FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
zlajci svaka ti cast na ovom iscrpnom komentaru ... veliko postovanje !!!
msm da je rasprava bezzz i nemam namjeru da nastavljam dalje...o ukusima se ne raspravljaCoraco je napisao/la:Znači malo više mišića i odmah nije dobar fudbaler, odličan razlog![]()
Ne znam kako je jedan C.Ronaldo uspio, Hulk iz Zenita ili Kolašinac, oni mi prvi padoše na pamet. Između ostalog bio je momak prošle godine u Radničkom, i niko nije imao šta da mu kaže osim riječi hvale.
samo me interesuje da li ti vidiš razliku između isklesanog, mišićavog tijela i par kilograma mišića viška i to je to
jeboga ti, ovaj vaš ima deblje ruke nego noge, kontamo se???
op.a. Hulk je jedan

Undici stelle - ACM 1899
-
- Kontakt:
baltazar1 je napisao/la:msm da je rasprava bezzz i nemam namjeru da nastavljam dalje...o ukusima se ne raspravljaCoraco je napisao/la:Znači malo više mišića i odmah nije dobar fudbaler, odličan razlog![]()
Ne znam kako je jedan C.Ronaldo uspio, Hulk iz Zenita ili Kolašinac, oni mi prvi padoše na pamet. Između ostalog bio je momak prošle godine u Radničkom, i niko nije imao šta da mu kaže osim riječi hvale.
samo me interesuje da li ti vidiš razliku između isklesanog, mišićavog tijela i par kilograma mišića viška i to je to
jeboga ti, ovaj vaš ima deblje ruke nego noge, kontamo se???
op.a. Hulk je jedan

www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
ma već sam napisao i ne moramo se svi složiti oko svega...poštujem svačije mišljenje i nastavljamo dalje
kakvo nas vrijeme očekuje sutra, mi smo vama pripremili sunčano i ugodno i za igranje i za gledanje
nadam se da će uzvrat biti isti
da hoće biti lijep dan, odmah će biti više svijeta, bolja atmosfera, teren je vjerujem odličan i nadam se dobroj tekmi
planiram malo ranije do Tuzle, vidjeti neke poznanike, popiti pivom sa Suhim pa na stadion
kakvo nas vrijeme očekuje sutra, mi smo vama pripremili sunčano i ugodno i za igranje i za gledanje

nadam se da će uzvrat biti isti

da hoće biti lijep dan, odmah će biti više svijeta, bolja atmosfera, teren je vjerujem odličan i nadam se dobroj tekmi
planiram malo ranije do Tuzle, vidjeti neke poznanike, popiti pivom sa Suhim pa na stadion
Undici stelle - ACM 1899
Joj Baltazar jesi navalio na Mehanovica, da se neces zaljubit u njega nedaj boze, pa gledas misice
, yebes igraca ako nije jak i snazan a jos momak ima i kondicije.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Probisvjet
- Kontakt:
Fucko nema znanje, nema ugled, nema skolu, nema sposobnost, nema pare, nema ama bas nista da bi bio u predsjednistvu FK Slobode.tuzlajug je napisao/la:halo ljudi ,ja ne da zelim nesto braniti fucka, on sigurno ne daje svoje novce kao sto to radi azmir(??) ali je skontao kao i mi svi a i druga dva clana uprave (Milenko i Vedran) da sa ovim trenerom sloboda nemoze ni da azmir kupi sve uta´kmice i sudije uci u premierligu,pa vas zbog Toga savijetujem da se ostavite fucka jer on u biti i nije Problem slobode svakako gotovo ni o cemu nemoze sam odlucivati,pametnije bi bilo detaljno istraziti azmira ,on nije sam niti spasio slobodu niti je on sam moze podici u PL ,a usporedjivati azmira sa mamicem je isto apsurd..a ako je i fucko rekao da ovaj trener nije za slobodu u cemu je onda Problem isto mislite i vi svi i sada bi i vas sve azmir imao pravo fizicki napadati ,,pa ko je ovdje normalanDrzavaTuzla je napisao/la:Drago mi je sto su se sada svi okrenuli protiv Fucka Fukare, UG, Azmir.
Nadam se da ce ubrzo i napustit svoju poziciju.
Znaci on treba fino da se udalji iz "Rudarske".
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
drhtim pred sutrasnji veliki derbi...ko ce docekat...stize strasna gracanica u najjacem sastavu ali mi imamo stratega koji ce neutralisat sve njihove napade a MOZDA cak i neka svijeca u bunar nam udze....uglavnom,nek nam je dragi Bog na pomoci ida procepi IZBIJ/NABIJ taktika
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
nemas brate sta drhtati ako si bio u Gracanici vidio si sve. tesko onakva gracanica moze uzeti bod ili 3 u Tuzlistaragarda je napisao/la:drhtim pred sutrasnji veliki derbi...ko ce docekat...stize strasna gracanica u najjacem sastavu ali mi imamo stratega koji ce neutralisat sve njihove napade a MOZDA cak i neka svijeca u bunar nam udze....uglavnom,nek nam je dragi Bog na pomoci ida procepi IZBIJ/NABIJ taktika

