E čuj , pa ja bi ga onda vodio u Brazil!!!Virtu4l je napisao/la:On je počeo tekmu protiv Uniteda!
Mislim ako hoće, molićemo ga na sve načine

Sent from my Home using fingers
E čuj , pa ja bi ga onda vodio u Brazil!!!Virtu4l je napisao/la:On je počeo tekmu protiv Uniteda!
Jeli to Prcić upao umjesto Nasrija?bosnas_ je napisao/la:vidite ovo,selektor Francuske Didier Deschamps nije pozvao Nasrija za SP
Nema Teveza, Pape odlazi!EDO299 je napisao/la:Na spisku se nalaze:Golmani: Sergio Romero, Mariano Andújar, Agustín Orion.Odbrana: Ezequiel Garay, Federico Fernández, Pablo Zabaleta, Marcos Rojo, José María Basanta, Hugo Campagaro, Nicolás Otamendi, Martín Demichelis, Gabriel Mercado, Lisandro López. Vezni red: Fernando Gago, Lucas Biglia, Javier Mascherano, Ever Banega, Angel Di María, Maximiliano Rodríguez, Ricardo Alvarez, Augusto Fernández, Enzo Pérez, José Sosa, Fabian Rinaudo.Napad: Sergio Agüero, Lionel Messi, Gonzalo Higuaín, Ezequiel Lavezzi, Rodrigo Palacio, Di Santo
Ja sam optimističan, možemo ih dobiti! Ako momci dadnu sve od sebe, ostave srce na terenu, minimalno bod uzimamo
Sta si ti bio aj nam objasni i prevedi na bosanski tu prvu recenicu.Batko je napisao/la: Ja sam bio ljubimac Zeca ali ne možemo navući na to da je uspio dole! Nije!!! Došao je kao veliko pojačanje ali nije mnogo dao golova! Dosta lijepih golova je dao i igrao solidno na terenu ali nije postao golgeter! Međutim poslijednjih mjesec dana je tek počeo da zabija i njegovo ime je počelo da se vrti oko repke... Nažalost malo prekasno!!!
Zao mi je, ne mogu ti objasniti!!!!bhsport je napisao/la:Sta si ti bio aj nam objasni i prevedi na bosanski tu prvu recenicu.Batko je napisao/la: Ja sam bio ljubimac Zeca ali ne možemo navući na to da je uspio dole! Nije!!! Došao je kao veliko pojačanje ali nije mnogo dao golova! Dosta lijepih golova je dao i igrao solidno na terenu ali nije postao golgeter! Međutim poslijednjih mjesec dana je tek počeo da zabija i njegovo ime je počelo da se vrti oko repke... Nažalost malo prekasno!!!
Da si ljubimac Papeta to znamo, ali ovo prvo nikako da svarim...
Zec ce kao sto rekoh 90% biti na spisku novog selektora poslije SP za nekih 50-tak dana ...
+1,mislim da je poziv trebao dobiti Ostrakovic.Cigri je napisao/la:Susic (Piplica) koji je zaduzen za golmane ako je u karijeri pogledao jednu tekmu Avdukica a kamoli na kaseti u posljednih 6mj.![]()
![]()
Avdukic je rupa zesca u posljednje vrijeme, strasno kakav amater je nas treci golman.
Ma hajde imamo sad i back-up za treceg golmanaCigri je napisao/la:Susic (Piplica) koji je zaduzen za golmane ako je u karijeri pogledao jednu tekmu Avdukica a kamoli na kaseti u posljednih 6mj.![]()
![]()
Avdukic je rupa zesca u posljednje vrijeme, strasno kakav amater je nas treci golman.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.