FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bezideja
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bezideja » 06 jan 2019, 11:42

osobaodpovjerenja je napisao/la:
KongrateUK je napisao/la:E kakve gluposti covjek nece procitati :lol:

Pojedini poturaju Adilovica, a frajer od jula prosle godine bez kluba, zavrsio krajeru i pliva u drugim vodama, cak i ne trenira profesionalno, ista stvar i sa drugim imenima, nema vise izgleda ekskluzive pa namjerno bubanje i poturanje informacija što namjerno sto u namjeri da se prikazu insajderima ali sa dozom ironije ipak

Inace hvala bivsoj upravi na transparentnosti, pustiše jednog od najboljih i najskupljih veznjaka lige za džaba, šta je to ako nije poslovanje na štetu kluba, kao uostalom i svi silni raskidi na štetu kluba, toliko o njima i njihovom znanju i neznanju

Raduje samo sto znam da je Amar na klupi, da je nepredvidiv i da mu se ništa ne zna, toliko povjerenja u njega da ne mogu opisati, bit ce ovo neki novi - stari Željo
Adilovic nije zavrsio karijeru.
A inace smo prije uzimali milione za igrace od 30 godina. Sramota sto Jovan ode dzabe. :rol:
Pa od kad je Senad dosao samo su nama igraci uzimali, prije smo nesto i prodali. Postavio temelje da nas igraci pljackaju po zakonu :urnebes:
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 06 jan 2019, 12:37

Pojedini poturaju Adilovica, a frajer od jula prosle godine bez kluba, zavrsio krajeru i pliva u drugim vodama, cak i ne trenira profesionalno, ista stvar i sa drugim imenima, nema vise izgleda ekskluzive pa namjerno bubanje i poturanje informacija što namjerno sto u namjeri da se prikazu insajderima ali sa dozom ironije ipak

Inace hvala bivsoj upravi na transparentnosti, pustiše jednog od najboljih i najskupljih veznjaka lige za džaba, šta je to ako nije poslovanje na štetu kluba, kao uostalom i svi silni raskidi na štetu kluba, toliko o njima i njihovom znanju i neznanju

Raduje samo sto znam da je Amar na klupi, da je nepredvidiv i da mu se ništa ne zna, toliko povjerenja u njega da ne mogu opisati, bit ce ovo neki novi - stari Željo
A inace smo prije uzimali milione za igrace od 30 godina. Sramota sto Jovan ode dzabe. :rol:
Sramota je samo sto se Ublehas izivljavao na Blagojevicu. Od njegove suspenzije nismo tri dodavanja sastavili.

osobaodpovjerenja
Kontakt:

Post Postao/la osobaodpovjerenja » 06 jan 2019, 14:32

Bezideja je napisao/la:

Pa od kad je Senad dosao samo su nama igraci uzimali, prije smo nesto i prodali. Postavio temelje da nas igraci pljackaju po zakonu :urnebes:
Haj provjeri koliko smo zaradili od transfera i koga smo prodali i za koliko u zadnje 3-4 godine pa naleti opet.

Pa onda provjeri opet u zadnjih 20 godina koliko smo igraca od 30 i vise godina prodali za pare. Evo tu cu ti ja pomoci. Nijednog. Nikad.
Srdjan Stanic pitarski ker

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 06 jan 2019, 15:23

Prodao si Zebu Splitu,evo na prvu!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 06 jan 2019, 15:46

Kakve se priče poturaju za nepovjerovati, ko da smo svi ovce i još te u to ubjeđuje :lol:

Šta nam jedan čovjek uradi i koliko nas unazadi ni da smo svjesni, trebat ce vremena da dodjemo sebi i da shvatimo, toliko zle krvi napraviše da se i nakon njihovog odlaska strasti ne smiruju, nova uprava na celu kluba nije ni 14 dana a pljuje se Selimovic, bitniji je KK Spars od Želje, Amar se naziva kamatarom i kriminalcem a povlace se i nove teorije zavjere na scenu, naravno jer svi vole Želju, puna im usta Želje

Nego ima li ko da prati prvu ligu federacije? imali ista da se moze dovesti, mlado, perspektivno?
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 06 jan 2019, 15:55

Jesul se isplatile plate igracima za 11 i 12 mjesec?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 06 jan 2019, 16:24

Zeljo92 je napisao/la:Jesul se isplatile plate igracima za 11 i 12 mjesec?
Nisu još, jer su računi blokirani.
since 1973

osobaodpovjerenja
Kontakt:

Post Postao/la osobaodpovjerenja » 06 jan 2019, 16:25

UBIPITAR je napisao/la:Prodao si Zebu Splitu,evo na prvu!
Nije imo 30. I za sta si ga prodo? Koje pare? Prodo si ga za jedne pripreme u Medjugorju.

Racuni nisu blokirani, tako rekose.
Srdjan Stanic pitarski ker

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 06 jan 2019, 16:49

Je li moguce da hoce da sklone 1921tv?
Cuo sam se sa jednim clanom, nista im jos uvijek nije receno, ali kao suskalo se da bi to trebao preuzeti ss.ba i jos uz to sve to naplacivati.
Ima li neko detaljnijih informacija?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 06 jan 2019, 16:55

UBIPITAR je napisao/la:Prodao si Zebu Splitu,evo na prvu!
Nije imo 30. I za sta si ga prodo? Koje pare? Prodo si ga za jedne pripreme u Medjugorju.

Racuni nisu blokirani, tako rekose.
Da je porcija ćevapa ili kila jabuka,prodao si ga.

Al sto milja je sto milja :wave:
MIGRANTI iz METROPOLE!

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 06 jan 2019, 16:58

Haj provjeri koliko smo zaradili od transfera i koga smo prodali i za koliko u zadnje 3-4 godine pa naleti opet.

Pa onda provjeri opet u zadnjih 20 godina koliko smo igraca od 30 i vise godina prodali za pare. Evo tu cu ti ja pomoci. Nijednog. Nikad.[/quote]

Od kad je Senad dosao pa do dana od kad je otisao svi smo evo vidjeli sta je ostavio od igraca, para i ostalog.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 06 jan 2019, 17:30

kerimatomic1921 je napisao/la:Je li moguce da hoce da sklone 1921tv?
Cuo sam se sa jednim clanom, nista im jos uvijek nije receno, ali kao suskalo se da bi to trebao preuzeti ss.ba i jos uz to sve to naplacivati.
Gdje vi čujete te informacije?
MIGRANTI iz METROPOLE!

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 06 jan 2019, 18:10

UBIPITAR je napisao/la:
kerimatomic1921 je napisao/la:Je li moguce da hoce da sklone 1921tv?
Gdje vi čujete te informacije?
Ja samo kazem ono sto sam cuo od jednog clana 1921tv ekipe.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 06 jan 2019, 19:18

Evo i Celo progovorio na sportskim.

“Odovic je samo klimao glavom. On je cak zatrazio da se vratim 3 dana nakon suspenzije...”

Moj Oda, volim te i postujem ko oca svog. Ali ovo ti nije trebalo, poturio si ledja jos jednom za Zelju da bi ti ove bivse neznalice poturile skiju. Nadam se da ces uskoro i ti progovoriti, reci jednom za sva vremena sta se stvarno desavalo i gdje je sve krenulo nizbrdo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 jan 2019, 19:23

kerimatomic1921 je napisao/la:Evo i Celo progovorio na sportskim.

“Odovic je samo klimao glavom. On je cak zatrazio da se vratim 3 dana nakon suspenzije...”

Moj Oda, volim te i postujem ko oca svog. Ali ovo ti nije trebalo, poturio si ledja jos jednom za Zelju da bi ti ove bivse neznalice poturile skiju. Nadam se da ces uskoro i ti progovoriti, reci jednom za sva vremena sta se stvarno desavalo i gdje je sve krenulo nizbrdo.
ma jok, nije se miske mjeso u poso trenera :rol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 06 jan 2019, 19:25

S vremenom će svi progovoriti,al što će se neki za glave hvatati.....
MIGRANTI iz METROPOLE!

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 06 jan 2019, 19:27

– Sto se tiče suspenzije, jos uvijek nisam saznao razlog, a razlog ne zna ni Milomir Odović koji je “kao” predložio tu suspenziju, pa upravni odbor “kao” podržao njegovu odluku. Ne znam samo, ako je on predložio moju suspenziju zbog navodnog kvarenja atmosfere u svlačionici, zašto je poslije tri dana tražio da me vrate? Uglavnom čovjek se ništa nije pitao, klimao je glavom i to mu mnogo zamjeram. Da je imao neki svoj stav možda stvari ne bi ispale ovakve i vjerovatno bi imali više bodova nego sad. Klubu, naravno želim sve najbolje, a navijačima bih poručio da budu strpljivi, jer ne može ništa preko noći da se uradi.

ccccc tuzit ce ga Senadovi advakoti, koji su isto zavrsili stopera Kostica :D

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 jan 2019, 19:39

"Ne može sve preko noći, budite strpljivi" - rečenica koja se vrti evo nekoliko godina. Samo se smjenjuju ljudi koji je izgovaraju. Ako mi nismo bili strpljivi fakat ne znam ko je u ovoj državi. Bože sačuvaj i pomozi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 06 jan 2019, 20:37

Sjeti se konferencije kad je rekao sa ce vidjeti sa Upravom za Vranjesa. Izbacimo video konferencije na facebooku i kad je Ublehas shvatio sta je rekao Odovic video se izbrise.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 06 jan 2019, 20:52

plavousrcu je napisao/la:

Sjeti se konferencije kad je rekao sa ce vidjeti sa Upravom za Vranjesa. Izbacimo video konferencije na facebooku i kad je Ublehas shvatio sta je rekao Odovic video se izbrise.
Kako se necu sjecati brate. Tuznija scena od citavog filma “Tros metros sobre el cielo.”

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hrasno15, Mahalasi, Paromlinac i 35 gostiju.