Safet Sušić - Pape

Batko
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Batko » 13 maj 2014, 21:20

Virtu4l je napisao/la:On je počeo tekmu protiv Uniteda!
E čuj , pa ja bi ga onda vodio u Brazil!!!

Mislim ako hoće, molićemo ga na sve načine :-) veliki je on Bosanac, nas je to čovjek iz Srebrenice, babo mu redovan na dzumi u Švedskoj!!!

Sent from my Home using fingers

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 13 maj 2014, 21:35

vidite ovo,selektor Francuske Didier Deschamps nije pozvao Nasrija za SP,a igra za klub koji je mozda medju top 5 u Evropi,plus jedan od kljucnih igraca,a mi kukamo sto nije pozvan Zahirovic koji skoro pa i ne igra u drugoligasu Bohumu ili Ermina Zeca.... ipak selektor je taj koji odgovara za rezultate i treba malo smiriti strasti,atmosfera u i oko ekipe je najvaznija! realno selektor Susic nije uradio nista sto se ne desava u Njemackoj,Francuskoj,tj. pokoja iznenadjenja na spisku! treba spustiti loptu,i okrenuti se taktici,formaciji,i dobro obavljenim pripremama,a neke stvari,komentare,utiske itd ostaviti poslije Brazila i SP!

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 13 maj 2014, 21:35

Kako je bio iskoristio hype oko njeg i našu reprezentaciju da zaigra za Švedsku. Neka mu sad :)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 maj 2014, 21:47

bosnas_ je napisao/la:vidite ovo,selektor Francuske Didier Deschamps nije pozvao Nasrija za SP
Jeli to Prcić upao umjesto Nasrija?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 13 maj 2014, 21:48

Au kad navale francuski kritičari, neće Descampsu ni dlaka na glavi ostati!!!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 13 maj 2014, 21:50

Prvo Kokosinjac pa Izmet ajde sad na Sanjina navalite.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 13 maj 2014, 21:50

a kod deschampsa inace na spisku nema bratica :tralala:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 13 maj 2014, 21:53

Au Nasri nije dobio poziv

PAPE ODLAZI

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 13 maj 2014, 21:53

Na spisku se nalaze:Golmani: Sergio Romero, Mariano Andújar, Agustín Orion.Odbrana: Ezequiel Garay, Federico Fernández, Pablo Zabaleta, Marcos Rojo, José María Basanta, Hugo Campagaro, Nicolás Otamendi, Martín Demichelis, Gabriel Mercado, Lisandro López. Vezni red: Fernando Gago, Lucas Biglia, Javier Mascherano, Ever Banega, Angel Di María, Maximiliano Rodríguez, Ricardo Alvarez, Augusto Fernández, Enzo Pérez, José Sosa, Fabian Rinaudo.Napad: Sergio Agüero, Lionel Messi, Gonzalo Higuaín, Ezequiel Lavezzi, Rodrigo Palacio, Di Santo

Ja sam optimističan, možemo ih dobiti! Ako momci dadnu sve od sebe, ostave srce na terenu, minimalno bod uzimamo
At the end of the storm there's a golden sky..

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 maj 2014, 21:58

EDO299 je napisao/la:Na spisku se nalaze:Golmani: Sergio Romero, Mariano Andújar, Agustín Orion.Odbrana: Ezequiel Garay, Federico Fernández, Pablo Zabaleta, Marcos Rojo, José María Basanta, Hugo Campagaro, Nicolás Otamendi, Martín Demichelis, Gabriel Mercado, Lisandro López. Vezni red: Fernando Gago, Lucas Biglia, Javier Mascherano, Ever Banega, Angel Di María, Maximiliano Rodríguez, Ricardo Alvarez, Augusto Fernández, Enzo Pérez, José Sosa, Fabian Rinaudo.Napad: Sergio Agüero, Lionel Messi, Gonzalo Higuaín, Ezequiel Lavezzi, Rodrigo Palacio, Di Santo

Ja sam optimističan, možemo ih dobiti! Ako momci dadnu sve od sebe, ostave srce na terenu, minimalno bod uzimamo
Nema Teveza, Pape odlazi!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 13 maj 2014, 21:58

