FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

elninho_resTO
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la elninho_resTO » 17 jun 2010, 16:56

Edo_Majka je napisao/la:Kad bi Karoglan dosao onda bi to bila ekstra stvar, mislim da je to plafon za nasu ligu, nemogu vise da cekam sutrasnji dan da vidim kakvih lica ima, treba zadrzati kostur i doveszti 4-5 igraca koji bi nas pojacali, Karoglan, Colic, Skaljic su sasvim realna imena za Zelju, ja bi licno rado vidio i Vukelju i Trivunovica, kad ovako covjek pogleda i mogla bi se napraviti dobra ekipa za slijedecu sezonu. zamislite Zelju u ovom sastavu.

---------sehic
E.Colic----Bogicevic---Mesic--Radovanovic
-
Beslija----Vukelja----Culum-----Visca
----------Karoglan------Mesanovic

mislim da sa ovom ekipom mozemo opet uzeti ligu i proci bar jedno kolo LP.
malo realnosti,karoglan i vukelja tesko da ce ikad doc u zelju,karoglan mozda ima i nekih 1 % sanse,ali siroki neprodaje igrace,colic-vec potpisao za trnavu ;) i tako da nista od tvog idealnog tima
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 jun 2010, 16:57

elninho_resTO je napisao/la:ali siroki neprodaje igrace,colic-vec potpisao za trnavu ;) i tako da nista od tvog idealnog tima
kakve veze siroki ima sa prodajom karoglana...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 17 jun 2010, 16:58

Pisem sa mobitela pa ih zato nisam mogao poredati kako treba, Vukelja bi igrao iz napadaca ili drugog napadaca a onda staviti nekog u sredinu, zna Amar sta radi ali ovo je bila samo moja zamisao, zasto neprobati dovesti ove gore navedene.
Tracy McGrady!!!

Sud
Kontakt:

Post Postao/la Sud » 17 jun 2010, 16:59

Zeba se obećao, čeka se odgovor Rusa, dolazi i Nijemac

U kuloarima se pominje još nekoliko imena kao što su Srđan Savić, Amer Osmanagić, Asim Škaljić, Vlastimir Jovanović, Branislav Arsenijević, Zajko Zeba...

Sutrašnju prozivku FK Željezničar koja je zakazana za 18 sati na stadionu Grbavica s nestrpljenjem očekuju svi navijači Plavog tima. Željo će u novu sezonu ući bez četvorice igrača (Samir Bekrić, Sead Bučan, Predrag Šimić i Delimir Bajić) koji su su prošloj sezoni bili među ključnim igračima za osvajanje titule prvaka, a još uvijek je neizvjesno ko će će pojačati aktuelnog prvaka BiH.

Za sada je izvjesno da će plavi dres obući Goran Gančev, makedonski defanzivac koji je još zimus zadovoljio ukuse stručnog štaba na čelu sa šefom Amarom Osimom. Također, izvjesno je da će konkurenciju među stativama pojačati Elvis Karić, bivši golman Zvijezde, a u kuloarima se pominje još nekoliko imena kao što su Srđan Savić, Amer Osmanagić, Asim Škaljić, Vlastimir Jovanović, Branislav Arsenijević, Zajko Zeba...

"Cirkuliše mnogo imena, ali za sada osim Gančeva i Karića još uvijek nije dogovoren dolazak niti jednog igrača. Sa Osmanagićem smo razgovarali indirektno i čekamo odgovor njegovog menadžera", rekao je Rusmir Cviko, direktor stručnog štaba FK Željezničar, dodavši da su ostvareni kontakti sa još jednim bivšim igračem Želje:

"Juče smo Osim i ja razgovarali sa Zebom i on je izrazio želju da se vrati na Grbavicu. Sada se čeka odogvor njegovih ruskih poslodavaca".

Cviko je potvrdio da će se na današnjoj prozivci i nekoliko novih igrača koji će doći na probu.

"Ne znam im imena, ali znam da će doći jedan igrač iz Hrvatske, te jedan iz Njemačke koji je igrao za Ahlen, a koji ima naše korijene. To je sve što znam u ovom trenutku. Oni će doći na neku vrstu probe i do odlaska u Fojnicu znat ćemo da li će ostati na Grbavici", naglasio je Cviko, koji nije mogao potvrditi da li je riječ o Dušku Stajiću, Luki Tankuliću ili Mariu Vrančiću, igračima koji su u prošloj sezoni nosili dres njemačkog drugoligaša, a koji imaju ex jugoslovenske porijeklo.

Nakon testiranja na Grbavici, ekipa Željezničara 21. juna seli na šestodnevne pripreme u Fojnicu, a 28. ili 29. juna planiran je odlazak u Međugorju, gdje će aktuelni prvak BiH obaviti finalnu fazu priprema.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 17 jun 2010, 17:01

Edo_Majka je napisao/la:Pisem sa mobitela pa ih zato nisam mogao poredati kako treba, Vukelja bi igrao iz napadaca ili drugog napadaca a onda staviti nekog u sredinu, zna Amar sta radi ali ovo je bila samo moja zamisao, zasto neprobati dovesti ove gore navedene.
Zato što je:

Čolić već potpisao za Trnavu
Vukelja igrač Borca

:roll:

:mrgreen:

Ti kontaš da smo Real pa da otimamo igrače slovacima :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 17 jun 2010, 17:02

Seyo_TM je napisao/la:
elninho_resTO je napisao/la:ali siroki neprodaje igrace,colic-vec potpisao za trnavu ;) i tako da nista od tvog idealnog tima
Decko se zbunio...Ima veze kao i Semir Stilic sa nama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Rotor Volgograd...

