FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

secer
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la secer » 02 dec 2012, 15:03

da, bio je penal nad mulerom. snimite utakmicu, nadjite scenu i gledajte.
muler je bio u skoku i tacno se vidi kad smelcer napravi korak u stranu i ramenom udari muler po nogama.
ono je klasicni blok za koji se daje zuti karton, pa taman da je napravljen na sredini terena.
dalje, piscek dva puta faulom zaustavlja riberija - fauli za koje normalne sudije daju zutalje.

drugo, da bismo gledali dobru utakmicu potrebno je da na stadion izadju 2 ekipe koje zele da igraju.
ono sto je dortmund radio u prvom pv mozemo nazvati svakako, samo ne fudbalom.
cak ni celzi nije igrao onakav bunker. sramota je bilo gledati da su prolazile minute a da nijedan dortmundovac nije prelazio centar. stvarno ne znam koji se qrton zabavljao posjedom lopte :twisted: moja racunica kaze da je bayern do 35. minute imao 73%

trece, hejnkes je kriv sto nismo uzeli sva 3 boda.
vidjeli smo da je domuz u zadnjih 15-ak min. ´pucao po savovima´, kao i to da su se muler i mandzo istrosili.
hejnkes je morao, ma morao je uvesti picara (bolji tehnicar od gome i mandze) i sakirija.

jah, treba spomenuti riberija :) sta im je radio, braco draga :) jos jednom je dokazao da mu ligi nema ravnog.
ustvari, ne da mu nema ravnog, nego da mu nisu ni do koljena.
KSIVLE je napisao/la:
secer je napisao/la: jah, javi se penga, imam nes da ti sanem :twisted:
A jesi ispa velika faca. :lol: Da sam navijač Bayerna ja bih se stidio uzeti doma i pobjedu Bayerna i remi.
pazi, ja sam uzeo samo ono sto mi je ponudjeno. znaci, on je izabrao pobjedu gostiju tako da je meni automatski ostao ´kec´ i nerijeseno.
ps.
ckapi,
dobro ti je isakovic reko.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 02 dec 2012, 15:04

Jedni hvalite Riberia,drugi ga spustate na dno,kao da je najgori bio,isto tako za Mullera...
Alaba se po meni poprilicno gubio u ovoj utakmici i nikako nije mogao napraviti nesto bitnije u napadu,u odbrani je par put gotzea otjerao u gol out i to je sasvim dovoljno.
Schweinsteiger stvarno nije onaj stari, bash je izgubljen malo.
Bilo kako bilo igrali smo nerijeseno sa njima,nije za plakanja, ali smo morali iskoristiti i napraviti jos koju priliku u periodu kada je Bayern uvalio go i BvB se trazio!!!
Umjesto da im uvalimo jos jedan i zavrsimo stvar, oni zabijaju.

RESPECT nasoj ekipi,dosli smo se nadigravat sa BvB koji su stvarno nadigrali Reala i City-a ove godine i nemojte misliti da je BvB ove sezone nesto slabiji nego prosle, samo su se malo zasitili bulli-a, da su ovako igrali protiv Schalke-a to bi bila dzenaza plavima ili recimo protiv Fortune,to bi mrtve glave padale...

Ribery, najjaci igrac svih vremena koji je usao na njemacke travnjake!!! Gotze-u uzima zivu loptu iz nogu, Reus-u kroz noge!!! Ama najjaci si!!!
Mogao bih sad do sutra pisat,al mi se ne da!!!

Zutalji, znaju da je stvar po pitanju prvenstva 90% rijesena i od muke neznaju sta ce i napadaju nas te nam cestitaju na osvojenom 1 bodu!
Izuzetak moj drugar Damir!!!
Stern des Südens

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 02 dec 2012, 15:07

neznam secko stvarno ćemu takva mržnja prema Gomezu :( Lik ćim je ušao na teren stvrio je našoj ekipi ili točnije Kroosu 100% šansu... :(
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 02 dec 2012, 15:13

anton 1983 je napisao/la:neznam secko stvarno ćemu takva mržnja prema Gomezu :( Lik ćim je ušao na teren stvrio je našoj ekipi ili točnije Kroosu 100% šansu... :(
Moram da kazem da je i meni (nisam ga simpatisao) bio dobar kada je usao. Neko rece da Mandza izmori odbranu a ovaj realizira :shock: veoma moguce :shock:
I nemoj biti tuzan, Seco se zayebava :mrgreen:

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 02 dec 2012, 15:17

Javi Martinez,jednim potezom u prvom poluvremenu izbaci 3protivnicka!!!
Manuel Neuer, u prvom poluvremenu onaj kiks, isto kao da ima fobiju od Reus-a!!!
Philipp Lahm ,nenadjebi.v!!!
Muller, odlicno odigrao,al vise bi volio gledati Robbena!!!
Schweini, je pogubljen totalno bio!!!
Kroos, ALLAH!!!
Alaba, solidan u ofanzivi, u defanzivi beton!!!
Dante, imao par greskica kada bi ga stisli,al rijesio je to!!!

Ogroman je teret i nama pao sto smo zabili go,te nismo popusili kao prije sto se desavalo!!!
Stern des Südens

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 02 dec 2012, 15:22

proFCB je napisao/la:Javi Martinez,jednim potezom u prvom poluvremenu izbaci 3protivnicka!!!
Dobar je bio Martinez, bez greske je odigrao utakmicu.
Svidjela mi se njegova borbenost i mislim da ce ovaj igrac eksplodirati nakon zimskih priprema.

slika

Treba naci i onaj gif gdje je pisonja bio prisiljen faulirati Bilala i tako mu onemoguciti ulazak u sesnaesterac.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 02 dec 2012, 15:35

proFCB je napisao/la:Schweinsteiger stvarno nije onaj stari, bash je izgubljen malo.
istina. treba to prodat dok se jos moze uzet koji dinar.
proFCB je napisao/la:nemojte misliti da je BvB ove sezone nesto slabiji nego prosle
dortmund je jos jaci nego prosle sezone.
proFCB je napisao/la:samo su se malo zasitili bulli-a
pogresno. ovako razmisljaju domuzovci tj. tjese se.
il stvarno mislis da se moze zasititi tim koji na klupi ima onu kretencinu - klopa?
proFCB je napisao/la:ili recimo protiv Fortune
naaajjjjjn, naaaaaaaaajn :)
oni su svoju drugu titulu uzeli zato sto ih niko nije uzimao za ozbiljno.

kada su na teren poceli izlaziti kao veliki favoriti, onda su poceli gubiti bodove.
recimo da ih je fortuna uzela (fortunin bod iznijet iz zutog kokosinjca je ravan pobjedi) tipicnom domuzaskom igrom. njihova igra je vrlo jednostavna: svi u odbranu, pa ce nesto na brze kontre.
jedino im se treba cestitati zato sto su do perfekcije usavrsili to saltanje iz odbrane u napad.
sad, cim im neko da loptu i povuce se, onda primjecujemo koliko je taj dortmund ustvari bezopasan.
da bayern ima dobrog trenera kao sto nema, cvrsto vjerujem da bismo ih redovno derali.
anton 1983 je napisao/la:neznam secko stvarno ćemu takva mržnja prema Gomezu :( Lik ćim je ušao na teren stvrio je našoj ekipi ili točnije Kroosu 100% šansu... :(
ne mrzim ja gomeza kao covjeka, niposto.
ali, igraca gomeza ne mogu ocim´ jer znam da s njim u ekipi igramo sa igracem manje.
kazes da je nesto uradio a hladno ignorises cinjenicu da se u 2 navrata od nj. lopta odbijala ko da je direk.

ovo ti je najbolji momenat da uporedis njega i mandzu.
kada je trenerska hulja mandzi svirala ofsajd, kako je momcina primila loptu i izbacila svoje cuvare?
istu takvu loptu je dobio gomez, ma identicnu. trebam li napominjati da se odbila od kolca :?

