Nasmija me, sto je najzalosnije sve ispravno kazano.scholsey je napisao/la: ↑05 mar 2022, 19:09Sve ekipe u ženskoj ligi prvaka imaju veća damu od ovih naših kvazi igrača. Suljić, Čataković i Dizdarević jedini malkice LIČE na fudbalere. Ovo ostalo je bezmudi qrc od ovce, koji treba biti sretan što je marku zaradio od fudbala.
To se prije svih odnosi na strašno talentovane Mujakića i Đokanovića, Liverpoolov izdanak Varešanovića i Xavija u pokušaju Kapića.
Selmir je posebna kategorije. Sva sreća pa ide u St. Louis. Tamo ima mesdžid. Ako mu ne bude išlo, a neće, može ga preuzeti i palamuditi dijaspori o saburu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo sve Nedim reče na pitanje šta je presudilo, STAV.
Ja i dalje ne vjerujem da smo izgubili od ovih penzosa.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Poraz kompletnog kolektiva...
Priprema za utakmicu od strane SS katastrofa
Igra, zalaganje, volja katastrofa
Nije mi žao poraza, žao mi mene samog sto sam se smrzo ko pizda radi pizdi...
Idemo dalje....
Priprema za utakmicu od strane SS katastrofa
Igra, zalaganje, volja katastrofa
Nije mi žao poraza, žao mi mene samog sto sam se smrzo ko pizda radi pizdi...
Idemo dalje....
Zadnja izmjena: Hamagara, dana/u 05 mar 2022, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Nikad derbi niste znali igrati, a sve jer imate mentalitet pizdi. PIZDI! Yebo vas i sablja i krezubari iz doline cupova, niste zasluzili ni 50 ljudi na hasetu, niste zasluzili da neko marku da da vas gleda kamoli pet nakon ovog danas. Natrcali vas didovi, njih 5 imaju 200 godina, bekric vam godinama cita lekciju o fudbalu, a frajer gotovo u 5 deceniju usao. Fuj.
Radije cu ici vani hodati ko gluho pasce nego vas gledati, mrs!
Radije cu ici vani hodati ko gluho pasce nego vas gledati, mrs!
1946-1987
Sada treba dati ekipe i trener podrsku.
Ljudi zasluzeno pobijedili i to je to. To je derbi. Okrenulo im se golom nakon prekida i plus crveni. Ponijela ih i atmosfera i bespotrebno je sad traziti krivca. Sabrati se i idemo dalje. Gdje su sad oni sto prije derbija pisu ma mlatnut cemo ih glat bla bla. Oni kad su sa Osimom uzimali titule nisu nijedan derbi mogli dobiti i to je car derbija. Vi bi sad odmah tjerali i trenera i sve zivo. Nama najvise fali SABUR. Hocemo sve preko noci, e pa ne ide to tako. Hocemo ikad malo stati iza ekipe ili odmah nakon prvog poraza ili iksa psovati sve. Fali nam Secerovic strasno u sredini a kad je dosao vecina je bila kontra. Idemo dalje!
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Poraz ne po kvalitetu, nego po mentalitetu. Ne ulazim u price je li ili nije bio crveni. Njih nek je sram za pristup sve i jednog.
Nije problem izgubiti derbi, to se desilo stoput i desit ce se opet. Nekad dobijes, nekad izgubis. Vec je problem kurcobolja i nerazmisljanje. Dobili smo ono sto smo ovakvim pristupom zasluzili.
Nije problem izgubiti derbi, to se desilo stoput i desit ce se opet. Nekad dobijes, nekad izgubis. Vec je problem kurcobolja i nerazmisljanje. Dobili smo ono sto smo ovakvim pristupom zasluzili.
