NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ekstra momak, borben i gine za svaku loptu, klasičan primjer razbijača protivničkih napada, može igrati i stopera i desnog beka, ali je dobar samo u defanzivnim zadaćama, govorim za Konjhodžića i bar je bio takav kod nas prije 2 godine.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
-
- Kontakt:
Trenutna postava, upitnik znaci potreban igrac..
.................... ......Kolak
Konjhodzic mujcic(?) devedzic mujagic
.................Doljancic damljanovic
Brckalic............... Obren(?)................. (?)
........... .............. (Hadzic)?
.................... ......Kolak
Konjhodzic mujcic(?) devedzic mujagic
.................Doljancic damljanovic
Brckalic............... Obren(?)................. (?)
........... .............. (Hadzic)?
Zadnja izmjena: crvenobijeli, dana/u 26 jan 2017, 18:38, ukupno mijenjano 1 put.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
Od ekipe koja je kući zijanila budućnost.. Velez.....GOSK..i loše gostovanje bratstvu Orašju... Nisam vidio i objavio sam na polusezoni trenera Darka.. Islamagica Stjepanoviccombe je napisao/la:Jesam reko da ce sad pojacanja da nas izuju iz cipela. Ma znao sam ja to ja rijetko grijesim. Znaci sad nam je orjentacija prva liga RS.
Abida mujagica i jos njih par.... Abid nije iz ove lige i jos njih par logično je da i uprava a i neki igrači po svom nisu zadovoljni i razišli se.... Neko u lošije neko u bolje ide uslove... Iz klasičnog nok dauna blokiran račun i ljudi opet rade eto i novi zakon sada ide na ruku.... Za otpisi...tribina se isplaćuje tj opština.... Plate izgleda sve riješene.... Pripreme u toku novi trener novi pomoćnik... Novi direktor... Izgleda tko prati radi se...obestecenja za Abida tu su.... Uprava namice koliko moze sa opštinom naravno... Cilj ide se sto bolje a kad završi vidjet ce se koliki je taj domet bio..... Bit će igrača od ovih sto su došli spisak je bio velik ali u domenu realnosti sto se tice para
Nema potrebe za prozivkom ljudi svi znamo da je teško naći igrače dobre u zimskom prelaznom roku
Uzmi ako ti možeš probrati
Masic... Asanovic... Glisic... Nedo turkovic... Boris gavric... Lugavic maskaljevic mujkic.... Senad husic.... Kuduzovic.... Mile Popović... Ozren peric... Cizmic... Ducic...Ante pinjuh... Momčilo mrkaic.. I mnogi drugi su kontaktirani i Doce koga hoće uprava u realnom budžet okviru ima i preskupi i skupi igrača uklopit će se tko može da su došli i ovi gore sta je garant uspjeha ništa osim nas samih a ako ćemo potkvacati kuke jedni drugim bit će teže ali neće ti ljudi odustati jer znamo sta je klub i ko kod je i malo pomogao u zadnji godinu dana zna i osjeća.... Nema rezultata tabela je onako ali za budućnost nitko nezna možda su bolji i jaci ovi momci sto su bili prvi dan na prozivci i ko god želi pomoć za razlike od prijašnji uprava sva vrata su otkljucana u klubu nikom nije zabranjeno da gleda utakmice treninge pa čak i u dvorani od trenera do uprave nitko nije rekao da ometa.... Imamo mladu ekipu potpisivati sto bolje ugovore afirmisati mlade i ako nismo vrh bh fudbala pokušat ih na obostrano zadovoljstvo prodati Abid Serbecic ordagic je primjer za to čekati čekati.... Biti dio fudbala biti dio igre i iskoristiti svaku ukazanu priliku i prekucat ligu sa kolektivom koji se gradi godinama treba se sve poslozit bio sam dio svega dešavnja nije sve tako crno makar ima snijega bijelog
-
- Kontakt:
Nema nam druge nego otpustiti trenera a na njegovo mjesto postaviti doru, combe presjednik upravni odbor nurdo fadil turbic i co... Oni ce za sedam dana dovesti sve one koji su otisli u Kinu jer ce im ponudit vise para .znaci dolazi Tevez ,Oscar i .... i napadamo PL. Ama jest covjek pegla dzamijjjjooo.
