Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BIHfan
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la BIHfan » 30 maj 2012, 14:59

Sad ja pricao sa Dzekom, kaze da prelazi u Bayern 100% samo da se ne prica okolo oko transfera jer ako bi javnost saznala lako bi se transfer mogao odgoditi. Samo polako, kad se zavrsi ova utakmica sa Mexicom znace se vise. :roll:

EDIT:
Kako mi samo ovo bode oci: Sada se nalazi u najjačoj ligi svijeta, prvak je Engleske, drugi strijelac tima i zadovoljan je statusom kojeg ima. Igrao je veliki broj utakmica i trenutno nije realna opcija o odlasku iz Citya.

Napisano na njegovoj stranici. :roll:
Zadnja izmjena: BIHfan, dana/u 30 maj 2012, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 30 maj 2012, 15:10

BIHfan je napisao/la:Sad ja pricao sa Dzekom, kaze da prelazi u Bayern 100% samo da se ne prica okolo oko transfera jer ako bi javnost saznala lako bi se transfer mogao odgoditi. Samo polako, kad se zavrsi ova utakmica sa Mexicom znace se vise. :roll:
Jesi ga pito kako cemo igrati sa Meksikancima? Da uzmemo sta para na kladionici. :ugeek:
#divovi

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 maj 2012, 15:15

moustapha je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Sad ja pricao sa Dzekom, kaze da prelazi u Bayern 100% samo da se ne prica okolo oko transfera jer ako bi javnost saznala lako bi se transfer mogao odgoditi. Samo polako, kad se zavrsi ova utakmica sa Mexicom znace se vise. :roll:
Jesi ga pito kako cemo igrati sa Meksikancima? Da uzmemo sta para na kladionici. :ugeek:
Rekao je da ce pretrcat kilometar vise u odnosu na Irsku. 8-)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 30 maj 2012, 15:18

Šta kaže još, guzi li išta? :lol:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 maj 2012, 15:22

Batko je napisao/la:Šta kaže još, guzi li išta? :lol:
Trenutno je Silajdzicka u Chicagu, dosla radi njega, sta mislis? :lol:
FK DELFIN NEUM

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 maj 2012, 18:52

slika

Danas se malo ''slegla'' situacija oko ovog transfera. Danas su obje strane demantirale ikakav dogovor, ali ipak, vjerujem da postoji interes na obje strane, sad hoce li doci do realizacije transfera, tesko..

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 maj 2012, 20:27

Nach Informationen von "Welt Online" haben sich Dzekos Berater mit Vertretern der Münchner Vereinsführung getroffen.
Welt Online kaze, da su se Dzekini menedzeri nasli sa celnicima Bayerna da dogovore transfer.

amarildobule
Kontakt:

Post Postao/la amarildobule » 30 maj 2012, 20:36

slika

Dobro mu stoji dres!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 30 maj 2012, 21:00

E ako je istina Hvala Bogu i Rumenigeu !
svoj ti pos'o !

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 30 maj 2012, 21:06

Insajder britanskog "Daily Maila" Simon Jones, uprkos činjenici da je Edin Džeko putem svog portala poručio (kada je transfer u minhenski Bayern u pitanju) da "ukoliko se takvo nešto desi budite sigurni da ću ja to prvi objaviti", tvrdi da napadač reprezentacije BiH već "80 posto Bayernov igrač".

U svojoj kolumni "The Insider" koju "Daily Mail" objavljuje svake sedmice, Jones prema svojim informacijama "iznutra" daje procjene od jedan do pet o mogućoj realizaciji nekog transfera.

Ako je rejting recimo 5/5, radi se o skoro obavljenom poslu kojem „fale“ samo formalnosti i zvanična potvrda, a ako je rejting 0/5, radi se o špekulacijama i od posla definitivno nema ništa.

Jones je mogućnost Džekinog trensfera u Bayern ocijenio rejtingom 4/5, što bi prevedno u procente značilo da je "Dijamant" 80 posto igrač Bayerna.

- On je igrač koji je uvijek bio favorit Bavaraca i njihovih glavnih ljudi. Bili su razočarani kada im ga je City ispred nosa odveo iz Wolfsburga. Jednostavno, oni trebaju nekoga ko će u Mariju Gomezu probuditi takmičarski duh - napisao je između ostalog u svom osvrtu Jones, naravno ne spominjući "opipljive" argumente, niti izvore za svoju prognozu.

fantom
Kontakt:

Post Postao/la fantom » 30 maj 2012, 21:26

Evo upravo vijesti na skysport news njemacki kanal,oni kazu da je definitivno sa dzekom postignut dogovor samo jos da se dogovore sa englezima o obestecenju.Kako izgleda Bayern nudi 20 miliona ako ne uspiju dovode suareza on kosta 8 miliona.Ko ce mu sad znati,sky nije expres da im se ne vjeruje

