Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Admir_Sa » 30 maj 2012, 01:16

bosnas_ je napisao/la:Wau,ovo sa Bayernom se desilo brze nego sto je bilo ko ocekivao! Svima je vec odavno jasno da Dzeko napusta City,samo se vjerovalo da ce Juventus biti najkonkretniji,ali Bayern ocito nista ne prepusta slucaju!? sta reci o svemu osim da je Edin Dzeko-DIJAMANT napravio odlican potez bez obzira sto se onaj smoto od menadzera i dalje pravi budala,i ismijava jednu takvu medijsku kucu kakva je ****(bivsi DSF)... jasno je da Redzepagic nije jedini menadzer Edina,ima tu jos jedan Njemac ,ne znam kako se tacno zove...u svakom slucaju Bayern je klub iz snova,svjetski velikan,klub u kojem je igrala sama svjetska elita,klub u kojem svako zeli igrati! igrat ce mnogo vise nego u Cityu jer u Bayernu postoji red,hijerarhija,i sve je do njega,a ne kao kod Mancinija gdje se ne zna ni ko pije ni ko placa!..
pored reda i hijerarhije uspjeli su izgubiti sve sto se moglo izgubiti ove sezone, a tamo gdje se ne zna ni ko pije ni ko placa vec drugu godinu osvaja se trofej ;)
nema potpisa

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 30 maj 2012, 01:19

Admir_Sa je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Wau,ovo sa Bayernom se desilo brze nego sto je bilo ko ocekivao! Svima je vec odavno jasno da Dzeko napusta City,samo se vjerovalo da ce Juventus biti najkonkretniji,ali Bayern ocito nista ne prepusta slucaju!? sta reci o svemu osim da je Edin Dzeko-DIJAMANT napravio odlican potez bez obzira sto se onaj smoto od menadzera i dalje pravi budala,i ismijava jednu takvu medijsku kucu kakva je ****(bivsi DSF)... jasno je da Redzepagic nije jedini menadzer Edina,ima tu jos jedan Njemac ,ne znam kako se tacno zove...u svakom slucaju Bayern je klub iz snova,svjetski velikan,klub u kojem je igrala sama svjetska elita,klub u kojem svako zeli igrati! igrat ce mnogo vise nego u Cityu jer u Bayernu postoji red,hijerarhija,i sve je do njega,a ne kao kod Mancinija gdje se ne zna ni ko pije ni ko placa!..
pored reda i hijerarhije uspjeli su izgubiti sve sto se moglo izgubiti ove sezone, a tamo gdje se ne zna ni ko pije ni ko placa vec drugu godinu osvaja se trofej ;)
A koji im je to po redu u njihovoj bogatoj istoriji?
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 30 maj 2012, 01:22

Admir_Sa je napisao/la:
pa City kakve igrace ima,trebao je osvojiti prvenstvo 10 kola prije kraja! da je Ferguson imao takve igrace u ekipi vec u februaru bi ovjerio titulu! City ispao odmah u grupnoj fazi LP pa odmah u EL od Sportinga...a ima love ko pola Engleske lige i opet na jedvite jade doslo do trofeja imavsi na kraju isto bodova kao United...mislim glupo je pricati o Manciniju i njegovoj logici,kad se zna da je to najslabiji dio ekipe,ali s tobom se ne zelim raspravljati,nema smisla...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 maj 2012, 01:25

i bayern ima para ko citava njemacka liga i ubjedljivo najbolji igracki kadar pa ih dortmund otrese ko slinu :roll:
nema potpisa

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 30 maj 2012, 01:27

Admir_Sa je napisao/la:i bayern ima para ko citava njemacka liga i ubjedljivo najbolji igracki kadar pa ih dortmund otrese ko slinu :roll:
Bolje i u Bayern nego da ode u Italiju pa da se navuce na kladionicu :)

Jos ako ga Hasagic pocne savjetovat :lol: :lol:
Thomas Müller - Fußballgott

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 maj 2012, 01:27

malta071 je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:
A koji im je to po redu u njihovoj bogatoj istoriji?
kakve ima veze, bili su najbolji ove godine i Edin je bio važna karika u osvajanju titule
nema potpisa

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 maj 2012, 01:32

Je li ono Gomez imao neke izjave da je on bolji igrac od Dzeke dok su obojica igrali u Bundesligi? Mislim da bi crko od muke kad bi morao sjedit na klupi radi Dzeke. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 30 maj 2012, 01:39

Cartman je napisao/la:Je li ono Gomez imao neke izjave da je on bolji igrac od Dzeke dok su obojica igrali u Bundesligi? Mislim da bi crko od muke kad bi morao sjedit na klupi radi Dzeke. :lol:
ne ne,Gomez je rekao da je Dzeko odlican igrac ali da nije bolji od mene! u to vrijeme Edin je harao bundesligom,dokk je Gomez bio u maloj krizi,a vidi sada...

