FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meho-medo
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la meho-medo » 08 jan 2015, 15:11

Cestitke drugovi, mozda je malo poglupo cestitat vama na ovom transferu, jer vi niste imali nikakav utjecaj na njega, ali nema veze, vi ste predstavnici Intera na ovom forumu. Stoga jos jednom cestitke.

Samo me interesuje formacija, i znaci li ovo da Palacio ide na klupu?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 08 jan 2015, 15:13

meho-medo je napisao/la:Samo me interesuje formacija, i znaci li ovo da Palacio ide na klupu?
4-2-3-1: Handa - Dodo, Jesus, Rano, Dambrosio - Medel, Hernanes - Poldi, Kova, Šaćir - Icardi
:opaopa:

Palacio naravno na klupi, ionako ima povredu da zaliječi a i već je u godinama tako da će on bit dobar igrač za ući s klupe i svojim iskustvom pomoći u zadnjih 30 min. po potrebi.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 08 jan 2015, 15:19

Biscione je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:Samo me interesuje formacija, i znaci li ovo da Palacio ide na klupu?
4-2-3-1: Handa - Dodo, Jesus, Rano, Dambrosio - Medel, Hernanes - Poldi, Kova, Šaćir - Icardi
:opaopa:

Palacio naravno na klupi, ionako ima povredu da zaliječi a i već je u godinama tako da će on bit dobar igrač za ući s klupe i svojim iskustvom pomoći u zadnjih 30 min. po potrebi.
Dobra ekipa, samo bekovi malo skripe.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 jan 2015, 15:20

ova 2 pojacanja su vrhunska za Seriju A, posebno jer u ligi nema krila...i sigurno ce vas puno unaprijediti

medjutim nema tu materijala za nesto vise dok se ne rijesi pitanje stopera, i veznog koji zna iznijeti loptu..onda odbrana posebno vam je sramotna
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Inter123
Kontakt:

Post Postao/la Inter123 » 08 jan 2015, 15:23

Ljudi dobili smo jednu klasu od igraca za 17 mil.Dugo sam pratio situaciju u vezi toga al sad malo da iznesemo optimizma :D ovdje na forumu . Radovao sam se puno kad je Poldi stigao ali upamtite da ce ovo biti najbolji transfer intera dugo.Momak 91 godiste,kalio se u bajernu sa ucinkom 19 golova i 17 assistencija tako da ocekujem svaki naredni mec dominaciju i borbu za to 3 mjesto.Napokon i mi dobismo ta dugo cekana krila i uz Icardia koji je pravi killer,kovacica,hernanesa ocekujem stvarno puno vise.Imamo ja mislim jedan od najmljadjih timova u seriji a i napokon i eto finih vijesti kod nas nerazzura.Mnogi su na forumu pljuvali dolazak Mancia ali ja mislim da se sada poprilicno kaju,jer smatram da niti Poldi niti Shakiri nebi dosli da se radilo o nekom dr italijanskom treneru. Eto sada formacije 4231 i gledanja nakon vise od 2 god normalnog fudbala.Forza Inter

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 08 jan 2015, 15:24

ultrasstyle_tz je napisao/la:ova 2 pojacanja su vrhunska za Seriju A, posebno jer u ligi nema krila...i sigurno ce vas puno unaprijediti

medjutim nema tu materijala za nesto vise dok se ne rijesi pitanje stopera, i veznog koji zna iznijeti loptu..onda odbrana posebno vam je sramotna
Hernanes?
Stoperi uopste nisu losi.
(İbn Qajjim)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 jan 2015, 15:26

Hernanes kad god sam gledao Inter ove godine se nije vidio...a ono sto su im stoperi odigrali protiv Juventusa veci dio utakmice je u rangu najlosije odbrane serije A koju sam gledao ove godine...toliko pogresnih dodavanja, gresaka, ispadanja, sudaranja- nije to odbrana na nivou vrhunskog tima serije A
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 08 jan 2015, 15:29

odbrana je i dalje kriminalna, nema tu price...
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 08 jan 2015, 15:31

Bekovi su solidni za ovu ligu, i siguran sam da ce ekipa rasti iz dana u dan sa ovakvim pojacanjima. Jer razlika je kada ti dodu ovakva dva igraca a ne neki anonimusi, trenutni kadar Intera zna igrati fudbal ali nema hemije ekipa nije izbalansirana na pravi nacin i mislim da sa Poldijem i Sacirem dobijamo mnogo! Kada imas ovakav napad i odbrana lakse moze da se koncentrise i mislim da ce napredovati!

Hvala E.T !!!!

Kao sto je SiamoNoi@ napisao, sad bi mu i TSS halalio :D
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 08 jan 2015, 15:33

ultrasstyle_tz je napisao/la:Hernanes kad god sam gledao Inter ove godine se nije vidio...a ono sto su im stoperi odigrali protiv Juventusa veci dio utakmice je u rangu najlosije odbrane serije A koju sam gledao ove godine...toliko pogresnih dodavanja, gresaka, ispadanja, sudaranja- nije to odbrana na nivou vrhunskog tima serije A
Mozda je i Hernanes bio utopljen u sivilo ekipe, vidjet cemo kako ce sada igrat.
Ja kada god sam gledao Inter bio sam zadivljen igrom Juana, snazan, brz, beskompromisan, slicno kao Manolas u Romi,
a tacno da mu se zna dogoditi trenutak kada kiksa, ali sam ja misljenja da vise ima uspjesnih intervencija nego neuspjesnih.
(İbn Qajjim)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 jan 2015, 15:34

Svaka cast Saciru sto je odabrao Inter prije Liverpula, znaci momku je ipak prioritet fudbal. Ovako ce igrati i biti standardan sto se ne bi moglo reci da je odabrao suprotno. :thumbup:

Pozdravljam sto se liga pojacava jer ovo je jedina stvar koja ce nagnati konkurente da se pojacavaju (prvi Milan) i koja ce ligu malo dignuti na visi nivo. Jer kad dva puta zaredom propustis Evropu jer kaskas za ostalim, onda ces sljedeci put dobro razmisliti da li odrijesiti kesu i dovesti kvalitetnog igraca kojim ces se boriti za sto vecu poziciju na tabeli ili nekog polovnjaka.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 08 jan 2015, 16:08

Drago mi je da vam je dosao Shaq,sad zapnite i u Evropu sljedece godine,vrijeme je da se vratite ;)

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 08 jan 2015, 16:29

:bih: ajmo jos Tino :P ...salu na stranu extra stvar za nas nadam se da ce se tako pokazat i na terenu!
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 08 jan 2015, 16:29

E tako je ba !!!!!!

Odlicno, ja mislim da sam bio jedini pesimista, koji nije vjerovao u ovo..Poznavajuci nas, ocekivao sam da zapne zbog 250 hiljada :mrgreen: ili u zadnjem casu nesto iskrsne i da covjek ode u Liverpool.. Ipak na kraju sve se odlicno zavrsi, bas mi je drago, odlicno pojacanje.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 08 jan 2015, 16:58

Lukas Podolski press conference live za minutu pocinje

[youtube][/youtube]
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 08 jan 2015, 17:04

Odlična vijest za nas ljubitelje Serie A, koliko god glupo zvučalo, ali otpadak iz Bayerna je naš jackpot...

Još se samo čeka TSS :tokralju:

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 08 jan 2015, 17:12

Drago mi je bilo i kad ste doveli Poldija, uvijek sam ga gotivioo, a sad pogotovo za Sacira, iz razloga sto se u Bayernu ne bi i nije bas nametnuo..

Strrasan igrac, jak na nogama, brz , tehnicki potkovan, neka ovo bude samo jedan u nizu dobrih transfera Intera, i da se vratite gdje vam je mjesto..

:kafa:
FC Bayern !!!!!

Mister No
Kontakt:

Re: Odg: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Mister No » 08 jan 2015, 17:32

Konačno nakon dugo vremena prava priča u Interu. Poldi i Šaciri su pojačanja u pravom smislu te riječi. Dolazak RM se odmah osjeti.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 08 jan 2015, 18:08

Svaka čast Interu na ovim pojačanjima. :thumbup:
Odlična 2 igrača ste doveli.
Nadam se da je vrijeme i Interu i Milanu da se vrate u sami vrh , gdje i pripadaju. ;)
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 jan 2015, 18:12

ultrasstyle_tz je napisao/la: i veznog koji zna iznijeti loptu.
Kovačić,Hernanes.
ultrasstyle_tz je napisao/la:Hernanes kad god sam gledao Inter ove godine se nije vidio
Nije puno ni igrao.Na početku sezone malo,ali bio umoran od Brazila i u lošoj formi.Pa se ozlijedio i evo protiv Juventusa se vratio na teren i kreće hvatat formu.
arminz je napisao/la:Sta ti je rec trener reputacije koju Mancini ima..k*rac bi Podolski i Sacir dosli da nije njega. A neki su bili protiv njegova dolaska. Necemo ih imenovat :urnebes:

:mrgreen: Priznajem da je ovo da bi Mancini mogao privoliti neke vrhunske igrače da potpišu za Inter bila jedina stvar koju nisam uzeo u obzir kod njegovog dolaska.Zaboravio sam da taj precijenjeni sreckovic ipak ima daleko ozbiljniju reputaciju od one klaunčine Mazzarrija :kafa:

Shaqiri samim potpisom za Inter automatski postaje jedan od najdrazih igrača svim Interistima jer je prepoznao Thohirov projekt kada se drugi još uvijek na veliko smiju i spdaju s pomisli vracanja Intera među najbolje svjetske klubove,jer je bio prvi klasan igrač na vrhuncu (ili blizu njega) koji je u njemu odlučio i sudjelovati za razliku od ostalih koji samo upućuju prazne rijeci ohrabrenja uz ono "jednoga dana","sve najbolje,ali...".Hrabri Xherdan,uno di noi :tokralju:

Da se ne lažemo Mancini još NIŠTA nije napravio.Puno je posla pred njim da pokaze da je on pravi čovjek za ovaj Inter.Definitivno mu je ovo najveći izazov u dosadašnjoj karijeri i ako se tu pokaže apsolutno NITKO više neće moći osporiti da se radi o jednom jako kvalitetnom stručnjaku.
Dalje što se tiče transfera...ovo je sada dobra ekipa na papiru,ali papir je NIŠTA.Uzalud sve ako Mancini ove igrače ne posloži dobro na terenu i ne napravi rezultat.Imena su NIŠTA,samo ono na terenu je bitno.Inter još NIŠTA nije napravio ovim transferom,još uvijek smo na NULI.Nemojte se previše zanosit,samo teren je mjerilo.A vjerujem da svi jedva čekaju da vide kako će ovo izgledat i što Mancini moze napraviti s ovom ekipom.
Što se mene tiče,4.mjesto je realno i neki cilj u prvenstvu...3.ove sezone je ipak samo bonus jer je Napoli s onim klaunom na klupi ekipa koja je ipak duze na okupu i veliki su favoriti za mjesto koje vodi u LP dok je Inter tek u izgradnji ( i to na samom njenom početku) zahvaljujući onoj imbecilčini koja je godinu i pol potrošila u NIŠTA.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 0 gostiju.