AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Za Hojlunda sam čitao da je odbio jer smo nudili opciju otkupa a on je htio obavezu
Il Club più titolato al mondo!
Gdje si ti procitao da nas je Hojlund odbio zbog Lp? Nije tajna ta tvoja konstatacija. Odbio nas je jer je on htio da se "osigura" otkupom na kraju posudbe. To mu je u Napoliju proslo. Napoli ce ga morati otkupiti i ti za "masnu" lovu = 44 mil eura ako se plasiraju u LP. Jos pri tome posudba 6 mil eura. Znači kloc, blentovina = 50 mil eura. Otprilike nešto slično kao kod nas Gimenez, eto samo sto je nas ovaj jeftiniji. Sto se tice Akandjija, odbio nas jeste navodno zbog Lp, a sve zbog Totenhama, Totenhama koji na kraju iz Citya hoce Akea a ne njega. Tako da neka stopercina i dalje biragalia95 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 15:22Akanji nas odbio jer ne igramo Ligu prvaka. Hojlund nas odbio jer ne igramo Ligu prvaka. Ali nema veze, bitno je da smo u plusu od prodaje igrača, a u novu sezonu ulazimo sa sklepanom ekipom. Trebaće još mnogo vremena da veliki AC Milan vrati svoj stari ugled i reputaciju u Evropi.

Ode i Musah. Tacno da ima jos koji dan mercata ovi nasi bi i domara prodali.“Yunus Musah to Atalanta, here we go! Deal verbally agreed with AC Milan for loan with option to buy not mandatory.
“Total package worth €25m between loan fee and potential future buy. Musah will sign new deal at Milan before going out on loan.”
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Evo I Santiago Gimenez zatražio transfer. Od jutros kruže info da se par klubova iz Engleske javilo za info o igraču.
Jos uvijek se vode pregovori sa Rabiotom.
Joe Gomez na pol poziciji kada je u pitanju stoper. Mada su opcije Disasi,Demiral, Fofana, Badiashile. Na mjesto stopera ce vjerovatno biti daj sta das.
Takodjer, se pominje možda dovođenje desnog beka.
Moreto kaze da se radi na jos 2odlaska (Benacer, Adli) a moguća 4 dolaska (Rabiot, Dovbyk, stoper i desni bek)
Sve ovo gore pomenuto do sutra do 20h.
Jos uvijek se vode pregovori sa Rabiotom.
Joe Gomez na pol poziciji kada je u pitanju stoper. Mada su opcije Disasi,Demiral, Fofana, Badiashile. Na mjesto stopera ce vjerovatno biti daj sta das.
Takodjer, se pominje možda dovođenje desnog beka.
Moreto kaze da se radi na jos 2odlaska (Benacer, Adli) a moguća 4 dolaska (Rabiot, Dovbyk, stoper i desni bek)
Sve ovo gore pomenuto do sutra do 20h.
Ode i Chukwueze u Englesku hahahaha. Totalna rasprodaja mercato AC Milan
Baš se pitam šta Max Allegri misli o svim ovim silnim odlascima i (ne) dolascima, doduše on bi mogao igrati i sa 15 igrača u rosteru hahahaha.

Baš se pitam šta Max Allegri misli o svim ovim silnim odlascima i (ne) dolascima, doduše on bi mogao igrati i sa 15 igrača u rosteru hahahaha.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Mislim da je Cardinale bukvalno shvatio one parole i skandiranje navijača: "Cardinale devi vendere!" I evo ga sad rasprodaje sve živo hahahaha 

Čini se da je tako.
S parama koje smo inkasirali od prodaje igrača mogli smo dovesti Viniciusa i Haalanda. 

