Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Iako mrzim City treba biti pošten i reći da su zaslužili titulu imaju 5x bolje igrače od Utd i to će potvrditi u narednom kolu.Ferguson vjerovatno nije imao nikad slabiji tim u poslijednjih 20 g jednostavno krš ekipa i onda se ne treba čuditi na rezultatima Utd ove sezone.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dobro sto ti to treba ne mogu da skontam pa ko god odigra lose ti se nadjes da provociras.Ne mozes reci da je United krs ekipa inace ne bi imali ovoliko bodova da su krs kao sto ti tvrdis.Ja nikad to ne bi napisao a zakleti sam neprijatelj Uniteda.Saurman je napisao/la:Iako mrzim City treba biti pošten i reći da su zaslužili titulu imaju 5x bolje igrače od Utd i to će potvrditi u narednom kolu.Ferguson vjerovatno nije imao nikad slabiji tim u poslijednjih 20 g jednostavno krš ekipa i onda se ne treba čuditi na rezultatima Utd ove sezone.

UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Fergie izgubio titulu?!
Nakon samaranja po evropskim takmicenjima od nizerazednih klubova, ManU ce po svemu sudeci nakon danasnjeg kiksa ostati bez titule.
Nakon samaranja po evropskim takmicenjima od nizerazednih klubova, ManU ce po svemu sudeci nakon danasnjeg kiksa ostati bez titule.
Naravno da su krš, kako nazvati ekipu koju Basel i Bilbao posrame na Old Traffordu, što se tiče lige trenutno su prvi zahvaljujući nešto lošijim rezultatima Citya dok su Arsenal i Chelsea katastrofa ove sezone.Ovo su činjenice a ne provokacija.tevezito je napisao/la:Dobro sto ti treba ne mogu da skontam pa ko god odigra lose ti se nadjes da provociras.Ne mozes reci da je United krs ekipa inace ne bi imali ovoliko bodova da su krs kao sto ti tvrdis.Ja nikad to ne bi napisao a zakleti sam neprijatelj Uniteda.Saurman je napisao/la:Iako mrzim City treba biti pošten i reći da su zaslužili titulu imaju 5x bolje igrače od Utd i to će potvrditi u narednom kolu.Ferguson vjerovatno nije imao nikad slabiji tim u poslijednjih 20 g jednostavno krš ekipa i onda se ne treba čuditi na rezultatima Utd ove sezone.![]()
.Bit ce to tesko ne vjerujem da ce City lagano to dobit.Iako se nadam.Unitedu odgovara bod tako da ce sigurno igrati malo zatvorenije.
City ima meč loptu i nadam se da će je iskoristiti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bayern ima bolju ekipu od BVB,pa nisu prvaci u Bundesligi...Nije fudbal samo nabacas imena i evo titule..A to United nazivat krsom je smjesno i nista vise...
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.
- red devil88
- Kontakt:
A koji ste vi padobranci, jos samo treba da onaj Zabar uzme titulu radi vase neozbiljnosti. Prvi put u zivotu navijam da vi sreckovici uzmete titulu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
+1NObonus je napisao/la:Evo City vodi 0-2....Najbitnije je da dobro stojimo deff u iducoj utakmici,jer oni su ti koji moraju napast..A utakmicu poslije idu Newcastelu u goste,tako da je sve na nasoj strani
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Slazem se da nije samo fol "nabacati igrace", to City najbolje zna, ali kadar s kojim raspolaze Ferguson je najlosiji u zadnjih 20 godina. Najbolji pokazatelj su evropska takmicenja, gdje je United bio katastrofalan.NObonus je napisao/la:Bayern ima bolju ekipu od BVB,pa nisu prvaci u Bundesligi...Nije fudbal samo nabacas imena i evo titule..A to United nazivat krsom je smjesno i nista vise...
Povratak Scholesa je takodje cinjenica da je kadar Uniteda ispod svakog nivoa!
Zadnja izmjena: igman, dana/u 22 apr 2012, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
+3BIHfan je napisao/la:A koji ste vi padobranci, jos samo treba da onaj Zabar uzme titulu radi vase neozbiljnosti. Prvi put u zivotu navijam da vi sreckovici uzmete titulu.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ovim potezom United zeli privuci paznju na derbi koji ga ceka,da pokaze da se prvenstvo ne uzima uvjek na malim utakmicama...Ma ljudi kakav los kadar,imamo cak sta vise obecavajuci,samo je pojedinim igracima nova sredina,treba se malo priviknut...Sta fali Jonesu,Youngu,itd...
Fali nam kapetan i to citavu sezonu...itd itd...

