RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

ultrahell24
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la ultrahell24 » 06 apr 2014, 13:44

gio10 je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Za ova moja dva manijaka ;) ali rnitegu rojsta strmkipa stone za fuka :lol: :lol:
Bujrum u Sarajevo poslije prvenstva i biće jedna
slika
za kaficu :mrgreen:
inace bas imate dobre odnose sa RA :lol: :lol:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 06 apr 2014, 13:49

Kakve veze imaju odnosi RA i Manijaka sa dva navijača Veleža i Želje? :roll:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 06 apr 2014, 13:50

FaraonTM je napisao/la:Kakve veze imaju odnosi RA i Manijaka sa dva navijača Veleža i Želje? :roll:
takve da cisto sumnjam da mozes sa salom Zelje otic dole na kafu,a zasto je to tako znate vi najbolje

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 06 apr 2014, 13:58

ultrahell24 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Kakve veze imaju odnosi RA i Manijaka sa dva navijača Veleža i Želje? :roll:
takve da cisto sumnjam da mozes sa salom Zelje otic dole na kafu,a zasto je to tako znate vi najbolje
Ja ipak mislim da bi mogao ;) Ne diraš me ne diram te.

I nije sve u huliganstvu i tučama navijača ima nešto i u dobrim starim vremenima ;)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 06 apr 2014, 14:01

Šta ti je lobotomac jedan, RA je dolazio nedavno u Sarajevo, bili su u Kasabi, gdje je bilo i naših a vaših pogotovo.
Bio sam na Starom Mostu 2-3 puta sa majicama Želje, niko me ružno nije pogledao.

Joj ove djece kad uhvati furati neko huliganstvo, a na dvije utakmice ode u prvenstvu :? Nije ni čudo kad kažu da se naš Sarajevski derbi želi pretvoriti o onaj beogradski :twisted:

Izvinite Rođeni što vam kvarim temu, al kad maloumnik traži mora da dobije porciju vaspitanja.
Ja te volim, volim Željo..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 06 apr 2014, 14:03

gio10 je napisao/la:
Šta ti je majmune jedan, RA je dolazio nedavno u Sarajevo, bili su u Kasabi, gdje je bilo i naših a vaših pogotovo.
Bio sam na Starom Mostu 2-3 puta sa majicama Želje, niko me ružno nije pogledao.

Joj ove djece kad uhvati furati neko huliganstvo, a na dvije utakmice ode u prvenstvu :? Nije ni čudo kad kažu da se naš Sarajevski derbi želi pretvoriti o onaj beogradski :twisted:

Izvinite Rođeni što vam kvarim temu, al kad maloumnik traži mora da dobije porciju vaspitanja.
zato će nadam se u 28. kolu biti spektakl između dva velikana, plus RA i Manijaci. ;)

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 06 apr 2014, 14:10

AlemC85 je napisao/la: zato će nadam se u 28. kolu biti spektakl između dva velikana, plus RA i Manijaci. ;)
Fudbalski spektakl će definitivno biti, ali ne vjerujem da ćemo mi organizovano doći dolje. Jedino ako se ukine ova smiješna zabrana.

Sve u svemu, iako ima još do te utakmice, nadam se da ćete nam pomoći u trci za naslovom :mrgreen:
Ja te volim, volim Željo..

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 06 apr 2014, 14:11

gio10 je napisao/la:
Šta ti je lobotomac jedan, RA je dolazio nedavno u Sarajevo, bili su u Kasabi, gdje je bilo i naših a vaših pogotovo.

ma ja poznato je da u Kasabi sjede Manijaci :lol: Sigurno su u Kasabi bili zbog Manijaka :lol: Nisu ih HZ presretale vec vi,pusti se suplje nisam djete ako te toliko zanima znam o cemu ti pricam,cujem i pred derbi Manijaci sjede u Kasabi,svakakvih ljudi ovdje

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 06 apr 2014, 14:12

15 ak Zeljinih navijaca je sjedilo u fejicevoj kad smo igrali sa Sarajevom kuci. Niko ih nije krivo pogledao. To je bilo jesenas oni igrali navece sa Sirokim kad su izgubili 3:2 ;)
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 06 apr 2014, 14:43