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 30 maj 2012, 02:10

A kako se niko ne zapita da li je Bayern slučajno već nanijetio da proda Gomesa? Bilo je interesanata za njega koliko znam, a u Bayernu su svjesni da on ovu sezonu ponoviti neće. Super stvar za Edina, opet će da hara Bundeskom ali ovaj put i Evropom, puno će mi biti lakše da počnem simpatizirati Bayern nego City.

Gasi temu o City-u. :D
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 maj 2012, 02:19

NoName je napisao/la:A kako se niko ne zapita da li je Bayern slučajno već nanijetio da proda Gomesa? Bilo je interesanata za njega koliko znam, a u Bayernu su svjesni da on ovu sezonu ponoviti neće. Super stvar za Edina, opet će da hara Bundeskom ali ovaj put i Evropom, puno će mi biti lakše da počnem simpatizirati Bayern nego City.
Citam jos jednu ekskluzivnu vijest u kojoj se kaze da je Bayern potpisao onog Suareza iz Anderlechta i onda sam sebi postavljam pitanje, kako je moguce da u tako kratkom roku prakticno dovedu dva nova igraca, obojica igraju u napadu. U slucaju dolaska obojice, ne znam kako bi to sve izgledalo, jer bi u tom trenutku Bayernov napad cinila 4 igraca.
Mozda Jupp planira promjenu formacije sa dva klasicna spica, a mozda cak i kao sto si rekao prodaju Gomeza?

Dzeko, hajde ti u Bayern, mjesta za tebe mora biti. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 maj 2012, 03:06

ako bude istina cestitke majstoru ,kao sto neko nedavno ovdje napisa mani se klubova koji preko noci dozive slavu preko seika jer isto tako preko noci mogu i propasti,bajern je institucija i uvijek je kandidat za sve trofeje svake sezone.tako da sto se tice ambicija one se poklapaju i jednoj i drugoj strani :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 30 maj 2012, 07:33

Omerbavarac je napisao/la:
NoName je napisao/la:A kako se niko ne zapita da li je Bayern slučajno već nanijetio da proda Gomesa? Bilo je interesanata za njega koliko znam, a u Bayernu su svjesni da on ovu sezonu ponoviti neće. Super stvar za Edina, opet će da hara Bundeskom ali ovaj put i Evropom, puno će mi biti lakše da počnem simpatizirati Bayern nego City.
Citam jos jednu ekskluzivnu vijest u kojoj se kaze da je Bayern potpisao onog Suareza iz Anderlechta i onda sam sebi postavljam pitanje, kako je moguce da u tako kratkom roku prakticno dovedu dva nova igraca, obojica igraju u napadu. U slucaju dolaska obojice, ne znam kako bi to sve izgledalo, jer bi u tom trenutku Bayernov napad cinila 4 igraca.
Mozda Jupp planira promjenu formacije sa dva klasicna spica, a mozda cak i kao sto si rekao prodaju Gomeza?

Dzeko, hajde ti u Bayern, mjesta za tebe mora biti. :D
sve to ne mora znacit' da ce mijenjat' formaciju... do kvaliteta s dolazi jedino jakom konkurencijom.. jedino se tako iz igraca moze izvuc' maksimum.. (usput receno to je onaj nedostatak koji dozvoljava nasim zvijezdama u repki da setaju po terenu bez sankcija)

suarez (ako je istina, iako se nigdje ne spominje na ozbiljnjijim njemackim portalima), a i shaqiri mogu igrat' na krilnim pozicijama i dovedeni su da pojacaju konkurenciju ribery-u i robbenu... pizzaro je svakako doveden kao iskusna rezerva... dzeko i gomez bi se trebali borit' za mjesto u vrhu napada, obzirom da ne postoji uspjesna takticka varijanta s dvojicom napadaca koji su po tipu identicni... obojica mogu igrat' u napadu samo s 'igrajucim' napadacem kao partnerom...