Sloboda Tuzla
fukaratz je napisao/la:nemas brate sta drhtati ako si bio u Gracanici vidio si sve. tesko onakva gracanica moze uzeti bod ili 3 u Tuzlistaragarda je napisao/la:drhtim pred sutrasnji veliki derbi...ko ce docekat...stize strasna gracanica u najjacem sastavu ali mi imamo stratega koji ce neutralisat sve njihove napade a MOZDA cak i neka svijeca u bunar nam udze....uglavnom,nek nam je dragi Bog na pomoci ida procepi IZBIJ/NABIJ taktika
Vidiš da se zeza

Pobjeda je bolja od orgazma!
fukaratz je napisao/la:nemas brate sta drhtati ako si bio u Gracanici vidio si sve. tesko onakva gracanica moze uzeti bod ili 3 u Tuzlistaragarda je napisao/la:drhtim pred sutrasnji veliki derbi...ko ce docekat...stize strasna gracanica u najjacem sastavu ali mi imamo stratega koji ce neutralisat sve njihove napade a MOZDA cak i neka svijeca u bunar nam udze....uglavnom,nek nam je dragi Bog na pomoci ida procepi IZBIJ/NABIJ taktika

-
- Kontakt:
Da li je istina za Galina da je otjeran iz slobode radi ovog incidenta u gracanici u srijedu (pljuvanje protivnickog igraca Edin Šuša i direktan crveni karton) ako jeste svaka cast, jer stvarno pljunuti covjeka koji je s tobom igro 2 godine ako se ne varam i toliko toga dobrog prosli I ti covjeka pljunes,ne kazem ja nije ni Šuša cvjeće hoce i on i to dobro udariti
ali brate to za pljuvanje dno-dna,jer kako sam ja nacuo od neki igraca u gradu Galin i Šuša su imali ne rasciceni racuna iz bihaca kad je bratstvo gore igralo,navodno galin udario ovog bez lopte i od tad se to vuce,sad koliko ima tu istine nezzz,sve u svemu pljuvanje je zabranjeno svim pravilima,sretno vam sutra vidim mi smo kompletni pa ko bude bolji nek pobjedi,puno pozzz iz gracanice

Još se ništa ne zna,a ni fksloboda portal nije ništa objavio tako da.. ..ako je istina vjerovatno će biti u toku dana objavljeno,mada čisto sumnjam.
http://fksloboda.ba/vijesti/382-galin-dobio-otkaz" onclick="window.open(this.href);return false;
Kraicu sad imas samo jednog napadaca Mujkica
svaka cast za ovaj potez samo me interesuje u slucaju suspenzije ko ce predvoditi napad jer nema vise Mirze Cejvana pa da idemo na faktor iznenadjenja
trebalo je barem kraj polusezone sacekati jer je neozbiljno otupstati i Smajlovica i Galina nakon 5 kola

Sloboda Tuzla
ma igrat' će Mićo kao napadač
što i nije loše
nema snagu i visinu kao Galin, ali je jedno 10x brži i okretniji 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Probisvjet
- Kontakt:
Mico je dobar igrac i treba momka staviti da igra.JTS je napisao/la:ma igrat' će Mićo kao napadačšto i nije loše
nema snagu i visinu kao Galin, ali je jedno 10x brži i okretniji
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
I znaci mi ostadosmo samo na Mujkicu od napadaca..lijepo bgm
Galin noga,ne slazem se sa njegovim ponasanjem,ali mogli su mu kakvu novcanu kaznu odrediti,al haj mi se ne pitamo nista.