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:15 ak Zeljinih navijaca je sjedilo u fejicevoj kad smo igrali sa Sarajevom kuci. Niko ih nije krivo pogledao. To je bilo jesenas oni igrali navece sa Sirokim kad su izgubili 3:2 ;)
Ma ne treba nicije navijace dirati(ako ti isti ne provociraju i ne vrijedjaju domaci klub)Bio sam i prije rata i poslije rata puno puta u Sarajevu sa Velezovim salom ili dresom nikad mi nije niko lose reko nista.Bilo je onih korektnih zajebancija ali sve uz salu.Tako treba i nastaviti
P.S.Bio sam na utakmici u Vrapcicima prije 4-5 godina kad je doslo do one bitke,i bio sam tacno izmedju 2 vatre :crazy: .Nase smirivo da prestanu sa kamenjanjem a isto tako iso i prema manijacima sa rukama u vis :crazy: da stanu sa bacanjem kamenica ovamo na "normalne" navijace.U toj "misiji" i ja dobih kamen u ledja ali sta se moze,ipak sa donekle uspijo na smirivanju "izliva ljubavi" :)

Najgore sto zakuha nekoliko balavaca i onda se to prosiri na svu ostalu raju.Treba respektovati "tudje" navijace ali i probati ih "ubiti" na utakmici sa navijanjem,pjesmom dlanovima,koerografijom i stimungom,a poslije utakmice na pivu i na prepucavanje ko je bio bolji.Ova djeca puno gledaju onih navijackih filmova pa nesto postaju yebeni navijaci.Isto ko sto smo mi ko djeca ,kad je izaso prvi Bruce Lee film svi odjednom postali karatisti i zajebani,niko jaci od nas :roll: tako i ovi danasnji balavci :beba: pogledaju kakav film o navijacima malo dodaju maruske malo konjaka i eto ih svi Rambo navijaci.Nema kod nas napretka u ligi dok recimo na stadionu ne bude nekoliko hiljada gostujucih navijaca i 2-3 puta toliko domacih navijaca(pogotovo u ovim vecim sredinama).Da bi se to ostvarenju svi navijaci moraju doprinjeti da se respektuju gostujuci navijaci(koji se ponasaju u granicama korektnosti)

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 06 apr 2014, 14:49

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
emil02in je napisao/la:Ma sve je to u pet deka,Sarajevo je sada mamac jer imaju frisku lovu.Sad kako ko razmislja,hebibovic je dobar ali ako ode samo radi par stoja njegov problem.Cim prvi put pogrijesi eto belaja,na zalost ovako vec kuburimo godinama I nista se ne mijenja.Hebiga opet popit lexilijum pa na tekmu.Valjda cu za zivota docekati bolje dane nasih rodjenih.Bem ti srecu sto se ne rodih ranije....

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja brato kad dodjem u Sevde u apoteku radnice me ne pitaju nista,odmah vade lekse :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: Jašta u Sevde, minuta od kuće čim krenem na utakmicu prvo u nje po aspirine :P :rol: :rol:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 06 apr 2014, 14:54

vm22 je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
emil02in je napisao/la:Ma sve je to u pet deka,Sarajevo je sada mamac jer imaju frisku lovu.Sad kako ko razmislja,hebibovic je dobar ali ako ode samo radi par stoja njegov problem.Cim prvi put pogrijesi eto belaja,na zalost ovako vec kuburimo godinama I nista se ne mijenja.Hebiga opet popit lexilijum pa na tekmu.Valjda cu za zivota docekati bolje dane nasih rodjenih.Bem ti srecu sto se ne rodih ranije....