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 02 dec 2012, 15:36

slika

8-)
Thomas Müller - Fußballgott

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 02 dec 2012, 15:39

proFCB je napisao/la: Kroos, ALLAH!!!
jesi l ti normalan
ako si ti nevjernik, barem pokazi respekt prema onima koji vjeruju.
ja za ove 4 godine nisam uvrijedio nikoga, pa taman se radilo idolopoklonicima.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 02 dec 2012, 15:44

secer je napisao/la:
KSIVLE je napisao/la:
secer je napisao/la: jah, javi se penga, imam nes da ti sanem :twisted:
A jesi ispa velika faca. :lol: Da sam navijač Bayerna ja bih se stidio uzeti doma i pobjedu Bayerna i remi.
pazi, ja sam uzeo samo ono sto mi je ponudjeno. znaci, on je izabrao pobjedu gostiju tako da je meni automatski ostao ´kec´ i nerijeseno.
ps.
ckapi,
dobro ti je isakovic reko.
Pa ti si mogao gospodski uzeti pobjedu Bayerna, a remi nikome. Kladili ste se na meč di je svaki tip imao otprilike jednake šanse da se desi, on je pokazao jaja davši ti 2 tipa, ti si ko čkapi prihvatio i sed se kurchish kao da si ga nešto izdominirao. Bilo bi fer da poništiš okladu pošto se niste kladili na Sandhausen-BVB, nego na Bayern-BVB.

Isaković meni nije ništa rekao, malo bolje pogledaj kome se on obraćao neprimjerenim tonom. :mrgreen:
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 02 dec 2012, 15:51

A sad malo da vidimo šta si još nadrobio...
secer je napisao/la:da, bio je penal nad mulerom. snimite utakmicu, nadjite scenu i gledajte.
muler je bio u skoku i tacno se vidi kad smelcer napravi korak u stranu i ramenom udari muler po nogama.
ono je klasicni blok za koji se daje zuti karton, pa taman da je napravljen na sredini terena.
dalje, piscek dva puta faulom zaustavlja riberija - fauli za koje normalne sudije daju zutalje.
How yes no. I daj nauči pisati imena igrača kluba za koji navijaš.
secer je napisao/la:drugo, da bismo gledali dobru utakmicu potrebno je da na stadion izadju 2 ekipe koje zele da igraju.
ono sto je dortmund radio u prvom pv mozemo nazvati svakako, samo ne fudbalom.
cak ni celzi nije igrao onakav bunker. sramota je bilo gledati da su prolazile minute a da nijedan dortmundovac nije prelazio centar. stvarno ne znam koji se qrton zabavljao posjedom lopte :twisted: moja racunica kaze da je bayern do 35. minute imao 73%
Hahahahahahaha. A Bayern je jurtao sve u 16. Tvoja računica??? :lol: Mogu se kladit da nemaš pojma kako se računa postotak.
secer je napisao/la:jah, treba spomenuti riberija :) sta im je radio, braco draga :) jos jednom je dokazao da mu ligi nema ravnog.
ustvari, ne da mu nema ravnog, nego da mu nisu ni do koljena.
Driblao je po centru i sebe i druge. Stvarno mu nema ravnog. :lol: **** Goetzea koji je samo zabio gol, a nije driblao na centru.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 02 dec 2012, 16:02

Žutalji su i prije ovog kola prihvatili činjenicu da je Pijat teško dostupan. :) Nema nikakve zavisti prema Bayernu.
proFCB je napisao/la: Muller, odlicno odigrao,al vise bi volio gledati Robbena!!!
Mene zanima kako bi funkcionirao trio Ribery-Muller-Robben sa Kroosom i Martinezom (Gustavom) iza.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 02 dec 2012, 16:10

KSIVLE je napisao/la:Bilo bi fer...
mozes slobodno preuzeti ulogu utjesitelja 8-)
daj mu... utjehu 8-)
KSIVLE je napisao/la:Isaković meni nije ništa rekao, malo bolje pogledaj kome se on obraćao neprimjerenim tonom.
pa sto se ti prepozna u zemskom po :? :lol:
istina je da smopi il tak njest cima na ckapi.
KSIVLE je napisao/la:I daj nauči pisati imena igrača kluba za koji navijaš.
ta cu kad sam nepismen(nenam jel zajedno il odvojeno), balavce 8-)
KSIVLE je napisao/la:Mogu se kladit da nemaš pojma kako se računa postotak
pa i nejmam.
brojo sam njest tipa jen, dva, tri, kiki riki ki s tim da sam crtice udaro na ono riki ki.
bayo je do pred kraj prvog pv imo 73 crtice, domuz 38 = 73% bayinog posjeda.

