Da . pokazao se kao pozitivac ,ima zelju i nova je face a ima dobre referense .osvjezenje u svakom slucaju al ne treba ga uzdizat preko Husrefa kao sto neki pokusavaju .MortemHz je napisao/la:Samo ovaj Nalić je odličan trener.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Neko napisa da sloboda ima dobru ekipu hahaha, pa jeste ih gledali prve tekme dok nije dosao nalic. Sprdancija bili od ekipe, ja ih vidio u drugoj ligi.MortemHz je napisao/la:Samo ovaj Nalić je odličan trener.
Strasan strucnjak s mudima, mi sa najjacom ekipom nismo ovako dole siroki stisli i vrsili presing. U 85' kod 0-0 siroki ne moze ni dugu loptu da posalje. Igraci losi, ali postavka i zadatci koje su dobili perfwktno!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AlfredNobel
- Kontakt:
To sam ja i govorio kad je tek došao u Slobodu. Na njemu se odmah vidi da je gospodin i stručan trener, a najviše mi se sviđa što je mlad i moderan trener, koji prati moderan fudbal. Čovjek ispekao zanat u Švedskoj, nije to nimalo naivno. Tome i mi moramo težiti, a ne vazda ganjati starohane koji su ostali u devedesetim. Najbolji primjer je Zlatko Dalić, a te primjere treba pratiti. Inače, Nalić je bio kandidat za našu klupu kada je Čala otišao i bio je zagrijan za dolazak. Čak je bio kandidat za repku..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nisu lose izgledali ni prva dva kola nesretno su izgubili od zrinjskog i uzeli bod u gostima zvjezdi 09 . Nalic kad je dosao rekao je da su njegovi predhodnici dobro radili i da je ekipa fizicko dosta dobro spremna .Pantelija je napisao/la:Neko napisa da sloboda ima dobru ekipu hahaha, pa jeste ih gledali prve tekme dok nije dosao nalic. Sprdancija bili od ekipe, ja ih vidio u drugoj ligi.MortemHz je napisao/la:Samo ovaj Nalić je odličan trener.
Strasan strucnjak s mudima, mi sa najjacom ekipom nismo ovako dole siroki stisli i vrsili presing. U 85' kod 0-0 siroki ne moze ni dugu loptu da posalje. Igraci losi, ali postavka i zadatci koje su dobili perfwktno!
Brate, gledao pregled jedne a dtugu gledao, ni 40% nisu igrali kao sad i protiv nas... i protiv jednih i drugih jako malo loptu drzali, linije im bile razvucene , nisu igrali pressing.
Protiv nas imali posjes, bolje prilike pa cak i sa igracem manje imali i glavu inrep. Nas je u toj tekmi dobro sreca pogledala
Protiv nas imali posjes, bolje prilike pa cak i sa igracem manje imali i glavu inrep. Nas je u toj tekmi dobro sreca pogledala
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Upravo, ekipa im nije nešto jaka ali trener izvlači preko nekog maximuma. Da nismo imali poklon od onog Nikole ko zna šta bi bilo..Pantelija je napisao/la:Neko napisa da sloboda ima dobru ekipu hahaha, pa jeste ih gledali prve tekme dok nije dosao nalic. Sprdancija bili od ekipe, ja ih vidio u drugoj ligi.MortemHz je napisao/la:Samo ovaj Nalić je odličan trener.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Atalanta-Frosinone 4:0 
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma slazem se i ja da je Nalic pozitivan lik u nasem fudbalu. Jedino ga Husref dobioPantelija je napisao/la:Brate, gledao pregled jedne a dtugu gledao, ni 40% nisu igrali kao sad i protiv nas... i protiv jednih i drugih jako malo loptu drzali, linije im bile razvucene , nisu igrali pressing.
A jel nalic vojnik kluba? Nije. Zdra'o!
- siroliver69
- Kontakt:
Ne dirati svetu kravu, boli nas taki
Kako nije? Babo mu legenda Slobode, a i on je poceo trenirati za Slobodu.bihuzur je napisao/la:A jel nalic vojnik kluba? Nije. Zdra'o!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ko nas Prljačaemir79 je napisao/la:Kako nije? Babo mu legenda Slobode, a i on je poceo trenirati za Slobodu.bihuzur je napisao/la:A jel nalic vojnik kluba? Nije. Zdra'o!
Šabanovići like thisHigh je napisao/la:Rešada Kadića i Džemu Latića.Mokes je napisao/la:
Koga više voli čitati, Selimovića ili Andrića
- robertkosar
- Kontakt:
Da ali nalic je imao jedan jedini trening sa igracima . Tek stigao iz SWbordobijeli je napisao/la:Husref dobio Nalica na tusnjurobertkosar je napisao/la:Mogao bi ovaj nas strateg malo do tuzle na edukaciju kod zlatana da mu pokaze kako se postavlja odbrana
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- SedrenikHz
- Kontakt:
Moglo bi Koševo goriti za derbi sljedeči 
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- robertkosar
- Kontakt:
BAJRAM SERIF MUBARAK OLSUN
Bordo familiji koja slavi bajram

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ovaj Nalić nije loš. Možda bi ga trebalo zaganjat.
Mlad, a vani bio. Ovaj ne psuje mrtve i familije po treningu i ne pljuje po igračima,koji su krivi za sve i ne vjerujem da prima 8 komada tek tako.
Mlad, a vani bio. Ovaj ne psuje mrtve i familije po treningu i ne pljuje po igračima,koji su krivi za sve i ne vjerujem da prima 8 komada tek tako.
Bajram Serif Mubarek Olsun
Bajram šerif mubarek olsun (samo se prvi član piše velikim slovom).

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Fouzi1, iliyaa8, InatSilniBosanski, TETRAPAK i 45 gostiju.