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja brato kad dodjem u Sevde u apoteku radnice me ne pitaju nista,odmah vade lekse :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: Jašta u Sevde, minuta od kuće čim krenem na utakmicu prvo u nje po aspirine :P :rol: :rol:
Dobra Sevda i sad ko avion :o :thumbup:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 06 apr 2014, 14:57

MVB je napisao/la:
rodjak je napisao/la:
Ja uopste ne sumnjam da Hebibovic zeli da ide u klub koji ce igrati u Evropi i gdje ce mozda imati koju stoju vecu platu.Ne treba ga optuzivati zato.Ja krivim nasu upravu sto nisu nista ucinili da ga zaustave.Ovo sto MVB pise da su mu obecavali kule i gradove da ostane ja iskreno ne vjerujem(ja nigdje nisam procito da si ikad vodili razgovor u vezi produzenja ugovora,obicno oni to najave).Ako nije pristo na produzenje ugovora uz neke normalne poboljsane uslove, pitam se zasto se onda forsiro u prvoj postavi :crazy: .Bolje bi bilo da su forsirali nekog juniora nego njega jer ako on nece da produzi ugovor to je onda odmah izgubljen igrac,zasto treba onda zauzimati necije mjesto.Trebali su ga odmah prebacio u drugi tim pa nek tamo ceka prelazak u Sarajevo :evil: .Ja sam jos poslije Brkovica piso da ce se opet desiti ista stvar sa nekim drugim igracem u buducnosti(i evo se upravo desava),a evo sada najavljujem za iducu godinu mozda Hajdarevic je slijedeci ili Janicijevic,ista stvar. ;) ,i opet ce klub popusiti.Ne treba kriviti igrace(normalno je da igraci predju u drugi klub) nego onoga ko je dopustio da se to desi bez naknade(kako ce u takvoj situaciji klub opstati).To ti je isto ko kad malom dijetetu dopustis da se igra sa sibicom(sta dijete zna sta je sibica :mrgreen: ) i onda kad zapali kucu da krivimo dijete.
I ovi igraci koji prelaze u drugi klub treba da znaju da je veliko pitanje kako ce im biti tamo i hoce li uspjeti.Moraju dobiti dobro bolje uslove da bih se odlucili da predju u drugi klub i usput da g u zicom ne zatvara vrata starog kluba (ko Cola)jer nikad se nezna sta ce biti.Valjda ce mo i mi nekad doci pameti pa poceti raditi ko svi normalni klubovi.Kod nas vazda neke afere . Sto to mi nismo pametni pa mi ne dovedemo nekog mladog jakog igraca iz drugog kluba dzabe(a koji se vec afirmiso),to se nece desiti.Jedino nam mogu poslati na posudbu i to na kratko Zeljo ili Sarajevo nekog igraca ko im je visak i to je to.Dok klub ne pocne dobijati pare od igraca koji su se kod nas afirmisali mi ce mo i dalje biti pozitivna nula u nasoj ligi.Hocu da budemo u vrhu a sa ovakvim radom uprave se to nece desiti

FORZA VELEZ
Čini mi se da nisi dobro pročitao moj tekst,ili nisi dobro shvatio.Ali kontinuirano razgovori traju godinu dana.Na zimskoj pauzi smo došli u konflikt sa upravom Sarajeva zbog tog balavca.Slažem se sa tobom da igrači treba da ostanu,ali u ovim današnjim uslovima u kojim roditelji prodaju maloljetnu djecu,složićeš se da je to vrlo teško.Zašto igra,zato što godinu dana se pokušava na svaki način ne isprovocirati sukob sa njim.Međutim,balavac je odlučio.Da tačno je i da postoji šansa drugim igračima da se to desi,ali ne samo kod nas nego u svim klubovima.Tako je nažalost posrano vrijeme došlo.Ja sam trenirao do svoje 19 godine i kad sam trebao ići na posudbu nisam ja birao nego klub gdje me šalje,što je sad nemoguća misija ili nevjerovatno.Iz pouzdanih izvora znam cifru koja se nudi balavcu i kad bi to neko od radnika u BiH to znao mislim da bi se roknuo šta se jednm balavcu nudi,vjeruj da mu Sarajevo u ovom trenutku ne daje više od nas.I da ti završim sa jednom mostarskom.
Kad fukaru napiješ i najedeš očekuj samo da te zbode s leđa,jer fukara ostaje fukara.
U svakom slučaju njemu sretan put ali sretno neće završiti.I još da ti kažem kad si spomenuo Brkovića,i on nam ga je zakrho u leđa.Ode da ga Osim proda.Moji prijatelji ga redovno viđaju u Sarajevu kako nema cenera za kafe a hrenovke marke ovako su mu specijalitet.Vjeruj mi da bi se pješke dole vratio,na njegovu žalost,naša kaako ti kažeš loša uprava ne trza na to.Eto dečku Osima pa nek ga proda,samo uput ima mali problem nigdje ga ni na klupi za rezerve.Ako možeš ovo shvati prijateljski a ako ne kako ti god drago.I nakon svega i svačega uvijek stoji ona naša:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA.
Po tvom pisanju bih reko da si blizak upravi i vjerovatno predpostavljam ko ovo pise.
Da ne bih dalje duljili ovo ,samo da kazem da klub(to jest uprava) mora da nadje nacina kako da sprijeci ove i ovakve stvari u buducnosti.Mora da nadje nacina da zastiti klub,pogotovo ovo vazi za ove mlade igrace koji iskoriste nas klub i na kraju ga odyebu.Kako ce to uraditi i sta ce uraditi to je do njih(ja imam svoju viziju kako bih uradio,ali bih to uradio ) .P.S Evo otidji ti u bilo koji drugi tim pa im probaj uzeti nekog najboljeg i najpespertivnijeg mladog igraca pa ces vidjeti da to neces moci to uraditi dzaba(ko sto od nas idu dzaba) ,dakle ipak na neki nacin postoji neki sistem kako to uraditi ;) .I na samom pocetku kad potpisu prvi ugovor treba im objasniti kako to ide kod nas,ako mu se ne svidja nek ide negdje drugo,a ne da iskoristi klub i onda da dzaba razguli iz kluba koji ga je stvorio

