FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stole iz Bora » 16 jun 2010, 15:28

kimbo je napisao/la:Skaljic juce vidjen sa Amarom kako jede janjetinu u Jalanici ! Kazu da su izgladjeni svi nesporazumi koji su nastali prilikom proslogodisnjeg neuspjelog "randesa" Skaljica i Zelje !
Odbrana ce vam biti beton sada ;)
Ako ti tako kazes.
Iz uzeg kruga porodice Skaljic mi je maloprije potvrdjeno da Asim ide sigurno na probu u Norvesku. Dolazio je juce u Sarajevo ALI da preda za vizu. Klub je Brann Bergen. Ako laze "clan" mene lazem i ja vas ...

Sta se danas samo imena spomenulo .. :mrgreen:
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 16 jun 2010, 15:29

cassanova je napisao/la:
husein veličanstveni je napisao/la:
defender je napisao/la:Kao što smo već ranije pisali, Velibor Vasilić napustio je Banja Ilidžu, te kao slobodan igrač ima priliku pronaći novi angažman. Nekoliko je zainteresiranih klubova, a nekadašnji stoper bh. reprezentacije demantira transfer u Olimpik, tvrdeći kako još ništa nije gotovo.

"Istina je da postoje kontakti, ali daleko od toga da sam nešto dogovorio. Znam da me Olimpik želi, kao i još nekoliko klubova, no još uvijek ništa nije zvanično", kazao je Vasilić za SportSport.ba", te dodaje.

"Ma, realno, Željezničar je tim za mene ili onaj koji me dovede u svoje redove", sa smijehom će sada već bivši stoper gradačačke Zvijezde.

:mrgreen:
Ovaj E. Škorić što je napisao da Vasilić nije u opciji za Olimpik odnosno sada ko fol u Želju bi prešao, ili je budala ili samo laže. Izgleda da je maloprije na Zvijezdinoj temi pročitao da sam napisao da Veca ne ide u Olimpik pa je i on sada okrenuo ploču. Nema pojma da se Veca i sa kim čuo jer sam maloprije pričao sa njim. Također i to sa Savićem je patka. Momak je ovdje u Gradačcu i samo njemu, Hamziću i Deliću nije dato slobodno. Svi mogu ići ali njih trojicu uprava neće pustiti. Sve je to samo nabijanje cijene od strane takozvanih dopisnika.
HA-HA, slobodnog igrača nemožeš sačuvat, jedino ukoliko mu date neki astronomski ugovor.
______________________________________________________________________________ ;)
E sada si ga baš uprsko :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

yummymummy
Kontakt:

Post Postao/la yummymummy » 16 jun 2010, 15:32

Stole iz Bora je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Skaljic juce vidjen sa Amarom kako jede janjetinu u Jalanici ! Kazu da su izgladjeni svi nesporazumi koji su nastali prilikom proslogodisnjeg neuspjelog "randesa" Skaljica i Zelje !
Ako ti tako kazes.
Iz uzeg kruga porodice Skaljic mi je maloprije potvrdjeno da Asim ide sigurno na probu u Norvesku. Dolazio je juce u Sarajevo ALI da preda za vizu. Klub je Brann Bergen. Ako laze "clan" mene lazem i ja vas ...

Sta se danas samo imena spomenulo .. :mrgreen:
Eto vidis koliko se siri dezinformacija medu Manijacima

