Sta si pitao za Deu?esprit24 je napisao/la:Mozda je spomenuo zaradu, jer to komentatori vrlo cesto u prenosu rade, al da mu je zagledao u znak u sorcu, u to cisto sumnjam.. ja to nisam mogao primjetiti u prenosu, nego sam vidio na jednom slici jos dok je igrao kvale, pa sam je zumirao i vidio da je marka sorca ST.
Malo sam se raspitivao, saznao da nas as trenutno nema tehnickog sponzora, al se nadam da ce se uskoro svjetski brendovi pocet otimati za njega
P.S niko mi nije odgovorio za Deu![]()
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
BosnaE
Pitao je ko je oblači, malo perverzno pitanje za ovaj podforum, ali eto 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A @virtu je pitao koje skida.
Lijepa i Anita.

Lijepa i Anita.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Dva ili tri puta su komentatori skrenuli na to i to ga oplakali na fazon - lik ne moze upariti i odjecu od istog proizvodjaca.esprit24 je napisao/la:Mozda je spomenuo zaradu, jer to komentatori vrlo cesto u prenosu rade, al da mu je zagledao u znak u sorcu, u to cisto sumnjam.. ja to nisam mogao primjetiti u prenosu, nego sam vidio na jednom slici jos dok je igrao kvale, pa sam je zumirao i vidio da je marka sorca ST.
Malo sam se raspitivao, saznao da nas as trenutno nema tehnickog sponzora, al se nadam da ce se uskoro svjetski brendovi pocet otimati za njega
P.S niko mi nije odgovorio za Deu![]()
Meni je to bas zaparalo usi...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hoćemo li dobit još jednu nadu? Fatih Šišić, osvaja medalju za medaljom. Ima samo 9 godina. Hajde mali, budi novi Nole. 
http://www.****/clanak/215732/mlade- ... pu-svijeta

http://www.****/clanak/215732/mlade- ... pu-svijeta
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir u MD Acapulca
Znači Sofia, Memfis, Delray plaža i Acapulco u februaru...onda DC Zenica...IW, Miami i vjerovatno challenger između njih
Miriše na pad na ATP listi
Znači Sofia, Memfis, Delray plaža i Acapulco u februaru...onda DC Zenica...IW, Miami i vjerovatno challenger između njih

Miriše na pad na ATP listi

Sta ga briga , pare su tu 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Cilj i jeste lovu zaraditi, to mu je posao 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Challenger Irving, jak kao da je neki slabiji ATP 250. Po meni je trebao ići u J. Ameriku. Pa bolje i challengere na šljaci ganjat nego ATP turnire u dvorani, znaš da ćeš izgubit odmah u 1. kolu. 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Da napisemo i raspored naseg drugog reketa za februar 
Kvale ATP 250 Sofija, CH Bergamo, CH Worclaw i ovu zadnju sedmicu prije dc jos uvijek nisam saznao

Kvale ATP 250 Sofija, CH Bergamo, CH Worclaw i ovu zadnju sedmicu prije dc jos uvijek nisam saznao
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Edit: vjerovatno ce zadnju sedmicu februara igrat ch u francuskojesprit24 je napisao/la:Da napisemo i raspored naseg drugog reketa za februar

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da je Damir pobjedio sad bi čekali meč protiv Thiema. Nikad neću prežalit onih 4-1 u 3. setu. 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ja mislim da će sljedeća nada kod muškaraca biti Aziz Kijametovic koji je trenutno u Americi na nekom koledžu gdje igra Tenis
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dobar je bio Aziz na challengeru u SA. Očekivao sam više od njega, moje godište, ali malo se izgubio. Kažeš na koledžu je. Koliko traje taj koledž?
Evo statistika meča protiv Goffina.
Damir 32 winnera a Goffin 30
Damir 57 UE a Goffin 50
1. servis ubačenih: Damir 61%, Goffin 57%
Osvojeni poeni na:
1. servis: Damir 54%, Goffin 60%
2. servis: Damir 42%, Goffin 43%
Prosječna vbrzina 1. servisa: Damir 160 km/h, Goffin 176 km/h
2. servisa: Damir 128 km/h, Goffin 146 km/h
Najbrži servis: Damir 179 km/h, Goffin 205 km/h
Kompletna statistika: http://www.ausopen.com/en_AU/scores/sta ... 212ms.html
Evo statistika meča protiv Goffina.
Damir 32 winnera a Goffin 30
Damir 57 UE a Goffin 50
1. servis ubačenih: Damir 61%, Goffin 57%
Osvojeni poeni na:
1. servis: Damir 54%, Goffin 60%
2. servis: Damir 42%, Goffin 43%
Prosječna vbrzina 1. servisa: Damir 160 km/h, Goffin 176 km/h
2. servisa: Damir 128 km/h, Goffin 146 km/h
Najbrži servis: Damir 179 km/h, Goffin 205 km/h
Kompletna statistika: http://www.ausopen.com/en_AU/scores/sta ... 212ms.html
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Mislim 4 godine .Unofficialpage je napisao/la:Dobar je bio Aziz na challengeru u SA. Očekivao sam više od njega, moje godište, ali malo se izgubio. Kažeš na koledžu je. Koliko traje taj koledž?
Vrlo vjerovatno bi izgubio i da je uzeo treći setUnofficialpage je napisao/la:Da je Damir pobjedio sad bi čekali meč protiv Thiema. Nikad neću prežalit onih 4-1 u 3. setu.

Ma kakav Aziz, on je sa 19 godina trebao biti u TOP 1000 
On moze mozda dostici Tomu i Aldina..
A nema ni priblizne omladinske rezultate kao Damir i Mirza, pa da mozemo ocekivati nesto vise od njega

On moze mozda dostici Tomu i Aldina..
A nema ni priblizne omladinske rezultate kao Damir i Mirza, pa da mozemo ocekivati nesto vise od njega
Zadnja izmjena: esprit24, dana/u 21 jan 2016, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne mora značit. Postoji velika mogućnost da Goffin predao meč jer nije mogao više. Da je uzeo taj sa 6-1 vrlo vjerovatno bi predao. A plus Damir bi bio u psihološkoj prednosti, u naletu i mislim da bi to dobio. Čak šta više mogao i 3-0 to dobit, samo da je bio bolje skoncetrisat a ne da dozvoli da ima crne rupe, da mu protivnik pravi serije od 5-0. I to u trenutku kad kontroliše meč.shminka je napisao/la:Vrlo vjerovatno bi izgubio i da je uzeo treći setUnofficialpage je napisao/la:Da je Damir pobjedio sad bi čekali meč protiv Thiema. Nikad neću prežalit onih 4-1 u 3. setu.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Neće Aziz ganjati profi tenis vjerovatno, šteta, jer je recimo dosta bolji igrač od Fatića
Ne bi predao, prošao je fizičku krizu kasnije, mogao je igrati samo bolje kako je meč odmicao
Ne bi predao, prošao je fizičku krizu kasnije, mogao je igrati samo bolje kako je meč odmicao
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Možda i ne bi predao ali bi Damir, svakako, bio vrlo blizu pobjede. Pa mislim da 4. set bio isto rutinski ali samo u korist Damira. Damir je do tog trenutka djelovao kao bolji teniser i cijeli meč je kontrolisao, sve je imao u svojim rukama. Nije ga Goffin pobjedio već on sam sebe.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.