Oni haman ukalkulisali da necemo biti ni sljedece god.u l.p pa rasprodaju unaprijed da se pripreme za peglanje racuna....ili da prodaju dok igraci nesto vrijede....
Fakat steta sto necemo Vlahovica dovesti..Lik je prespeman za ove saban lige :/
Čitam i ne vjerujem, sta pisete. Je li to sad odjednom svi žalite balvane poput Musaha, Cukwuezea, Jimeneza I ostale koji su otišli. Realno, samo mi je zao Tidje, ostalo sve sut karta.
Doduse, Furlani je i većinu ovog šljama doveo.
Doduse, Furlani je i većinu ovog šljama doveo.
Jos nije zvanično ali 99% Rabiot novi igrac. 12 mil transfer, ugovor na 4 godine uz godišnju platu od 5 mil eura.
Sto se tice trampe Gimenez- Dovbyk izgleda da ce sve propasti. Moguće da ce Gimenez put Engleske a Dovbyk kod nas.
Sto se tice trampe Gimenez- Dovbyk izgleda da ce sve propasti. Moguće da ce Gimenez put Engleske a Dovbyk kod nas.
100% se slažem. Na kraju prošle sezone sam rekao da bi mi jedino bilo zao da odu Tijjo i Pulišić. Ostalo sve mogu rasprodati. Medjutim, ovdje ima drugi problem. Rasprodali su igrače, fino zaradili, ali očajno sklapanje ekipe. Cijeli svijet zna da nam je odbrana najslabiji dio ekipe i umjesto da su od zarađenih para ojačali taj dio ekipe, mi ako nismo i slabiji u odbrani, pogotovo ako se uzme u obzir da igra sa 3 nazad.
Ne znam čemu grintanje što se rješilo škarta, ovo je jedan od najboljih merkata što se tiče prodaja i zarađenog novca, gdje je pri tom jedino prodaja Reijndersa mogla istinski zaboliti (iako je insistirao da ide, pa to mjenja sliku). Ipak, dalo bi se diskutovati o ulaznim transferima i da li se moglo bolje/pametnije odigrati, ali sačekajmo kraj sezone prije konačnog suda.
Doduše, već sad se može reći da je defanzivni dio ekipe neobjašnjivo zapostavljen i da će to najviše škripati, ali ostalo je odrađeno skroz ok.
Dolazi mamica Veronika u Milano.
Doduše, već sad se može reći da je defanzivni dio ekipe neobjašnjivo zapostavljen i da će to najviše škripati, ali ostalo je odrađeno skroz ok.
Dolazi mamica Veronika u Milano.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Tacno kao da ce nama pare u dzep.....
Mercato los, glavne pozicije koje je trebalo pojacati odlicnim igracima su zapostavljene.
Mercato los, glavne pozicije koje je trebalo pojacati odlicnim igracima su zapostavljene.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Kakav crni marketo, do zadnjeg dana ne znamo ko ce igrati a ko nece....ko ce to uigrati?? Nama ne trebaju pripreme jedan sastav se priprema a drugi igra sezonu....
Slažem se, baš se postavlja pitanje čemu su nama poslužile pripreme. Mnogi igrači koji su prošli pripreme su otišli a dolaze neki novi koji nisu prošli nijedan dan zajedničkih priprema. Razumijem da ne možeš imati kompletan tim na pripremama ali okosnicu tima moraš.
Pisalo se ovdje nakon prvog kola kao inter utrpa 5 komada, ne znam evo izgubise i oni kuci.
Pocetak je sezone, ekipa nam je jos nekompletna. Vidjecemo ko ce jos doci veceras i sutra do 20:00h. Evo za stopera dovesti Soleta iz Udina, on je jos u Salzburgu pokazivao da ce biti dobar i onda kad sam ocekivao neki bolji transfer on zavrsi u Udinama.
Rabiot bi nam sigurno dobro legao, treba nam takav tip u veznom. I Vlahovic ovako nalozen i zeljan igre bi nam legao, al eto steta sto on nece nigdje
Pocetak je sezone, ekipa nam je jos nekompletna. Vidjecemo ko ce jos doci veceras i sutra do 20:00h. Evo za stopera dovesti Soleta iz Udina, on je jos u Salzburgu pokazivao da ce biti dobar i onda kad sam ocekivao neki bolji transfer on zavrsi u Udinama.
Rabiot bi nam sigurno dobro legao, treba nam takav tip u veznom. I Vlahovic ovako nalozen i zeljan igre bi nam legao, al eto steta sto on nece nigdje
- Beduin
- Kontakt:
Ja sam izgleda jedini na nasem pdf protiv Rabiota i nimalo odusevljen njegovom igrom, osim igrama za repku do prije godinu-dvije. 
Al ionako nas ne nista ne pita, bitno je da smo u odbrani slabiji, a ni u napadu nista bolji vala. Dohakat ce nam glavonja na klupi sa svojom formacijom i unistavanjem Pulisica vrlo vjerovatno.
Al ionako nas ne nista ne pita, bitno je da smo u odbrani slabiji, a ni u napadu nista bolji vala. Dohakat ce nam glavonja na klupi sa svojom formacijom i unistavanjem Pulisica vrlo vjerovatno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.