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 16 jun 2010, 15:34

kimbo je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Dobro ste se pojacali , sutra vam pospisuju Skaljic i Osmanagic !! Iz pouzdanih izvora !
Sta kaze "pouzdan izvor", koji je Skaljic u pitanju? Asim ceka vizu i ide u Norvesku na probu a Arnel nema jos nikakve ponude i on je stabilan u Velezu ..
Skaljic juce vidjen sa Amarom kako jede janjetinu u Jalanici ! Kazu da su izgladjeni svi nesporazumi koji su nastali prilikom proslogodisnjeg neuspjelog "randesa" Skaljica i Zelje !
Asim je beton od stopera.U Veležu igrao i za sebe i za onog Kadića :mrgreen: .Ako nađete još jednog ovakvog stopera neće vam niko moć gola dat, jer je on sam u Veležu čitavu odbranu držao.Ima iskustvo iz Švicarske lige, po meni jedan od najboljih stopera lige definitivno.Sjećam se samo par utakmica npr u Sarajevu ljetos, Sarajevo imalo masu kornera, nabacivanja a Asim sve lagano skidao.
Zadnja izmjena: mujoisuljo, dana/u 16 jun 2010, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 16 jun 2010, 15:35

yummymummy je napisao/la:Eto vidis koliko se siri dezinformacija medu Manijacima
J.biga, krivi su portali i novine. Nemaju sta pisati ili im neko plati da to pisu pa onda izmisljaju nekakve transfere i neka imena. Danas je jedan igrac potpisao za neki tim a vec sutra je blizu drugog tima .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 16 jun 2010, 15:38

jan vidic slovenac pred potpisom extra igrac
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 16 jun 2010, 15:39

mujoisuljo je napisao/la:
kimbo je napisao/la:
Sta kaze "pouzdan izvor", koji je Skaljic u pitanju? Asim ceka vizu i ide u Norvesku na probu a Arnel nema jos nikakve ponude i on je stabilan u Velezu ..
Skaljic juce vidjen sa Amarom kako jede janjetinu u Jalanici ! Kazu da su izgladjeni svi nesporazumi koji su nastali prilikom proslogodisnjeg neuspjelog "randesa" Skaljica i Zelje !
Asim je beton od stopera.U Veležu igrao i za sebe i za onog Kadića :mrgreen: .Ako nađete još jednog ovakvog stopera neće vam niko moć gola dat, jer je on sam u Veležu čitavu odbranu držao.Ima iskustvo iz Švicarske lige, po meni jedan od najboljih stopera lige definitivno.Sjećam se samo par utakmica npr u Sarajevu ljetos, Sarajevo imalo masu kornera, nabacivanja a Asim sve lagano skidao.
Zato ste i zavrsili na 6. mjestu :mrgreen:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 16 jun 2010, 16:12

mujoisuljo je napisao/la:

kimbo je napisao/la:

Zato ste i zavrsili na 6. mjestu :mrgreen:

Velež je imao dobru ekipu izuzev drugog stopera Kadića i na proljeće ljevog beka (nakon što je suspendovan Šečić).Problem je bio u parama jer ih na proljeće nije bilo i onda je pala čitava ekipa.Imali smo 5-6 odličnih igrača a ti znaš na koje mislim.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 jun 2010, 16:13

nece niko od njih u Zelju cisto da skratimo pricu ;)
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 16 jun 2010, 18:47

Sad ispade pola Premier Lige dolazi u Želju :D ; inače ako Amar ostane na klupi, za par godina će Željo otići u grupnu fazu LP-a/EL-e , zapamtite šta sam rekao ;)

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 16 jun 2010, 20:20

Omar500 je napisao/la:Sad ispade pola Premier Lige dolazi u Želju :D ; inače ako Amar ostane na klupi, za par godina će Željo otići u grupnu fazu LP-a/EL-e , zapamtite šta sam rekao ;)
Treba se još dosta pure pojesti da bi se upalo u grupnu fazu LP-a.Koliko samo Dinamo nemože da upadne, a imaju budžet bar 10-15 puta veći od Želje i najjačih klubova naše lige.Daj Bože da se i to desi ali u skoroj budućnosti vrlo teško, treba biti realan.Igranje u grupnoj fazi europa lige bi bilo super i nadam se da će ubrzo neki od naših klubova u njoj zaigrati, pa što ne i Željo.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 16 jun 2010, 21:24

Amar ce vam izdrzati jos max opla godine na klupi , onda ide a poslije toga vam sljedi povratak u sivilo. Zivi bili pa vidili !
Evo vec je picvajz oko Osmanagica, Amar ga zeli al uprava zateze oko placanja...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 16 jun 2010, 21:26