Galin noga,ne slazem se sa njegovim ponasanjem,ali mogli su mu kakvu novcanu kaznu odrediti,al haj mi se ne pitamo nista.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Za ovo ide novčana kazna, ali vjerovatno je Karić skontao ranije da se zaje8ao sa dovođenjem Galina, pa mu ovo dobro i došlo da ga se rješi.
Edin Ribić sutra na našem golu. 
"U srijedu smo u kup utakmici u Gračanici nastupali sa kombinovanim sastavom i više nego dobro smo se nosili protiv Bratstva. Pokazali smo da možemo igrati s njima bez obzira što su bili domaćini. Ovoga puta oni stižu na Tušanj i mislim da protiv njih ne bismo trebali imati problema. Pred domaćim navijačima očekujem našu dobru partiju i osvajanje nova tri boda", poručuje Salihović.

"U srijedu smo u kup utakmici u Gračanici nastupali sa kombinovanim sastavom i više nego dobro smo se nosili protiv Bratstva. Pokazali smo da možemo igrati s njima bez obzira što su bili domaćini. Ovoga puta oni stižu na Tušanj i mislim da protiv njih ne bismo trebali imati problema. Pred domaćim navijačima očekujem našu dobru partiju i osvajanje nova tri boda", poručuje Salihović.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma samo cistit sa platnog spiska ove sto su se pokazali kao promasaji..mada Galin se mozda i mogao iskoristiti kod nekog drugog trenera...steta jeste sto smo ostali bez 4-5 igraca i smanjili sebi igracki kadar ali od njih svih samo mi je zao Ljubasa, ali eto momak nije zelio da sjedi na klupi. Sad nekako izgurat do polusezone, molit boga da nas malo i sreca pogleda sa povredama i onda sad vec mora biti pojacanja. Valjda budu prava.
a ovo za pljuvanje igraca nek postavljaju primjer ponasanja, kolika god ovo bila sabanija Sloboda je ipak Sloboda.
znaci golman ide 99%, Ljubas i Cejvan iz odbrane su otisli, Galin i Smajlovic iz napada...Lugavic, defanzivac, Jaranovic, Tosunovic , Trumic i Stana recimo..to bih ja volio vidjeti..
a ovi sto se Omi smiju, prvo sto je malo napredovao kao igrac, a drugo dobar je Oma za ove lige. Moras imati onakvog igraca koji je fizicki jaci od svakog, spreman i udarit ako treba..niko od njeg i Brckalica i ne ocekuje nista drugo osim da trce i tuku, ali eto losa selekcija igraca je na njih 2 i Efendica bacila teret gradnje igre a oni ni jedan to ne mogu. Zato nam igra i jest ko q...pozitivno je sto niko nije otisao iz Slobode jer je nezadovoljan uslovima, jer mu kasni plata itd nego su otisli oni ili koji ne igraju dovoljno ili kojih se strucni stab odrekao...postavljaju se i neki moralni principi igranja u Slobodi, Cejvan je dobio nogu zbog namjestanja, Galin zbog pljuvanja igraca tako da i to mi se svidja. ko sto rekoh zna se sta mora biti Sloboda.
a ovo za pljuvanje igraca nek postavljaju primjer ponasanja, kolika god ovo bila sabanija Sloboda je ipak Sloboda.
znaci golman ide 99%, Ljubas i Cejvan iz odbrane su otisli, Galin i Smajlovic iz napada...Lugavic, defanzivac, Jaranovic, Tosunovic , Trumic i Stana recimo..to bih ja volio vidjeti..
a ovi sto se Omi smiju, prvo sto je malo napredovao kao igrac, a drugo dobar je Oma za ove lige. Moras imati onakvog igraca koji je fizicki jaci od svakog, spreman i udarit ako treba..niko od njeg i Brckalica i ne ocekuje nista drugo osim da trce i tuku, ali eto losa selekcija igraca je na njih 2 i Efendica bacila teret gradnje igre a oni ni jedan to ne mogu. Zato nam igra i jest ko q...pozitivno je sto niko nije otisao iz Slobode jer je nezadovoljan uslovima, jer mu kasni plata itd nego su otisli oni ili koji ne igraju dovoljno ili kojih se strucni stab odrekao...postavljaju se i neki moralni principi igranja u Slobodi, Cejvan je dobio nogu zbog namjestanja, Galin zbog pljuvanja igraca tako da i to mi se svidja. ko sto rekoh zna se sta mora biti Sloboda.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Gifron i 8 gostiju.