Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

mandraX
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la mandraX » 16 maj 2012, 10:24

Virtu4l je napisao/la:
Ma izgubio je Paja onu oštrinu koja ga je krasila sve ove godine :mrgreen:
Izaš'o iz puberteta :mrgreen:

Ove ovdje boli što je @Namiks dosta realniji od njih.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 16 maj 2012, 10:51

mandraX je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Ma izgubio je Paja onu oštrinu koja ga je krasila sve ove godine :mrgreen:
Izaš'o iz puberteta :mrgreen:

Ove ovdje boli što je @Namiks dosta realniji od njih.
@mandrax blizu si ,ove ovdje boli qrac što namiks povremeno izigrava dvorsku ludu
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 16 maj 2012, 11:21

Znaci veceras kasnim na uvodnih 15-ak minuta :|

Mou izjavio da idu na pobjedu,ali i da zele "uspostaviti" opustenu,prijateljsku i zabavnu atmosferu.

Svi igraci ce dobiti priliku.

Jel zna neko na kojem se stadionu igra,kakav je travnjak?
Sretno zmajevi!!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 16 maj 2012, 12:28

Kaifan stadion.

Namik, od one tamo sezone, 2013/14, "Fly Emirates" će pisati na dresovima. ;)

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 16 maj 2012, 14:44

Koliko smo para uzeli, s obzirom da je to jedino bitno u cijeloj ovoj priči.

Možemo mi tvrditi da nemamo problema sa financijama, ali sigurno imamo, pa ćemo malo to popraviti u tako tim atraktivnim arapskim zemljama.

Treba ipak dovesti nova pojačanja ovog ljeta.

Jeebo vas Di Maria. Lik ne zna desnom ništa, ni šutirati ni dodati (nemojte mi stavljati onaj gol desnom nogom jer smatram da svaki idiot ponekad zna zabiti atraktivan gol - dokaz je i Khedira), što znači da na desnoj strani uvijek skrene lijevo. Ja se ponadao da smo se riješili Robbena, a došao drugi. Samo što ovaj gubi puno puno lopti i onda zamaže oči navijačima Reala nekom asistencijom...

Jedva čekam da vidim je li došlo vrijeme da se oni kikseri u odbrani napokon izbace bez obzira na njihov status. I da, mislim na Marcela.
CAMP MOU!

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 16 maj 2012, 14:52

Mourinho: "Cristiano Ronaldo merece ganar este año el Balón de Oro"

Čuj zaslužio Balon d'Or, zbog čega matere ti? - Osvojili popišanu ligu jer smo zakidali timove poput Mallorce i sličnih tako što su im suci ubijali svaku nadu da dođu do boda ili pobjede protiv nas.

Šta veli transfermarkt:

Lionel Messi 63 službene utakmice, 73 gola i 38 asistencija
Cristiano Ronaldo 57 službenih utakmica, 62 gola i 17 asistencija

S tim da je Ese portuges, ijo de puta es osvojio Primeru zahvaljujući sucima.

Jedina stvar koja ide njemu u prilog jesu međusobne utakmice Reala i Barcelone ove sezone, u kojima je napokon uspio iskoristiti stopostotne šanse.

A vi ćete se i dalje žaliti na neke Superkupove gdje nas je Barcelona otresla, tražiti neke poništene golove koji nisu bili ni blizu čistog a s druge strane ne sagledati činjenicu da je i Barca oštećena koliko i mi.
CAMP MOU!

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 16 maj 2012, 14:58

Namiks je napisao/la:Koliko smo para uzeli, s obzirom da je to jedino bitno u cijeloj ovoj priči.

Možemo mi tvrditi da nemamo problema sa financijama, ali sigurno imamo, pa ćemo malo to popraviti u tako tim atraktivnim arapskim zemljama.

Treba ipak dovesti nova pojačanja ovog ljeta.

Jeebo vas Di Maria. Lik ne zna desnom ništa, ni šutirati ni dodati (nemojte mi stavljati onaj gol desnom nogom jer smatram da svaki idiot ponekad zna zabiti atraktivan gol - dokaz je i Khedira), što znači da na desnoj strani uvijek skrene lijevo. Ja se ponadao da smo se riješili Robbena, a došao drugi. Samo što ovaj gubi puno puno lopti i onda zamaže oči navijačima Reala nekom asistencijom...

Jedva čekam da vidim je li došlo vrijeme da se oni kikseri u odbrani napokon izbace bez obzira na njihov status. I da, mislim na Marcela.

A sta ti pokusavas ,bit realan nesto? :D

Pa ne igraju protiv **** Kuwaita , naftaske zemlje koja je velicine ko federacija BiH,da bi nesto dokazali, nego da bi uzeli 3 milje casha ;)

A sta Messi nije najbolji na svijetu, jer ne zna koristit desnu nogu :lol:
Di maria je drugi asistent Reala, u prvom dijelu sezone bio je najbolji asistent Lige.
NA kraju sezone je zavrsio kao treci asistent lige.

Ocigledno je da si ti jedan dobro prikriven troll. Pa ajde molim te ostani mnogo vise prikriven, nego troll u buducnosti.

Nadoovaj nam mošnje!