Zadnja izmjena: vedinjo98, dana/u 05 mar 2022, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ovo nam je trebalo, pitari poletili visoko kažu dobijamo u hendikepu. Jedini koji je igrao je Suljić, ostalo katastrofa. Ovaj poraz je trenerov, Đokanović i Kapić ne mogu zajedno. Palić je djelovao dobar kada je ušao, bolje smo igrali sa igračem manje, nego kada smo bili kompletni. Ponovo vraćamo mrtvace u život, sada su i oni u borbi za Evropu i bit će to žestoka borba. Sada Borac dolazi, ostali smo bez Dupovca, Đokanovića i Velkoskog ( mada nije šteta)
- feniksptica
- Kontakt:
Nema se sta trazit krivac. Krivac je trener i igraci koji su igrali. Posebno igraci prema naprijed.
Mi smo pobjedjivali u derbiju samo kad smo bili bolji. Kad se lomi oni dobiju. Eto kome je vise stalo uvijek
Mi smo pobjedjivali u derbiju samo kad smo bili bolji. Kad se lomi oni dobiju. Eto kome je vise stalo uvijek
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Hvala za ova divna 2 sata
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nema veze idemo dalje. Kakvo psovanje..
Derbiji su se i gubili i dobijali. Kosevo, Borac, idemo!
Derbiji su se i gubili i dobijali. Kosevo, Borac, idemo!
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Bruka,na obraz ekipi i svima oko ekipe ovako se derbi ne igra!
Dzaba vam i Antalija,i pojacanja sve pada u vodu.Ekipa koja je pripreme odradila u Konjicu na umjetnoj travi,sa šklj protivicima,bez ozbiljnog pojacanja,sa zadnjim veznim na spicu.
Manekeniii!!!! 1 sut u okvir gola,stidite se!
Dzaba vam i Antalija,i pojacanja sve pada u vodu.Ekipa koja je pripreme odradila u Konjicu na umjetnoj travi,sa šklj protivicima,bez ozbiljnog pojacanja,sa zadnjim veznim na spicu.
Manekeniii!!!! 1 sut u okvir gola,stidite se!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- LegendKiller
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
I dalje mi nisu jasna onolika bespotrebna dodavanja u 16.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Necu nista pisati, samo me zanima jel ono bilo za crvenog? , sad dolazi borac i to ce biti gurava tekma iskreno, borba sto neko rece za evropu i to kakva ce biti, neka nam je bog na pomoci !
Podrzat momke sad za vikend , pa cemo vidjeti kako ce se pokazati !!!
Volim te Saraj' voooo !!!
Podrzat momke sad za vikend , pa cemo vidjeti kako ce se pokazati !!!
Volim te Saraj' voooo !!!
04.10.2009 !
- forza_juve
- Kontakt:
Imaš dobrih šutera u ekipi i niko da se usudi opaliti loptu, Pidroni se mora stimati na desnu nogu da malo popravi statistiku.
Početnih jedanaest više nikada ne smije zaigrati, pristup los, sve je nekako mlako izgledalo.
Penzioneri se nisu toliko mi valjali koliko sam ovekivao.
Previše se komplikuje u šesnaestercu
Početnih jedanaest više nikada ne smije zaigrati, pristup los, sve je nekako mlako izgledalo.
Penzioneri se nisu toliko mi valjali koliko sam ovekivao.
Previše se komplikuje u šesnaestercu
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Ali da se ne boris, ne trcis, halooooo ?! Mujakic, Pidro, Dal...pa jel ih stid da im Bekric pravi djecu ?! Ma qrcine smo obicne !!! Djokanovic nekakav talenat i qrac, kad mu das loptu on ko slon s njom, ma mars !!!holyman je napisao/la: ↑05 mar 2022, 19:07Pridruzujem se cestitkama, familiju im yebem svima. Ljudi duzni 10 miliona, zive od utakmice do utakmice, jaci leotar od njih i ubiju nas u apsolutno svakom segmentu igre. Zamisli 1 sut u gol da imas na derbiju. Hvala Allahu dragom sto ne odoh da gubim vrijeme.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trako umjesto Dupovca, a valjda se Secerovic oporavi do Borca.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast