FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dr.van nostrand » 15 jul 2011, 15:41

space je napisao/la:joj im ovog kaldeca u 66 ligaskih utakmica dao 12 golova, u evrospkoj ligi 15 utakmica 2 gola i liga prvaka 5 utakmica 1 gol a svega mu je 19 godina i vrijedi 3 500 000 €
Vaclav Kadlec :!:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 jul 2011, 15:44

space je napisao/la:joj im ovog kaldeca u 66 ligaskih utakmica dao 12 golova, u evrospkoj ligi 15 utakmica 2 gola i liga prvaka 5 utakmica 1 gol a svega mu je 19 godina i vrijedi 3 500 000 €
Mali je strašan igrač, nešto ko Rosicky u tim godinama.
Ništa novo kad je Sparta u pitanju, svakih par godina izbace jednog takvog wonderkida.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 15 jul 2011, 15:48

Komsije ako prodju Sheriff i oni su domacini u 3 pretkolu kao i Sarajevo :)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 15 jul 2011, 15:49

Ukoliko prođete dalje u 3. pretkolo imate solidne šanse za play off.Nije ni Sparta nešto posebno,mada nisu ni neka loša ekipa.Plišek dobro poznaje Spartu i valjda će naći riješenje za njih.Moglo je bolje,jer Sparta je vjerovatno jedan od najtežih protivnika.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

space
Kontakt:

Post Postao/la space » 15 jul 2011, 15:50

VanBasten je napisao/la:
Mali je strašan igrač, nešto ko Rosicky u tim godinama.
Ništa novo kad je Sparta u pitanju, svakih par godina izbace jednog takvog wonderkida.
mislim da ce zavrsit kao rosicky kad ga torlak povrijedi nece do kraja zivota oporavit

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 15 jul 2011, 15:50

VanBasten @
Ti pratiš češku ligu. Šta misliš imamo li šanse da napravimo rezultat i prođemo dalje, naravno pod uslovom da prođemo Orebro !? Mislim da uz Plišeka možemo nešto napraviti s obzirom na to da im je on bio i sportski direktor te da ih dobro poznaje ? Kakve su nam šanse, realno ? Gdje su najopasniji i na koga trebamo najviše obratiti pažnju?
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 15 jul 2011, 15:52

dr.van nostrand je napisao/la:Komsije ako prodju Sheriff i oni su domacini u 3 pretkolu kao i Sarajevo :)
bice tekme u utorak i cetvrtak..
ili postoji mogucnost da neki od protivnika izadje u susret pa da se zamijene domacinstva u 1.tekmi

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 jul 2011, 15:53

''Najopasniji''je bivsi purger Sle-picka :mrgreen:
Ma,Plisek ih poznaje ko svoj djep a oni nemaju blage o Sarajevu.I tu bi mogla biti malecka prednost.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 15 jul 2011, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 15 jul 2011, 15:54

hurem je napisao/la:
dr.van nostrand je napisao/la:Komsije ako prodju Sheriff i oni su domacini u 3 pretkolu kao i Sarajevo :)
bice tekme u utorak i cetvrtak..
ili postoji mogucnost da neki od protivnika izadje u susret pa da se zamijene domacinstva u 1.tekmi
Izgleda da onda koeficijent kluba odlucuje, tj. da bi Sarajevo biralo domacinstvo :roll:
silver & black

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 15 jul 2011, 15:54

evo gledo sam prosle sezone za teplice koje je vodio plisek odigrali su sa spartom u gostima i dobili 2:0 a kod kuce je bilo 2:2 i ovo mi unosi optimizam jer plisek ih poznaje u dusu ipak je radio u pragu i zna kako oni disu nadam se najbolje ako Allah da poslije rebra koji po svemu sudeci nema sta trazit pred 20.000 ljudi + na pravom terenu koji nama odgovara :) ;) http://rs.soccerfame.com/match/207830/t ... parta-prag" onclick="window.open(this.href);return false;
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

el_ninjo
Kontakt:

Post Postao/la el_ninjo » 15 jul 2011, 15:55

Komsije cestitaam na dobrom rezultatuu .. kolikoo je dobaar vidjet cemo u revansuu ..Sretnoo ;)
Volimo Bete a njih ko Beje!!!

space
Kontakt:

Post Postao/la space » 15 jul 2011, 15:55

harishp je napisao/la:''Najopasniji''je bivsi purger Sle-picka :mrgreen:
Ma,Plisek ih poznaje ko svoj djep a oni nemaju blage o Sarajevu.I tu bi mogla biti malecka prednost.
ma nece on minute dobit

High

Post Postao/la High » 15 jul 2011, 15:58

Sparta ima ovog Manuela Pamića,i sad' sam nešto tražio po nett-u,izjavio je da ima iskustva što se tiče ovih prostora,igrao je u Puli i upozorava na tu atmosferu ako bi igrali protiv nas.Spomenuli su i našeg šefa stručnog štaba.Biće ovo zanimljiv okršaj ako bi prošli Orebro.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 15 jul 2011, 16:09

Daj prvo svedjane da prodjemo pa cemo onda o sparti,al et ipak i ja koju da kazem :D uz svedske klubove kolko -tolko nam generalno odgovaraju i ceski klubovi tj. njihov sistem igre ,neko gore spominje da su oni istocni sistem skole fudbala pa ja bas se nebi slozio s tim imaju neke njihove odlike al nisu klasicni "istocnjaci" :arrow: sigma olomuc 8-) jest da je ova sparta klasu iznad ostalih ceskih klobova al ovo nije sparta od prije 6-7 godina kada su bili redovni ucesnici LP tako da ima sansi a sad kolko vidjecemo :D

Uz uslov da prodjemo ovaj rebro :)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 jul 2011, 16:13

formance je napisao/la:VanBasten @
Ti pratiš češku ligu. Šta misliš imamo li šanse da napravimo rezultat i prođemo dalje, naravno pod uslovom da prođemo Orebro !? Mislim da uz Plišeka možemo nešto napraviti s obzirom na to da im je on bio i sportski direktor te da ih dobro poznaje ? Kakve su nam šanse, realno ? Gdje su najopasniji i na koga trebamo najviše obratiti pažnju?
Ah, šanse uvijek postoje, ali nisu velike. U mnogo boljem polažaju bi bili protiv Haertsa ili Anarthosisa. Ali eto.
Na stoperima imaju dva kolosa Repku i Brabeca, iskusni i veoma dobri stoperi. Nešto ko Torlak na steroidima :mrgreen: .
Bekovi su im također jako dobri, Pamić i onaj Kamerunac, s A nešto.
U fazi napada su tu tri igrača koji u svakom trenutku mogu sebi stvoriti priliku za gol, iskusni Sionko, zatim već spominjani Kadlec, te još jedan kamerunac Kvueke (nešto tako). Tu je još i Hrvat Andrej Kerić koji ulazi često s klupe, i često zabija kao džoker. Nezgodan igrač. Baš protiv Teplica ove sezone spasio je Spartu poraza. Odlična utakmica, završilo je na kraju 2:2.

I da, možda info da Sparta nikad nije ispala u ovoj fazi takmičenja nešto više govori. Znači, bilo LP, bilo Uefa, uvijek su dolazili u grupe. Prošle godine i do osmine finala, ko je gledao utakmicu s Liverpoolom jasno mu je o kakvoj se ekipi radi. Redsi su ih dobili više sretno, nego spretno. Sigurno su bili ako n bolja, onda ni gora ekipa na terenu.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 15 jul 2011, 16:23

Teško će biti, naravno u slučaju prolaska protiv Sveđana, ali trebamo bez ikakvog respekta uči u meč i sa disciplinovanom igrom pokušati nešto napraviti. Sada znamo da imamo stručnjaka koji odlično radi svoj posao i koji Spartu jako dobro poznaje. Čudan smo mi narod, Sjećam se koliko je ekipa Cluja bila bolja od nas prije 2 godine, pa još kada pročitaš prije tekme da im jedan igrač vrijedi više nego naša cijela ekipa onda baš izgubiš nadu, ali džaba sve kada se Bosanac zainati i eto zamalo prođosmo onda. Da ne bi Hadžije i stative :mrgreen: eh . . .