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 30 maj 2012, 08:47

Ako je ovo istina za DŽeku to je jedna zaista fantastična vijest

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 maj 2012, 09:11

za Dzeku je ovo definitivno istina... danas na treningu mu je receno da iz Chicaga nakon utkamice leti za Munichen sto vjerovatno znaci da bi transfer trebao biti realizovan ili dogovoren ubrzo...znaci cisto sumnjam da su ovo nagadjanja vec jednostavno tacne informacije...danas nije nesot bio raspolozen sam je trenirao nije puno zelio se obracati novinarima, kao recimo Vedo koji je bogami po ponasanju puno puno bolja osoba od Dzeke..ja ipak Dzeku razumijem iz razloga sto puno se mediji oko njega vrte i covjeku vise dopizdi ebiga..i mi bi vecina vise zatjerao mnoge u pm.

Nego definitivno mu je danas receno da ce putovati za Munichen tako da ja cisto sumnjam da postoje drugi razlozi osim realizacije transfera , ali opet ostaje da se vidi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 30 maj 2012, 09:31

SaltCityAttack je napisao/la:za Dzeku je ovo definitivno istina... danas na treningu mu je receno da iz Chicaga nakon utkamice leti za Munichen sto vjerovatno znaci da bi transfer trebao biti realizovan ili dogovoren ubrzo...znaci cisto sumnjam da su ovo nagadjanja vec jednostavno tacne informacije...danas nije nesot bio raspolozen sam je trenirao nije puno zelio se obracati novinarima, kao recimo Vedo koji je bogami po ponasanju puno puno bolja osoba od Dzeke..ja ipak Dzeku razumijem iz razloga sto puno se mediji oko njega vrte i covjeku vise dopizdi ebiga..i mi bi vecina vise zatjerao mnoge u pm.

Nego definitivno mu je danas receno da ce putovati za Munichen tako da ja cisto sumnjam da postoje drugi razlozi osim realizacije transfera , ali opet ostaje da se vidi
Kako znas da mu je receno da putuje nakon tekme u Minhen.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 maj 2012, 09:46

zato sto mu je to receno care nekakav amerikanac ko je sta je bio ne znam... Dzeko je nakon toga sam tamo trenirao nije previse obracao paznju na novinare i nije davao neke izjave ..zato prepostavljam da je taj let za Muinchen znacio njegov i definitivni moguci prelazak u Bayern ..ulgavnom necemo sad donositi neke zakljucke na osnovu toga, ali opet ja ne vidim drugi razlog zasto bi se i on onako ponasao tokom treninga sam trenira tamo izdvojio se dobar dio treninga
Samo to je opet vjerovatno da ide na pregovore i to sto ne mora znaciti da zvanicno ce postait igrac Bayerna ..uglavnom s nekim razlogom ce se naci u Muinchenu a sad kojem boga pitaj

Evo kako je on oprilike izgledao tokom treninga sinoc'

slika
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 30 maj 2012, 09:59

Ma ide Dzeko u Minchen, pozelio Lahma nije ga dugo vidio :mrgreen:

slika

A ovo moze biti da razmislja da li da ide u Minhen ili ne, ipak se i on nesto pita, ali ako je Man City spreman da ga proda znaci ne gine mu klupa, a u bayernu je ipak manja konkurencija i vece je ime u Njemackoj nego u Engleskoj.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 maj 2012, 10:01

I jest ovo malo bez veze, da se ovako klubovi dogovaraju, bez igrača...igrač je tu po meni najvažniji, a sve na kraju sazna zadnji...

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 30 maj 2012, 10:04

Nebi me cudilo da je i procitao komentare ovdje na forumu kako su ga drugi vrijedjali posle tekme protiv Irske. Nije zasluzio onakvo vrijedjanje, kritike jeste ali psovanje svega ipak nije.

Svi znamo da mu se nekad da listati po internetu i po forumima..

On nema sta biti tuzan prelaskom u Bayern, Gigant iz Minhena je najstabilniji klub na svijetu. Uvijek posluju u debelom plusu dok ostali klubovi svi u debelom minusu.

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 30 maj 2012, 10:09

mandraX je napisao/la:I jest ovo malo bez veze, da se ovako klubovi dogovaraju, bez igrača...igrač je tu po meni najvažniji, a sve na kraju sazna zadnji...
Kako prenosi ****, Bayern je dogovorio prvo sa Dzekom i njegovim agentom a tek slijede razgovori sa city-em. Pustite vi novinara ss.ba koji je naucio njemacki na livadi sa ovcama.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Dindin, kakarut, Micron i 8 gostiju.