Đe si ti prije baco bombe da mi je znati :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nego da se pozabaviš malo svojim timom :roll: :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 16 jun 2010, 21:35

kimbo je napisao/la:Amar ce vam izdrzati jos max opla godine na klupi , onda ide a poslije toga vam sljedi povratak u sivilo. Zivi bili pa vidili !
Evo vec je picvajz oko Osmanagica, Amar ga zeli al uprava zateze oko placanja...
garant mu dosadilo jesti janjetinu sa skaljicem...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 16 jun 2010, 21:37

Bešlija: Želim napraviti korak više u Ligi prvaka
Nadam se da ćemo ostati duže od dvije utakmice u Evropi, kazao je Bešlija

Bešlija: Vjeran plavoj boji

Nakon što su Bučanu, Šimiću, Bajiću i Fariću istekli ugovor i koji su napustili Željezničar, svoju vjernost plavoj boji produžio je Mirsad Bešlija, kojem je također ovog mjeseca istekao ugovor sa timom sa Grbavice.

Ipak, Bešlija je obavio razgovore sa menadžerom Amarom Osimom, te će i naredne sezoni biti od velike pomoći aktuelnom šampionu BiH.

- Nismo još ništa potpisali, ali smo sve dogovorili. Ostajem tu, nema dileme. Razgovarao sam sa Amarom Osimom i on je rekao da sam mu potreban. Ako on smatra da mu trebam onda ostajem.

Igrat ću onoliko koliko mogu. U Želji sam prezadovoljan i ovdje ću završiti karijeru. Ne znam kada će to biti. Dok me bude zdravlje služilo i sve do kada budem imao volju za igrom bit ću član Željezničara - rekao nam je Mirsad Bešlija, jedan od najzaslužnijih igrača u osvanju titule prvaka. Pojedini bh. mediji su pisali da je ovaj brzonogi veznjak na meti brojnih klubova, a da je najkonkretnija bila Larisa iz Grčke.

- Ma to nema veze sa istinom. Ja o tome stvarno pojma nemam. Prvi put čujem od vas - kategorički negira Bešlija.

Produženjem ugovora sigurno je lankulo velikom broju navijača, koji su počeli biti već pomalo skeptični kada su u pitanju odlasci sa Grbavice. Bešlija će biti od velike pomoći za Ligu prvaka. Ovaj igrač je već jednom nosio dres Željezničara u najelitnijem takmičenju Evrope, ali tada je odigrao samo dvije utakmice protiv Levskog (2001. godine) kada su „plavi“ poraženi u Bugarskoj (4:0), dok su na Koševu izborili remi.

- Tada nisam imao sreće, ali sada želim sa Željom napraviti korak više u Ligi prvaka, ili možda u Evropskoj ligi. Nadam se da ćemo ostati duže od dvije utakmice. Valjda će nas i sreća poslužiti ovaj put - kazao nam je Bešlija. Naš poziv Bešlija je iskoristio da se raspita ima li novosti u njegovom klubu.

- Ima li ko novi da je došao? Znam da je otišlo pet igrača, ali nema razloga za brigu. Ne sumnjam da će šef to posložiti na pravi način te da ćemo, možda, naredne sezone biti i još jači istakao je bivši A reprezentativac BiH.

Odmor u Brelima

Mirsad Bešlija slobodne dane provodi na moru u hrvatskim Brelima sa suprugom i djecom.

- Odmaram od fudbala i pripremam se psihički za pripreme i Ligu prvaka. Ne gledam mnogo ni Svjetsko prvenstvo, tako i da nemam nekog pretjeranog favorita. Želim da se odmorim riječi su Bešlije.
AMAR OSIM!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 16 jun 2010, 21:41

kalimero je napisao/la:Bešlija: Želim napraviti korak više u Ligi prvaka
Nadam se da ćemo ostati duže od dvije utakmice u Evropi, kazao je Bešlija

Bešlija: Vjeran plavoj boji

Nakon što su Bučanu, Šimiću, Bajiću i Fariću istekli ugovor i koji su napustili Željezničar, svoju vjernost plavoj boji produžio je Mirsad Bešlija, kojem je također ovog mjeseca istekao ugovor sa timom sa Grbavice.

