BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- GoodisonPark
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Virtual, par stotina eura? prije bih rekao da je kompletna oprema par hiljada eura, jer koliko znam samo jedan profesionalni reket košta 200-250 eura. Volio bih da nisam u pravu i da oni imaju sve što im je potrebno ali sam dojma da ipak nedostatak finansija utiče na njihov mnogo brzi razvoj i napredak na ATP.
Edit: Tu bi naravno država trebala da obezbjedi uslove, da momci razmišljaju samo o tenisu ali kod nas jbg ništa nije normalno.
Edit: Tu bi naravno država trebala da obezbjedi uslove, da momci razmišljaju samo o tenisu ali kod nas jbg ništa nije normalno.
Zadnja izmjena: GoodisonPark, dana/u 20 jan 2016, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
povratak otpisanih!
Ma reket manje-više, mislio sam na majicu, šorc, patike i ostale sitnice. Apsurdno je to. Da ga zanima promijenio bi, jbg, nema on Jelenu da mu bira stajlingGoodisonPark je napisao/la:Virtual, par stotina eura? prije bih rekao da je kompletna oprema par hiljada eura, jer koliko znam samo jedan profesionalni reket košta 200-250 eura. Volio bih da nisam u pravu i da oni imaju sve što im je potrebno ali sam dojma da ipak nedostatak finansija utiče na njihov mnogo brzi razvoj i napredak na ATP.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pisem sa mobitela, nekako mi lakse
i ok necu vise citirati 
@Virto nisam ja rekao da on nema para, daleko od toga, i kolko ja znam opremu ne kupuje sportista(u ovom slucaju teniser) nego bi je trebao dobiti od sponzora.. samo kod nas u bosni sportisti i ekipe placaju opremu
Svi vi ovdje pratite ATP tour i vjerovatno ste primjetili da svaki iole ozbiljan teniser od GS-a do GS-a mijenja boju opreme. Sad je furka zelena boja, maltene kod svih. Na Wimbledonu je tradicija bijela i sl. Damiru lotto dostavlja opremu kao i fereru, troickom itd. Da se razumijemo meni su boje Mirzinih majci ekstra, prva mi malo vuce na bordo
al kad je vec obukao willsonovu majcu trebao je i willsonov sorc, jer znam da ga ima. Recanati je osvojio u full willsonovoj opremi 
Halalite sto toliko potenciram opremu al mi je stvarno fino vidjet tenisera ili bilo kojeg sportistu fino opremljenog

@Virto nisam ja rekao da on nema para, daleko od toga, i kolko ja znam opremu ne kupuje sportista(u ovom slucaju teniser) nego bi je trebao dobiti od sponzora.. samo kod nas u bosni sportisti i ekipe placaju opremu

Svi vi ovdje pratite ATP tour i vjerovatno ste primjetili da svaki iole ozbiljan teniser od GS-a do GS-a mijenja boju opreme. Sad je furka zelena boja, maltene kod svih. Na Wimbledonu je tradicija bijela i sl. Damiru lotto dostavlja opremu kao i fereru, troickom itd. Da se razumijemo meni su boje Mirzinih majci ekstra, prva mi malo vuce na bordo

Halalite sto toliko potenciram opremu al mi je stvarno fino vidjet tenisera ili bilo kojeg sportistu fino opremljenog
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Pa to je druže do njega. Meni je bio ok dok je nosio Sergio Tacchini, i Halle je igrao u njoj.esprit24 je napisao/la:al kad je vec obukao willsonovu majcu trebao je i willsonov sorc, jer znam da ga ima. Recanati je osvojio u full willsonovoj opremi
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ko oblaci Deu Herdzelas 
@shminkeru urgiraj kod Damira nek vidi sa ovim svojim u Italiji nek poguraju malo Mirzu sa Lotto-m

@shminkeru urgiraj kod Damira nek vidi sa ovim svojim u Italiji nek poguraju malo Mirzu sa Lotto-m

- GoodisonPark
- Kontakt:
Ma probit će se i Mirza vrlo brzo u top 100, ima sponzori da se otimaju oko njega 

povratak otpisanih!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Baš to, ne mora značit ako je reket odpakovan da je stari reket, koliko sam puta vidio da igrači i iuz TOP 20 vade odpakovane rekete, jednostavno neko ne voli da se na terenu s tim zamara već to odradi prije početka meča.shminka je napisao/la:Zavisi sve od tenisera do tenisera, da li ce naspanovane rekete u torbu ubaciti upakovane ili neupakovane...to sto je izvadio neupakovani reket iz torbe ne znaci da je vec s njim igrao u toku meca
A kada se uslovi na terenu mijenjaju, nekada im pase uzeti reket s kojim su vec igrali, jer je na njima meksi span, manja tenzija

