NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Kad se sjetim te polusezone, prozivka ja i drug prekomandovani u prvi tim, dolazimo snijeg do koljena, ulazmio u svlacionicu Fikro i Alija goli, karine im landaraju a nas stid, djeca bolan. Dolazi trener ( nemogu se nesto sjetit ko je bio) mislim da je Kadija al nisam siguran. I prica ide o svemu pomalo i on nama govri ovu sezonu trebamo izborit opstanak ( a mi jedva 10 golova dali) CIMOS ulazi kao sponzor, od naredne sezone ide se na premier ligu, gradit ce se i stadion, ja i drug se pogledasmo, vidi levata sto nas lozi. Izlazimo na stadion snijeg niko pipno nije, starija gospoda nece da trce kroz sjelac, trener dolazi do nas ajd vi ste najmladji otrcite koji krug da malo razgazite i tako i bi. Jbg tu noc mi ko pravi prvotimci u disko narokali se i sutradan preskocimo trening i tako jedan po jedan i mi odosmo za flasom a ne za loptom, kad ono kasnije covjek istinu govori Zvijezda stvarno izbori opstanak i krenu ka PL.
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Zanimljiva priča ove sezone našim mladim treba reći ove sezone opstanak od naredne idemo ka vrhu PL dolazi investitor završava stadionTkanton je napisao/la:Kad se sjetim te polusezone, prozivka ja i drug prekomandovani u prvi tim, dolazimo snijeg do koljena, ulazmio u svlacionicu Fikro i Alija goli, karine im landaraju a nas stid, djeca bolan. Dolazi trener ( nemogu se nesto sjetit ko je bio) mislim da je Kadija al nisam siguran. I prica ide o svemu pomalo i on nama govri ovu sezonu trebamo izborit opstanak ( a mi jedva 10 golova dali) CIMOS ulazi kao sponzor, od naredne sezone ide se na premier ligu, gradit ce se i stadion, ja i drug se pogledasmo, vidi levata sto nas lozi. Izlazimo na stadion snijeg niko pipno nije, starija gospoda nece da trce kroz sjelac, trener dolazi do nas ajd vi ste najmladji otrcite koji krug da malo razgazite i tako i bi. Jbg tu noc mi ko pravi prvotimci u disko narokali se i sutradan preskocimo trening i tako jedan po jedan i mi odosmo za flasom a ne za loptom, kad ono kasnije covjek istinu govori Zvijezda stvarno izbori opstanak i krenu ka PL.
Sta je billo za meze taj dan u slacionici.Tkanton je napisao/la:Kad se sjetim te polusezone, prozivka ja i drug prekomandovani u prvi tim, dolazimo snijeg do koljena, ulazmio u svlacionicu Fikro i Alija goli, karine im landaraju a nas stid, djeca bolan. Dolazi trener ( nemogu se nesto sjetit ko je bio) mislim da je Kadija al nisam siguran. I prica ide o svemu pomalo i on nama govri ovu sezonu trebamo izborit opstanak ( a mi jedva 10 golova dali) CIMOS ulazi kao sponzor, od naredne sezone ide se na premier ligu, gradit ce se i stadion, ja i drug se pogledasmo, vidi levata sto nas lozi. Izlazimo na stadion snijeg niko pipno nije, starija gospoda nece da trce kroz sjelac, trener dolazi do nas ajd vi ste najmladji otrcite koji krug da malo razgazite i tako i bi. Jbg tu noc mi ko pravi prvotimci u disko narokali se i sutradan preskocimo trening i tako jedan po jedan i mi odosmo za flasom a ne za loptom, kad ono kasnije covjek istinu govori Zvijezda stvarno izbori opstanak i krenu ka PL.
Pa da se odaju alkoholufender13 je napisao/la:Zanimljiva priča ove sezone našim mladim treba reći ove sezone opstanak od naredne idemo ka vrhu PL dolazi investitor završava stadionTkanton je napisao/la:Kad se sjetim te polusezone, prozivka ja i drug prekomandovani u prvi tim, dolazimo snijeg do koljena, ulazmio u svlacionicu Fikro i Alija goli, karine im landaraju a nas stid, djeca bolan. Dolazi trener ( nemogu se nesto sjetit ko je bio) mislim da je Kadija al nisam siguran. I prica ide o svemu pomalo i on nama govri ovu sezonu trebamo izborit opstanak ( a mi jedva 10 golova dali) CIMOS ulazi kao sponzor, od naredne sezone ide se na premier ligu, gradit ce se i stadion, ja i drug se pogledasmo, vidi levata sto nas lozi. Izlazimo na stadion snijeg niko pipno nije, starija gospoda nece da trce kroz sjelac, trener dolazi do nas ajd vi ste najmladji otrcite koji krug da malo razgazite i tako i bi. Jbg tu noc mi ko pravi prvotimci u disko narokali se i sutradan preskocimo trening i tako jedan po jedan i mi odosmo za flasom a ne za loptom, kad ono kasnije covjek istinu govori Zvijezda stvarno izbori opstanak i krenu ka PL.