Sada se okrenuti šveđanima i ne dozvoliti im da nam daju gol, jer to mijenja sve. Vjerujem u prolaz dalje pred punim Koševom i očekujem 28-og Spartu na Koševu !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 15 jul 2011, 16:24

evo taman prilike da gledam jedan nas tim ovdje u ceskoj... ;)

sparta je sigurno najbolji i najkvalitetniji tim u ceskoj, tako da su oni veliki favoriti protiv vas, ali nema predaje... treba pokusati igrati s njima... sretno vam svakako
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 15 jul 2011, 16:31

formance je napisao/la:Teško će biti, naravno u slučaju prolaska protiv Sveđana, ali trebamo bez ikakvog respekta uči u meč i sa disciplinovanom igrom pokušati nešto napraviti. Sada znamo da imamo stručnjaka koji odlično radi svoj posao i koji Spartu jako dobro poznaje. Čudan smo mi narod, Sjećam se koliko je ekipa Cluja bila bolja od nas prije 2 godine, pa još kada pročitaš prije tekme da im jedan igrač vrijedi više nego naša cijela ekipa onda baš izgubiš nadu, ali džaba sve kada se Bosanac zainati i eto zamalo prođosmo onda. Da ne bi Hadžije i stative :mrgreen: eh . . .

Sada se okrenuti šveđanima i ne dozvoliti im da nam daju gol, jer to mijenja sve. Vjerujem u prolaz dalje pred punim Koševom i očekujem 28-og Spartu na Koševu !
I danas je nekad sanjam :|
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 jul 2011, 16:38

formance je napisao/la:Teško će biti, naravno u slučaju prolaska protiv Sveđana, ali trebamo bez ikakvog respekta uči u meč i sa disciplinovanom igrom pokušati nešto napraviti. Sada znamo da imamo stručnjaka koji odlično radi svoj posao i koji Spartu jako dobro poznaje. Čudan smo mi narod, Sjećam se koliko je ekipa Cluja bila bolja od nas prije 2 godine, pa još kada pročitaš prije tekme da im jedan igrač vrijedi više nego naša cijela ekipa onda baš izgubiš nadu, ali džaba sve kada se Bosanac zainati i eto zamalo prođosmo onda. Da ne bi Hadžije i stative :mrgreen: eh . . .

Ma naravno, nikom ne treba skidati gaće, pa i da je Real u pitanju.
Na koncu, sutra ili prekosutra ćemo morati pobjediti jačeg od sebe ako želimo iskorak u Evropi. To je neminovno. Takav ej sistem takmičenja i nema druge.
DInamo je to uradio protiv Ajaxa, Partizan protiv Engleza itd...

Uz dobru pripremu utakmice, maksimalno zalaganje i disciplinu u igri, pa i sportske sreće može se postići i ono "nemoguće".
Naravno da bi ovo gore nabrojano dalo rezultat treba imati i određeni kvalitet u ekipi.
Da li ga ova naša mlada ekipa ima, vidjećemo....

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 jul 2011, 16:55

harishp je napisao/la:''Najopasniji''je bivsi purger Sle-picka :mrgreen:
Ma Slepička je negdje 4 ili 5 izbor na poziciji napadača. Vjeruj.
Biće da je tu samo da popuni brojku, pored Kadleca, Kveuekea, Kerića sumnjam da će se nadigrati. On i Lačny su tu radi reda :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”