Glasali su u ferbruaru, da su malo kasnije vjerovatno bi tu bio Valencia.ammarc je napisao/la:Mislis pored Valencie,stvarno ne razumijem kako njega nema.TheAlchemistRD07 je napisao/la:Objektivno nema sta.Momčad Premier lige za 2011. godinu:
Joe Hart (Man City); Kyle Walker (Tottenham), Vincent Kompany (Man City), Fabricio Coloccini (Newcastle), Leighton Baines (Everton); David Silva (Man City), Yaya Toure (Man City), Gareth Bale (Tottenham), Scott Parker (Tottenham); Robin van Persie (Arsenal), Wayne Rooney (Man Utd).
Po kojoj su logici stavili 4 igraca City-a a samo 1 unitedovog. Npr. Toure i Silva pored Nanija... nidje veze
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nani-Wazza

Evra-Nani

Danny

Nani is back

Wazza-Danny

Evra-Nani

Danny

Nani is back

Wazza-Danny

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Andre Marriner sudi derbi izmedju dva Manchestera.....sta rec.koju posluku porat...
LIMVO LIKCE DO BAGRO
valencia apsulutno zaslužuje mjesto tu. najbolje krilo je ove sezonu u EPL !
i čuj walker, tu ide sagna !
i čuj walker, tu ide sagna !

Vođa zna.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
@rio_Ferdy88, je l' ima gdje ona Evrina stativa ? 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Jednostavno ne mogu da vjerujem da ovi sa grupe Man Utd Bih,govore da je Young bolja opcija od Nania i da on treba igrati protiv Citya..
Cak govore da Anderson treba igrati umjesto Carricka,a pola ih ne zna da je za andersona sezona gotova..
Cak govore da Anderson treba igrati umjesto Carricka,a pola ih ne zna da je za andersona sezona gotova..
pa ko sad sudi mariner il webb? zahvaljujem rio na gifovima ,fakat je fino vidjeti ponovo 

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Mariner sudi..unavita je napisao/la:pa ko sad sudi mariner il webb? zahvaljujem rio na gifovima ,fakat je fino vidjeti ponovo
Ma ni ne obracaj paznju na te flopove, na ACM Bih su pisali nebuloze kao zasto Pato vise ne igra a ne znaju da je lik sakat gotov cjelu sezonu.Narin je napisao/la:Jednostavno ne mogu da vjerujem da ovi sa grupe Man Utd Bih,govore da je Young bolja opcija od Nania i da on treba igrati protiv Citya..
Sto se tice nani-young i sam sam tu neodlucan,al trudni anderson i carrick,mislim da je bar to jednstavnoNarin je napisao/la:Jednostavno ne mogu da vjerujem da ovi sa grupe Man Utd Bih,govore da je Young bolja opcija od Nania i da on treba igrati protiv Citya..

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Ovaj lik pravi odlicne klipove o Unitedu: http://www.youtube.com/user/adityareds/videos" onclick="window.open(this.href);return false;
Primjer:
[youtube][/youtube]
Primjer:
[youtube][/youtube]
nani definitivno,..........ali carrick ili anderson,pa to je grehota pitat ikakounavita je napisao/la:Sto se tice nani-young i sam sam tu neodlucan,al trudni anderson i carrick,mislim da je bar to jednstavnoNarin je napisao/la:Jednostavno ne mogu da vjerujem da ovi sa grupe Man Utd Bih,govore da je Young bolja opcija od Nania i da on treba igrati protiv Citya..

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Anderson ili Carrick,pa mislim da je Carrick bolji igrac za pozicije zadnjeg veznog...Anderson bi mozda mogo vise naprijed igrat,samo povrede,onda nekakav tromav,ali ako ostane mozda i proradi..
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.
Kad bi neko ponudio 10 miliona funti za Andersona, ja bi to prihvatio da sam Gill.
Koliko se sjecam da je zadnji put pruzio dobru partiju protiv Valencije u LP..Pa sad 10 mil i nisu neke pare,ali jedno stoji da je peh sa povredama..Cartman je napisao/la:Kad bi neko ponudio 10 miliona funti za Andersona, ja bi to prihvatio da sam Gill.
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.
ma dobar je igrac mislim nebi ga alex ferguson bezze kupio .. a tko zna mozda jednom dodje i njegova sezona samo strpljenja treba .... mislim alex ferguson bi i od Carrolla napravio igracinu
(e sad sam ga pretjero
)

Volim ja Andersona kao lika, ali mislim da nije dovoljno ozbiljan i disciplinovan da uspije u Unitedu. Vec nekoliko sezona ima previse kila, i vrlo cesto je povrijedjen izmedju ostalog radi toga. I kad je povrijedjen uvijek pravi neka sranja, brzo vozi, vozi pijan i tako dalje. Jednom je i otisao u Brazil bez dozvole Fergusona. Najvise zabrinjava to sto je njegova najbolja sezona bila ona prva u Unitedu. Nakon toga nije uspio povezat 5 dobrih utakmica za redom. Ja bi ga prodao, jer samo nam sluzi da nam zamaze oci u vezi kriticne situacije u veznom redu.
Cartman je napisao/la:Volim ja Andersona kao lika, ali mislim da nije dovoljno ozbiljan i disciplinovan da uspije u Unitedu. Vec nekoliko sezona ima previse kila, i vrlo cesto je povrijedjen izmedju ostalog radi toga. I kad je povrijedjen uvijek pravi neka sranja, brzo vozi, vozi pijan i tako dalje. Jednom je i otisao u Brazil bez dozvole Fergusona. Najvise zabrinjava to sto je njegova najbolja sezona bila ona prva u Unitedu. Nakon toga nije uspio povezat 5 dobrih utakmica za redom. Ja bi ga prodao, jer samo nam sluzi da nam zamaze oci u vezi kriticne situacije u veznom redu.
ok tu si u pravu ... ali ako anderson ode ... ja bih osobno htio vidjeti Marvina Martina ili Gastona Ramireza
Ma nek ima 200 kila meni ne bi smetalo da on dobro igra.. 
I rooney nije nesto gradjen,ali zato igra dobro..
Ma nadam se da ako bude isao,da cemo moci dobiti barem 10M..
Mada ne znam iskreno ko bi njega trazio,od vecih klubova tesko ko,jedino da ga ukljuce mozda u neki part exchange deal..

Mada ne znam iskreno ko bi njega trazio,od vecih klubova tesko ko,jedino da ga ukljuce mozda u neki part exchange deal..
Ma mislim da bi mogli za njega dobit izmedju 10 i 15 miliona. Ipak je brazilac, i ima dosta iskustva. Klup poput PSG-a bi ga mozda kupio. Ne kazem da ga treba prodat po svaku cijenu (i mislim da ce ostat u klubu), ali ne bi racunao na njega da bude vazan dio ekipe sljedece sezone.Narin je napisao/la:Ma nek ima 200 kila meni ne bi smetalo da on dobro igra..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.