FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
inteligentan lewin potez, ovo nije sreca, vec snalazljivost
Bgm Yamal je opasno napredovao, sad izgleda kao igrac.
Lamine 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Yamal bebo 
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ovo je sreća. Pinball u 16m. Koje su šanse da se opet nekad onako izodbija lopta.
Lamine Yamal
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Crni Messi 
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Odličan pogodak Yamala, izgleda da je malo došao do sebe u zadnje vrijeme.
ne moze biti sreca jer mu je to bila namjera (da nije isturio nogu, ne bi izblokirao ispucavanje)NisamInSajder je napisao/la: ↑24 jan 2024, 22:03Ovo je sreća. Pinball u 16m. Koje su šanse da se opet nekad onako izodbija lopta.
Lamine Yamal :tokralju:
ajde da je bio statican, pa da ga je lopta pogodila i odbila se u gol, to bi vec bila sreca
- jasonstatham
- Kontakt:
Kakve gluposti se pišu.NisamInSajder je napisao/la: ↑24 jan 2024, 21:52Pa i jest istina. Laporta i čeka da ga se riješi sad kad je Mourinho slobodan, koji je strastvena želja. Evo večeras ako se izgubi, siguran sam da je Xavi blizu otkaza.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑23 jan 2024, 20:37Ne bih baš rekao, ja iskreno ne vjerujem u Laportinu priču da su sigurni u projekat i u njega kao trenera.NisamInSajder je napisao/la: ↑21 jan 2024, 23:57Ova pobjeda sigurno mnogo znači Xavijevoj sigurnosti, opcija Mourinho je ozbiljno "plivala" u klubu.
Za stanje i rezultate u klubu ja bih više prebacio krivicu na upravu nego na Xavija. Pojačanja su izostala, većinom se nešto izmišlja kemija. Xavi ima svojih greški, ali ima daleko daleko od idealne situacije. Pa pisao je i MD prije koji mjesec kako Deco "radi" iza leđa Xaviju oko pojačanja, govori kako ekipa ne trenira, ne igra, pa i do tog da želi Mottu na klupi Barce i da na tome radi.
Napisati da je Mou Laportina želja... Uopšte pomisliti da Mou može primirisati klupi Barcelone nakon onakve krvi dok je vodio madrid, to može samo neko ko hoće da naškodi timu, energiji, unese nemir... Ili pojma nema o istoriji odnosa madrida i Barcelone. Jbt, jel' ko gledao te tekme, pa mrtva glava je mogla pasti zbog Mourinha. A Motta, Motta baš ima **** reference.
I dajte već jednom štedite tastaturu- Xavi NEĆE dobiti otkaz. Barem ne tokom sezone, bez obzira kakvi rezultati bili. Znate da je razloga milion, glavni su finansije, jer nemaju za kifle i svaki eventualni, budući trener će tražiti barem 3 do 5 novih, svojih igrača. A da ne govorimo da je to ishitrena odluka u sred sezone. Pa kad nemaš love, pa kad tražiš trenera na silu, možeš dobiti samo nekog novog Setiena.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
lamine yamal je sreca u nesreci (ansu fati)
ako se bude razvijao kako se ocekuje i ako ga zdravlje posluzi, trebao bi postati ono sto je trebao postati ansu fati, dakle, poseban igrac
ako se bude razvijao kako se ocekuje i ako ga zdravlje posluzi, trebao bi postati ono sto je trebao postati ansu fati, dakle, poseban igrac
Smijesno je kakva je odbrana ove sezone
Ja tačno ne znam šta oni rade prije početka utakmice i poluvremena
Opet isto.
Nevjerovatno kako lose otvaraju
puuu yebo vas otac nesposobni.
Nevjerovatno kako lose otvaraju
- jasonstatham
- Kontakt:
Već sam se i navikao na ovo sranje.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Pa bokte j'ebo i otvaranje utakmice više
E jbg mali, to se mora zabiti
ovo moze biti skup promasaj.
Pola sata centra proci ne mogu i nista se ne mijenja, toliko o Xaviju kao treneru, nadam se sto skorijem rastanku, mrs.
mali ima rani-Vinicius finišing
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.