Izaš'o iz pubertetaVirtu4l je napisao/la:
Ma izgubio je Paja onu oštrinu koja ga je krasila sve ove godine

Ove ovdje boli što je @Namiks dosta realniji od njih.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Izaš'o iz pubertetaVirtu4l je napisao/la:
Ma izgubio je Paja onu oštrinu koja ga je krasila sve ove godine
@mandrax blizu si ,ove ovdje boli qrac što namiks povremeno izigrava dvorsku ludumandraX je napisao/la:Izaš'o iz pubertetaVirtu4l je napisao/la:
Ma izgubio je Paja onu oštrinu koja ga je krasila sve ove godine![]()
Ove ovdje boli što je @Namiks dosta realniji od njih.
Namiks je napisao/la:Koliko smo para uzeli, s obzirom da je to jedino bitno u cijeloj ovoj priči.
Možemo mi tvrditi da nemamo problema sa financijama, ali sigurno imamo, pa ćemo malo to popraviti u tako tim atraktivnim arapskim zemljama.
Treba ipak dovesti nova pojačanja ovog ljeta.
Jeebo vas Di Maria. Lik ne zna desnom ništa, ni šutirati ni dodati (nemojte mi stavljati onaj gol desnom nogom jer smatram da svaki idiot ponekad zna zabiti atraktivan gol - dokaz je i Khedira), što znači da na desnoj strani uvijek skrene lijevo. Ja se ponadao da smo se riješili Robbena, a došao drugi. Samo što ovaj gubi puno puno lopti i onda zamaže oči navijačima Reala nekom asistencijom...
Jedva čekam da vidim je li došlo vrijeme da se oni kikseri u odbrani napokon izbace bez obzira na njihov status. I da, mislim na Marcela.
Što mi to prvo kažeš, jesam li ja negdje spomenuo da igramo za nešto osim za pare?tyler durden je napisao/la: Pa ne igraju protiv **** Kuwaita , naftaske zemlje koja je velicine ko federacija BiH,da bi nesto dokazali, nego da bi uzeli 3 milje casha![]()
A sta Messi nije najbolji na svijetu, jer ne zna koristit desnu nogu![]()
Di maria je drugi asistent Reala, u prvom dijelu sezone bio je najbolji asistent Lige.
NA kraju sezone je zavrsio kao treci asistent lige.
Nadoovaj nam mošnje!
Vidim sta zelis reci, al za takvog trolla wannabe realan lik ko sto si ti postoji youtubeNamiks je napisao/la:Što mi to prvo kažeš, jesam li ja negdje spomenuo da igramo za nešto osim za pare?tyler durden je napisao/la: Pa ne igraju protiv **** Kuwaita , naftaske zemlje koja je velicine ko federacija BiH,da bi nesto dokazali, nego da bi uzeli 3 milje casha![]()
A sta Messi nije najbolji na svijetu, jer ne zna koristit desnu nogu![]()
Di maria je drugi asistent Reala, u prvom dijelu sezone bio je najbolji asistent Lige.
NA kraju sezone je zavrsio kao treci asistent lige.
Nadoovaj nam mošnje!
Messiju desna ne treba, jer je koristi bolje nego Ronaldo desnu i Di Maria lijevu zajedno... Di Maria je kloc. Ne zna igrati desnom, gubi najviše lopti, stalno pada u 16-ercu da iznudi penal, forma mu varira od kola do kola, krhko je biće izgleda, šta više da kažem o njemu.
Ima i Higuain puno golova na kontu kao i Di Maria asistencija, samo što ga jeebe to što igra katastrofalno.
Kakve sad druge lige? Kao da ima neko iz drugih liga ko se može porediti sa Ronaldom, a kamoli Messijem...PatrickBateman je napisao/la:Zanimljivo je kako neki ocito misle da je jedino bitno nacionalno prvenstvo u Evropi ovo Spanjolsko.
Znaci,ako je Ronaldo osvojio La ligu njemu ide Ballon d'Or ? A sta je sa Engleskom,Njemackom,Italijanskom ligom ?
I onda ide argument kako je Ronaldo osvojio Pichici prosle sezone,a Messi ligu i Messiju dobio Ballon d'Or.
Ocito niko ne primjeti da je Messi osvojio i Ligu prvaka prosle sezone,dok Ronaldo nije ove.Niti je bio najboilji strijelac Lige prvaka kao Messi prosle godine.(asistencije da ne spominjemo)
Ako se vec treba dati Ballon d'Or nekome osim Messiju,to treba biti neko iz Dortmunda. Ako ce se vec gledati timski uspjeh iznad onog individualnog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.