- prisonbreak
- Kontakt:
Kakav je igrac Islamagic? Ako ukratko iko moze, lijep pozdrav momci
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Dobar, borben, bio je kapiten kod nas ovu polusezonu. Sretno vam, da izborite opstanam i posaljete nam Metalege nazadprisonbreak je napisao/la:Kakav je igrac Islamagic? Ako ukratko iko moze, lijep pozdrav momci

Prije svega čovjek bio kod nas kapiten dobar igračprisonbreak je napisao/la:Kakav je igrac Islamagic? Ako ukratko iko moze, lijep pozdrav momci
- prisonbreak
- Kontakt:
Hvala, takodjer i vama sto bolji rezultataKapetan je napisao/la:Dobar, borben, bio je kapiten kod nas ovu polusezonu. Sretno vam, da izborite opstanam i posaljete nam Metalege nazadprisonbreak je napisao/la:Kakav je igrac Islamagic? Ako ukratko iko moze, lijep pozdrav momci

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Da li je danas ta prijateljska sto se trebala igrati
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Zavrseno 1 poluvrijeme 0:0
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Sa kim igramo i gdje? I kakva je postava izasla?
U banja luci protiv banjaluckog zeljeznicara postave imas na fb stranici kluba
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Hvala drug nisam odma vidjeo. Ko su Kertic i Zukic sto su igrali prvo poluvrijeme?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I jesu otisli trazit gu.zici cepa, ko da se ovdje nema gdje igrat sa seoskim ekipama ili ih je bilo sramota da nas narod gleda jad i cemer.crvenobijeli je napisao/la:2-0
![]()
![]()
![]()
Da me neko pogresno ne shvati da pametujem jer ovo je prva pripremna i nesto se probalo. Ali kad saberes sve sto su igrali mi nemamo spacnih 9 igraca. To je realnost. Ako nedovedemo 5-6 kolko-tolko kvalitetnih igraca slijedi teska borba za opstanak. Mi zoni ispadanja bjezimo 7 bodova, imamo 8 gostovanja a 7 kuci(od tih 7 vecina teske) da ne zaboravimo da smo vec 6 bodova zijanili kuci sa puno boljom ekipom nego sto trenutno imamo. Imamo dva gostovanja zaredom gdje ako ispadas psihicki padas. Zato se bojim da nam se sa svim ovim i ekipom koju trenutno imamo ne pise dobro.
Combe nemoj da unosi nervozu u ekipu i navijace, razmisljaj pozitivno, ima dosta kandidata koji su puno gori od nas...combe je napisao/la:Da me neko pogresno ne shvati da pametujem jer ovo je prva pripremna i nesto se probalo. Ali kad saberes sve sto su igrali mi nemamo spacnih 9 igraca. To je realnost. Ako nedovedemo 5-6 kolko-tolko kvalitetnih igraca slijedi teska borba za opstanak. Mi zoni ispadanja bjezimo 7 bodova, imamo 8 gostovanja a 7 kuci(od tih 7 vecina teske) da ne zaboravimo da smo vec 6 bodova zijanili kuci sa puno boljom ekipom nego sto trenutno imamo. Imamo dva gostovanja zaredom gdje ako ispadas psihicki padas. Zato se bojim da nam se sa svim ovim i ekipom koju trenutno imamo ne pise dobro.
sta se ti imas bojat ti ionako navijas da krenu losi rezultati, pusti se ti svoje dobrote prema Zvijezdi...al majke mi kad mi je los da udjem na forum i citam tvoje postove, tako da imas moju punu podrsku da nastavis pisat kao i dosadcombe je napisao/la:Da me neko pogresno ne shvati da pametujem jer ovo je prva pripremna i nesto se probalo. Ali kad saberes sve sto su igrali mi nemamo spacnih 9 igraca. To je realnost. Ako nedovedemo 5-6 kolko-tolko kvalitetnih igraca slijedi teska borba za opstanak. Mi zoni ispadanja bjezimo 7 bodova, imamo 8 gostovanja a 7 kuci(od tih 7 vecina teske) da ne zaboravimo da smo vec 6 bodova zijanili kuci sa puno boljom ekipom nego sto trenutno imamo. Imamo dva gostovanja zaredom gdje ako ispadas psihicki padas. Zato se bojim da nam se sa svim ovim i ekipom koju trenutno imamo ne pise dobro.

Infarkt,ma kakav je,od srca je.
-
- Kontakt:

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.