muler je bio u skoku i tacno se vidi kad smelcer napravi korak u stranu i ramenom udari muler po nogama.
ono je klasicni blok za koji se daje zuti karton, pa taman da je napravljen na sredini terena.
dalje, piscek dva puta faulom zaustavlja riberija - fauli za koje normalne sudije daju zutalje.
drugo, da bismo gledali dobru utakmicu potrebno je da na stadion izadju 2 ekipe koje zele da igraju.
ono sto je dortmund radio u prvom pv mozemo nazvati svakako, samo ne fudbalom.
cak ni celzi nije igrao onakav bunker. sramota je bilo gledati da su prolazile minute a da nijedan dortmundovac nije prelazio centar. stvarno ne znam koji se qrton zabavljao posjedom lopte

trece, hejnkes je kriv sto nismo uzeli sva 3 boda.
vidjeli smo da je domuz u zadnjih 15-ak min. ´pucao po savovima´, kao i to da su se muler i mandzo istrosili.
hejnkes je morao, ma morao je uvesti picara (bolji tehnicar od gome i mandze) i sakirija.
jah, treba spomenuti riberija

ustvari, ne da mu nema ravnog, nego da mu nisu ni do koljena.
pazi, ja sam uzeo samo ono sto mi je ponudjeno. znaci, on je izabrao pobjedu gostiju tako da je meni automatski ostao ´kec´ i nerijeseno.KSIVLE je napisao/la:A jesi ispa velika faca.secer je napisao/la: jah, javi se penga, imam nes da ti sanemDa sam navijač Bayerna ja bih se stidio uzeti doma i pobjedu Bayerna i remi.
ps.
ckapi,
dobro ti je isakovic reko.