Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Long Live King Kenny
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Long Live King Kenny » 27 feb 2011, 23:28

ma na ljeto prodati pola ekipe,i grka,jovanovica,leivu,maxia,onu balerinu od francuza,poulsena,insuu,aqumana,zatim po meni dovesti taiwa,younga,ardu i mvilu pa bi to otprilike igledalo ovako
reina,jones
carragher,agger,skrtel,g.johnson,kelly,taiwo,willson,
arda,gerrard,joe cole,young,mvila,spearing,kuyt,marouwax ili kako se vec pise(sa njim smo potpisali predugovor koliko ja znam)
suarez,caroll,pacekho
e sad ovdje je tih 20 igraca e sad jos neke uzeti iz omladinskog pogona
to je neko moje skromno misljenje nadam se da ce bar neki od ovih doci koje sam napisao

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 27 feb 2011, 23:58

Kakav je ono danas komentator na SK :roll: :roll:

Sto se igre tice nidje veze, sto se trenera tice opet pogrijesio sa forsiranjem leive i ngoga, a vala i kuyt je svoje odsluzio. Kako ne moze shvatit da umjesto tih propaliteta ubaci mladje igrace, kao ovaj wilson danas. Nek se ljudi dokazuju, svakako je ova sezona propala

Carragher i Skrtel su u tandemu loshi do bola
nema potpisa

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 28 feb 2011, 00:57

anfield je napisao/la:ma ovakve utakmice najvise volim kada nismo favoriti i onda iznenadimo :D
ja koliko sam gledao utakmice ove sezone liverpoola stekao sam utisak da jedino dobro igrate kada niste favoriti, uloga favorita vam nikako ne ide.Jer ste ofanzivno dosta limitirani i tesko dolazite do izglednih prilika tako da niste u stanju da napadate u kontinuitetu...mnogo srece u predstojecem periodu nadam se da ce Liverpoola ponovo piti onaj stari.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 28 feb 2011, 01:02

supersonicnigerrard je napisao/la:ja Gerrarda u potpunosti razumijem, pa lik kad se okrene i vidi leivu iza sebe padne mu mrak na oci i kako ce igrati slijep.. :D logicno sto bi reko Čombe
Svaka cast majstore to je srz problema, mnogo dobro si ovo napisao, jer LFC pocinje utakmicu sa igracem manje tj. kad je Lucas Letva u svom elementu, a nekad i sa dva igraca manje kad je David Noga u sastavu ;)

Nego jeste vidjeli sta nam se desava kod rusa, poceli su u svlacionicu uvoziti i oruzje iz rusije, izgleda Cole upucao nekakavog navijaca, samo mi je zao sto Torresa ne pogodi :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 feb 2011, 01:05

volimliverpool je napisao/la: Jao,majko mila.Napadaš Reinu. :roll:
Šta je mogao,reci mi.Kod prvog i drugog gola ništa,e kod trećeg je možda mogao bolje intervenisati.

Reina će postati ikona ovog kluba za nekoliko godina,u to sam siguran.Danas je Gerrard predao 5-6 lopti West Hamu u veoma važnim trenucima,Škrtel je bio tako loš a ti našao Reinu kriviti. :roll:

Koliko nas je puta lik izvadio iz gov?na i neko ima pravo da ga na ovakav način napada.Toliko fantastičnih intervencija za Liverpool,a ukupno 5 kikseva onih pravih od kada je došao u Liverpool.Pepe,bježi odavdje.Idi iz Liverpoola;previše nezahvalnih navijača.
Kada si ti mogao napasti Reinu,onda...Opušteno;Kenny i Gerrard su glavni krivci za naš današnji poraz.
drug ti opet zaboravio popiti nesto za smirenje ? ja shvatam sebe sto sam onako zivcan post napisao... bio sam iznerviram porazom al tebe bas i ne kontam
meni ste smijesni vi koji poredite reinu sa DALGLISHEM i GERRARDOM mi onda ocigledno ne navijamo za isti klub i ne pricamo o istom liverpoolu.