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Kakva kulturna tema, postavlja se pitanje ko oblaci Deu hah 
nema ni Karlovic sponzora, moguce i jedini u 100

nema ni Karlovic sponzora, moguce i jedini u 100
Mene više zanima ono suprotnoesprit24 je napisao/la:Ko oblaci Deu Herdzelas![]()

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Mene više zanima ono suprotnoesprit24 je napisao/la:Ko oblaci Deu Herdzelas![]()

Sljedeca stanica za Mirzu (Q) i Damira (MD) Sofia koliko sam upratio?
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Vidi ti njega. Pa ti se razumiješ u tenisFaraonTM je napisao/la:Mogu reći da sam se sinoć prvi put iznervirao na meču kada naš teniser igra protiv nekog iz TOP 20, doduše to je do sinoć bio samo Džumhur vjerovatno. A i sve se ovo tiče njegovog meča protiv Goffina, prvi set je izgubio a realno nije zaslužio i mislio sam da će psihički pasti i da mu je već tu kraj. Međutim odigrao je maestralan drugi set što me ono baš šokiralo u pozitivnom smislu, stvarno je letio po terenu, stizao sve, minimalan broj grešaka u razmjenama, čak je i taj famozni servis izgledao dosta pristojno, ono baš igra dostojna TOP 50 minimalno.
Onda treći set nastavlja u istom ritmu, ima 4-1 i baš tad kontam ako dobije sad gem na svoj servis lomi meč i ima odlične šanse za pobjedu al' baš tada ulazi u crnu rupu i gubi 5 gemova zaredom što mi je neshvatljivo nakon onakve partije u prva dva seta. Eto on jutros u intervjuu reče da je Goffin zaigrao mnogo bolje u tim trenutcima a ja više mislim da je Damir sam sebe dobio, nisam vidio nekakvu razliku u igri Goffina u ovim setovima sa tim da ga je sredinom trećeg seta krenuo prvi servis, više bih rekao da je Džumi malo posustao tj. više je griješio a onda i taj psihički potom nakon kojeg se nije mogao vratiti. Ne mogu reći da sam se iznervirao al' u najmanju ruku sam se uhvatio za glavu kada je propustio 4-1 u trećem setu. Četvrti set ne bih ni komentarisao, vidjelo se da je Damir iznerviran a iz toga su dolazile greške i Goffin je to rutinski priveo kraju iako ni u tom četvrtom setu ja nisam vidio neku veliku razliku između njih dvojice.
Ono što me također pozitivno iznenadilo kod Damira je fizička pripremljenost, sa tog aspekta sinoć je komotno mogao otići u pet setova, samo da malo glavu sredi mogao bi on biti veoma neugodan teniser. Nadam se da će mu ova godina biti prevaga u tome!
Što se tiče Bašića, za prvi put na velikoj sceni nije bilo loše iako ima nedostataka koji trebaju biti popravljeni. I to prvenstveno mislim na kretanje (jer bez kretanje ne možeš biti ozbiljan teniser) jer sinoć u par navrata pošalje baš yebenu dijagonalu za Berdiha skoro da kači liniju, konta da je dobio poen ukopa se a ova životinja izvuče neki udarac i dobije poen koji nikako nije zasužio. Možda doduše tu ima i neiskustva Bašića jer onih par udaraca što ih uputi ne bi vjerovatno vratio nijedan igrač koji nije u nekih TOP 20 a Mirza sa takvim nema iskustva pa malo unaprijed računa poene
Drugi nedostatak je malo jačine u FH-u, ko ga je gledao sinoć vidio je da mu je BH bio jedno 3x ubitačniji i jači od FH-a, što neko napisa imam osjećaj da jače Forhende udara iz trka kad ganja lopticu nego kad se fino štima iz mjesta...
Al' hajde stvarno ne treba biti puno kritičan prema njemu, kao što rekoh prvi mu je put na velikoj sceni i ja sam i više nego zadovoljan njegovom partijom sinoć.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Jel igrala Dea, kako zavrsi?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ybg da dobi onaj treci set uzeo bi Goffina al puce covjek nakon velike prednosti .Nisam ocekivao onakav pad pa covjece uzeo je 10 od 11 gemova prije toga

