Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la tepsija » 30 maj 2012, 10:12

Ako se ovo ispostavi kao istina,onda je Džeko definitivno rođen pod sretnom zvijezdom.Opet će podići pokal :mrgreen: Došao bi u Bayern koji je gladan titula,koji što prije želi da se vrati tamo gdje mu je mjesto.Svaka čast simpatizerima ostalih dojč timova ali to su činjenice.Bayern će po svaku cijenu nastojati osvojiti prvenstvo.
I ne samo to.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

juan
Kontakt:

Post Postao/la juan » 30 maj 2012, 11:21

@buducnost
Bas tako, nevjetovatno je koliko su nepismeni ovi novinari. Pa neznaju cak ni procitati ispravno imena: jucer pise, ako dzeku ne dovedu onda ce luiz suareza iz liv. a tamo pise matias suareza iz anderlehta.
Da neznaju ni prepisati imena. Ja neznam na osnovu cega se zaposhljavaju ovi novinari, il dal iko pregledava prije nego se objave...

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 30 maj 2012, 11:25

SaltCityAttack je napisao/la:
slika
Izgleda ko malo dijete cije je lizalo ukradeno :lol:
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 30 maj 2012, 11:29

Izgleda da nema nista od Bayerna,tako pise na stranici edindzeko.ba, ako ovu sansu propusti tj.ne zavrsi u Bayernu i ostane u city-u napravit ce zivotnu gresku u karijeri,u cityu mu predostaju samo fa cup i carling cup,i klupa tj mozda 10-15 min u ligi prvaka i prvenstvenim tekmama. Idi u Bayern ako si zeljan jos trofeja, Bayern uzima trofej 100% ove sezone dok za city to ne vjerujem,ali vidjet cemo sta ce sve dogoditi,

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 30 maj 2012, 11:30

nekakva tužna slika meni sve ovo stiže iz Amerike čudne informacije ;)

a ovo o Bayernu isto čudno iako ne volim da bi se tamo vratio trener mi se ne sviđa nikako, malo sam čitala Olića i izjave o Gomezu forsiranju nije baš neka situacija .A novinari odmah 'etiketa' Bayern kao kad se sijetim priča o Milanu ;) Mislim ok na klub i tradiciju al opet iz engleske u nejmačku ligu ;)

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 30 maj 2012, 11:31

sanji je napisao/la:Izgleda da nema nista od Bayerna,tako pise na stranici edindzeko.ba, ako ovu sansu propusti tj.ne zavrsi u Bayernu i ostane u city-u napravit ce zivotnu gresku u karijeri,u cityu mu predostaju samo fa cup i carling cup,i klupa tj mozda 10-15 min u ligi prvaka i prvenstvenim tekmama. Idi u Bayern ako si zeljan jos trofeja, Bayern uzima trofej 100% ove sezone dok za city to ne vjerujem,ali vidjet cemo sta ce sve dogoditi,
Mislim da se ovdje najmanje Džeko pita i to što on želi. Samo je bitno da njega Bayern želii da City bude razuman pri odredivanju cijene

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 30 maj 2012, 11:33

ZOI84 je napisao/la:
sanji je napisao/la:Izgleda da nema nista od Bayerna,tako pise na stranici edindzeko.ba, ako ovu sansu propusti tj.ne zavrsi u Bayernu i ostane u city-u napravit ce zivotnu gresku u karijeri,u cityu mu predostaju samo fa cup i carling cup,i klupa tj mozda 10-15 min u ligi prvaka i prvenstvenim tekmama. Idi u Bayern ako si zeljan jos trofeja, Bayern uzima trofej 100% ove sezone dok za city to ne vjerujem,ali vidjet cemo sta ce sve dogoditi,
Mislim da se ovdje najmanje Džeko pita i to što on želi. Samo je bitno da njega Bayern želii da City bude razuman pri odredivanju cijene
Vidjet cemo sta ce se sve dogadjati :)

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 30 maj 2012, 11:46

to je to ovom izjavom samo najavljuju da ce uskoro ozvaniciti transfer na edinovoj stranici...

rekao je Irfan Redžepagić, naglasivši još jednom da će viijest o eventualnom transferu, ukoliko do njega nekada dođe, biti najprije objavljen na zvaničnoj oficijelnoj stranici našeg reprezentativca edindzeko.ba.
>>No body likes us but we dont care<<

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 30 maj 2012, 12:04

Ja mislim da ovi demanti samo potvrđuju da će transfer biti realizovan i što reče kolega
najvažnije je da se klubovi dogovore a DŽeko sam sigurno nema ništa protiv da igra u Bajernu...

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 30 maj 2012, 12:07

Pa ovo je bolje nego serija Kad lisce pada :lol:

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 30 maj 2012, 12:09

Bayern ima Gomeza koji će uvijek dobiti prednost u odnosu na Džeku jer je prošle sezone zabio bruku golova i jer je Njemac, a pošto Bayern forsira taktiku sa jednim napadačem ne znam koliko će Džeko igrati i ako pređe, sad bi neko reko pa što ga kupuju (?), eh to se i ja pitam :))
🔵⚪

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 30 maj 2012, 12:13

bajern100 je napisao/la:Ja mislim da ovi demanti samo potvrđuju da će transfer biti realizovan i što reče kolega
najvažnije je da se klubovi dogovore a DŽeko sam sigurno nema ništa protiv da igra u Bajernu...
I ja isto mislim.
Za Edina se svakako ne brinem. Uvijek sam govorio da igrac koji se proda za tolike pare (35 miliona u City) ne moze propasti.

Inace, Bayern je klub koji je finansijski najzdraviji na svijetu. Imaju velik budzet a ne pumpaju se sa strane. Budzet Bayerna je 320 miliona. Npr. Chelsea ima budzet 250, sto dovoljno govori koliko para ima Bayern.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 30 maj 2012, 12:17

Dzeko ne mora odigrati nijednu tekmu da bi pokazao da je klasa za Gomeza, bice dovoljna 2 treninga. :mrgreen:
Realno, ja bih bio presretan ovim scenariom, jos kad bi se Dzeko u skorijoj buducnosti u nekom evropskom kupu nasao kontra recimo "vrhunskog" stopera Citya tipa Lescott! Au! :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 30 maj 2012, 12:41

SamoZeljo je napisao/la:
bajern100 je napisao/la:Ja mislim da ovi demanti samo potvrđuju da će transfer biti realizovan i što reče kolega
I ja isto mislim.
Za Edina se svakako ne brinem. Uvijek sam govorio da igrac koji se proda za tolike pare (35 miliona u City) ne moze propasti.

Inace, Bayern je klub koji je finansijski najzdraviji na svijetu. Imaju velik budzet a ne pumpaju se sa strane. Budzet Bayerna je 320 miliona. Npr. Chelsea ima budzet 250, sto dovoljno govori koliko para ima Bayern.
Bayern im Budget od 320 Milliona a placa Allianz Arenu do 2020 g. :lol:
Zbunio si se, radi se o njihovom finansiskom prometu, a ne o budgetu.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 maj 2012, 12:47

Budget je negdje oko 100 miliona Eura.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 30 maj 2012, 12:50

nije budzet dokaz zdravlja ukoliko se samo finansira kreditima, kao sto je kod vecine..a poznato je da je bundesliga mozda i jedina liga u kojoj se posluje u plusu, a svakako da je bayernova finansijska politika za pohvalit..u svakom pogledu najbolji izbor ukoliko dodje do transfera
Unica grande amore

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 30 maj 2012, 13:25

Vama je valjda jasno da nije irfan sam njegov menadzer ... Cuj neki Irfan iz Sarajeva ce da napravi transfer u Manchester city... Ima tu Naser Hukic al on samo radi za Irfana ... A ko je zaista Dzeku odveo u Cesku , mislim ko je to finansirao ...
>>No body likes us but we dont care<<

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 30 maj 2012, 13:37

alevkov je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:
I ja isto mislim.

Bayern im Budget od 320 Milliona a placa Allianz Arenu do 2020 g. :lol:
Zbunio si se, radi se o njihovom finansiskom prometu, a ne o budgetu.
Upravo. :D
Sto se tice stadiona i tog duga, do 1.1.2016 je valjda a ime stadiona je iznajmljeno do 2021 godine.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 30 maj 2012, 14:05

Kakve sve gluposti pisu ovdje to boli naprosto.Korak unazad u karijeri ako dodje u Bayern, pohar'o njemacku ligu treba mu ness novo tipa mafijaske Italijanske ili engleske(malo americko-ruske-arapske kombinacije dolara) lige,dvopartijeske Španske.Samo hajvani i idioti mogu da tvrde takvo ness.Njemacka liga je najzdravija na svijetu i u takvoj duša od čojka kakav je nas Edo bi is'o ispred svojih rekorda i mogucnosti.Majstore dobro nam doš'o devetka čeka na tebe ;)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 maj 2012, 14:12

Čuj korak unazad ako ode iz City-a u Bayern :lol: :lol: ...svašta.

-Bayern
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-City

I još puno stepenica dole. Realno.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], kontra, Mostarska, ovisnik, riki46 i 25 gostiju.