AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Warrick
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Warrick » 17 jan 2014, 01:03

Titova-Juga je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kad se sjetim ove emisije,sjecam se dobro jedne emisije mi nakrcani holandjanima onda kad je Silvio pokupio pola Ajaxa i pobijedila se Sampa 0-3,Kluivert dao dva gola i komentar :izgleda da je kriza u Milanu proslost i da prica o klanovima i sukobu senatora i novopridoslih igraca samo obicna izmisljotina,Veron tek dosao u Italiju i sjecam se tokom snimka komentator rekao ima predispozicije da postane jedan od najboljih veznih igraca,eh stara dobra vremena :D

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 17 jan 2014, 01:18

Uvijek smo imali igrače s najboljim frizurama :lol: Taribo West popularniji kao drvo

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 17 jan 2014, 09:16

Tuttosport claims that Seedorf's transfer targets are Siem De Jong, Davy Klaassen, Daley Blind, and Viktor Fischer.All Ajax.
Seedorf reportedly will employ a 4-2-3-1 formation with Kaka, Robinho & Honda supporting Balotelli.
AC Milan are considering a bid for Newcastle keeper Tim Krul following the appointment of Clarence Seedorf as coach (Times)
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 17 jan 2014, 10:11

GdS: Galliani can't sign any player that costs more than €25m and €5m in annual wages (€10m gross), without permission from Barbara B.
:D

Što se tiče Seedorfa, mislim da još nije odlučio koju će formaciju koristiti.Jer sa igračima je radio tek jedan dan, tako da teško je odmah sve promijeniti. Ne očekujem velike promijene u prvih par mečeva, mislim da ćemo imati priliku još koji put vidjeti Boneru,Nocerina i ostale panjeve na djelu. To je tako, prirodni proces, Seedorf mora isprobati puno igrača da bi' znao na koga ozbiljno može računati.

Vjerujem da će i u narednim mečevima biti kritika na izbor pojedinih igrača, ali treba to istrpiti dok Clarence ne nađe pravu formaciju i pravu skupinu igrača koji će sačinjavati prvih 11.

@ Brajkula, svaka čast za tekst.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 17 jan 2014, 10:34

Sportmediaset: No other players will be arriving in this transfer window. Only players leaving.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 17 jan 2014, 10:35

Ne može niko novi doći dok neko ne ode, Milan ima previše igrača, čak 30 ja mislim.
-Rui Costa-

el92
Kontakt:

Post Postao/la el92 » 17 jan 2014, 15:10

Pazzini je zadobio ozljedu aduktornog mišića u desnoj nozi.Detaljna prognoza će se znati za 8-10 dana

slika
grande Milan

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 17 jan 2014, 15:27

Pazzini baksuz. Taman je se vratio na pravi način, ali tako je to ipak je 8 mjeseci bio van terena pa je to sigurno ostavilo velikog traga, uvijek se teško vratiti nakon duge pauze.

Seedorf će izgleda koristiti formaciju 4-2-3-1,možda i najbolja moguća varijanta. Danas je i Kapelo bio u Milanellu, došao da bi posjetio Seedorfa.

Također, ipak Clarence nije bio najjeftinija moguća opcija za Milan, jer plata mu je oko 2.5 miliona €.
-Rui Costa-

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 17 jan 2014, 16:08

Pazoo :?

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 17 jan 2014, 16:14

Šteta za Pazzinija .. :|

[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 17 jan 2014, 16:38

Ali opet se radi o povredi mišića, što automatski znači da se dosad nije radilo kvalitetno na fizičkom planu.Odnosno puno se tokom ljeta pričalo a malo trčalo i radilo kvalitetno u teretani. Prije dolaska Allegrija nije bilo ni blizu ovoliko problema sa povredama mišića. Svi se dobro sjećamo koliko je Milan imao "staraca" prije par godina, i skoro nikad nisu imali problema sa ovakvom vrstom povreda.

