Bice on dobra zamjena za Bekrica jer kako vidim dobro realizuje penale a nama upravo treba jedan takav jer Bekric nikad penala nije fulio izgleda da i ovaj dobro puca penale...Slovojed je napisao/la:Teo Kardum![]()
Čovjek igrao u Omladincu iz Vranjica,1.županijska ili 5. hrvatska liga,u 3.ligi u Zmaju iz Makarske postigao respektabilna 3 zgoditka,od toga 2 iz kaznenog udarca.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Evo i Savić potpisao, biće sutra još imena kako je krenulo 

- pintol_TM87
- Kontakt:
Sutra ce na prozivci i da bude mladi Odovic Nikola inace sin od Milomira....Igrao je za Slaviju za prvi tim nekoliko tekmi ali ipak mu je tek 18 i veliki je talenat..nek se potpise ugovor i vjerujem da ce to da bude novi Visca 

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Kompenzacija: "Kupite" Edina Džeku i obradujte Željezničar!?
http://www.24sata.info/sport/fudbal/355 ... nicar.html
http://www.24sata.info/sport/fudbal/355 ... nicar.html
Tracy McGrady!!!
http://sportsport.ba/ino_fudbalp-38243.htm
Jedan sa spiska od onih koje smo zeljeli manje!
Jedan sa spiska od onih koje smo zeljeli manje!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
OSMANAGIĆ ODLAZI U ZAGLEBIEkimbo je napisao/la:Osmanagic i Skaljic vec traze stan u Sarajevu !
dzaba trazio stan
Šteta za Osmanagića, mada sam i znao, valjda će Zeba doći, ali i to je pretjerano možda
, mada nije nemoguće.

Šta je sa onim Musom Dialibom jeli on u Zvijezdi na posudbi ili smo ga poklonuli njima
Raja šta je sa Ćulumom 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Šta bi bilo s Ćulumom, ne razumijem?
Pa dosao je Savic, a igra istu poziciju, valjda je to to.Omar500 je napisao/la:Šta bi bilo s Ćulumom, ne razumijem?
Pa neki su govorili možda unazad 30 str. da je kao napustio Želju ili da je pred izlaznim vratima kao da Amar nije zadovoljan...eto ja se tek sada sjetio pitati...i imam još jedno pitanje kako je Bekriću cijna 750 000 eura na transf. a mi smo dobili samo 250 000 eura...Omar500 je napisao/la:Šta bi bilo s Ćulumom, ne razumijem?
-
- Kontakt:
Pa i Balaku je cijen 20mil. pa ode za dzaba hahahah, tako da smo mi dobro i prosliHamo je napisao/la:Pa neki su govorili možda unazad 30 str. da je kao napustio Želju ili da je pred izlaznim vratima kao da Amar nije zadovoljan...eto ja se tek sada sjetio pitati...i imam još jedno pitanje kako je Bekriću cijna 750 000 eura na transf. a mi smo dobili samo 250 000 eura...Omar500 je napisao/la:Šta bi bilo s Ćulumom, ne razumijem?
Pa je li mu ugovor istekaoAdmiral_TM87 je napisao/la:Pa i Balaku je cijen 20mil. pa ode za dzaba hahahah, tako da smo mi dobro i prosliHamo je napisao/la:Pa neki su govorili možda unazad 30 str. da je kao napustio Želju ili da je pred izlaznim vratima kao da Amar nije zadovoljan...eto ja se tek sada sjetio pitati...i imam još jedno pitanje kako je Bekriću cijna 750 000 eura na transf. a mi smo dobili samo 250 000 eura...Omar500 je napisao/la:Šta bi bilo s Ćulumom, ne razumijem?

Hamo neko te slago, Milan je tu i bice okosnica ekipeHamo je napisao/la:Pa neki su govorili možda unazad 30 str. da je kao napustio Želju ili da je pred izlaznim vratima kao da Amar nije zadovoljan...eto ja se tek sada sjetio pitati...i imam još jedno pitanje kako je Bekriću cijna 750 000 eura na transf. a mi smo dobili samo 250 000 eura...Omar500 je napisao/la:Šta bi bilo s Ćulumom, ne razumijem?
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Dobro je Milan mi je prirasto srcetm8782 je napisao/la:Hamo neko te slago, Milan je tu i bice okosnica ekipeHamo je napisao/la:Pa neki su govorili možda unazad 30 str. da je kao napustio Želju ili da je pred izlaznim vratima kao da Amar nije zadovoljan...eto ja se tek sada sjetio pitati...i imam još jedno pitanje kako je Bekriću cijna 750 000 eura na transf. a mi smo dobili samo 250 000 eura...Omar500 je napisao/la:Šta bi bilo s Ćulumom, ne razumijem?

Zeba želi da igra u Želji, e sad čekamo odgovor Rusa.
Inače ne bih volio da dođe na posudbu, čist račun duga ljubav. 

1996
Nisam siguran da je neko napisao, sutra je prozivka tacno u 18h, pa eto ko zeli nek dodje.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Pioniri u subotu na glavnom sa Modricom cetvrtfinale u 18 sati .. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.