Kakva je frka na igrace ko hoce da igra neka igra ko nece nemora evo nadju se drugi i to je to. Pa kad su ove Combetove ljubavi mogle da izdaju Zvijezdu sto nebi momci koji igraju za platu. Sve sto se desava u Zvijezdi krivi su ovi koji su bili iz interesa dole. Moj Combe da znas koliko neznas. Ja se neslazem sa velikim dijelom sta se desava u Zvijezdi al nepljujem brate ko ti.
Kakva je frka na igrace ko hoce da igra neka igra ko nece nemora evo nadju se drugi i to je to. Pa kad su ove Combetove ljubavi mogle da izdaju Zvijezdu sto nebi momci koji igraju za platu. Sve sto se desava u Zvijezdi krivi su ovi koji su bili iz interesa dole. Moj Combe da znas koliko neznas. Ja se neslazem sa velikim dijelom sta se desava u Zvijezdi al nepljujem brate ko ti.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Eto doso ti je taj Brckalic ovde na forumu si ga dozivo jedno 2 godine hehehe.desetkamarakane je napisao/la:Od ekipe koja je kući zijanila budućnost.. Velez.....GOSK..i loše gostovanje bratstvu Orašju... Nisam vidio i objavio sam na polusezoni trenera Darka.. Islamagica Stjepanoviccombe je napisao/la:Jesam reko da ce sad pojacanja da nas izuju iz cipela. Ma znao sam ja to ja rijetko grijesim. Znaci sad nam je orjentacija prva liga RS.
Abida mujagica i jos njih par.... Abid nije iz ove lige i jos njih par logično je da i uprava a i neki igrači po svom nisu zadovoljni i razišli se.... Neko u lošije neko u bolje ide uslove... Iz klasičnog nok dauna blokiran račun i ljudi opet rade eto i novi zakon sada ide na ruku.... Za otpisi...tribina se isplaćuje tj opština.... Plate izgleda sve riješene.... Pripreme u toku novi trener novi pomoćnik... Novi direktor... Izgleda tko prati radi se...obestecenja za Abida tu su.... Uprava namice koliko moze sa opštinom naravno... Cilj ide se sto bolje a kad završi vidjet ce se koliki je taj domet bio..... Bit će igrača od ovih sto su došli spisak je bio velik ali u domenu realnosti sto se tice para
Nema potrebe za prozivkom ljudi svi znamo da je teško naći igrače dobre u zimskom prelaznom roku
Uzmi ako ti možeš probrati
Masic... Asanovic... Glisic... Nedo turkovic... Boris gavric... Lugavic maskaljevic mujkic.... Senad husic.... Kuduzovic.... Mile Popović... Ozren peric... Cizmic... Ducic...Ante pinjuh... Momčilo mrkaic.. I mnogi drugi su kontaktirani i Doce koga hoće uprava u realnom budžet okviru ima i preskupi i skupi igrača uklopit će se tko može da su došli i ovi gore sta je garant uspjeha ništa osim nas samih a ako ćemo potkvacati kuke jedni drugim bit će teže ali neće ti ljudi odustati jer znamo sta je klub i ko kod je i malo pomogao u zadnji godinu dana zna i osjeća.... Nema rezultata tabela je onako ali za budućnost nitko nezna možda su bolji i jaci ovi momci sto su bili prvi dan na prozivci i ko god želi pomoć za razlike od prijašnji uprava sva vrata su otkljucana u klubu nikom nije zabranjeno da gleda utakmice treninge pa čak i u dvorani od trenera do uprave nitko nije rekao da ometa.... Imamo mladu ekipu potpisivati sto bolje ugovore afirmisati mlade i ako nismo vrh bh fudbala pokušat ih na obostrano zadovoljstvo prodati Abid Serbecic ordagic je primjer za to čekati čekati.... Biti dio fudbala biti dio igre i iskoristiti svaku ukazanu priliku i prekucat ligu sa kolektivom koji se gradi godinama treba se sve poslozit bio sam dio svega dešavnja nije sve tako crno makar ima snijega bijelog
Sačekajmo gospodo prvo kolo, pojacanja su velika imena, očekivanja su velika. Mislim da će se tražiti karta više.