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 30 maj 2012, 22:26

Da se ne lažemo, gdje ima dima ima i vatre. Previše evropskih portala, televizija, novina je u ovih 24 sata spomenulo odlazak Džeke u Bajern, tako da se ja mogu kladiti, ja bih tipovao da on ide u Bajern. Može to demantovat ko i koliko hoće, ali mislim da je to to, i da se u roku od 10 dana može očekivat Edin na potpisu ugovora. Bilo kako bilo, ja se nadam da će se sve ovo obistiniti i da će Džeko opet u Njemačku, i očekujem strašan bum u Bundesligi. I zbog Edina, i zbog Želje ovaj transfer je odlična stvar ! ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 30 maj 2012, 22:32

ma isto kao za podolskog, jos u januaru spominjan dogovor s arsenalom..da bi kasnije svi to demantovali...i evo na kraju covjek ipak u arsenalu...
mislim da je to vec skoro pa zavrsena stvar...cudo se treba desiti pa da se nesto promijeni..
mozda ovi cekaju da prodaju nekome gomeza :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 maj 2012, 22:46

Ove britanske kladionice rijetko pogrijese kad su u pitanju transferi. Prije nego sto je Hazard presao u Chelsea, isto je ovako kvota spala. Izgleda ide u Bayern...Samo da bude standardan i odlicno je.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 maj 2012, 23:22

Cartman je napisao/la:Ove britanske kladionice rijetko pogrijese kad su u pitanju transferi. Prije nego sto je Hazard presao u Chelsea, isto je ovako kvota spala. Izgleda ide u Bayern...Samo da bude standardan i odlicno je.
ne kontam ih, slican tip igraca, jedan ce sigurno sjedit na klupi, sta imaju od tog...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 maj 2012, 23:33

U sutrasnjem izadnju Bilda ocekuje se sljedece:
Edin Dzeko:

-Bayern hat Kontakt zu Dzeko aufgenommen
-er verdient nach Bild-Infos 7 Mio. brutto bei City, Bayern bietet weniger
-Auch wird um die Ablöse gefeilscht, City will mindestens 30 Mio.
-Aussage Nerlinger: "Wir haben überhaupt keinen Druck!"
-Dzeko ist Wunschstürmer, weiterhin werden aber Giroud, de Jong, und Suarez beobachtet
-Bild weiß: Bayern plant mit Dzeko und Gomez (Real war im Winter an ihm dran)

Quelle: Bild-App vom 31. Mai 2012
- Bayern ima Kontatka sa Dzekom
- Zaradjuje 7. Mio brutto kod Citya, Bayern nudi manje
- I oko odstete se poprilicno cjenkaju, City trazi 30 Miliona za Dzeku
- Nerlinger kaze da uopste nemaju nekakvog pritiska sto se tice dovodjenja Dzeke
- Dzeko je prva zelja, ali ipak posmatraju Girouda, de Jonga i Suareza
- Bild zna/predpostavlja da Bayern planira sa Dzekom i Gomezom

U kickeru ce izadji takodje novinski clanak, o interesu Bayerna za Dzeku.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 30 maj 2012, 23:48

http://www.goal.com/es/news/21/fichajes ... -barcelona" onclick="window.open(this.href);return false;
Gol kom, nepouzdan do Boga. Ali opet se necu iznenaditi ako na naslovnici vidim da je Dzeko na pragu potpisa za Madrid...
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 31 maj 2012, 00:24

http://www.bild.de/sport/fussball/bayer ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 31 maj 2012, 00:43

D10S je napisao/la:http://www.goal.com/es/news/21/fichajes ... -barcelona
Gol kom, nepouzdan do Boga. Ali opet se necu iznenaditi ako na naslovnici vidim da je Dzeko na pragu potpisa za Madrid...
Sta je ovdje nepouzdano?
Uopste se ne govori o konkretnom transferu vec je tekst o tome kako je Dzeko klasa igraca koji moze igrati u Barci ili Realu. Covjek analizira njegovu statistiku, poredi s Aguerovom, zakljucuje da Aguero nije nista efikasniji od Dzeke ako se uzme u obzir to da je igrao puno vise i da je davao golove iz penala, govori kako mu je cudno sto Mancini nije bolje iskoristio Dzeku, govori kako je (medijski) podcijenjen igrac, bla bla bla, uglavnom sve ono sto se na ovom forumu pise vec bar godinu dana. :lol:
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2012, 00:53

mokhe je napisao/la:govori kako mu je cudno sto Mancini nije bolje iskoristio Dzeku, govori kako je (medijski) podcijenjen igrac, bla bla bla, uglavnom sve ono sto se na ovom forumu pise vec bar godinu dana. :lol:
Zovi ga na forum. Naš čovjek :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 11 gostiju.