FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Zasto Shaqiri tako malo igra? Mislim da je on bolji igrac od minutaze koja mu se daje.
- anton 1983
- Kontakt:
Jer je BAyern prejak, pa mu se ne može baš davati toliko minutanate je napisao/la:Zasto Shaqiri tako malo igra? Mislim da je on bolji igrac od minutaze koja mu se daje.

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Ribery sinoć nije briljirao. Odigrao je dobru utakmicu i ništa više od toga. Meni je smješno kako ste se vi uhvatili tih njegovih driblinga i dižete ga u nebesa kao da je zabio hat trick. Mene je sinoć on neugodno iznenadio pretjeranim i nepotrebnim soliranjem, jer je on vrhunski timski igrač koji suigrače čini boljima. Sinoć to nije bio, jer je jednostavno pretjerao u samopromociji. Inače, da ne bi bilo zabune, ja Francka smatram svjetskom klasom, te upravo zato smatram da sinoć nije pružio koliko je mogao i trebao.Bilall je napisao/la: Izmedju ostalog da izdvojim ovo![]()
Ja mislim da si i ti svjestan da ovo tvoje nema bas veze sa realnim gledanjem.![]()
Gotze zabio gol, narvno iz prekida i jedne totalno nesmotrene greske odbrane Bavaracaali opet respect
Ribery je bio cuvan na ovom mecu kao nijedan, ali ipak uspio propisno da osramoti par vasih igraca.
Ne sporim ja da je imao mnogo nepotrebnih poteza sinoc, ali to je igrac kojem moras dati slobodu na terenujer nerijetko jedan njegov solo prodor zavrsi posao. Pogledaj kako ga je par puta sinoc Piszczek morao zaustaviti, OCITIM PREKRSAJEM, i pogledaj njegove odradjene poslove u defanzivi gdje se vratio po loptu i vjesto oduzeo loptu!
I sta je cudno sto dribla po sredini terena?Pa Ribery je igrac koji nerijetko igra i kombinuje sa suigracima i na desnoj strani a ne samo na lijevoj i na sredini terena?
Ne sporim ja kvalitet Gotzea daleko od toga. U neko dogledno vrijeme ce sigurno biti klasa poput njega ali nemojmo se sada lagati da su na nekoj istoj razini. Ribi je sinoc briljirao ako izuzmemo par nepotrebnih zadrzavanja lopte
Što se tiče Goetzea, talentom je sigurno ispred Riberyja, a vjerujem i karakterom. Tko je trenutno bolji ne znam, ali ako se nastavi normalno razvijati Goetze će uvjerljivo nadmašit Francka.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
- anton 1983
- Kontakt:
Najbolje bi zato bilo da Gotze dođe u Bayern pa ćemo ih onda najbolje usporeditiKSIVLE je napisao/la: Što se tiče Goetzea, talentom je sigurno ispred Riberyja, a vjerujem i karakterom. Tko je trenutno bolji ne znam, ali ako se nastavi normalno razvijati Goetze će uvjerljivo nadmašit Francka.

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
@KSIVLE
daj covjece postedi me poredjenja tih... Gotze bolji karakter ima nego Ribery???
Ti ih poznajes licno obojicu?
daj covjece postedi me poredjenja tih... Gotze bolji karakter ima nego Ribery???
Stern des Südens
Pa i meni su smijesne iskreno neke scene, pogotovo ove sa Kubom i ReusomKSIVLE je napisao/la: Ribery sinoć nije briljirao. Odigrao je dobru utakmicu i ništa više od toga. Meni je smješno kako ste se vi uhvatili tih njegovih driblinga i dižete ga u nebesa kao da je zabio hat trick.