Ranieri vam je tata..
-
- Kontakt:
Enes brckalic nije klasa virtuoz sa loptom a volim taj stil borbenost u kost ne mislim udaranje nego pogibiju za loptu a to je taj igrač... Nije napravio karijeru nije možda ni imao sreću naklonost zvijezda ali i povrede zbog njegove agresije na loptu pa isto vazi i za Ivan rezdausek momak prodje školu Splita Hajduka igra Zrinjski igra Vitez sad u novom Travniku daaaa....rekli mi mnogi da je dobar nebi igrao u novom Travniku.... Nas prijašnji stoper jusa kaže da je momak prva liga ozbiljno ga spremit bio bi najbolji vezni lige

Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Combe mi je zivot ogadio.nemogu vjerovati da ovakvih likova ima.skriva se iza nika i svrsava po tastaturi.pa nemogu vjerovati da njemu sve smeta.bas me interesuje kako funkcionises u pravom zivotu.jadni oni koji stobim zive i rade.
Evo ni ja nisam zadovoljan,sve nam izgleda amaterski ali nemogu pomoci i ne pljujem one koji pokusavaju nesto napravit.
Ja ovu polusezonu smatram promasenom.vjerujem da ce nakon otkaza hamzi i vojvodi i odlaskom svih ovih igraca ova nova garnitura biti skuplja a manje uspjesna.
Nadam se da cu se ujesti za jezik.
Vjerovao sam da smo napokon dozivili da cemo otpustiti 3 igraca dovest 3 bolja i napast premijer ligu. Ali mi nebi bili mi
Evo ni ja nisam zadovoljan,sve nam izgleda amaterski ali nemogu pomoci i ne pljujem one koji pokusavaju nesto napravit.
Ja ovu polusezonu smatram promasenom.vjerujem da ce nakon otkaza hamzi i vojvodi i odlaskom svih ovih igraca ova nova garnitura biti skuplja a manje uspjesna.
Nadam se da cu se ujesti za jezik.
Vjerovao sam da smo napokon dozivili da cemo otpustiti 3 igraca dovest 3 bolja i napast premijer ligu. Ali mi nebi bili mi
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ajmo, gdje je euforija od juce. Ja danas ocekujem makar jos dva onaka kapitalca kao juce. Kakav Travnik, Bosna k u rac palac, mi smo jedini pravi kandidati za ulazak.

Pitanje za upravu kluba jel imate u planu sta uradit na stadionu pomoćni teren zarasto tribina se počela raspadat
Ja mislim da je vrijeme za jednu press konferenciju u klubu gdje bi se pojedini iz uprave i predsjednik trebali obratit i rec sta je plan kluba itd...nako realno i da znamo sta da ocekujemo...ne moramo se mi borit za PL, al daj recite ako je fokus da se vrate dugovi, radi stadion itd...imamo radio Gradacac, radio Bet, gradacac.org, web stranicu koja i radi i ne radi
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
potpiscarli22 je napisao/la:Ja mislim da je vrijeme za jednu press konferenciju u klubu gdje bi se pojedini iz uprave i predsjednik trebali obratit i rec sta je plan kluba itd...nako realno i da znamo sta da ocekujemo...ne moramo se mi borit za PL, al daj recite ako je fokus da se vrate dugovi, radi stadion itd...imamo radio Gradacac, radio Bet, gradacac.org, web stranicu koja i radi i ne radi

Kakav press i k u rac, sve zajedno kad ih saberes neznaju sastavit jednu prosto prosirenu recenicu. A o planu da nepricamo jer vjerovatno ni oni sami neznaju sta im je plan. Sto se tice radova na samom stadionu cim vremenske prilike budu dopustile nastavljamo sa farbanjem ograde. I ako Bog da planirmo zavrsiti do kraja ove sezone ipak je to jedan od najvecih projekata u zadnjih par godina. Jos da nezaboravim postoji i velika mogucnost da ove godine pokosimo jedan dio zemljista oko stadiona.
