Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Serie A
Zbog ovakvih meceva i atmosfere se zavolila serie a..uvijek sam u ovim derbijima navijao za sampu..sad ne mogu zbog mihajlovica pa cu ostati neutralan i uzivati 

#ALLEGRIOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ferrero
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Momak ne soli pamet nego realno gleda na stvari.Italijanska liga je nekad bila br.1 i kvalitet fudbala je bio izrazito visok sad su pali na rang potrugalske lige,utakmice su u većini slučajeva dosadne i monotone.asr_pd je napisao/la:Tuzno je sto mnogi ljudi citav zivot prate fudbal, a sustinski nikad ne shvate tu igru. Koliko samo poznajem likova poput ovoga, koji igru ocjenjuju na osnovu njene dinamike, idi gledaj Meinz-Hoffenheim, ne soli pamet drugima.plavipatriota je napisao/la:najgora liga na svijetu!
tempo igre ko vrbanjuša-saobraćajac!
svaka utakmica cvajte je zanimljivija od BILO KOJE UTAKMICE iz SERIE A!
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Utakmice Serie A su dosadne i monotone...Saurman je napisao/la:Momak ne soli pamet nego realno gleda na stvari.Italijanska liga je nekad bila br.1 i kvalitet fudbala je bio izrazito visok sad su pali na rang potrugalske lige,utakmice su u većini slučajeva dosadne i monotone.asr_pd je napisao/la:Tuzno je sto mnogi ljudi citav zivot prate fudbal, a sustinski nikad ne shvate tu igru. Koliko samo poznajem likova poput ovoga, koji igru ocjenjuju na osnovu njene dinamike, idi gledaj Meinz-Hoffenheim, ne soli pamet drugima.plavipatriota je napisao/la:najgora liga na svijetu!
tempo igre ko vrbanjuša-saobraćajac!
svaka utakmica cvajte je zanimljivija od BILO KOJE UTAKMICE iz SERIE A!

I Seria A nije gledana

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- L'Avvocato
- Kontakt:
Zanimljivo kako znate da su utakmice dosadne, a ne gledate ih uopšte
Slobodno pratite raspalu Bundesligu i bezmude parmake u odbranama, paradu golova i atomski fudbal

Slobodno pratite raspalu Bundesligu i bezmude parmake u odbranama, paradu golova i atomski fudbal

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Pa da utakmice Genoa - Sampdoria naprosto pucaju od kvalitete, golovi padaju kao na filmskoj traci.MrMuscle je napisao/la: Utakmice Serie A su dosadne i monotone...Al sta reci za utakmice Bundeslige onda... Skart zivi ... I usput prati ti tamo derbije Hoffe i Frankfurta
![]()
a nas pusti da uzivamo u stvarnim derbijima kakvi su Genoa- Sampdoria, utakmica kakvu nikako u Bundesci i ne mozes vidjeti za citavu god igranja....
Dovoljno je pogledati prosjek golova između ove dvije lige pa ćeš vidjeti gdje je zanimljivije.
Koliko je Serija A gledana vidi se po posjeti na stadionima.

Vidi se u 300mil razlike...Saurman je napisao/la:Pa da utakmice Genoa - Sampdoria naprosto pucaju od kvalitete, golovi padaju kao na filmskoj traci.MrMuscle je napisao/la: Utakmice Serie A su dosadne i monotone...Al sta reci za utakmice Bundeslige onda... Skart zivi ... I usput prati ti tamo derbije Hoffe i Frankfurta
![]()
a nas pusti da uzivamo u stvarnim derbijima kakvi su Genoa- Sampdoria, utakmica kakvu nikako u Bundesci i ne mozes vidjeti za citavu god igranja....
Dovoljno je pogledati prosjek golova između ove dvije lige pa ćeš vidjeti gdje je zanimljivije.