Jbg vidis da se razmijemo

Ne mozes sada stvar postaviti "on je previse solirao i nije pruzio odlicnu partiju"KSIVLE je napisao/la:Mene je sinoć on neugodno iznenadio pretjeranim i nepotrebnim soliranjem, jer je on vrhunski timski igrač koji suigrače čini boljima. Sinoć to nije bio, jer je jednostavno pretjerao u samopromociji. Inače, da ne bi bilo zabune, ja Francka smatram svjetskom klasom, te upravo zato smatram da sinoć nije pružio koliko je mogao i trebao.
Ja tebi u prdhodnom postu sam kazao, da je to taj igrac kojem moras dati vise slobode. Koliko je puta samo dosada Ribery previse solirao, varao svoje cuvare, da bi bi dosao do pogodne prilike za ubacaj u sesnaesterac. Nebrojenu puta! Sinoc nije bilo takve realizacije jer su igraci BvB-a znali odakle vreba najveca opasnost pa su ga nerijetko zatvarali i radili prekrsaje na njemu.
Evo ti jedan primjer :
[youtube][/youtube]
Jos jednom ne znam sta je cudno sto Ribery dribla po sredini?

Pa covjek nerijetko igra i na desnoj strani, kombinuje i proigrava ekipu.
Isto tako sam ti u predhodnom postu kazao da pogledas koliko puta se vracao nazad, i elegantno oduzimao loptu te pokretao napad.

Sa ovim dijelom posta,tu i tamo donekle se mogu sloziti ali trenutno ko je bolji mislim da je opce poznata stvarKSIVLE je napisao/la:Što se tiče Goetzea, talentom je sigurno ispred Riberyja, a vjerujem i karakterom. Tko je trenutno bolji ne znam, ali ako se nastavi normalno razvijati Goetze će uvjerljivo nadmašit Francka.

Ma misli covjek vjerovatno na ono, nagazi igraca, napravi namjeran prekrsaj, prepire se sa igracima i sl.proFCB je napisao/la:@KSIVLE
Medjutim, ima to i neke svoje pozitivne stvari.
ribery je trenutno bolji od gotzea, a za kasnije ćemo vidjeti
Ajde sladunjavi, daj te nove pogane prnje.secer je napisao/la:jah, javi se penga, imam nes da ti sanem

PS: Cestitke na osvojenom bodu.

Der Mann für die entscheidenden Tore.
@antone što vi imate toliku želju za našim igračima? Ja recimo u Dortmundu ne bi volio vidjeti nijednu Bayernovu zvijezdu (osim možda Muellera).
@proFCB pa ne bih rekao da Ribery ima karakter pobjednika. Čovjek je izgubio sva velika finala koja je igrao, a pritom ih je još i loše odigrao. Tome nadodaj cirkus koji je radio u Trikolorima, gdje je godinama glumio primadonu i razjebavao atmosferu. Francuski mediji su čak pisali o pričama iz svlačionice kako je mrzio Gourcuffa jer je ovaj lijep i privlači masu žena.
To je po meni problematičan karakter.
@Bilal očito imamo drugačije viđenje Franckova nastupa i nema smisla da i dalje uvjeravamo jedan drugoga tko je u pravu jer se nećemo puno pomaknuti.
Što se tiče usporedbe Goetze-Ribery, po meni su tu negdje, ali priznajem da je Ribery konstantniji (što je i normalno jer je Mario još uvijek mlad). Samo mi kaži s čime bi se djelomično složio u mojoj izjavi - da je Goetze talentiraniji, da je karakterniji ili da će sigurno nadmašiti Francka ako se nastavi ovako razvijati?
@proFCB pa ne bih rekao da Ribery ima karakter pobjednika. Čovjek je izgubio sva velika finala koja je igrao, a pritom ih je još i loše odigrao. Tome nadodaj cirkus koji je radio u Trikolorima, gdje je godinama glumio primadonu i razjebavao atmosferu. Francuski mediji su čak pisali o pričama iz svlačionice kako je mrzio Gourcuffa jer je ovaj lijep i privlači masu žena.

@Bilal očito imamo drugačije viđenje Franckova nastupa i nema smisla da i dalje uvjeravamo jedan drugoga tko je u pravu jer se nećemo puno pomaknuti.