kod prvog gola je bio lose postavljen a za treci necu da trosim rijeci. ako ovako nastavi te prijasnje zasluge bi mu polako mogli svi zaboraviti.
ja od skrtela i ne ocekujem bolje, gerrard nije trebao ni igrati ovu utakmicu samo se đaba rizikovala nova povreda al od reina ocekujem vrhunske intervencije a ne da ne mogu na miru kafu u gradu popiti svi me provociraju jer sam prije par godina rekao da ce reina biti najbolji golman svijeta a on ove sezone nije odigrao skoro ni jednu utakmicu da nesto ne zasere. mrsko mi je citati sad opet taj moj post koji vas je toliko pogodio al sumnjam da sam rekao da je bas on konkretno i sam kriv za poraz al je kad smo se vratili u utakmicu njegova greska rijesila sve. ja se ove sezone svaki put istrzam kad je lopta u nasem kaznenom jer prvo sto nam odbrana ne valja a drugo sto nam je golman sklon kiksevima. ja stvarno ne znam cemu tako burna reakcija jer ja sve sto sam napisao postoje cinjenice kojima cu to poduprijeti a i ne vidim nista lose u tome da kazem ili napisem ono sto mislim u svakom trenutku... mozda ce se to misljenje na kraju dana razlikovati od onoga sto sam ranije rekao al ja se ne stidim nicega sto napisem. dok ne bi rekao da ti koji si imao ovdje i rasistickih ispada (kada si u opisu newcastleovog tima tiotea opisao jednstavno samo kao crncugu) mozes to za sebe reci al neka zasto bi ti gledao sta si ti pisao kad mozes mene napasti sto ne mislim isto kao ti.
You are someone else I am still right here

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 28 feb 2011, 01:08

fera je napisao/la:
Šta je mogao,reci mi.Kod prvog i drugog gola ništa,e kod trećeg je možda mogao bolje intervenisati.

Reina će postati ikona ovog kluba za nekoliko godina,u to sam siguran.Danas je Gerrard predao 5-6 lopti West Hamu u veoma važnim trenucima,Škrtel je bio tako loš a ti našao Reinu kriviti. :roll:

Koliko nas je puta lik izvadio iz gov?na i neko ima pravo da ga na ovakav način napada.Toliko fantastičnih intervencija za Liverpool,a ukupno 5 kikseva onih pravih od kada je došao u Liverpool.Pepe,bježi odavdje.Idi iz Liverpoola;previše nezahvalnih navijača.
Kada si ti mogao napasti Reinu,onda...Opušteno;Kenny i Gerrard su glavni krivci za naš današnji poraz.
drug ti opet zaboravio popiti nesto za smirenje ? ja shvatam sebe sto sam onako zivcan post napisao... bio sam iznerviram porazom al tebe bas i ne kontam
meni ste smijesni vi koji poredite reinu sa DALGLISHEM i GERRARDOM mi onda ocigledno ne navijamo za isti klub i ne pricamo o istom liverpoolu.

kod prvog gola je bio lose postavljen a za treci necu da trosim rijeci. ako ovako nastavi te prijasnje zasluge bi mu polako mogli svi zaboraviti.
ja od skrtela i ne ocekujem bolje, gerrard nije trebao ni igrati ovu utakmicu samo se đaba rizikovala nova povreda al od reina ocekujem vrhunske intervencije a ne da ne mogu na miru kafu u gradu popiti svi me provociraju jer sam prije par godina rekao da ce reina biti najbolji golman svijeta a on ove sezone nije odigrao skoro ni jednu utakmicu da nesto ne zasere. mrsko mi je citati sad opet taj moj post koji vas je toliko pogodio al sumnjam da sam rekao da je bas on konkretno i sam kriv za poraz al je kad smo se vratili u utakmicu njegova greska rijesila sve. ja se ove sezone svaki put istrzam kad je lopta u nasem kaznenom jer prvo sto nam odbrana ne valja a drugo sto nam je golman sklon kiksevima. ja stvarno ne znam cemu tako burna reakcija jer ja sve sto sam napisao postoje cinjenice kojima cu to poduprijeti a i ne vidim nista lose u tome da kazem ili napisem ono sto mislim u svakom trenutku... mozda ce se to misljenje na kraju dana razlikovati od onoga sto sam ranije rekao al ja se ne stidim nicega sto napisem. dok ne bi rekao da ti koji si imao ovdje i rasistickih ispada (kada si u opisu newcastleovog tima tiotea opisao jednstavno samo kao crncugu) mozes to za sebe reci al neka zasto bi ti gledao sta si ti pisao kad mozes mene napasti sto ne mislim isto kao ti.
Fera znas da ovdje pojedincima ne valja Gerrard , Carragher i slicni , vec im valjaju samo velicine naseg kluba u liku Reina, Lucasa i slicni ne vrijedi ulaziti sa njima u raspravu, samo bi se slozio sa tobom da je Pepe ove sezone imao dosta greski, a ruzno je ne reci da je imao i dobrih utakmica 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 28 feb 2011, 10:03

fera je napisao/la:

Ja ne poredim Reinu sa Kennyem ili Gerrardom,pobogu.Ova druga dvojica su legende,samo Reina je najmanje kriv za današnji poraz,a ti od takve sredine i takvog Škrtela napadaš golmana.
Pa onaj prvi gol ne bi dva golmana odbranila.Jesi li vidio gdje je taj udarac išao?U sami ugao,hebote.
Kažem,za treći gol i jeste pomalo kriv,ali sigurno bi dali gol za onu minutu i pol.Sto posto.
Ne može ni Reina biti stabilan golman 3-4 sezone zaredom kada ispred sebe ima jednog Škrtela koji je samo kada je došao bio u pravoj formi,onda ga zadesila povreda i od tada molim Boga da ga prodamo i uzmemo kakve pare za njega.
Ali neću da pričam gluposti,Reina jeste ove sezone sklon takvim kiksevima i imao je jedan i protiv Sparte (neuspješno boksovanje),ali kažem ti da mu je poljuljano samopouzdanje kada ispred sebe ima takvu odbranu.

