FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

UBIPITAR
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la UBIPITAR » 12 jan 2019, 12:17

osobaodpovjerenja je napisao/la:
irfo je napisao/la:Al najjace mi je kako Amara zaboli neka stvar sta misli odredjeni broj navijaca :lol:
Zbog toga je i najbolji
Pa sto onda ode na "odmor" kada ga zaboli za misljenje navijaca

Eto koliko pojma nemate,frajer podnio ostavku.
Al ko pravi Željovac osta uz klub i dovede ljude koji su u budućnosti pomogli klubu.
Nije se noge ufatio ili dezertirao.
Malo se bolje raspitajte odnosno posavjetujte.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 12 jan 2019, 12:50

Glava me boli od ovih rasprava. Da se hoce kompletirati ekipa i da krenu tekme, da bar palamudimo o stvarima koje se nas ticu, a to je football, fudbal, nogomet...

Je li ostalo kakvih zvucnih imena u opticaju da jos uvijek mogu doci kod nas? Koliko vidim po prici Ruzica, u ponedjeljak je dan D za njega i Jamaka i ostale... jamak je doktor jedva cekam da se vrati. Stanu treba ispljuvati ali je i vise nego koristan igrac i mislim da ce nam dobro doci u velikom broju situacija.

Ja jos uvijek sanjam o Oradgicu i Peci.

Nervira me vise sto svaki simpatizer daje sebi za pravo da se bavi nebitnim stvarima. To kakve su plate i kako se kome sta isplacuje ne treba da nas zanima. Nase je da dodjemo svaku domacu i da maksimalno podrzimo i trenera i ekipu. Miske je napravio takvu klimu da je slusao ove letece navijace i bacao im kost da se svadjaju oko toga ko je u administraciji, koliko se placaju doprinosi i slicno. Boli me **** na kraju, hocu da gledam fudbal i da navijam, to je nasa svrha.
Na kraju krajeva, sarajevo ima i bolje igrace sa vecim primanjma i opet manje sredstava izdvajaju od nas za drzavu. Pametnom dosta.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 jan 2019, 14:50

slika

Je li ima ovo da se kupi u FanShopu?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 12 jan 2019, 14:57

LjoZee je napisao/la:slika

Je li ima ovo da se kupi u FanShopu?
Sta ce ti to fensi? bolje čontra :mrgreen:

slika

Šalim se, ima sigurno, ako nema na web stranici fan shopa ima u fan shopu, inace dosta stvari iz fan shopa nema na stranici, inace Rodinova djevojka sva u fullu, tu je i miris za auto :thumbup:
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 jan 2019, 15:04

E hvala ti druže.
Vatrena navijacica postade Rodinova djevojka. :D

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 12 jan 2019, 15:24

Bas me zanima cilj rasprave da li su racuni blokirani ili nisu? I da jesu, i da nisu, ne kontam poentu nikako. :crazy:
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 jan 2019, 16:50

Iskreno ja ne bih volio povratak ovih igrača iz Amarovog zadnjeg mandata, yebiga prošlo je od tada 6-7 godina, bojim se da ne pojedemo gofno sa tim.

Hajde eto Stana manje više, polivalentan je igrač, može odigrati sve poziciji na obje strane (od beka do krila), al' ne znam što će nam Jamak na zalasku karijere.

Mislim, definitivno nam trebaju 3-4 nova igrača, prije svega tu mislim na krilo i veznjaka.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 12 jan 2019, 16:57

Ja sam vec piso ako Amar zeli zvalju u timu onda mi to moramo podrzat.Smijenili smo one da bi ovi dosli i sta sad treba da lajemo i na ove?
23

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 12 jan 2019, 17:00

Ne pada mi napamet nakon manje od mjesec da već neke kritike šaljem.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 12 jan 2019, 17:58

Raonffa je napisao/la:Iskreno ja ne bih volio povratak ovih igrača iz Amarovog zadnjeg mandata, yebiga prošlo je od tada 6-7 godina, bojim se da ne pojedemo gofno sa tim.