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 17 jun 2010, 17:05

ima i onaj Djulbic, mislim da je on taj koji bi trebao doci, bio bi veliko pojacanje po onome sto se vidi na youtube. Bice zanimljivo, a oni sto govore da nemozemo dovesti Vukelji ili Karoglana, itam se zasto, sta su oni bolji od Beslije ili nekog drugog.
Tracy McGrady!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 jun 2010, 17:10

elninho_resTO je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
pa zato sto su sanse nikakve da bi ga siroki pustio ;) ,a ugovor mu je do 2011 kolko sam ja upoznat,ispravi me ako grijesim
on je igrac rijeke...na posudbi u sirokom...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 17 jun 2010, 17:10

neigra Karoglan za siroki.
Tracy McGrady!!!

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 17 jun 2010, 17:16

izvinite onda,malo me ponjelo jer sam mislio da je on igrac sirokog
ma sve prepustit osimu i poslije pripema vidjecemo rezultate i igracki kadar
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 17 jun 2010, 18:03

Osmanagic i Skaljic vec traze stan u Sarajevu !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 17 jun 2010, 18:04

kimbo je napisao/la:Osmanagic i Skaljic vec traze stan u Sarajevu !
Kako stupiti u kontakt s njima ? Imam ja jednoiposoban stan preko puta stadiona u narandzastoj zgradi... :mrgreen:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Adnan_Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_Zeljovac » 17 jun 2010, 18:08

Srdjan Savic potpisao na Godinu plus Godinu :D...bravo majstoreee :D 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 17 jun 2010, 18:21

Adnan_Zeljovac je napisao/la:Srdjan Savic potpisao na Godinu plus Godinu :D...bravo majstoreee :D 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
;)
1996

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 17 jun 2010, 18:24

1921 je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Osmanagic i Skaljic vec traze stan u Sarajevu !
Kako stupiti u kontakt s njima ? Imam ja jednoiposoban stan preko puta stadiona u narandzastoj zgradi... :mrgreen:
Dva tipa hodaju ulicama sa Zeljinim salovima , pomalo izgubljeno izgledaju sa :)
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 17 jun 2010, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 17 jun 2010, 18:25

Srđan Savić pojačao Željezničar
Pouzdani igrač sredine terena i dojučerašnji veznjak gradačačke Zvijezde, Srđan Savić narednu godinu dana nosit će dres sarajevskog Željezničara.
Odlaskom Samira Bekrića u Incheon United, ostalo je upražnjeno mjesto na poziciji playmakera pa su čelnici Željezničara odlučili angažovati ponajboljeg igrača Zvijezde iz prošle sezone, Srđana Savića.

Savić nije krio oduševljenje što će naredne sezone nositi dres tima sa Grbavice.

Prije svega moram reći da su iza mene tri prelijepe godine u dresu Zvijezde koje ću teško zaboraviti. No, svako teži novim izazovima a veliki izazov za mene je igranje u Željezničaru. Dobio sam ponudu i veoma brzo smo se sve dogovorili, igranje u ligi prvaka nosi posebnu draž a ja ću dati sve od sebe da opravdam povjerenje čelnih ljudi sarajevskog tima, kazao je Savić za Sportin.ba.

Na pitanje da li će osjećati pritisak iz razloga jer je u Željezničar doveden kao alternativa za ponajboljeg igrača Premijer lige prošle sezone, Samira Bekrića, Savić je odgovorio:

Ne, ne osjećam nikakav pritisak niti mnogo gledam na to. Istina da je Bekrić imao fantastičnu statistiku koju teško bilo ko može ponoviti ali ću se truditi da se njegov izostanak ni najmanje ne osjeti na terenu, rekao je Srđan Savić.

Savić je već drugo pojačanje Željezničara ove sezone a prvo je njegov suigrač iz Zvijezde, Elvis Karić dok je veoma blizu Grbavice i pouzdani desni bočni, Staniša Nikolić.
Por que ? Por que somos los mejores...

tastatura
Kontakt:

Post Postao/la tastatura » 17 jun 2010, 18:36

Zna li neko da li pioniri igraju danas na Grbavici i u koliko sati?

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 17 jun 2010, 18:37

Ebo Real i to Madrid kako se mi pojacavamo svaki dan po 6 novi imena na ovom pdf-u cujem prica amar skupili smo pare za Mesia dolazi ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) salim se ja vjerujem samo kad se napise negdje taj i taj potpiso 2 godine ili 1+1 ili do zivotno sta ja znam :) :) :)

@1921

kako ti mislis nji obojicu stavit u jedan i to jednoiposoban jos ako ti zivis tu hhh nek spavaju u bracnom zajedno :D :D :D
svoj ti pos'o !

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 17 jun 2010, 18:42

vec je bilo nekada ranije postavljeno, ali vrijedi opet staviti

SAMO JE JEDAN, GRIJEHA JE VRIJEDAN!!!
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Slovojed
Kontakt:

Post Postao/la Slovojed » 17 jun 2010, 18:48

Teo Kardum :lol:

Čovjek igrao u Omladincu iz Vranjica,1.županijska ili 5. hrvatska liga,u 3.ligi u Zmaju iz Makarske postigao respektabilna 3 zgoditka,od toga 2 iz kaznenog udarca.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Google Adsense [Bot], svemalim1 i 23 gosta.