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 06 apr 2014, 14:58

:clap:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

MVB
Kontakt:

Post Postao/la MVB » 06 apr 2014, 15:48

rodjak je napisao/la:
Po tvom pisanju bih reko da si blizak upravi i vjerovatno predpostavljam ko ovo pise.
Da ne bih dalje duljili ovo ,samo da kazem da klub(to jest uprava) mora da nadje nacina kako da sprijeci ove i ovakve stvari u buducnosti.Mora da nadje nacina da zastiti klub,pogotovo ovo vazi za ove mlade igrace koji iskoriste nas klub i na kraju ga odyebu.Kako ce to uraditi i sta ce uraditi to je do njih(ja imam svoju viziju kako bih uradio,ali bih to uradio ) .P.S Evo otidji ti u bilo koji drugi tim pa im probaj uzeti nekog najboljeg i najpespertivnijeg mladog igraca pa ces vidjeti da to neces moci to uraditi dzaba(ko sto od nas idu dzaba) ,dakle ipak na neki nacin postoji neki sistem kako to uraditi ;) .I na samom pocetku kad potpisu prvi ugovor treba im objasniti kako to ide kod nas,ako mu se ne svidja nek ide negdje drugo,a ne da iskoristi klub i onda da dzaba razguli iz kluba koji ga je stvorio

