Jedina kojoj bi oprostio uhljebljavanje 5-6 osoba u klubAlfredNobel je napisao/la:Zamisli nazove te Anela..uNbx je napisao/la:Mene nek Anela il Sabrina zovnu kad mi bude rođendan.![]()
Kakav sam kurate sreće, nazvao bi me Billy..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Za 6 dana mi je rođendan, dajte mi malo podrške i da se s druge strane začuje taj umiljati glas na engleskom jeziku...AlfredNobel je napisao/la:Zamisli nazove te Anela..uNbx je napisao/la:Mene nek Anela il Sabrina zovnu kad mi bude rođendan.![]()
Kakav sam kurate sreće, nazvao bi me Billy..
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Nista se nije promijenilo, kad pocnemo ove male tekme rijesavati u svoju korist mozemo pricati o napretku.MortemHz je napisao/la:Pašice, je l' raspoloženje malo bolje?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Spremi se na prelijep vokal Senada Billya, a ako on ne bude, tu su Jahić i Hadžić.SarajevoJeBordo je napisao/la:Za 6 dana mi je rođendan, dajte mi malo podrške i da se s druge strane začuje taj umiljati glas na engleskom jeziku...AlfredNobel je napisao/la:Zamisli nazove te Anela..uNbx je napisao/la:Mene nek Anela il Sabrina zovnu kad mi bude rođendan.![]()
Kakav sam kurate sreće, nazvao bi me Billy..![]()
![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Sad Zvijezdu uzet kako god, pa se pofajtat s nabrijanim Zeničanima. Teren dobar, fudbalski smo sigurno kvalitetniji, samo nam treba taj voljni moment, odnosno veća želja. Uz pristup iz zadnje dvije tekme ih uzimamo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hiljada u Zenici!skoroalen je napisao/la:Sad Zvijezdu uzet kako god, pa se pofajtat s nabrijanim Zeničanima. Teren dobar, fudbalski smo sigurno kvalitetniji, samo nam treba taj voljni moment, odnosno veća želja. Uz pristup iz zadnje dvije tekme ih uzimamo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Spreman sam na to da se s druge strane začuje: "Sretan ti rođendan, kec na Čelik."AlfredNobel je napisao/la:Spremi se na prelijep vokal Senada Billya, a ako on ne bude, tu su Jahić i Hadžić.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
MortemHz je napisao/la:Hiljada u Zenici!skoroalen je napisao/la:Sad Zvijezdu uzet kako god, pa se pofajtat s nabrijanim Zeničanima. Teren dobar, fudbalski smo sigurno kvalitetniji, samo nam treba taj voljni moment, odnosno veća želja. Uz pristup iz zadnje dvije tekme ih uzimamo.
Bitno je da smo razbili kletvu dole. Ni kone nisu 11 godina mogli do bodova na Koševu pa kad nas jednom uzeše, brzo nakon toga pobijediše opet. I nema više te psihološke prednosti kad igramo na Koševu s njima. Još da i ta Pecara jednom padne, samo da probijemo mentalne barijere.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ne razmisljat uopste o Celiku, spremat ekipu za Zvjezdu ko da je derbi, svima nek im Rahman bude primjer kako se igra i bori za klub, samo njih aBd uzet, onda bi se moglo finih rezultata nanizatskoroalen je napisao/la:Sad Zvijezdu uzet kako god, pa se pofajtat s nabrijanim Zeničanima. Teren dobar, fudbalski smo sigurno kvalitetniji, samo nam treba taj voljni moment, odnosno veća želja. Uz pristup iz zadnje dvije tekme ih uzimamo.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
produzit ugovor s Rahmanovicem !!!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Samo da mi je doživiti da uhvatimo jednu konstantu, kako u igri, tako i rezultatski. Vazda jedan naprijed, nazad dva.. Sad je prilika da iskoristimo ova dva zadnja dobra meča i nastavimo ovako, a nadam se da će tako i biti.
Maloprije sjedim s jednim željovcem, govori mi kako smo odigrali vrhunski, kako su mu se svidjeli Adukor i Ahmet. Rekoh mu da nam škirpi odbrana, on veli da je to i razumljivo zbog stalnog rotiranja stopera i ovog stila kakvog gaji Husref. Kaže da misli da su naši napravili dobar potez kad su pružili podršku Husrefu i tako pokazali igračima da nema zaebancija, a oni odmah proigrali protiv Želje.