The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.
Rafael, Berbatov, Owen, Evans, Giggs, Scholes, Anderson, Park, Fletcher su igraci koje Fergie treba nadomjestiti drugim. Jedne zbog godina, druge zbog slabih nastupa i lose kvalitete!
ocigledno ove sezone nisi pratio ni evansa a ni rafaela, za njih itekako ima mjesta u ekipi a flecher ako se vrati u staru formu ce dobro doci ovom unitedu gdje je jedino kerik defanzivniji igrac.igman je napisao/la:Rafael, Berbatov, Owen, Evans, Giggs, Scholes, Anderson, Park, Fletcher su igraci koje Fergie treba nadomjestiti drugim. Jedne zbog godina, druge zbog slabih nastupa i lose kvalitete!
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Scholes?
Zasto scholes,bez scholesa ova ekipa ne bi uopste bila ovoliko dobra kao sto je sada i mislim da nije bilo scholesa da bi city sada vec bio ubjedljivo prvi.
Zasto scholes,bez scholesa ova ekipa ne bi uopste bila ovoliko dobra kao sto je sada i mislim da nije bilo scholesa da bi city sada vec bio ubjedljivo prvi.
ja protiv city-a stavljam pandjuku na United, pa vi recite sta hocete.......
Ako osvojimo,ovo ce mi biti najdraza titula,ne zbog Citya,nego opcenito zbog sezone,ispali smo iz Lige Prvaka,usput se malo i osramotili,onda u Ligi Evrope poceli kako treba i onda nadigrani od strane Athletica..
Onda poraz od 6-1,bio je bolan,ali uzdigli smo se nakon toga,pa smo pobjedjivali po 1-0,pa smo poceli ubjedljivo "razvaljivati" protivnike po 3,4-0,pa onda kada smo svi vec vidjeli titulu u vitrinama Old Trafforda,dese se 2 veoma neocekivana kiksa,prvi protiv wigana,gdje smo odigrali vise nego grozno,a drugi protiv evertona,nakon sto smo dva puta vodili od po 2 razlike..
A zaboravio sam neocekivan poraz od Blackburna,koji je tada bio u ne bas tako dobroj formi,malo se Fergie kockao sa sastavom i stavio Parka i Rafaela da igraju centralne vezne..
Ali eto,nadam se da ce se sve zavrsiti kako treba i da ce na ljeto doci adekvatna pojacanja i da iduce sezone prodjemo bolje i ligi prvaka,volio bih da igramo protiv Reala,to mi je želja od kada je Cristiano napustio United,a vala dosadila mi je Barca,igrali smo 3 puta u zadnje 4 godine,a protiv reala smo zadnji put igrali prije jedno 9 godina koliko se sjecam.
Sudjenje je bilo ocajno tokom veceg dijela sezone..Najvise sto mi je smetalo (ali navikao sam) je sto su se svi zalili kada je dosudjena neka odluka na stranu Uniteda,a koja mozda i nije trebala biti,a kada bi se nekom drugom klubu malo pomoglo,niko nista ne bi rekao..Neki ce se samo prepoznati u tome..
Onda trebalo bi spomenuti i neocekivani povratak Scholesa,mnogi su smatrali da je to potez unazad fergiea,gledao sam par britanskih emisija i svi do jednog su rekli da je to potez ocajnika,tj Fergiea,ali eto,sve ih je Paul demantovao i nadam se da ce zadnja 3 kola,posebno sljedece odigrati onako kako on zna najbolji i jos jednom zacepiti usta kriticarima.Ovo sto pisem ne ide hronoloskim redom,ali samo pisem sta mi pada na pamet,opcenito o sezoni..
Eh smorio sam,necu vise,pokusao sam biti objektivan,a sad,da li sam bio procijenite sami.
Kasnije cu napisati kada budem imao vremena (sutra ili za par dana) moje misljenje o drugim igracima tokom citave sezone.Jednostavno vec me euforija 'fata pred utakmicu sa Cityem,iako je jos ostalo 8 dana,ali mislim da mi to mozemo,city ima bolju ekipu po igrackom kadru,ali sa druge strane iskustvo pripada Unitedu,a i realno united ima daleko boljeg trenera.
I za sve one sto misle da je titula rijesena i koji pljuju po igracima i treneru,samo cu postaviti dvije slike :