Combe bolje da si cuvo zenu da je ne deru drugi dok ti ovdje pametujes. #samokazemcombe je napisao/la:Kakav press i k u rac, sve zajedno kad ih saberes neznaju sastavit jednu prosto prosirenu recenicu. A o planu da nepricamo jer vjerovatno ni oni sami neznaju sta im je plan. Sto se tice radova na samom stadionu cim vremenske prilike budu dopustile nastavljamo sa farbanjem ograde. I ako Bog da planirmo zavrsiti do kraja ove sezone ipak je to jedan od najvecih projekata u zadnjih par godina. Jos da nezaboravim postoji i velika mogucnost da ove godine pokosimo jedan dio zemljista oko stadiona.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ti si jedini pravi retard na kompletnom forumu.combe je napisao/la:Ajmo, gdje je euforija od juce. Ja danas ocekujem makar jos dva onaka kapitalca kao juce. Kakav Travnik, Bosna k u rac palac, mi smo jedini pravi kandidati za ulazak.![]()
![]()
Prozivas nekog da ne zna slozit prosto prosirenu recenicu a ne znas da se negacija odvaja od glagola. Najosnovniju stvar u vlastitom jeziku ne znas, a naso si nekog pljuvat i prozivat.
Kurac moj 'combe'. Davno si ti njega nadjebo u svemu.
Zadnja izmjena: theboss_RD07, dana/u 27 jan 2017, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
⭐
Cini mi se da ovdje ima posla za moderatora, neko vrijeda. I za tvoju informaciju cim se ozenim pocecu pazit na nju da se ti nebi sikiro.
Hoćemo da se stadion završi kad nema ništa od PL
Bas ces se opet zenit? Eh pa tu cuvaj ako Bog znas! Ne valja 2x se rastat. Sta ce svijet pricat?!combe je napisao/la:Cini mi se da ovdje ima posla za moderatora, neko vrijeda. I za tvoju informaciju cim se ozenim pocecu pazit na nju da se ti nebi sikiro.
Hajmo Zvijezdo, samo naprijed. Miseva vazda bilo. Nije losa ni prva liga, za one koji te vole! Puna podrska trenutnoj upravi i puna podrska Piski. Prijateljski savjet da malo gramatiku popravis i malo ljepse gramaticki pises tekstove. Ako ti je potrebna pomoc prije nego objavis tekst, slobodno se javi u privatnoj poruci, pa cemo popraviti sta ne valja. Naprijed Zvijezdo ljubavi moja!
Ljudi treba bit realan govorio sam o tome i opet cu, mogu pojedinci volit Zvijezdu do te tacke da bi sve svoje dali, ali nije isto kad voli Piska, Nurdo i recimo Donald Trump ako me razumijete, svako ima svoje granice, ja vjerujen da pisko moze nac sredstva za opstinske lige, Nurdo moze za premier ligu a Trump moze i za ligu prvaka. Prozivanja tipa hajdi eto ti za predsjednika pa ti napravi bolje je smijesno, dok nedodje neko ko je spreman ulozit 5-6 nula nece doc ni ostali privrednici, mali smo mi grad da mozemo skupit nesto na osnovu marketinga. Kako je tako je al nase je, sto se ima para bazirat na nasu djecu al i to je na tankom ledu, mijenja se od uprave do uprave, plus neide na ruku sto premier ligu igraju zajedno sa seniorima tako da manji klubovi prakticno nemogu ni napredovat i opet ovdje dolazimo do onog gore cike sa 5-6 nula. Opstina sto daje pare bolje da gradi stadion jer nista sami nemogu al i to pokazuje da nema organizacije samo daj da se stisa situacija koji glas i to je to, hebe se njima zivo za Zvijezdufender13 je napisao/la:Hoćemo da se stadion završi kad nema ništa od PL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.