FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- KongrateUK
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Da zato nam je broj aktivnih clanova pao na 400 od šest hiljada i nešto, ako neko zna odgovor moze i na pp odgovoriti
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
- plavousrcu
- Kontakt:
Uprkos Ublehasovim udarcima ispod pojasa u klubu sve funkcionise normalno.KongrateUK je napisao/la:Željovci sretna nova godina i sve najbolje, Da napokon posložimo neke stvari kako treba i da nam krene na bolje !
Pune dvije godine nisam produžavao člansku kartu kao jedan vid protesta zbog neslaganja sa bivšom upravom, pa me zanima dali je posložena nova administracija, može li se otici zavržiti to, ili da sacekam još?
Raduje me da su se vratili i da se vracaju svi Željovci, još Amar trener, bit ce ovo sve kako treba, samo malo strpljenja a imamo i vremena do utakmice sa Radnikom
Kad sam ja pisao koliko su para ovi potrošili, proglasiše me ludim. E pa neće da može...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- KongrateUK
- Kontakt:
plavousrcu je napisao/la:Uprkos Ublehasovim udarcima ispod pojasa u klubu sve funkcionise normalno.KongrateUK je napisao/la:Željovci sretna nova godina i sve najbolje, Da napokon posložimo neke stvari kako treba i da nam krene na bolje !
Pune dvije godine nisam produžavao člansku kartu kao jedan vid protesta zbog neslaganja sa bivšom upravom, pa me zanima dali je posložena nova administracija, može li se otici zavržiti to, ili da sacekam još?
Raduje me da su se vratili i da se vracaju svi Željovci, još Amar trener, bit ce ovo sve kako treba, samo malo strpljenja a imamo i vremena do utakmice sa Radnikom

Zavrsim u toku sedmice, nebi valjalo da je drugacije i da smo ko vijece ministara

Bit ce sve kako treba nema sumnje samo treba paziti na podmetanje noge bivsih pojedinaca iz uprave, vjerujem da ce i toga biti, nek smo se mi njih rijesili a sve ostalo ce se postaviti kako treba na svoje mjesto
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
- plavousrcu
- Kontakt:
Nije meni problem sto se potrosilo samo da se nije trosilo u gluposti. Raskidi, dolasci ubleha od igraca. Neka plate igraca 300.000, ali kad dodjem na utakmicu da znam zasto sam dosao.
Zato što su nam navike loše i nemamo tu navijačku svijest i kulturu.KongrateUK je napisao/la:Da zato nam je broj aktivnih clanova pao na 400 od šest hiljada i nešto, ako neko zna odgovor moze i na pp odgovoriti
Ja sam ubjeđen da od tih 6.000 bar 2/3 ne zna da bi se članarina svake godine trebala obnavljati.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
S dobrom pricom, uvijek mozemo imati solidnu clanarinu. Samo za odrzavanje iste moras imati dobre rezultate, igrace, dobru atmosferu koju mi nismo navikli odrzavati.
Nisu ljuti mahniti, svi mi imamo oci. Ali 8 miliona skrsiti na plate, to je vec poezija?!
Nisu ljuti mahniti, svi mi imamo oci. Ali 8 miliona skrsiti na plate, to je vec poezija?!
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- KongrateUK
- Kontakt:
Ma nidje veze ako to druže navodiš kao razlog, pa nismo svi ovce jbt, pa imas najlosiju seriju u historiji kluba od pet uzastopnih poraza, sve loše sto se tice igrackog kadra, zalaganja igraca, selekcije, rezultata, i to ne traje mjesec dva vec jedan duzi vremenski period, gubitke titula u zavrsnici da ne spominjem, imad dosta raje koja je bila kivna na to kako se vodi klub, od toga da smo postali klub jednog lica, da smo zaratili sa svima, jednom rijecju nista ni sa cim, neke druge stvari i da ne spominjemUBIPITAR je napisao/la:Zato što su nam navike loše i nemamo tu navijačku svijest i kulturu.KongrateUK je napisao/la:Da zato nam je broj aktivnih clanova pao na 400 od šest hiljada i nešto, ako neko zna odgovor moze i na pp odgovoriti
Ja sam ubjeđen da od tih 6.000 bar 2/3 ne zna da bi se članarina svake godine trebala obnavljati.
I kao rezultat toga opala je posjeta na stadionu, zadnjih par domacih utakmica brojka je bila oko hiljadu ljudi na stadionu, dok je prije kada smo imali krize ta brojka bila oko dvije tri hiljade, i to mnogo govori o svemu, ista priča je i sa clanskim, mozda i najbolja slika stanja, gdje raja sa necim sto se ne slaze ne zeli biti dio istog
Treba sada raditi na dizanju euforije i vracanju navijaca na stadion, dobri rezultati ce normalno pridonijeti tome, ali i marketinški sve da se odradi kako treba, i automatski cemo imati više raje na stadionu, skocit ce prodaje karata, imat cemo veci broj aktivnih clanova, novih i slicno
Iskreno sam prizeljkivao da ce nam doci Krstanovic, mislim da je bilo nekih razgovora ako raja ne laze. Dobro bi nam dosao da zavrsimo ovu jako tesku sezonu.
- plavousrcu
- Kontakt:
Treba nam jedan spic po Amarovoj mjeri da zna igrati ledjima okrenut prema golu. Da zna zadrzati loptu. Krpuc nije taj napadac.
- KongrateUK
- Kontakt:
Ivan Krstanovic?
Frajer ima 36 godina, uozbilji se
Vratiti Stanu i Jamaka, Amar ce dovesti neke anonimuse vjerovatno kao sto je uvijek radio, neafirmisane i nedokazane igrace koji bi mogli biti iznenadjenje, i zadrzati ovo sto imamo, ne treba ocekivati nikakve bumove i velike transfere, nismo za to u mogucnosti sada, do kraja sezone vise i nego dovoljno i naravno za Evrope