Ipak, Bešlija je obavio razgovore sa menadžerom Amarom Osimom, te će i naredne sezoni biti od velike pomoći aktuelnom šampionu BiH.

- Nismo još ništa potpisali, ali smo sve dogovorili. Ostajem tu, nema dileme. Razgovarao sam sa Amarom Osimom i on je rekao da sam mu potreban. Ako on smatra da mu trebam onda ostajem.

Igrat ću onoliko koliko mogu. U Želji sam prezadovoljan i ovdje ću završiti karijeru. Ne znam kada će to biti. Dok me bude zdravlje služilo i sve do kada budem imao volju za igrom bit ću član Željezničara - rekao nam je Mirsad Bešlija, jedan od najzaslužnijih igrača u osvanju titule prvaka. Pojedini bh. mediji su pisali da je ovaj brzonogi veznjak na meti brojnih klubova, a da je najkonkretnija bila Larisa iz Grčke.

- Ma to nema veze sa istinom. Ja o tome stvarno pojma nemam. Prvi put čujem od vas - kategorički negira Bešlija.

Produženjem ugovora sigurno je lankulo velikom broju navijača, koji su počeli biti već pomalo skeptični kada su u pitanju odlasci sa Grbavice. Bešlija će biti od velike pomoći za Ligu prvaka. Ovaj igrač je već jednom nosio dres Željezničara u najelitnijem takmičenju Evrope, ali tada je odigrao samo dvije utakmice protiv Levskog (2001. godine) kada su „plavi“ poraženi u Bugarskoj (4:0), dok su na Koševu izborili remi.

- Tada nisam imao sreće, ali sada želim sa Željom napraviti korak više u Ligi prvaka, ili možda u Evropskoj ligi. Nadam se da ćemo ostati duže od dvije utakmice. Valjda će nas i sreća poslužiti ovaj put - kazao nam je Bešlija. Naš poziv Bešlija je iskoristio da se raspita ima li novosti u njegovom klubu.

- Ima li ko novi da je došao? Znam da je otišlo pet igrača, ali nema razloga za brigu. Ne sumnjam da će šef to posložiti na pravi način te da ćemo, možda, naredne sezone biti i još jači istakao je bivši A reprezentativac BiH.

Odmor u Brelima

Mirsad Bešlija slobodne dane provodi na moru u hrvatskim Brelima sa suprugom i djecom.

- Odmaram od fudbala i pripremam se psihički za pripreme i Ligu prvaka. Ne gledam mnogo ni Svjetsko prvenstvo, tako i da nemam nekog pretjeranog favorita. Želim da se odmorim riječi su Bešlije.

Besliju za kapitena i hebo li vas Borovina :mrgreen: :D
AMAR OSIM!

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 16 jun 2010, 22:06

Šeha na dvije godine vjerovatno potpisuje.
1996

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 16 jun 2010, 22:40

cassanova je napisao/la:Šeha na dvije godine vjerovatno potpisuje.
Šućur Allahu :D
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 16 jun 2010, 22:50

Mnogi su nestrpljivi pa bubaju imena ali polako Amar najbolje zna tako da pricekajmo svi zajedno,a da li neko zna dizajn Zeljinih dresova za iducu sezonu,slika i to,cito sam nesto ranije na forumu i gledo slike ali treba mi neko ko pouzdano zna ako ima tko?
Zadnja izmjena: haris10, dana/u 16 jun 2010, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 16 jun 2010, 22:53

sta vi pricate o evropi, vidite kakve prijetnje stizu u savez, ako ne promjene statut, **** ce zeljo u LP, a svi vi znate koliko su bosanci tvrdoglavi

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Hrammm1921, NazorUso i 60 gostiju.