Maloprije sjedim s jednim željovcem, govori mi kako smo odigrali vrhunski, kako su mu se svidjeli Adukor i Ahmet. Rekoh mu da nam škirpi odbrana, on veli da je to i razumljivo zbog stalnog rotiranja stopera i ovog stila kakvog gaji Husref. Kaže da misli da su naši napravili dobar potez kad su pružili podršku Husrefu i tako pokazali igračima da nema zaebancija, a oni odmah proigrali protiv Želje.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
I taj umiljati glasic ti kaze na engleskom, Haj ovdje Adukor, sretan ti rodjendan, hocemo li na kafu.SarajevoJeBordo je napisao/la:Za 6 dana mi je rođendan, dajte mi malo podrške i da se s druge strane začuje taj umiljati glas na engleskom jeziku...AlfredNobel je napisao/la:Zamisli nazove te Anela..uNbx je napisao/la:Mene nek Anela il Sabrina zovnu kad mi bude rođendan.![]()
Kakav sam kurate sreće, nazvao bi me Billy..![]()
![]()
Džafić: U Sarajevu me ne čekaju med i mlijeko, a hobi su mi - knjige
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
I Adukoru. OBAVEZNO.mirzatele je napisao/la:produzit ugovor s Rahmanovicem !!!
Emire Hadžiću ti si na redu.
Eto prilike novinarima da postave pametno pitanje Hadzicu ili nekom u klubu da li razmisljaju i da li sta rade po pitanju Adukora i Rahmana koji su nam jedni od najboljih ako ne i najbolji igrači, kojim ugovor istice na kraju sezone..
Na zimu ce bit kasno, zadnjih pola godine ugovora nogu pregovarti sa drugim klubovima, moraju brzo reagovati.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Mozda ima malih utakmica ,ali sigurno nema malih bodova.Kako bi sad dobro dosla ona dva protiv GOSKA.Prije svake utakmice podsjecati igrace na GOSK i pokazati gdje bi bili sa ta 2 boda.No ipak bolje da je GOSK uzeo bod nego Lazni.Inijesta je napisao/la:Ne razmisljat uopste o Celiku, spremat ekipu za Zvjezdu ko da je derbi, svima nek im Rahman bude primjer kako se igra i bori za klub, samo njih aBd uzet, onda bi se moglo finih rezultata nanizatskoroalen je napisao/la:Sad Zvijezdu uzet kako god, pa se pofajtat s nabrijanim Zeničanima. Teren dobar, fudbalski smo sigurno kvalitetniji, samo nam treba taj voljni moment, odnosno veća želja. Uz pristup iz zadnje dvije tekme ih uzimamo.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
E to zlonamjerni novinari nece pitati , bitno je kad ti ide pitati "Sto nije igrao xy".Hadzicu pitaju te nesto @mirzatele i @bordoSarajevo.BordoSarajevo je napisao/la:I Adukoru. OBAVEZNO.mirzatele je napisao/la:produzit ugovor s Rahmanovicem !!!
Emire Hadžiću ti si na redu.
Eto prilike novinarima da postave pametno pitanje Hadzicu ili nekom u klubu da li razmisljaju i da li sta rade po pitanju Adukora i Rahmana koji su nam jedni od najboljih ako ne i najbolji igrači, kojim ugovor istice na kraju sezone..
Na zimu ce bit kasno, zadnjih pola godine ugovora nogu pregovarti sa drugim klubovima, moraju brzo reagovati.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Todorović ga je prošao varkom tako sporom da bi novorođenče ga ufatilo , ponovit ću broj "7" treba penzionisati i povući iz upotrebe....MortemHz je napisao/la:Ispao je opet 16 puta, bacali ga k'o idiota. Ne ide svaki napad preko desne strane bez razloga.Fikret1946 je napisao/la:ne znam zbog cega neki pljuju hebiba veceras je bio poslije ahmetovica i najbolji
mislim da će ovako nešto bit kontra etno sela...eventualno Halil mjesto nekog...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ThrillerHz
- Kontakt:
Pricah s Hadzijom sinoc i pitah ga da nam dovede kakvog desnog beka, kaze vjeruj to je najcesce pitanje koje slusam ovih dana, pa reko dovedi nam ga onda, nemoj nas patit vise... Drago mi je da raja vrsi pritisak, nadam se da ce urodit plodom i da cemo dobit beka 
1946~
Vodi ga u biblioteku.High je napisao/la:Džafić: U Sarajevu me ne čekaju med i mlijeko, a hobi su mi - knjige
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ThrillerHz je napisao/la:Pricah s Hadzijom sinoc i pitah ga da nam dovede kakvog desnog beka, kaze vjeruj to je najcesce pitanje koje slusam ovih dana, pa reko dovedi nam ga onda, nemoj nas patit vise... Drago mi je da raja vrsi pritisak, nadam se da ce urodit plodom i da cemo dobit beka
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Fouzi1, iliyaa8, InatSilniBosanski, NazorUso, nedimmmm1337 i 53 gosta.