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 16 maj 2012, 15:01

tyler durden je napisao/la: Pa ne igraju protiv **** Kuwaita , naftaske zemlje koja je velicine ko federacija BiH,da bi nesto dokazali, nego da bi uzeli 3 milje casha ;)

Di maria je drugi asistent Reala, u prvom dijelu sezone bio je najbolji asistent Lige.

Nadoovaj nam mošnje!
Što mi to prvo kažeš, jesam li ja negdje spomenuo da igramo za nešto osim za pare?

Messiju desna ne treba, jer je koristi bolje nego Ronaldo desnu i Di Maria lijevu zajedno... Di Maria je kloc. Ne zna igrati desnom, gubi najviše lopti, stalno pada u 16-ercu da iznudi penal, forma mu varira od kola do kola, krhko je biće izgleda, šta više da kažem o njemu.

Ima i Higuain puno golova na kontu kao i Di Maria asistencija, samo što ga jeebe to što igra katastrofalno.
CAMP MOU!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 16 maj 2012, 15:03

Te oscilacije(ove godine) mozes podijeliti prije i poslije povrede.
jer do iste je bio ponajbolji ako ne i najbolji Realov igrac.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 16 maj 2012, 15:10

Zanimljivo je kako neki ocito misle da je jedino bitno nacionalno prvenstvo u Evropi ovo Spanjolsko.
Znaci,ako je Ronaldo osvojio La ligu njemu ide Ballon d'Or ? A sta je sa Engleskom,Njemackom,Italijanskom ligom ?

I onda ide argument kako je Ronaldo osvojio Pichici prosle sezone,a Messi ligu i Messiju dobio Ballon d'Or.
Ocito niko ne primjeti da je Messi osvojio i Ligu prvaka prosle sezone,dok Ronaldo nije ove.Niti je bio najboilji strijelac Lige prvaka kao Messi prosle godine.(asistencije da ne spominjemo :lol: )

Ako se vec treba dati Ballon d'Or nekome osim Messiju,to treba biti neko iz Dortmunda. Ako ce se vec gledati timski uspjeh iznad onog individualnog.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 16 maj 2012, 15:12

Namiks je napisao/la:
tyler durden je napisao/la: Pa ne igraju protiv **** Kuwaita , naftaske zemlje koja je velicine ko federacija BiH,da bi nesto dokazali, nego da bi uzeli 3 milje casha ;)

Nadoovaj nam mošnje!
Što mi to prvo kažeš, jesam li ja negdje spomenuo da igramo za nešto osim za pare?

Messiju desna ne treba, jer je koristi bolje nego Ronaldo desnu i Di Maria lijevu zajedno... Di Maria je kloc. Ne zna igrati desnom, gubi najviše lopti, stalno pada u 16-ercu da iznudi penal, forma mu varira od kola do kola, krhko je biće izgleda, šta više da kažem o njemu.

Ima i Higuain puno golova na kontu kao i Di Maria asistencija, samo što ga jeebe to što igra katastrofalno.
Vidim sta zelis reci, al za takvog trolla wannabe realan lik ko sto si ti postoji youtube ;)
samo pusti sebi muziku neku uz ovo i naduvaj nam mošnje.
[youtube][/youtube]

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 16 maj 2012, 16:42

Legendarni španski napadač Raul Gonzalez izjavio je da će se vratiti u klub u kojem je sve i počeo, Real Madrid. ;)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 16 maj 2012, 17:51

" onclick="window.open(this.href);return false;!

joj Higuaina... :lol:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 16 maj 2012, 18:31

PatrickBateman je napisao/la:Zanimljivo je kako neki ocito misle da je jedino bitno nacionalno prvenstvo u Evropi ovo Spanjolsko.
Znaci,ako je Ronaldo osvojio La ligu njemu ide Ballon d'Or ? A sta je sa Engleskom,Njemackom,Italijanskom ligom ?

I onda ide argument kako je Ronaldo osvojio Pichici prosle sezone,a Messi ligu i Messiju dobio Ballon d'Or.
Ocito niko ne primjeti da je Messi osvojio i Ligu prvaka prosle sezone,dok Ronaldo nije ove.Niti je bio najboilji strijelac Lige prvaka kao Messi prosle godine.(asistencije da ne spominjemo :lol: )

Ako se vec treba dati Ballon d'Or nekome osim Messiju,to treba biti neko iz Dortmunda. Ako ce se vec gledati timski uspjeh iznad onog individualnog.
Kakve sad druge lige? Kao da ima neko iz drugih liga ko se može porediti sa Ronaldom, a kamoli Messijem...
CAMP MOU!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 16 maj 2012, 19:11

LIVE STREAM: http://****/LSEmWl" onclick="window.open(this.href);return false; ;)

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 16 maj 2012, 19:21

[youtube][/youtube]
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 16 maj 2012, 19:25

slika

Ko je ovo kapiten? :lol:

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 16 maj 2012, 19:31

De nemoj bogat' pocinjat sa Ronaldom, znas da nakon bilo kakvog komentara za Ronalda treba ocekivati frustracijski post od Namiksa.

I nema bwin reklama, logicno :D
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 16 maj 2012, 23:59

Jesmo sila, otresli kuvajt 2:0 haha :mrgreen: :mrgreen:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 maj 2012, 00:22

Real iskaljuje bijes nad Kuvajtom zbog neuspjeha u CL. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.