A i puno puta se vidjelo tokom samog meča da ovi naši u posljednih 20-ak minuta najčešće skroz fizički padnu. Nadam se da će Clarence to popraviti, jer svi znamo kakav je on bio i još uvijek jeste po tom pitanju.
Dovoljno je pogledati koliko je Conte rigorozan po tom pitanju, jer fizička spremnost je temelj za dalje.Jer ak igrač nije sposoban trčati punih 90 minuta, onda samo džaba uzima platu. I povrh svega treba ih bude sramota zbog toga.
-Rui Costa-

el92
Kontakt:

Post Postao/la el92 » 17 jan 2014, 16:44

Ja mislim da je jednom Osim rekao nesto kao :"Ko ne može da trči ,taj ne može da igra" ...za našu repku.. :P
grande Milan

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 jan 2014, 17:23

el92 je napisao/la:Ja mislim da je jednom Osim rekao nesto kao :"Ko ne može da trči ,taj ne može da igra" ...za našu repku.. :P
Da, to je izjavio kada Hrvatska nije uspjela pobijediti Australiju na SP 2006 za drugi krug.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 17 jan 2014, 17:26

francobaresi je napisao/la:Ali opet se radi o povredi mišića, što automatski znači da se dosad nije radilo kvalitetno na fizičkom planu.Odnosno puno se tokom ljeta pričalo a malo trčalo i radilo kvalitetno u teretani. Prije dolaska Allegrija nije bilo ni blizu ovoliko problema sa povredama mišića. Svi se dobro sjećamo koliko je Milan imao "staraca" prije par godina, i skoro nikad nisu imali problema sa ovakvom vrstom povreda.

A i puno puta se vidjelo tokom samog meča da ovi naši u posljednih 20-ak minuta najčešće skroz fizički padnu. Nadam se da će Clarence to popraviti, jer svi znamo kakav je on bio i još uvijek jeste po tom pitanju.
Dovoljno je pogledati koliko je Conte rigorozan po tom pitanju, jer fizička spremnost je temelj za dalje.Jer ak igrač nije sposoban trčati punih 90 minuta, onda samo džaba uzima platu. I povrh svega treba ih bude sramota zbog toga.
Nemoj tako, Allegri je dobar trener. :mrgreen: Mogao bi on komotno na klupu Italije kada Prandelliju istekne ugovor. :lol:

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 17 jan 2014, 19:55

Capello: "Seedorf has always shown how great his personality is, and you can't lose that quality, not even if you change your role."

Capello: "Seedorf has a lot of experience, and he has all the qualities needed to do well at Milan. He can give a lot to this team."

Capello: "Honda is a great player, but the pace is faster in Serie A than it is in Russia, and he has to get used to that."

Capello: "Honda has excellent vision. He is a great assist-man and he also scores goals."
-Rui Costa-

el92
Kontakt:

Post Postao/la el92 » 17 jan 2014, 20:16

Koji rezultat ocekujete prekosutra ? Koju postavu ? :)
grande Milan

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 jan 2014, 21:01

E je*em ga u povredu vise. :roll:
Sto je interesantno, uvijek se sve vrti oko iste stvari, ali drugaciji misici. Samo cekam da nam u Milanlabu otkriju neki novi misic u ljudskom tijelu.

Izgleda da ce Seedorf zaigrati onu dugo ocekivanu 4-2-3-1, samo mi nije jasno sta i dalje u ekipi rade Zapata i Bonera. Nadam se da ce bar on biti pametan.:oops:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

el92
Kontakt:

Post Postao/la el92 » 17 jan 2014, 21:04

slika

Ja mislim da je ovo nasa najjaca postava trenutno
grande Milan

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 jan 2014, 21:23

Pa jeste, samo bih ja ovdje Saponaru umjesto Robinha. Ne znam, nije me Robinho uvjerio ove sezone. :P
Ali kada se vrati faraon, onda nema dileme oko te lijeve strane.

Jos stoper ili cak dva na ljeto, golman i to je to. :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 17 jan 2014, 21:34

el92 je napisao/la:Koji rezultat ocekujete prekosutra ? Koju postavu ? :)
Ovako,kladionicarski, 1 i 3+ :mrgreen:
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ronaldo99 i 0 gostiju.