NK Zvijezda Gradačac

carli22
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la carli22 » 26 jan 2017, 00:36

combe je napisao/la:Niste ih pisali prije 3 mjeseca vec od njih pravili zvijezde a sad vam ne valjaju, interesantno. Malog Vernesa izabrali u najbolju Zvijezdinu ekipu. Brzi i Abe vam bili ko Mesi i Nejmar. A vec stizu bolji, vidi se.Prvi pjevac iz Krupe beton. Ako budu svi u njegovom rangu super.
ja nikog nisam kovo u zvijezde,a osim malog Abida to niko i ne zasluzuje...a vernesa pogotovo, Zvijezda je od njega napravila igraca a on ovako vraca, ispostuj brate ugovor i idi...jedino mu ne bi zamjerio da je otiso u bolji klub...a sudici po ovim sto su dosad napustili nije sigurno, nego u neki prosjecni drugoligaski klub
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 26 jan 2017, 10:40

crvenobijeli je napisao/la:Ovu stranicu na fb vodi piska :urnebes: :urnebes:
Bolje sto su otisli,jer bi sigurno bojkotovali utakmice,bilo bi vise priblema,bolje **** pustit vodu nek idu,doce igraci da popune mjesta,pa nek se bore,za platu,ha ya..bolje 11 lavova nego 19 manekena
Zanima me samo kad ce doc ti igraci, do pocetka proljetnog dijela ima nesto vise od mjesec dan, a februar ima 28....

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 26 jan 2017, 11:02

Vec su dosli....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

sidran
Kontakt:

Post Postao/la sidran » 26 jan 2017, 11:12

carli22 je napisao/la:
combe je napisao/la:Napada se premier kita. Sa trenutnom situacijom oko kluba napada se 11 mjesto koje garantira opstanak. I to ako ugrabimo je zahvaljujuci onim koji su otisli a koje nasa vrla uprava pljuje i pisa.
i ja pisam te koje su otisli, hoces rec da su to bili igraci. jesu al za kantonalne lige, doce bolji igraci od tih rupa. kolko su dobri da su pojacali ove ekipe za opstanak :lol: :lol: :lol:
Doći će bolji igrači, a ne možemo zadržat ni postojeće igrače ni naše domaće.. hmmmmm
Al ipak treba sačekat gospodo prvo kolo i vidit tu ekipu (al bez izgovora nismo imali  vremena uigrat ekipu), mudro zboriš čarlito
Ranieri vam je tata..

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 26 jan 2017, 11:13

crvenobijeli je napisao/la:Vec su dosli....
Novinar, pjevac i ko jos

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 26 jan 2017, 12:00

@combe , samo ti gledaj a mi idemo u PL ;)
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 26 jan 2017, 12:01

Tkanton je napisao/la:
Novinar, pjevac i ko jos
Ma ima ih drug već se nesmiju znati imena. Drže se u tajnosti jer su prejaki za ovu ligu. A uostalom ima vremena kad do kraja februara šta sklepamo dobro je. :urnebes: :urnebes: :urnebes:

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 26 jan 2017, 13:21

combe je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:
Novinar, pjevac i ko jos
Ma ima ih drug već se nesmiju znati imena. Drže se u tajnosti jer su prejaki za ovu ligu. A uostalom ima vremena kad do kraja februara šta sklepamo dobro je. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Zar ti nisi reko da neces izlazit iz misije rupe do 2. lige Sjever?

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 26 jan 2017, 13:30

Poslije ove bruke i sramote(igrači) koja nas je zadesila teško je ostati nijem. Kad vec neće da izađu i kažu ništa oni koji bi trebali i bili ovdje najglasniji onda makar da mi nešto presipamo iz šupljeg u prazno.
Ja sam bar svoj stav branio od početka(većinom činjenicama i najčešće na kraju bio u pravu), za razliku od nekih ovdje koji se okreću kao suncokreti. :thumbup: :thumbup: :thumbup:

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 26 jan 2017, 14:11

Tkanton je napisao/la:
Novinar, pjevac i ko jos
Koji pjevac,nije to taj obren sto ste kucali na googlu

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 26 jan 2017, 15:02

Debili... Covjek nije jos ni vidio Gradacca oni ga vec poceli pljuvat i ismijavat.
To je nas narod. I ocekujete bolje dane? Ne zasluzujete ih

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 26 jan 2017, 15:06

Travnik svojim igračima daje 100.000 km premije za ulazak u premijer ligu

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 26 jan 2017, 15:20

theboss_RD07 je napisao/la:Debili... Covjek nije jos ni vidio Gradacca oni ga vec poceli pljuvat i ismijavat.
To je nas narod. I ocekujete bolje dane? Ne zasluzujete ih
Ne shvatas poentu, otislo 10 a doso 1, sta fali i da mu ostane nadimak pjevac, nije to ismijavanje nek nas razuvjeri svojim igrama...