Hajde eto Stana manje više, polivalentan je igrač, može odigrati sve poziciji na obje strane (od beka do krila), al' ne znam što će nam Jamak na zalasku karijere.

Mislim, definitivno nam trebaju 3-4 nova igrača, prije svega tu mislim na krilo i veznjaka.
Da su bivsi i najtransparentniji porefali plate vjerovatno se o Jamaku ne bi pricalo. Ovako kada imas 400.000 duzan samo za plate onda pored kvalitete moras gledati i jeftiniju varijantu. Mozemo li dovesti boljeg od Jamaka a da je slobodan i da ce igrati za 3000 km?

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 12 jan 2019, 18:18

@starigrad

Zato što se ne mogu porediti, za razliku od prošle uprave ovi nisu na funkcijama ni mjesec dana, zato što vjerujem da predsjednik kluba nebi tek tako lagao i manipulisao, čovjek tek došao a odmah da se baci na takve stvari, malo vjerovatno, takodjer pomenuta isplata firmi iz Sarajeva odmah nakon novogodišnjih praznika mi govori da se je racun odblokiran, ili da su ipak otvorili novi i sa razlogom stari odlucili ostaviti blokiranim, predsjednik jedno, ja indirektno svjedok drugog a po tvom racuni blokirani, vjerujem da je istina negdje u sredini, naravno slažem se sa vecinom stvari, vidi se da se razmiješ u sve to

Ne mogu da shvatim pojedine koji znaju kakvo je stanje u klubu, kolike izdatke imamo na konto kredita i drugih stvari koji nemaju veze sa sportskim segmentom, a pitaju se a sto Stanic?, a sto Jamak? a sto ovaj ili onaj, koliko nam je dug jorgan toliko cemo se i pokriti i tu sve počinje i završava

Nema razloga da se ne vjeruje covjeku koji nam je toliko dobrog donio, na kraju pricamo o najtrofejnijem treneru u gotovo stogodišnjoj historiji kluba, za neke stvari trebat ce vremena i strpljenja, ali sam siguran da cemo protiv Radnika gledati nekog novog, jačeg i organizovanijeg Želju

Za neupucene Amar i Zuban rade zajedno na pojačanjima, i ako niste primijetili Amar je otjerao skoro sve strance, jedino ostali Stevanovic i Pavic :D
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 12 jan 2019, 18:43

KongrateUK je napisao/la:@starigrad

Zato što se ne mogu porediti, za razliku od prošle uprave ovi nisu na funkcijama ni mjesec dana, zato što vjerujem da predsjednik kluba nebi tek tako lagao i manipulisao, čovjek tek došao a odmah da se baci na takve stvari, malo vjerovatno, takodjer pomenuta isplata firmi iz Sarajeva odmah nakon novogodišnjih praznika mi govori da se je racun odblokiran, ili da su ipak otvorili novi i sa razlogom stari odlucili ostaviti blokiranim, predsjednik jedno, ja indirektno svjedok drugog a po tvom racuni blokirani, vjerujem da je istina negdje u sredini, naravno slažem se sa vecinom stvari, vidi se da se razmiješ u sve to

Ne mogu da shvatim pojedine koji znaju kakvo je stanje u klubu, kolike izdatke imamo na konto kredita i drugih stvari koji nemaju veze sa sportskim segmentom, a pitaju se a sto Stanic?, a sto Jamak? a sto ovaj ili onaj, koliko nam je dug jorgan toliko cemo se i pokriti i tu sve počinje i završava

Nema razloga da se ne vjeruje covjeku koji nam je toliko dobrog donio, na kraju pricamo o najtrofejnijem treneru u gotovo stogodišnjoj historiji kluba, za neke stvari trebat ce vremena i strpljenja, ali sam siguran da cemo protiv Radnika gledati nekog novog, jačeg i organizovanijeg Želju

Za neupucene Amar i Zuban rade zajedno na pojačanjima, i ako niste primijetili Amar je otjerao skoro sve strance, jedino ostali Stevanovic i Pavic :D
ne pisem ni protiv koga, niti za nekoga. samo sam zagovornik istine.

ne vjerujem nikome. dosta puta, privatno, u zivotu mi se obilo o glavu slijepo povjerenje. sad pustim vremenu da sve ispliva na povrsinu i po tome vrednujem ljude. vrijeme je najbolji pokazatelj i sudija djela i postupaka, za svakoga od nas. tako i amara i senada i nihada.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 jan 2019, 18:47

Je li ovo neko drugi poceo raditi na uredjivanju zvanicne i instagram profila?

Stil pisanja novosti i svega skroz drugaciji. Zapalo mi je to za oko bas.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 12 jan 2019, 19:03

Evo vidjeli smo gdje nas je dovelo kad ispunjavas zelju navijacima oko igraca. Igranja fm2015-18, treba da prestane napokon. Ko me se ne svidja ne treba da ide na utakmice i kraj price.
A na ovaj nacin, bolesni nacin krizanja igraca tipa Blagojevica, STANICA, Bogicevica je bas retardirano.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 jan 2019, 19:05

plavousrcu je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Iskreno ja ne bih volio povratak ovih igrača iz Amarovog zadnjeg mandata, yebiga prošlo je od tada 6-7 godina, bojim se da ne pojedemo gofno sa tim.

Da su bivsi i najtransparentniji porefali plate vjerovatno se o Jamaku ne bi pricalo. Ovako kada imas 400.000 duzan samo za plate onda pored kvalitete moras gledati i jeftiniju varijantu. Mozemo li dovesti boljeg od Jamaka a da je slobodan i da ce igrati za 3000 km?
To je drugi par cipela, al' mislim da se mogu naći neke solucije i pored tih finansijskih problema.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 12 jan 2019, 19:17

Ne postoji solucija na polusezoni, osim onih sto bar znaju kako je igrati u Zelji i bili su dio toga.
Da su neki igraci igralu bi do sad vani, ali ce nama pomoci koliko tolikp u to sam siguran.

Bice nekih igraca a sad da li su pojacanja to cemo vidjeti.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 jan 2019, 19:21

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 12 jan 2019, 19:21

LjoZee je napisao/la:Je li ovo neko drugi poceo raditi na uredjivanju zvanicne i instagram profila?

Stil pisanja novosti i svega skroz drugaciji. Zapalo mi je to za oko bas.
Nije
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 12 jan 2019, 19:35

Dje su sada oni botovi sto su pricali kako su procedure uredile klub i dovele ga u dobro stanje? Nema kome nismo duzni ko Grcka i sada treba pricati o pojacanjima, pa dobro je i ako STanica i njemu slicne dovedemo u kakva su nas **** uvalili Miske i njegovi poltroni.

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 12 jan 2019, 19:45

Rusmir Nefic novi portparol :lol:

Što se Šortiju osladio život u Sarajevu, treca godina kako je ovdje, žena Sarajka, ceka dijete, završio bi karijeru u Želji (30.ta mu tek), nastavio bi i poslije karijere živjeti u Sarajevu, sve u svemu rijetko karakteran igrac, ljudina u svakom smislu

Nego jeli realno za očekivati da ovaj portal u ponedjeljak napravi veliki intervju sa Amarom, covjek se nikako nije oglašavao javno, da vidimo njegovo mišljenje, šta su ciljevi kluba, kako vidi nastavak sezone, pojacanja, situaciju u klubu i tako to, a do pocetka sezone red bi bio da se isto odradi i sa Selimovicem, bit ce prostorije kluba u ponedjeljak premale da prime sve posjetioce u to sam siguran :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek i 22 gosta.