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 02 dec 2012, 16:22

@isakovic
Slusaj ,prvo pogledas komentare svojih uvazenih kolega pa vidis ko kakve komentare daje,ko vrijedja i provocira(nemam nista protiv kulturnog provociranja)!Neke od vas izuzetno cijenim(koliko se to moze reci preko foruma),samo kaljaju obraz i ime kluba pojedini,zato i jesu jajarci,a ako se nalazis u tome tvoja stvar!I nasao se ko ce govoriti... :?
@secerchkapi
E jesi mangup u pm pa preko tastature nekog nazivas "chkapi",seceru,oko moje...ne treba tebi to ;)
Zadnja izmjena: smopiBVB, dana/u 02 dec 2012, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 02 dec 2012, 16:34

smopiBVB je napisao/la:E jesi mangup u pm pa preko tastature nekog nazivas "chkapi"
nisam ja reko da si ti ckapi, daleko od toga.
reko sam da mi ovo smopi lici (lici ili podsjeca) na ckapi.
nego, hoces da kazes da sam ja hrabar preko tastature a da ti ovo ckapi ne bi smio rec u lice?
ono, ti bi me istuko :)
ps.
de ba loma zipa na rijeci koje bacas.
znas da ce te banovat za ono ´debilcina´, a ti jope.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 02 dec 2012, 16:39

KSIVLE je napisao/la: Driblao je po centru i sebe i druge. Stvarno mu nema ravnog. :lol: **** Goetzea koji je samo zabio gol, a nije driblao na centru.
Izmedju ostalog da izdvojim ovo :lol:
Ja mislim da si i ti svjestan da ovo tvoje nema bas veze sa realnim gledanjem. :lol:
Gotze zabio gol, narvno iz prekida i jedne totalno nesmotrene greske odbrane Bavaraca ;) ali opet respect
Ribery je bio cuvan na ovom mecu kao nijedan, ali ipak uspio propisno da osramoti par vasih igraca.
Ne sporim ja da je imao mnogo nepotrebnih poteza sinoc, ali to je igrac kojem moras dati slobodu na terenu :? jer nerijetko jedan njegov solo prodor zavrsi posao. Pogledaj kako ga je par puta sinoc Piszczek morao zaustaviti, OCITIM PREKRSAJEM, i pogledaj njegove odradjene poslove u defanzivi gdje se vratio po loptu i vjesto oduzeo loptu!
I sta je cudno sto dribla po sredini terena? :lol: Pa Ribery je igrac koji nerijetko igra i kombinuje sa suigracima i na desnoj strani a ne samo na lijevoj i na sredini terena?
Ne sporim ja kvalitet Gotzea daleko od toga. U neko dogledno vrijeme ce sigurno biti klasa poput njega ali nemojmo se sada lagati da su na nekoj istoj razini. Ribi je sinoc briljirao ako izuzmemo par nepotrebnih zadrzavanja lopte

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 02 dec 2012, 16:46

secer je napisao/la:
smopiBVB je napisao/la:E jesi mangup u pm pa preko tastature nekog nazivas "chkapi"
nisam ja reko da si ti ckapi, daleko od toga.
reko sam da mi ovo smopi lici (lici ili podsjeca) na ckapi.
nego, hoces da kazes da sam ja hrabar preko tastature a da ti ovo ckapi ne bi smio rec u lice?
ono, ti bi me istuko :)
ps.
de ba loma zipa na rijeci koje bacas.
znas da ce te banovat za ono ´debilcina´, a ti jope.
"ono ti bi me istuko" :? ,de ba secko na sta ti to lici,samo ako nekom govoris chkapi ne govoris preko tastature nego u facu,bar ja tako radim(ako vec radim),a to da li bi mi rekao ne znam,samo ne volim mangupe preko tastature,najlakse je tako biti mangup!
E sad ako nisi mislio upotrijebiti "chkapi" kao epitet onda pada sve u vodu,pogresno sam shvatio...Tacnije receno ne svidja mi se ni u kom kontekstu da govoris vezano za mene pa ako moze bez toga(da sam te nazvao tako uredu).
Sto se tice onog "debilcina" pogledas komentar tvog kolege i shvatis da nisam izmislio toplu vodu,ali u svakom slucaju hvala za savjet ;)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 02 dec 2012, 16:49

pa sta je sad, hos se pobit il ne :?
smopiBVB je napisao/la:ali u svakom slucaju hvala za savjet
tamam. sad se vrni i edituj ono dok se nisu pojavili mona i gero.

