nam poznatih problema, bilo kako bilo veliki smo favoriti kod kuce i trebali bi to opravdati veceras igrao on ili ne 

Chalmers smijurija od igraca
Robinson ga probija kako hoce, ko ukrajinku

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.