"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
@KSIVLE
Pomenuo si karakter, za Gotzea je stran pojam nagaziti igraca ili ga puci sakom u svlacionici, iako mislim da i to ima neke pozitivne stvari.
I rekao si da ce Gotze nadmasiti Riberya, na dobrom je putu da nadmasi
Pomenuo si karakter, za Gotzea je stran pojam nagaziti igraca ili ga puci sakom u svlacionici, iako mislim da i to ima neke pozitivne stvari.
I rekao si da ce Gotze nadmasiti Riberya, na dobrom je putu da nadmasi
Vidim da ih uspoređujete, pa evo prigodna sličica:

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jos da ih spojimo crvenom dresu, pa da upotpunimo slavlje.
Obojica su izuzetni igraci, s tim da je Ribery trenutno u prednosti jer je vise uradio kao individua, ali je i dosta stariji, sto ne znaci da ce za dvije godine Gotze biti ispred Bilala.
Vazno je da kod njega nema nezadovoljstva, jer je svjestan kakvu ima konkurenciju, stoga se i zadovoljava minutazom koju dobija.

Obojica su izuzetni igraci, s tim da je Ribery trenutno u prednosti jer je vise uradio kao individua, ali je i dosta stariji, sto ne znaci da ce za dvije godine Gotze biti ispred Bilala.
Njegovo vrijeme ce doci, a ovo sto igra je sasvim dovoljno.nate je napisao/la:Zasto Shaqiri tako malo igra? Mislim da je on bolji igrac od minutaze koja mu se daje.
Vazno je da kod njega nema nezadovoljstva, jer je svjestan kakvu ima konkurenciju, stoga se i zadovoljava minutazom koju dobija.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Mnogi su svoje vrijeme docekali u Bayernu....Omerbavarac je napisao/la: Njegovo vrijeme ce doci, a ovo sto igra je sasvim dovoljno.
Njemu u ovim godinama je najbitnije da igra ili sta je jos bitnije da dodje neki trener kao sto je Kros-u pala kasika u med pa da ga forsira...inace crno mu se pise !
Jos jedna stvar koja mu ne ide u prilog da uspije, da je valjao njega bi BvB uzela

@HzBvB
nesto slicno kao sto vi radite sa Leitnerom ili Schieberom??? Te onim malim Leonardom???
nesto slicno kao sto vi radite sa Leitnerom ili Schieberom??? Te onim malim Leonardom???
Stern des Südens
To ja govorim i to mene zabrinjava! Kako nadomjestiti sad jednog Riberya?Omerbavarac je napisao/la:Jos da ih spojimo crvenom dresu, pa da upotpunimo slavlje.![]()

Covjek 29 godina ima.. Ne vjerujem da ce ga za dvije godine nadmasiti, ali...ali...definitivno nakon toga hoce

Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 02 dec 2012, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
A pič.kolizaca
, 'ta je ovo. 
Bila kurava, i sad se okladi sa mladićima da nijedan s njom neće preživjeti, znači svaki će od iscrpljenosti pasti.
I tako dođe Bavarac, metnu ga majstorski, junački odradi svih 90 minuta..., al' mudonja preživi
,
i hop ona u čudu će sad opet opkladu
, valja joj pare vratiti...,
al' vidi belaja, sada je tajno u ckapi žilet metnula...,
i dođe Šalkeovac, bum padne,
dođe Apotekar, bum padne,
dođe Vuk, bum padne,
dođe..., izmjenja se cijela liga..., i bum padnu...,
eh
,
dođe napokon i Domuzovac, ih 90 minuta s njom..., iščekuju
..., al' gle vraga, kreten preživi
...,
i sad ga pitaju, kako to
kako to
,
a on kaže
"Ja ljizo".
Jako poučno
, ko zna shvatiće, ko ne zna slobodno nek' pita.
--------------------------------------------------------
Al' ljudi dragi šta Ribić radi
, pa onako da ih sramoti, pa đe ono još ima.
Poigrava se, žutokljuncima nanosi neviđenu sramotu, još da se onaj Pišonja kažnjavao kako i dolikuje ovoj igri i pravilima,
e to bi onda tek pošteno bilo,
ovako dosta i od sudije zaštićeni
,
u dva navrata najmanje,
znači to su dva najčistija žuta kartona, i tako dalje, i tako dalje...
Hejnkes također nije puno naučio, opet iz posjeda pokušava nešto da učini,
Mandžukić i Gomez zajedno, potpomognuti Milerom iza, to je to.
Ne mogu više, ta igra je pročitana, gusta sredina, jak presing, a Hejko išao po već isprobanom receptu, pa smo tako dobili i igru kao iz prethodnih ogleda,
bezidejno, loše, a ovi s druge strane
živa katastrofa! 