Frajer ima 36 godina, uozbilji se
Vratiti Stanu i Jamaka, Amar ce dovesti neke anonimuse vjerovatno kao sto je uvijek radio, neafirmisane i nedokazane igrace koji bi mogli biti iznenadjenje, i zadrzati ovo sto imamo, ne treba ocekivati nikakve bumove i velike transfere, nismo za to u mogucnosti sada, do kraja sezone vise i nego dovoljno i naravno za Evrope
Čuo sam da se pregovara sa Ordagicem, i da su naši zvali Sefera za kondicionog.
Koliko je Alen Mesanovic imao kad je dosao? Pojeli ligu s njim.
- KongrateUK
- Kontakt:
Amar ako kaze da mu treba Krstanovic nemam nista protiv cak i da je 11. 36godišnjaka u ekipi, samo smatram da je igraca njegovih godina suludo dovoditi, doci ce igrati za platu bez ikakve želje da nesto napravi i da se dokaze, a uz to jako jako ograničen, Mesanovic kada je tek dosao bio je nesto, kasnije sve vise i vise padao fizicki, od igranja maksimalno jednog poluvremena spao je na igranje zadnjih desetak minuta i brzo se nakon toga izgubio te otišao,a statistika od 17 odigranih utakmica i deset datih golova te dvije asistencije i nije neka, samo sto je davao golove u znacajnim utakmicama i kada smo dobivali sa jednim razlike pa se pojedinima ocito cini da smo pojeli ligu sa njim
Ja se opet nadam da nema istine u tome, pogotovo sada kada je nova uprava tu, udarena je rampa, nema mahalskih i curenja informacija kao prije, radi se kako treba i dolikuje, i smatram sve sto se procita negdje da je mahalska neprovjerena, tako i sa Krstanovicem, ako je to tvoja želja pa pišeš na konto toga ok ali nista vise od toga
I ja bih volio Zec stariji da se dovode, vidim povezuje se sa Zrinjskim, prije toga bila je u par navrata ozbiljna priča sa nama, i Ordagic bi nam dobro dosao kao i Tomic, ali sta ce da bude cemo da vidimo, znamo svi kakvo je stanje a sta su ciljevi, prema tome pokrij se jorganom koliko je dug

Ja se opet nadam da nema istine u tome, pogotovo sada kada je nova uprava tu, udarena je rampa, nema mahalskih i curenja informacija kao prije, radi se kako treba i dolikuje, i smatram sve sto se procita negdje da je mahalska neprovjerena, tako i sa Krstanovicem, ako je to tvoja želja pa pišeš na konto toga ok ali nista vise od toga

I ja bih volio Zec stariji da se dovode, vidim povezuje se sa Zrinjskim, prije toga bila je u par navrata ozbiljna priča sa nama, i Ordagic bi nam dobro dosao kao i Tomic, ali sta ce da bude cemo da vidimo, znamo svi kakvo je stanje a sta su ciljevi, prema tome pokrij se jorganom koliko je dug
- plavousrcu
- Kontakt:
Zec pola godine ne igra nigdje. I Ordagic isto. Meni su to rizici a pogotovo jer oni nece igrati za 2000 maraka. Trebamo biti oprezni pravo. Nema se para za razbacivati.KongrateUK je napisao/la:Amar ako kaze da mu treba Krstanovic nemam nista protiv cak i da je 11. 36godišnjaka u ekipi, samo smatram da je igraca njegovih godina suludo dovoditi, doci ce igrati za platu bez ikakve želje da nesto napravi i da se dokaze, a uz to jako jako ograničen, Mesanovic kada je tek dosao bio je nesto, kasnije sve vise i vise padao fizicki, od igranja maksimalno jednog poluvremena spao je na igranje zadnjih desetak minuta i brzo se nakon toga izgubio te otišao,a statistika od 17 odigranih utakmica i deset datih golova te dvije asistencije i nije neka, samo sto je davao golove u znacajnim utakmicama i kada smo dobivali sa jednim razlike pa se pojedinima ocito cini da smo pojeli ligu sa njim![]()
Ja se opet nadam da nema istine u tome, pogotovo sada kada je nova uprava tu, udarena je rampa, nema mahalskih i curenja informacija kao prije, radi se kako treba i dolikuje, i smatram sve sto se procita negdje da je mahalska neprovjerena, tako i sa Krstanovicem, ako je to tvoja želja pa pišeš na konto toga ok ali nista vise od toga![]()
Kada smo već kod povratnika, evo i Nedo slobodan 

“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
Na TM opet naleti na neke igrače golman Nikola Mirković (Atromitos),Toni Jović (Zrinjski) zatim Bojan Letić (Karvina),Aleksandar Subić(Partizan),Jovo Kojić(Tuzla City),Siniša Saničanin (Vojvodina),Marko Obradović(Enisey),Amer Ordagić(Brann).
-
- Kontakt:
Amar od govana pravi pitu since 2001. Nevjerujem da ce biti drasticnih promjena tokom ove zimske pauze. Vazan mu je vjerujem Stanic i donekle Jamak radi atmosfere i poznavanja njegovog rada. Proljece koristi iskljucivo ucenju ekipe njegovim taktikama. Na ljeto ocekivati pojacanje za odbranu i sredinu. U spic moze i neko sa Juga. Vjerujem da bi zabio barem pet komada.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Neka nije dosao Kosoric. Ko bi gledao opet njegove glupe duge lopte. Zapojasali anonimusi godinama i glumili igracine. Vidjet cete kada babuka krene slagati ekipu, i ovo sto nista ne zna ce proigrati.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.