Ovakvim jeftinim trolanjem od PDF-a do PDF-a mozda nekog na koncu i uvjeris da gleda sranj.e od Bundeske.... Al nas sa ovog PDF-a tesko.. Jer mi vec gledamo najkultniju ligu ikad i definitivno najzanimljiviju za pratiti jer nismo bukvalci i povrsnjaci, a fudbal nisu samo golovi....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Pa ako je tebi zanimljivo gledati 0:0 u 5 od 6 utakmica onda u redu.Ja i mnogi drugi ljubitelji fudbala žele vidjeti golove,trku a to Bundesliga kao i Engleska pružaju, ne želim gledati glumatanja i prenemaganja kao i mcvaranje lopte do besvjesti.Zato su u Italiji otjerali i ono malo navijača što je bilo na stadionima svojim antifudbalom.MrMuscle je napisao/la:Vidi se u 300mil razlike...Saurman je napisao/la:Pa da utakmice Genoa - Sampdoria naprosto pucaju od kvalitete, golovi padaju kao na filmskoj traci.MrMuscle je napisao/la: Utakmice Serie A su dosadne i monotone...Al sta reci za utakmice Bundeslige onda... Skart zivi ... I usput prati ti tamo derbije Hoffe i Frankfurta
![]()
Koliko je Serija A gledana vidi se po posjeti na stadionima.A sto se tice golova i tako to... Povrsno gledanje fudbala, al nije da nismo navikli od tebe i takvih
![]()
Ovakvim jeftinim trolanjem od PDF-a do PDF-a mozda nekog na koncu i uvjeris da gleda sranj.e od Bundeske.... Al nas sa ovog PDF-a tesko.. Jer mi vec gledamo najkultniju ligu ikad i definitivno najzanimljiviju za pratiti jer nismo bukvalci i povrsnjaci, a fudbal nisu samo golovi....
- 10DelPiero
- Kontakt:
Upravo si opisao svoj Bayern, kad oni ne mogu HSV-u uvaliti bar 1 gol znaci ubjedljivo najlosijoj odbrani u ligi na sta je to onda liclioSaurman je napisao/la: Pa ako je tebi zanimljivo gledati 0:0 u 5 od 6 utakmica onda u redu.Ja i mnogi drugi ljubitelji fudbala žele vidjeti golove,trku a to Bundesliga kao i Engleska pružaju, ne želim gledati glumatanja i prenemaganja kao i mcvaranje lopte do besvjesti.Zato su u Italiji otjerali i ono malo navijača što je bilo na stadionima svojim antifudbalom.

I da izuzetno losih utakmica ima u Bundeski, ti golovi koje spominjes su uglavnom uzrok lose odbrane a ne atomskog fudbala koji se tamo igra nesto u cemu se inace nebi trebalo uzivat

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ovaj je još gori, ocjenjuje kvalitet lige na osnovu prosjeka golova po utakmici 
Na kraju, kvalitet nije mjerilo sadrzajnosti utakmica neke lige, igra u Seriji A možda jeste sporija, ali je samim tim i plodno tlo za one plemenite tipove igrača, kakvi nažalost izumiru, a o smeku, navijačima i ostalom da ne govorim. Naravno da soli pamet, ja lično smatram da Bl ima 2 vrhunska kluba+možda Schalke, a da Italija ima 7-8 klubova kvalitetnijih od ostatka lige, uključujući i Leverkusen, pa ne idem sipati svoja subjektivna stajališta ljubimcima Bl. Naravno da nije realan, uz Seriju A se mora odrasti, da bi je se razumjelo.