Bila kurava, i sad se okladi sa mladićima da nijedan s njom neće preživjeti, znači svaki će od iscrpljenosti pasti.
I tako dođe Bavarac, metnu ga majstorski, junački odradi svih 90 minuta..., al' mudonja preživi

i hop ona u čudu će sad opet opkladu

al' vidi belaja, sada je tajno u ckapi žilet metnula...,
i dođe Šalkeovac, bum padne,
dođe Apotekar, bum padne,
dođe Vuk, bum padne,
dođe..., izmjenja se cijela liga..., i bum padnu...,
eh

dođe napokon i Domuzovac, ih 90 minuta s njom..., iščekuju

i sad ga pitaju, kako to

a on kaže

Jako poučno

--------------------------------------------------------
Al' ljudi dragi šta Ribić radi

Poigrava se, žutokljuncima nanosi neviđenu sramotu, još da se onaj Pišonja kažnjavao kako i dolikuje ovoj igri i pravilima,
e to bi onda tek pošteno bilo,
ovako dosta i od sudije zaštićeni

u dva navrata najmanje,
znači to su dva najčistija žuta kartona, i tako dalje, i tako dalje...
Hejnkes također nije puno naučio, opet iz posjeda pokušava nešto da učini,
Mandžukić i Gomez zajedno, potpomognuti Milerom iza, to je to.

Ne mogu više, ta igra je pročitana, gusta sredina, jak presing, a Hejko išao po već isprobanom receptu, pa smo tako dobili i igru kao iz prethodnih ogleda,
bezidejno, loše, a ovi s druge strane

- anton 1983
- Kontakt:
Zato što si mi možemo dopustiti da ih želimo, dok BvB nemože htjet bayernove igrače!KSIVLE je napisao/la:@antone što vi imate toliku želju za našim igračima? Ja recimo u Dortmundu ne bi volio vidjeti nijednu Bayernovu zvijezdu (osim možda Muellera).

Ti je dovoljno dobar razlog?

Bayern isto voli Njemce, a pošto najbolji Njemci, naravno poslije onih iz Bayerna, igraju u BvB-u mi ih želimo ili bolje rečeno ŽELIMO GA dovest. Mislim na mene osobno, za druge i upravu ne znam.
Da Gotze nije Njemac i da je jednako dobar, Bayernu /nama, kako god oćeš bi pucao **** za njega...
A to što ti sad omalovažavaš našu individualnu kvalitetu, sa svojim NEHTJENJEM, naših igrača, tvoja osobna stvar...
- anton 1983
- Kontakt:
Ti stvarno daješ najdebilnije komentare IKAD! jebote koda smo igrali protiv Dugog sela! Igrali smo protiv kluba koji je dobio Real i odigrao nerješeno protiv Cityam s tim da imamo rekordan broj bodova ovako rano u sezoni, nikada ranije se nije "osvojio" HERBSTMEISTERSCHAFT i još mnogo EXTRA pizdarija koje mi se neda nabrajati a vezane su uz glorificiranej Bayerna u ovoj sezoni, a ti meni pričaš o tome kak smo pročitani, kak smo loši itd!Klare je napisao/la: Hejnkes također nije puno naučio, opet iz posjeda pokušava nešto da učini,
Mandžukić i Gomez zajedno, potpomognuti Milerom iza, to je to.![]()
bezidejno, loše, a ovi s druge straneživa katastrofa!
WTF?!?!??!?!?!
- brzitesanj
- Kontakt:
Holger će na operacioni sto morati već sutra, a sa terena će otsustvovati ne manje od 5 mjeseci
PRAVA ŠTETA

PRAVA ŠTETA
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.