Optimističan sam i ja al' kad vidim ovaj dio pasusa pod napad hoće mi nJešta bit. Messi se godinu čuva za prvenstvo. Samo da ne poludi protiv nas i da ne fasujemo kak'u sramotu. ABd 1:1 krajnji rezultat.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 13 maj 2014, 22:00

Deschamps je imao tezak izbor izmedju jako kvalitetnih igraca i odlucio se za igrace koji vise odgovaraju njegovoj viziji igre. Kod nas je selektor birao izmedju dobrih i losih igraca te izabrao losije koji su slucajno ili vezani za agenciju njegovog brata ili u direktnom srodstvu s njim. Naravno bas se vidi paralela izmedju Deschampsa i Susica, nema sta :thumbup: :lol:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 13 maj 2014, 22:01

Batko je napisao/la: Ja sam bio ljubimac Zeca ali ne možemo navući na to da je uspio dole! Nije!!! Došao je kao veliko pojačanje ali nije mnogo dao golova! Dosta lijepih golova je dao i igrao solidno na terenu ali nije postao golgeter! Međutim poslijednjih mjesec dana je tek počeo da zabija i njegovo ime je počelo da se vrti oko repke... Nažalost malo prekasno!!!

Sta si ti bio aj nam objasni i prevedi na bosanski tu prvu recenicu.
Da si ljubimac Papeta to znamo, ali ovo prvo nikako da svarim...

Zec ce kao sto rekoh 90% biti na spisku novog selektora poslije SP za nekih 50-tak dana ...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 13 maj 2014, 22:03

i jedan :clap: za Susica sto je bar rijesio problem s golmanima, bas se vidi da je isao na sigurno :thumbup:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 13 maj 2014, 22:04

bhsport je napisao/la:
Batko je napisao/la: Ja sam bio ljubimac Zeca ali ne možemo navući na to da je uspio dole! Nije!!! Došao je kao veliko pojačanje ali nije mnogo dao golova! Dosta lijepih golova je dao i igrao solidno na terenu ali nije postao golgeter! Međutim poslijednjih mjesec dana je tek počeo da zabija i njegovo ime je počelo da se vrti oko repke... Nažalost malo prekasno!!!

Sta si ti bio aj nam objasni i prevedi na bosanski tu prvu recenicu.
Da si ljubimac Papeta to znamo, ali ovo prvo nikako da svarim...

Zec ce kao sto rekoh 90% biti na spisku novog selektora poslije SP za nekih 50-tak dana ...
Zao mi je, ne mogu ti objasniti!!!!

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 13 maj 2014, 22:08

Novi selektor za 50ak dana? Pa da. Do sada je bio "Pape" Sušić. Poslije SP-a preuzima nas nacionalni heroj Gospodin Sajo Susik. :bih:

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 13 maj 2014, 22:10

Susic (Piplica) koji je zaduzen za golmane ako je u karijeri pogledao jednu tekmu Avdukica a kamoli na kaseti u posljednih 6mj. :? :(
Avdukic je rupa zesca u posljednje vrijeme, strasno kakav amater je nas treci golman.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 13 maj 2014, 22:13

Cigri je napisao/la:Susic (Piplica) koji je zaduzen za golmane ako je u karijeri pogledao jednu tekmu Avdukica a kamoli na kaseti u posljednih 6mj. :? :(
Avdukic je rupa zesca u posljednje vrijeme, strasno kakav amater je nas treci golman.
+1,mislim da je poziv trebao dobiti Ostrakovic.
StarMo nije skutorija...

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 13 maj 2014, 22:14

Cigri je napisao/la:Susic (Piplica) koji je zaduzen za golmane ako je u karijeri pogledao jednu tekmu Avdukica a kamoli na kaseti u posljednih 6mj. :? :(
Ma hajde imamo sad i back-up za treceg golmana :njanjanja:

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 13 maj 2014, 22:15

Na rezervnom spisku su Bandović (bolji od Avdukića), Krvžić (nisam mjerodavan da ocjenujem), Stanić (ma j3bite me, al' bara-bara sa Svrškom, čak i bolji), Zahirović (nemam riječi, trebao je biti među prvih 11 kao DMF), Zec (ne znam vala), Stevanović (treba momku dati šansu) :)
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.