FORZA VELEZ
E moj rodjak ti si bas uporan.Ja imam veze sa nasom upravom ko ti s upravom Sarajeva medjutim znam tacno iz prve ruke cifru koja se nudi balavcu.Ja radim u jednoj firmi i vjeruj mi da su to nedostizne pare za mene.Međutim ako nekom istekne ugovor i ako taj neko koga si ti odgojio nahranio digao lansirao ga u orbitu nece da potpise novi ugovor dzaba ti sve.Ako gledas i po Evropi se desavaju cudne stvari s prelascima igraca u druge klubove cudne za sve nas koje znamo kako je to bilo prije 91.Ako mozes procitaj bosmanovo pravilo koje je unijelo veliko zlo u transfere u novije vrijeme.Sto se tice nase uprave niti smrde niti mirisu hebe mi se za njih Velež je bio prije njih i bice poslije njih.Mene samo interesuje koliki bezobraznik moras biti i na prvi mig hostaplera Ibrakovica odleprsati.Međutim taj isti Ibrakovic za sobom ostavlja i razorene brakove,klubove i igrace(Đafic,Osmanagic ako se sjecas) pa ce i sa ovim biti tako.A ti molim te haj mi malo osvjezi pamet stao mi stari mozak ne fercera pa mi molim te reci gdje to igra Đafic sada i kako to Osmanagic koji je u nas bio na pragu reprezentacije ne moze nikako dobaciti do klupe "Divova".I haj molim te objasni mi kako to najveci talenat bh nogometa trenutno Gojak mrtvo hladno u sekundi ode iz Zelje u Olimpic?!!A onda mi molim te jos objasni kako to trenutno najbolji fudbaler u BiH bez ikakve odstete najvjerovatnije ode gdje i nas balavac.Cuvajmo mi nasu djecu ulazimo u nas klub ako ima koji stranac dobar dobro dosao ali moram ti i ovo napisati ti se divovi ubise moleci parlament da oprosti dug a posteno receno nas se sasvim hebe za taj dug jer je jako mali.A kako je moguce da svih ovih godina opstajemo ruku na srce nismo glavni ali posteno priznaj iz gpodine u godinu idemo naprijed, a morali smo za ovih 20 godina krenuti ne iz nule nego iz zestokog minusa.Da ja sad tebi osvjezim ametsve su nam pehare kompletnu historiju svu opremu od pionira i juniora 92 unistili,uz to krenuli smo s livade sa tri cetiri reda drvenih nazovi tribin, ako se mozes sjetiti kakve su bile.Stadion Kosevo je jos uviojek gdje je i bio na njemu jos igra klub koji je igrao sva historija pehari i oprema su tu oni duzni milione mi sto hiljada.Necu vise pametan ce shvatiti sta hocu da kazem budi pozdravljen.
P.S. Ako gledas sportklub u pauzama utakmica danas pogledaj klip iz 91 Velež-Zvijezda dobro obrati paznju ko igra u Zvijezde a mi im zavalimo tri gola, doduse i oni nama tri a poenta je da dobro pogledas ko je igrao u Zvijezde a s tim ces valjda skontat sta smo sve izgubili.Pozdrav

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 06 apr 2014, 16:06

kakve veze sto se upraqva zalaze za otpis kamate koja ce biti otpisana?Lupa ovaj covjek svasta

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 06 apr 2014, 16:09

MVB je napisao/la:
rodjak je napisao/la:

FORZA VELEZ
E moj rodjak ti si bas uporan.Ja imam veze sa nasom upravom ko ti s upravom Sarajeva medjutim znam tacno iz prve ruke cifru koja se nudi balavcu.Ja radim u jednoj firmi i vjeruj mi da su to nedostizne pare za mene.Međutim ako nekom istekne ugovor i ako taj neko koga si ti odgojio nahranio digao lansirao ga u orbitu nece da potpise novi ugovor dzaba ti sve.Ako gledas i po Evropi se desavaju cudne stvari s prelascima igraca u druge klubove cudne za sve nas koje znamo kako je to bilo prije 91.Ako mozes procitaj bosmanovo pravilo koje je unijelo veliko zlo u transfere u novije vrijeme.Sto se tice nase uprave niti smrde niti mirisu hebe mi se za njih Velež je bio prije njih i bice poslije njih.Mene samo interesuje koliki bezobraznik moras biti i na prvi mig hostaplera Ibrakovica odleprsati.Međutim taj isti Ibrakovic za sobom ostavlja i razorene brakove,klubove i igrace(Đafic,Osmanagic ako se sjecas) pa ce i sa ovim biti tako.A ti molim te haj mi malo osvjezi pamet stao mi stari mozak ne fercera pa mi molim te reci gdje to igra Đafic sada i kako to Osmanagic koji je u nas bio na pragu reprezentacije ne moze nikako dobaciti do klupe "Divova".I haj molim te objasni mi kako to najveci talenat bh nogometa trenutno Gojak mrtvo hladno u sekundi ode iz Zelje u Olimpic?!!A onda mi molim te jos objasni kako to trenutno najbolji fudbaler u BiH bez ikakve odstete najvjerovatnije ode gdje i nas balavac.Cuvajmo mi nasu djecu ulazimo u nas klub ako ima koji stranac dobar dobro dosao ali moram ti i ovo napisati ti se divovi ubise moleci parlament da oprosti dug a posteno receno nas se sasvim hebe za taj dug jer je jako mali.A kako je moguce da svih ovih godina opstajemo ruku na srce nismo glavni ali posteno priznaj iz gpodine u godinu idemo naprijed, a morali smo za ovih 20 godina krenuti ne iz nule nego iz zestokog minusa.Da ja sad tebi osvjezim ametsve su nam pehare kompletnu historiju svu opremu od pionira i juniora 92 unistili,uz to krenuli smo s livade sa tri cetiri reda drvenih nazovi tribin, ako se mozes sjetiti kakve su bile.Stadion Kosevo je jos uviojek gdje je i bio na njemu jos igra klub koji je igrao sva historija pehari i oprema su tu oni duzni milione mi sto hiljada.Necu vise pametan ce shvatiti sta hocu da kazem budi pozdravljen.
P.S. Ako gledas sportklub u pauzama utakmica danas pogledaj klip iz 91 Velež-Zvijezda dobro obrati paznju ko igra u Zvijezde a mi im zavalimo tri gola, doduse i oni nama tri a poenta je da dobro pogledas ko je igrao u Zvijezde a s tim ces valjda skontat sta smo sve izgubili.Pozdrav
Duljevicu istekao ugovor i potpisali ga sta je sporno? Sto se tice dugova nek si ti ziv i zdrav dugova vise nece biti ni 1 fening cekali smo samo da otpisu kamate
Zadnja izmjena: ultrahell24, dana/u 06 apr 2014, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 06 apr 2014, 16:11