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 26 jan 2017, 15:36

Ti se kanton samo sprdaj sa pjevacem na kraju ce i on otici ako je ikako i dosao. Al nemoj te se sikirat sad ce pojacanja sad ce oni nas iznenaditi da nam se noge odsijeku. Prvog mene kao najveceg kriticara. Pa imamo mi krs nismo fukare nije 13 000 p i ckin dim, yebo ga mis.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 26 jan 2017, 15:53

combe je napisao/la:Ti se kanton samo sprdaj sa pjevacem na kraju ce i on otici ako je ikako i dosao. Al nemoj te se sikirat sad ce pojacanja sad ce oni nas iznenaditi da nam se noge odsijeku. Prvog mene kao najveceg kriticara. Pa imamo mi krs nismo fukare nije 13 000 p i ckin dim, yebo ga mis.
Ajde ovako,ev ti prcas pisku za 13 ooo km,hajmo svi mi forumski navijaci dat po 1o ooo km,nas 1o et nam 1oo ooo km,moze se napravit ekipa za pl.ti uplati danas slikaj uplatnicu ja odmah sutra uplacujem...ajd ako si tolika faca uplati bilo sta,ti koliko uplatis ja duplo uplacujem...

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 26 jan 2017, 16:05

crvenobijeli je napisao/la:
combe je napisao/la:Ti se kanton samo sprdaj sa pjevacem na kraju ce i on otici ako je ikako i dosao. Al nemoj te se sikirat sad ce pojacanja sad ce oni nas iznenaditi da nam se noge odsijeku. Prvog mene kao najveceg kriticara. Pa imamo mi krs nismo fukare nije 13 000 p i ckin dim, yebo ga mis.
Ajde ovako,ev ti prcas pisku za 13 ooo km,hajmo svi mi forumski navijaci dat po 1o ooo km,nas 1o et nam 1oo ooo km,moze se napravit ekipa za pl.ti uplati danas slikaj uplatnicu ja odmah sutra uplacujem...ajd ako si tolika faca uplati bilo sta,ti koliko uplatis ja duplo uplacujem...
Nije piska uplatio 13000 vec firma gdje on radi...

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 26 jan 2017, 16:11

Majstore moj forum je za prcanje i raspravljanje. A ti pricas nebuloze, velika vecina vas a i sam taj Pisko do prije dvije sezone nije ni ulaznicu placala. I Pisku nisam spomenuo dok on nije sam poceo pricati po carsiji i fotumu da je dao 13 000. I prozivat ljude koji su prije njega puno vise dali. I da jednom rijesimo Pisko meni uopste nesmeta samo me iritira njegovo baljezganje. A hajd sad da ovako postavimo stvari velika vecina vas je pljuvala ljude iz bivse uprave da su pokrali i sl. Ti ljudi su sami namicali novac na razne nacine. Pa i da su pokrali oni su ga i nasli. A ko ce odgovarati za zadnje dvije sezone gdje je opstina dala najvise do sada gradskih para a neko se sa tim igrao i razyebao. Na kraju da ti odgovorim na tvoju ponudu, nikada nisa bio megaloman. Moj doprinos zadnjih 20 godina je da dodem na svaku utakmicu(al bas na svaku) platim ulaz. Naspem svoje gorivo i odem na vecinu gostovanja da bodrim svoj klub. Ako se pojavi kakva akcija(tipa kupi stolicu i sl.) ucestvujem. A ta tvoja sranja tipa daj 10 milja ja cu duplo nepiju vode. Jer ker koji laje ne ujeda.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 26 jan 2017, 16:39

combe je napisao/la:Majstore moj forum je za prcanje i raspravljanje. A ti pricas nebuloze, velika vecina vas a i sam taj Pisko do prije dvije sezone nije ni ulaznicu placala. I Pisku nisam spomenuo dok on nije sam poceo pricati po carsiji i fotumu da je dao 13 000. I prozivat ljude koji su prije njega puno vise dali. I da jednom rijesimo Pisko meni uopste nesmeta samo me iritira njegovo baljezganje. A hajd sad da ovako postavimo stvari velika vecina vas je pljuvala ljude iz bivse uprave da su pokrali i sl. Ti ljudi su sami namicali novac na razne nacine. Pa i da su pokrali oni su ga i nasli. A ko ce odgovarati za zadnje dvije sezone gdje je opstina dala najvise do sada gradskih para a neko se sa tim igrao i razyebao. Na kraju da ti odgovorim na tvoju ponudu, nikada nisa bio megaloman. Moj doprinos zadnjih 20 godina je da dodem na svaku utakmicu(al bas na svaku) platim ulaz. Naspem svoje gorivo i odem na vecinu gostovanja da bodrim svoj klub. Ako se pojavi kakva akcija(tipa kupi stolicu i sl.) ucestvujem. A ta tvoja sranja tipa daj 10 milja ja cu duplo nepiju vode. Jer ker koji laje ne ujeda.
Koliko uplatis slikaj,i objavi,ja odmah duplo uplacujem....

sidran
Kontakt:

Post Postao/la sidran » 26 jan 2017, 17:05

Zvanicno potpisali ugovore sa N.K Zvijezdom.Konjhodzic Amar,Brckalic Enes i Cvijanovic Obren
Ranieri vam je tata..

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 26 jan 2017, 17:37

Jesam reko da ce sad pojacanja da nas izuju iz cipela. Ma znao sam ja to ja rijetko grijesim. Znaci sad nam je orjentacija prva liga RS.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.