Na kraju, kvalitet nije mjerilo sadrzajnosti utakmica neke lige, igra u Seriji A možda jeste sporija, ali je samim tim i plodno tlo za one plemenite tipove igrača, kakvi nažalost izumiru, a o smeku, navijačima i ostalom da ne govorim. Naravno da soli pamet, ja lično smatram da Bl ima 2 vrhunska kluba+možda Schalke, a da Italija ima 7-8 klubova kvalitetnijih od ostatka lige, uključujući i Leverkusen, pa ne idem sipati svoja subjektivna stajališta ljubimcima Bl. Naravno da nije realan, uz Seriju A se mora odrasti, da bi je se razumjelo.
Pa ne može ni Bayern baš svaku utakmicu zgaziti protivnika.Ne očekuješ valjda da u svakoj utakmici utrpaju po 5 komada.10DelPiero je napisao/la:Upravo si opisao svoj Bayern, kad oni ne mogu HSV-u uvaliti bar 1 gol znaci ubjedljivo najlosijoj odbrani u ligi na sta je to onda liclioSaurman je napisao/la: Pa ako je tebi zanimljivo gledati 0:0 u 5 od 6 utakmica onda u redu.Ja i mnogi drugi ljubitelji fudbala žele vidjeti golove,trku a to Bundesliga kao i Engleska pružaju, ne želim gledati glumatanja i prenemaganja kao i mcvaranje lopte do besvjesti.Zato su u Italiji otjerali i ono malo navijača što je bilo na stadionima svojim antifudbalom.![]()
I da izuzetno losih utakmica ima u Bundeski, ti golovi koje spominjes su uglavnom uzrok lose odbrane a ne atomskog fudbala koji se tamo igra nesto u cemu se inace nebi trebalo uzivat
A odbrane u Italiji su toliko jake pa zbog toga i pada jako mali broj golova,ko još u ovo vjeruje.
Juventus hara ligom već tri godine a nije u stanju dobiti Galatasaray ili možda Nordsjaelland.
Evo živo me zanima kako će Roma odigrati protiv Citya i Bayerna.
-
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Pa ne može ni Bayern baš svaku utakmicu zgaziti protivnika.Ne očekuješ valjda da u svakoj utakmici utrpaju po 5 komada.10DelPiero je napisao/la:Upravo si opisao svoj Bayern, kad oni ne mogu HSV-u uvaliti bar 1 gol znaci ubjedljivo najlosijoj odbrani u ligi na sta je to onda liclioSaurman je napisao/la: Pa ako je tebi zanimljivo gledati 0:0 u 5 od 6 utakmica onda u redu.Ja i mnogi drugi ljubitelji fudbala žele vidjeti golove,trku a to Bundesliga kao i Engleska pružaju, ne želim gledati glumatanja i prenemaganja kao i mcvaranje lopte do besvjesti.Zato su u Italiji otjerali i ono malo navijača što je bilo na stadionima svojim antifudbalom.![]()
eto vidjeces kako ce roma odigrati,,, a duplo i troduplo je jeftinija od navedenih,,a eto vidjecemo kako ce odugrati
A odbrane u Italiji su toliko jake pa zbog toga i pada jako mali broj golova,ko još u ovo vjeruje.
Juventus hara ligom već tri godine a nije u stanju dobiti Galatasaray ili možda Nordsjaelland.
Evo živo me zanima kako će Roma odigrati protiv Citya i Bayerna.
eto vidjeces kako ce roma odigrati,,, a duplo i troduplo je jeftinija od navedenih,,a eto vidjecemo kako ce odugrati
- plavipatriota
- Kontakt:
govorim da je trenutno rinaka liga prava, a ovi što sole pamet o djetinjstvu sa seriom a, sjecam se ja tih vremena, veoma dobro, i dosta mojih iz generacije navija za milan, inter, juve, lazio, ima frajer kome je parma draga, ali ne živi se od stare slave..
to dovoljno potvrđuje rezultat u evropi zadnjih godina italijanskih klubova.. nigdje nista!!
to dovoljno potvrđuje rezultat u evropi zadnjih godina italijanskih klubova.. nigdje nista!!
Jesil mozda danas pogledu utakmicu HSV-AjntrahtSaurman je napisao/la:Pa da utakmice Genoa - Sampdoria naprosto pucaju od kvalitete, golovi padaju kao na filmskoj traci.MrMuscle je napisao/la: Utakmice Serie A su dosadne i monotone...Al sta reci za utakmice Bundeslige onda... Skart zivi ... I usput prati ti tamo derbije Hoffe i Frankfurta
![]()

EDIT:U bundesligi sipaju golovi u odnosu na Seria A,HSV je cak u sestom kolu uspio zabit prvi gol u prvenstvu

https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Predlazem trajni ban za Sarumamana ako Roma uzme neke bodove Bayernu.
- invincible1921
- Kontakt:
Obje lige trenutno nisu toliko interesantne jer imaju po jedan klub koji je puno iznad ostalih pogotovo njemacka ....naravno bayern. Za mene je talijanska posebna jer Inter mi je najdrazi klub, ali eo da ne budem subjektivan. Njemacka ima 7 titula LP od cega bayern cak 5 dok italija 12...ma ustvari u njemackoj jednostavno nema tog naboja kao u italiji i meni je to ono sto me privlaci nesto slicno onome zbog cega bi radije gledo zeljo-vrbanjusa nego real-barca. Sto se kvalitete opcenito tice jest mozda bayern jaci od svakog kluba iz Serie A , ali za ostale pa bas i nisa siguran mislim daj e to u 5 deka, dok recimo smio bi odgovorno tvrditi da su talijanski klubovi iz donjeg dijela tabele puno jaci od njemackih. Mada na kraju to je sve stvar subjektivnog misljenja i onoga sta vise volis. Ako volis fanaticno navijanje, ultra navijace, velike derbije sa puno naboja i pri tom imas omiljeni klub iz italije tebi je Seria A draga, a ako volis pokusaje ovog svega nabrojanog tj isto ovo samo u nekoj polu gej-fensi mjeri pratices Bundes
da me ne bi neko napo sad, ja stvarno ne mogu zamislit da su njemacki navijaci zaje.bani pa mogu imat kakve god hoce koreo i zastave mozda i grijsim ali ja ih kao takve ne mogu dozivjeti oni su meni smijesni.... meni je u njemackoj sve previse vjestacko i previse programirano kako u drzavi tako i fudbalu

=\_1921_/=
- IlCapitano
- Kontakt:
Pokreni peticiju i dobit ćeš potpise za tri trajna.SiamoNoi je napisao/la:Predlazem trajni ban za Sarumamana ako Roma uzme neke bodove Bayernu.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.