MVB je napisao/la:
rodjak je napisao/la:

FORZA VELEZ
maloprije gledo taj klip :) , gdje smo igrali 3:3 sa Zvijedom pa ih dobili na penale,Jedvaj dao zadnji penal a u toku igre golove dali J.Popovic,Kodro i Vanja Gudelj(samo cini mi se da je bilo ranije a ne 91).Sve sto si gore naveo sve ja to dobro znam,care.Ako je neko otiso iz Zelje dzaba onda nije to opravdanje da i mi pustimo igraca dzaba ;) .Slazem se da klub lagano ide naprijed i dosta se do sada uradilo,mada je moralo biti jos bolje.Da ne duljimo,jasno sam upro prstom tamo gdje mislim da se mora nesto uraditi da se klub zastiti.Ja znam da se to moze uraditi i zato sam uporan.Sto nam treba da nas yebe neki balavac i iskoristava.pozz :wave:
FORZA VELEZ

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

MVB
Kontakt:

Post Postao/la MVB » 06 apr 2014, 16:42

Duljevicu istekao ugovor i potpisali ga sta je sporno? Sto se tice dugova nek si ti ziv i zdrav dugova vise nece biti ni 1 fening cekali smo samo da otpisu kamate
Dug FK Sarajevo, čija glavnica duga iznosi 1.114.533,86 KM, a zatezna kamata 1.177.125,99 KM :o :o :oops: :!: :?: :pray: :plac:
Uhodo po drugim forumima ne znam je li tebi ko pjesmu reprezantacije treba ponavljati tri puta hajmo Bosno,Bosno,Bosno ili da se malo umijes hladnom vodom ko je tebi ista govorio za Duljevica i Hebibovica.Mi komuniciramo izmedu sebe a mi smo rodjeni ima 50 godina a vi ste divovi nazalost samoproglaseni samo par mjeseci.Stvarno nista nije sporno Sirokom Brijegu koji nije nista duzan,Velezu koji je duzan sto hiljada apsolutno nista nije sporno ali zacudo vi iz Sarajeva mislim svi kmecite li molite ne ustajete s koljena :pray: ima mjesec da vam se oprosti, ko je sad tu budala.Ali posto je u ovoj drzavi moguce i da klub pod suspenzijom igra utakmice(Leotar) a onda ko linafo iz saveza daju neki rok e meni prijatelju nista nije sporno u takvoj drzavi i sve mi je jasno.Pozdravite Ibrakovica a mozete i Osmanagica ako jos uopce igra sretno vam bilo i dao Bog da vam se sve otpise.A ove firme iz privrede koje umiru pod dugovima ne dao Bog da njima neko otpise.E sretna je drzava koja tako razmislja :bih: .Ziv bio i pozdrav i razgulitis na svoju temu. :salut:

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 06 apr 2014, 18:21

Borac zijanio :clap:
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.