Poraz nazalost. 6-7, 7-5, 3-6...AsharaK je napisao/la:Jel igrala Dea, kako zavrsi?
Ipak cinjeninca igrala je protiv jedne od najveci talenata u zenskom tenisu i bila je u egalu, pogotovo kad se uzme u obzir koliko ameri ulazu u Bellis a koliko ova napacena drzava u Deu.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ma uci ce sigurno u top 200 do kraja godine, talenat je strasan 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
DANTES je napisao/la:Vidi ti njega. Pa ti se razumiješ u tenisFaraonTM je napisao/la:Mogu reći da sam se sinoć prvi put iznervirao na meču kada naš teniser igra protiv nekog iz TOP 20, doduše to je do sinoć bio samo Džumhur vjerovatno. A i sve se ovo tiče njegovog meča protiv Goffina, prvi set je izgubio a realno nije zaslužio i mislio sam da će psihički pasti i da mu je već tu kraj. Međutim odigrao je maestralan drugi set što me ono baš šokiralo u pozitivnom smislu, stvarno je letio po terenu, stizao sve, minimalan broj grešaka u razmjenama, čak je i taj famozni servis izgledao dosta pristojno, ono baš igra dostojna TOP 50 minimalno.
Onda treći set nastavlja u istom ritmu, ima 4-1 i baš tad kontam ako dobije sad gem na svoj servis lomi meč i ima odlične šanse za pobjedu al' baš tada ulazi u crnu rupu i gubi 5 gemova zaredom što mi je neshvatljivo nakon onakve partije u prva dva seta. Eto on jutros u intervjuu reče da je Goffin zaigrao mnogo bolje u tim trenutcima a ja više mislim da je Damir sam sebe dobio, nisam vidio nekakvu razliku u igri Goffina u ovim setovima sa tim da ga je sredinom trećeg seta krenuo prvi servis, više bih rekao da je Džumi malo posustao tj. više je griješio a onda i taj psihički potom nakon kojeg se nije mogao vratiti. Ne mogu reći da sam se iznervirao al' u najmanju ruku sam se uhvatio za glavu kada je propustio 4-1 u trećem setu. Četvrti set ne bih ni komentarisao, vidjelo se da je Damir iznerviran a iz toga su dolazile greške i Goffin je to rutinski priveo kraju iako ni u tom četvrtom setu ja nisam vidio neku veliku razliku između njih dvojice.
Ono što me također pozitivno iznenadilo kod Damira je fizička pripremljenost, sa tog aspekta sinoć je komotno mogao otići u pet setova, samo da malo glavu sredi mogao bi on biti veoma neugodan teniser. Nadam se da će mu ova godina biti prevaga u tome!
Što se tiče Bašića, za prvi put na velikoj sceni nije bilo loše iako ima nedostataka koji trebaju biti popravljeni. I to prvenstveno mislim na kretanje (jer bez kretanje ne možeš biti ozbiljan teniser) jer sinoć u par navrata pošalje baš yebenu dijagonalu za Berdiha skoro da kači liniju, konta da je dobio poen ukopa se a ova životinja izvuče neki udarac i dobije poen koji nikako nije zasužio. Možda doduše tu ima i neiskustva Bašića jer onih par udaraca što ih uputi ne bi vjerovatno vratio nijedan igrač koji nije u nekih TOP 20 a Mirza sa takvim nema iskustva pa malo unaprijed računa poene
Drugi nedostatak je malo jačine u FH-u, ko ga je gledao sinoć vidio je da mu je BH bio jedno 3x ubitačniji i jači od FH-a, što neko napisa imam osjećaj da jače Forhende udara iz trka kad ganja lopticu nego kad se fino štima iz mjesta...
Al' hajde stvarno ne treba biti puno kritičan prema njemu, kao što rekoh prvi mu je put na velikoj sceni i ja sam i više nego zadovoljan njegovom partijom sinoć.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ako ovi portali od nase rasprave sinoc nisu napravili pricu o Mirzinoj opremi ja sam budala

Ni prvi, a ni posljednji put.esprit24 je napisao/la:Ako ovi portali od nase rasprave sinoc nisu napravili pricu o Mirzinoj opremi ja sam budala![]()
![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mozda je spomenuo zaradu, jer to komentatori vrlo cesto u prenosu rade, al da mu je zagledao u znak u sorcu, u to cisto sumnjam.. ja to nisam mogao primjetiti u prenosu, nego sam vidio na jednom slici jos dok je igrao kvale, pa sam je zumirao i vidio da je marka sorca ST.
Malo sam se raspitivao, saznao da nas as trenutno nema tehnickog sponzora, al se nadam da ce se uskoro svjetski brendovi pocet otimati za njega
P.S niko mi nije odgovorio za Deu

Malo sam se raspitivao, saznao da nas as trenutno nema tehnickog sponzora, al se nadam da ce se uskoro svjetski brendovi pocet otimati za njega

P.S niko mi nije odgovorio za Deu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.