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 02 dec 2012, 17:10

secer je napisao/la:pa sta je sad, hos se pobit il ne :?
smopiBVB je napisao/la:ali u svakom slucaju hvala za savjet
tamam. sad se vrni i edituj ono dok se nisu pojavili mona i gero.
Ja imam jaceg rodjaka nego ti,zvat cu ti raju... :lol:
Brisem post ali je i dalje bilde ;) Vjeruj da ne govorim bezze,navratite malo na temu NAJBOLJEG KLUBA( 8-) )i vidite da vam kolege svasta saraju,kaljaju obraz ovim rege momcima,a ima vas(regularnih)...Onda neko nesto napise na temu yaye i upalite se ko kutnjaci,bez osnove!Nego(posto vidim da si im jedan od postovanijih) procesljaj ih malo,koju vaspitnu i bice to ok! :)
Sala mala,nek trabunja ko sta hoce samo prihvatite provokaciju kao normalnu pojavu,vi bi da ga stavljate a da vam ga niko ne zalila,NE MORE :lol:
p.s.Moj secko,i dalje tvrdim da ono nije ni vidilo penala 8-)

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 02 dec 2012, 18:24

Jučer je Martinez odigrao fenomenalnu tekmu. Rekao bih da je to izdanje koje od njega očekujemo. Kada bi mogao birati da je zabio onaj gol s glavom ili skinuo udarac Gotzeu, rađe bi da mu je skinuo udarac! Nekako mi je to SEXUALNIJE djelovalo!

Sve u svemu, JUPP je jučer ovo odradio i dobro i malo loše. Protiv BvB-a niti nemreš baš stvarati prilike ko na traci, a mi smo još stvorili 3 EXTRA prilike koje nismo realizirali. Iz te perspektive, JUPP je odradio sve kako treba no igrači su ti koji su zakazali.

E sad dolazimo do onog najvećeg problema kod JUPPA - bar mi to tako gledamo, ZAMJENE! Smatram da je puno ranije trebao uvesti GOMEZA, jer kao što ste i vidli, iako su neki pretpostavljali da će biti drugačije, sa Manđom nismo bili opasTni. Čak ovdje nije niti poanta u toj opasnosti, nego manđa nije dovoljno fizički jak, za razliku od GOMEZA, da se hrva sa BvB-ovim neboderima. I Subotiću i Hummelsu njega je teže čuvati!

Sigurno je da nam je ozlijeda BadGnjilog poremetila planove, jer sam očekivao šablonsko ubacivanje, Šakirija i Gomeza. Onda je Kroos, prvi kandidat za izlazak, sjebo sam JUPPA, zabivši gol i njega se više nije "smjelo" mjenati. Tu je MOŽDA JUPP pogriješio i 10 minuta kasnije ili ti 15 minuta prije kraja trebao je uvesti GOMEZ (minimalno 15 minuta mu dati) i možda Šaqirija, radi pomutnje u BvB-ovim redovima. Onda Muller ti je uvijek kocka - idiot koji niti ne zna da će gol zabiti, bez obzira što igra katastrofalnu utakmicu - no to je naš smotani Muller, za kojeg nikad ne znaš dal ga trebaš vaditi ili pustiti da igra dok ne zabije!

Nemožemo biti bar malo nezadovoljni, pogotovo ne kada sam vidi sažetke i naše 3 prilike zaredom u završnici utakmice - BVb onda niej napravio ništa. U taboru BvB-a bi trebali biti više zadovoljni remijem nego mi jer smo mi stvarno mogli pobjediti, dok oni, ne, no s druge strane mi smo ti koji imamo BRUTALNU prednost na tablici, tako da i mi neamo razloga za nezadovoljstvo!

Slijedeći puta bit će još bolje! 8-)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.