No,bitno je dovesti Suareza i Carrola,te Wilsona koji će tek za nekoliko sezona biti pravi,a odbrana nam je šuplja ko švicarski sir.I još napadati golmana.Kad se sjetim šta je samo Reina branio,ona odbrana u 92.minuti protiv Marseillea itd itd.
Ponavljam,ove sezone sklon je kiksevima,ali kada ispred sebe bude imao odbranu kakvu zaslužuje svetinja,onda će i on braniti na nivou.
You'll never walk alone.

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 28 feb 2011, 11:38

Poslije prespavane noci i nekoliko tableta za smirenje :) da nesto napisem i ja...sada citam neke komentare kako je jedan ili drugi kriz za sinosnji poraz na Upton parku.ja mislim da su svi krivi, od menadzera Dalglisha i pomocnog trenera Clarka, do 11. nogometasa koji su branili crvene boje u Londonu...svaljivati krivicu na Reinu, Lucasa ili nekog drugoga je apsurd, jednostavno svi su podbacili i to je to...ocekivati da Reina brani uvijek nemoguce, ipak nije realno, covjek je sinoc bio na paljbi od Strane Parkera i drustva...ali valja nastaviti dalje, spremiti tim za derbi sa Unitedom, pa, sto bi se reklo:kom opanci kom obojci...pozdrav svima
Joint_fc

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 28 feb 2011, 11:49

Samo se nadam da Kellyijeva povreda nije toliko ozbiljna, ali nebi me cudilo da odsustvuje jedno mjesec dana, jer dok je Torres igrao, on ako se povrijedi uvijek se na taj nacin povrijedi i onda odsustvuje mjesec do dva.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 28 feb 2011, 11:55

ILoveLFC je napisao/la:Samo se nadam da Kellyijeva povreda nije toliko ozbiljna, ali nebi me cudilo da odsustvuje jedno mjesec dana, jer dok je Torres igrao, on ako se povrijedi uvijek se na taj nacin povrijedi i onda odsustvuje mjesec do dva.
Kelly kaze da se u njegovom slucaju, svaka povreda brzo sanira, cemu se nada da ce biti i u ovom slucaju.

Mada, takoder sumnjam da ce to biti tako brzo. Ocekujem pauzu od najmanje mjesec dana, nazalost.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 feb 2011, 12:11

kumkalesic je napisao/la:Poslije prespavane noci i nekoliko tableta za smirenje :) da nesto napisem i ja...sada citam neke komentare kako je jedan ili drugi kriz za sinosnji poraz na Upton parku.ja mislim da su svi krivi, od menadzera Dalglisha i pomocnog trenera Clarka, do 11. nogometasa koji su branili crvene boje u Londonu...svaljivati krivicu na Reinu, Lucasa ili nekog drugoga je apsurd, jednostavno svi su podbacili i to je to...ocekivati da Reina brani uvijek nemoguce, ipak nije realno, covjek je sinoc bio na paljbi od Strane Parkera i drustva...ali valja nastaviti dalje, spremiti tim za derbi sa Unitedom, pa, sto bi se reklo:kom opanci kom obojci...pozdrav svima
ma normala drug ja nisam ni napisao da je reina kriv za poraz nego pojedini ovdje samo cekaju razlog da nekog napadnu il da pocnu svađu samo sto sa mnom nece ici tako...
You are someone else I am still right here

HarisLFC
Kontakt:

Post Postao/la HarisLFC » 28 feb 2011, 12:13

Dalglish: Nije mi ponuđen ugovor

Engleski mediji vikend su iskoristili za plasman informacije prema kojoj se Liverpool svog aktualnog menadžera Kennyja Dalglisha sprema vezati ugovorom na sljedeće dvije sezone...

Dalglish je u siječnju, po odlasku Roya Hodgsona, pristao preuzeti klupu "redsa" do kraja aktualnog dijela engleskog nogometnog prvenstva, a rezultati koje je počeo nizati zadovoljili su klupski vrh te su tamošnji mediji objavili vijest o skorašnjem službenom potpisu suradnje.

O svemu tome Dalglish, tvrdi, ništa ne zna.

- Tko mi nudi ugovor? - pitao je okupljenje medije menadžer "redsa", a na odgovor jednog od njih da je riječ o ideji kluba, Dalglilsh se našalio:

- Mislio sam da želite reći da me žena ponovno želi stegnuti.

Potom je dodao:

- Bude li bilo što za prijaviti, reći ćemo vam. Sretan sam ovdje i učinit ću sve za klub, no o ugovoru nismo pričali.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 28 feb 2011, 12:47

Ode David Amoo na pozajmicu u Hull City do kraja sezone.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 28 feb 2011, 13:10

Sasha L.F.C. je napisao/la:Ode David Amoo na pozajmicu u Hull City do kraja sezone.
Znaci sretno mu, on je zavrsio svoju karijeru u LFC, kao i mnogi koji su otisli na takve posudbe ;)

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 28 feb 2011, 13:18

Dirk je napisao/la:
Sasha L.F.C. je napisao/la:Ode David Amoo na pozajmicu u Hull City do kraja sezone.
Znaci sretno mu, on je zavrsio svoju karijeru u LFC, kao i mnogi koji su otisli na takve posudbe ;)
Od njega samoga ce zavisiti da li mu je karijera u Liverpoolu gotova ili ne, momak ima 19. godina i ovo mu je prilika da pokaze da li je za velikih timova ili za prosjecnih u drugoj ili trecoj engleskoj ligi...da je srece bilo, pa da su i N'goga poslali na pozajmicu u neki manji klub na pocetku sezone. Niti jednog igraca ne treba odmah otpisivati, treba sacekati bar do 23. godine, a ako se do tada ne dokaze, Boze moj ima i drugih klubova.pozdrav
Joint_fc

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 28 feb 2011, 13:24

kumkalesic je napisao/la:
Dirk je napisao/la:
Od njega samoga ce zavisiti da li mu je karijera u Liverpoolu gotova ili ne, momak ima 19. godina i ovo mu je prilika da pokaze da li je za velikih timova ili za prosjecnih u drugoj ili trecoj engleskoj ligi...da je srece bilo, pa da su i N'goga poslali na pozajmicu u neki manji klub na pocetku sezone. Niti jednog igraca ne treba odmah otpisivati, treba sacekati bar do 23. godine, a ako se do tada ne dokaze, Boze moj ima i drugih klubova.pozdrav
Ne otpisujem ja njega, vec Liverpool nema smisla da radi sa mladim igracima i obicno svi oni zavrse negdje po nizerazrednim klubovima 8-)

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 28 feb 2011, 13:44

E tu je prijatelju neki problem u klubu zadnjih godina, pa nemamo vise igraca svjetske klase koji izlaze iz akademije Liverpoola, pogresan izbor u zaposljavanju mladih trenera ili zastarjelost trenutnih... :roll: Morace se jednom i to promijeniti, ovaj Sterling obecaje, a vidjecemo sta ce biti i od ostalih, uglavnom ne treba biti toliko pesimistican, treba vjerovat u bolje sutra. I ja navijam za klub dosta dugo, prakticki od sezone 96/97.sigurno da se nadam da cemo ponovo imati igrace tipa Mcmanaman, Redknap, Murphy, Fowler, Owen, Carragher, Gerrard, koji ce pokazati da se nesto i radi u toj skoli fudbala...
Joint_fc

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 28 feb 2011, 15:37

Shane Long na meti Liverpoola

Prema pisanju britanskih medija, Liverpool je zainteresiran za mogućnost da u ljetnom prjielaznom roku dovede napadača Readinga i reprezentativca Republike Irske, Shanea Longa.

Long je ove sezone u dresu Readinga postigao 14 golova, Kenny Dalglish bi ga želio imati u momčadi kao alternativu za nedavno pristigle napadače Andya Carrolla i Luisa Suareza.

Liverpool Longa prati još od prošle sezone, kada je zabio pobjednički gol za Reading i izbacio Redse iz FA kupa, a ni sam igrač ne skriva želju da se nakon sezone u drugoligaškom društvu ponovno vrati na premierligaške terene.

S obzirom da je Reading ternutno šest bodova ispod mjesta koje vodi u doigravanje za plasman u Premier ligu, čini se kako je mladom Ircu jedini način za povratak u društvo najboljih prelazak iz tog kluba u neki od premierligaša.
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 feb 2011, 16:52

Ma kakav Long, ništa bolji nego N`gog.
( Još se i rimuje ) :lol:

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 28 feb 2011, 17:50

Mogli bi mi dobro poslovati sa lijevim bekovima ovo ljeto.
Dovesti Oscar Wendta iz Copenhagena džabe i Taiwa iz Marseilla džabe, a prodati Insuu, Aurelija, Koncheskog.
Plus imamo mladu nadu Jacka Robinsona kao trećeg lijevog beka za ispomoć.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.