Mada onda ne shvatam ni Bayern...da dovode i Pizzara i Dzeku u istom prijelaznom roku,a furaju formaciju sa jednim spicem,sto je najgore sva trojica isti profil napadaca
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
I jos sto je najgore deset neki stranica na Facebooku prenijelo ovu vijest i svugdje isto, kao da ne citaju sta pisu ,jad jadni i neki moderatori!!Goalgetter je napisao/la:Bas kao sto vrebac rece, ovi nasi odmah kontra. Dzeko se dogovorio sa Bayernom, a City i Bayern se jos nisu dogovorili. To znaci, uradjeno je 10% transfera, 90% ovih tek slijedi.
Jos kazu, celnici se nasli u Londonu, a nigdje to u **** ne stojivrebac86 je napisao/la:I jos sto je najgore deset neki stranica na Facebooku prenijelo ovu vijest i svugdje isto, kao da ne citaju sta pisu ,jad jadni i neki moderatori!!Goalgetter je napisao/la:Bas kao sto vrebac rece, ovi nasi odmah kontra. Dzeko se dogovorio sa Bayernom, a City i Bayern se jos nisu dogovorili. To znaci, uradjeno je 10% transfera, 90% ovih tek slijedi.
Izgubio se u vremenu i prostoruCartman je napisao/la:Ovaj Redzepagic nikad nista ne zna.
Pa kako ce znati,nije mu on menadzer nego Sead SusicCartman je napisao/la:Ovaj Redzepagic nikad nista ne zna.
Ide lik na racku vise. Sta sada vjerovati.Cartman je napisao/la:Ovaj Redzepagic nikad nista ne zna.
Pa valjda bi covjek rekao da su se sastali sa celnicima Bayerna i da su se dogovorili oko transfera,mislim nema razloga da krije šta.Cartman je napisao/la:Ovaj Redzepagic nikad nista ne zna.
Ali ovi su samo napisali da su se Bayern i City dogovorili. Znalo je se desit da klub proda igraca a da mu ne jave da pregovaraju. Kao Real koji je nudio Robinha plus pare za Ronalda, a Robinho nista nije znao. Nesto slicno je bilo i sa Carrolom ja mislim.BluesForever je napisao/la:Pa valjda bi covjek rekao da su se sastali sa celnicima Bayerna i da su se dogovorili oko transfera,mislim nema razloga da krije šta.Cartman je napisao/la:Ovaj Redzepagic nikad nista ne zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.