sve je super sve je nice sunce sija nema korone zeljo gazi al kad bi se zajebavali ova vasa dva posta su zabodi glavu u pijesak kao noj i tjt

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
sve je super sve je nice sunce sija nema korone zeljo gazi al kad bi se zajebavali ova vasa dva posta su zabodi glavu u pijesak kao noj i tjt
Ko o cemu, **** o postenju. Ti si bolan lobotomac bio i ostao. Obicna dokazana botina kao i oni koje prozivas..
Nije nista super, niti ok, nego je situacija puno slozenija. Ali se moze pricati kulturno i normalno bez lijecenja licnih frustracija i pisanja gluposti.
Ne brani ga, molim te.Kova991 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 16:55Pozdrav plava braćo. I dalje nastavljamo po starom..gutamo knedle oko loše igre kad dobijamo, a bacamo drvlje i kamenje kad gubimo. Istina je vazda negdje ma sredini. Po meni je nelogično sada tražit da osim ode, u trenutku sezone kada je sve u punom pogonu, a znamo za krizu što se para tiče. Da je situacije s te strane idealna, onda bi se moglo pričati o nekoj većoj krivici. Igrači isto tako..nisu primili (ako nisu primili) plate i očekujemo neko zalaganje. Možda kod mlađih kojima je željo odskočna daska, a ostali koji su većina, će logično igrati ne tako angažovano ko što bi svako od nas postupio prema svakom poslu gdje nismo adekvatno plaćeni.
Biti strpljiv i čekat bolja vremena, uz nadu da ćemo izboriti europu, jer da klop umjesto osima dođe to ti ne bi mogo garantovat. Sto kaže šef vratiće se, a za bolje igre i bolje utakmice čekamo bolje finansijske uslove, gdje će se igrači platiti pa ćeš od njih moći nešto očekivati i dovesti nove tamo gdje škripi, a svi znamo gdje škripi.
Fudbal je generalno u rasulu zbog korone, u cijeloj europi, nema razloga da i mi ne budemo zahvaćeni tim, jer nemamo investitora ko pitari, podršku vlasti ko zrinjski i borac, ili dobro napravljene transfere uz neke jake biznismene kao city, široki ili velež.
Biçe bolje ako Bog da.
Nisu mu javili da nema pobjede od decembra. Ne bi ovakvo ispadanje bilo problem da mi imamo bolje rezultate prije ove utakmice. Cetiri mjeseca on ekipu ne moze podici da ostvari pobjedu.lijevapolutka je napisao/la: ↑10 mar 2021, 16:58Kako sam skonto iz izjave, samo treninge treba gledati. J... utakmice
100%MojaMalenkost je napisao/la: ↑10 mar 2021, 16:52Ko o cemu, **** o postenju. Ti si bolan lobotomac bio i ostao. Obicna dokazana botina kao i oni koje prozivas..
Ovo se slazem. U zadnjih pet utakmica, cetiri poraza i remi. Moramo uzeti Olimpika.LjoZee je napisao/la: ↑10 mar 2021, 16:59Nisu mu javili da nema pobjede od decembra. Ne bi ovakvo ispadanje bilo problem da mi imamo bolje rezultate prije ove utakmice. Cetiri mjeseca on ekipu ne moze podici da ostvari pobjedu.lijevapolutka je napisao/la: ↑10 mar 2021, 16:58Kako sam skonto iz izjave, samo treninge treba gledati. J... utakmice