Zahvaljujem!
Onda poraz od 6-1,bio je bolan,ali uzdigli smo se nakon toga,pa smo pobjedjivali po 1-0,pa smo poceli ubjedljivo "razvaljivati" protivnike po 3,4-0,pa onda kada smo svi vec vidjeli titulu u vitrinama Old Trafforda,dese se 2 veoma neocekivana kiksa,prvi protiv wigana,gdje smo odigrali vise nego grozno,a drugi protiv evertona,nakon sto smo dva puta vodili od po 2 razlike..
A zaboravio sam neocekivan poraz od Blackburna,koji je tada bio u ne bas tako dobroj formi,malo se Fergie kockao sa sastavom i stavio Parka i Rafaela da igraju centralne vezne..
Ali eto,nadam se da ce se sve zavrsiti kako treba i da ce na ljeto doci adekvatna pojacanja i da iduce sezone prodjemo bolje i ligi prvaka,volio bih da igramo protiv Reala,to mi je želja od kada je Cristiano napustio United,a vala dosadila mi je Barca,igrali smo 3 puta u zadnje 4 godine,a protiv reala smo zadnji put igrali prije jedno 9 godina koliko se sjecam.
Sudjenje je bilo ocajno tokom veceg dijela sezone..Najvise sto mi je smetalo (ali navikao sam) je sto su se svi zalili kada je dosudjena neka odluka na stranu Uniteda,a koja mozda i nije trebala biti,a kada bi se nekom drugom klubu malo pomoglo,niko nista ne bi rekao..Neki ce se samo prepoznati u tome..
Onda trebalo bi spomenuti i neocekivani povratak Scholesa,mnogi su smatrali da je to potez unazad fergiea,gledao sam par britanskih emisija i svi do jednog su rekli da je to potez ocajnika,tj Fergiea,ali eto,sve ih je Paul demantovao i nadam se da ce zadnja 3 kola,posebno sljedece odigrati onako kako on zna najbolji i jos jednom zacepiti usta kriticarima.Ovo sto pisem ne ide hronoloskim redom,ali samo pisem sta mi pada na pamet,opcenito o sezoni..
Eh smorio sam,necu vise,pokusao sam biti objektivan,a sad,da li sam bio procijenite sami.
Kasnije cu napisati kada budem imao vremena (sutra ili za par dana) moje misljenje o drugim igracima tokom citave sezone.Jednostavno vec me euforija 'fata pred utakmicu sa Cityem,iako je jos ostalo 8 dana,ali mislim da mi to mozemo,city ima bolju ekipu po igrackom kadru,ali sa druge strane iskustvo pripada Unitedu,a i realno united ima daleko boljeg trenera.
I za sve one sto misle da je titula rijesena i koji pljuju po igracima i treneru,samo cu postaviti dvije slike :

Zahvaljujem!
- Thunderstruck
- Kontakt:
Da smo danas dobili ovdje bi se sad pričalo o sjajnim predstavama Welbza i Nanija, međutim, sad se tuguje.
Btw, svejedno očekujem od @riaFerdyja par gifića današnje akcije.
Komentator na SK danas reče: Rooney i Welbeck kao da igraju deset godina zajedno.
Zaista sjajna saradnja, i nije čudo što je Rooney rekao da bi Welbeck trebao dobiti nagradu za najboljeg igrača godine u Unitedu.

Btw, svejedno očekujem od @riaFerdyja par gifića današnje akcije.

Komentator na SK danas reče: Rooney i Welbeck kao da igraju deset godina zajedno.
Zaista sjajna saradnja, i nije čudo što je Rooney rekao da bi Welbeck trebao dobiti nagradu za najboljeg igrača godine u Unitedu.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Iznenadio me je podatak da su danas prvi put njih dvojica kombinirali za gol (znaci da jedan asistira a drugi postigne gol). Ali danas su izgledali kao Yorke i Cole. Igra u napadu nas moze ohrabrit prije derbi, ali ova odbrana me pravo brine. Svi znamo da kad Evansa krenu greske, to ne prestaje bas tako lako.Thunderstruck je napisao/la:Da smo danas dobili ovdje bi se sad pričalo o sjajnim predstavama Welbza i Nanija, međutim, sad se tuguje.![]()
![]()
Btw, svejedno očekujem od @riaFerdyja par gifića današnje akcije.![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Samo je zalosno kako olako primamo golove na OT..Pa bili smo nekad tvrdjava....
Nikad ne otpisujte United!!!
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.