NK Zvijezda Gradačac

combe
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la combe » 25 jan 2017, 11:09

Nakon toliko prozivanja konačno se oglasili na stranici kluba. Rade ljudi na dovođenju igrača, možeš mislit. Trebali ste radit nešto da sačuvate bar dio postojećeg kadra. A najbolje je trenira ih već 5-6. Deset dana priprema a trenira 5-6 igrača. :clap: :clap: :clap: Zemljo otvori se. :rol: :rol: :plac: :plac: :crazy: :crazy:

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 25 jan 2017, 11:17

combe je napisao/la:Nakon toliko prozivanja konačno se oglasili na stranici kluba. Rade ljudi na dovođenju igrača, možeš mislit. Trebali ste radit nešto da sačuvate bar dio postojećeg kadra. A najbolje je trenira ih već 5-6. Deset dana priprema a trenira 5-6 igrača. :clap: :clap: :clap: Zemljo otvori se. :rol: :rol: :plac: :plac: :crazy: :crazy:
.
Zadnja izmjena: carli22, dana/u 25 jan 2017, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

fender13
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la fender13 » 25 jan 2017, 11:38

carli22 je napisao/la:
combe je napisao/la:Nakon toliko prozivanja konačno se oglasili na stranici kluba. Rade ljudi na dovođenju igrača, možeš mislit. Trebali ste radit nešto da sačuvate bar dio postojećeg kadra. A najbolje je trenira ih već 5-6. Deset dana priprema a trenira 5-6 igrača. :clap: :clap: :clap: Zemljo otvori se. :rol: :rol: :plac: :plac: :crazy: :crazy:
me, me, me iđemo naprijed, combe za predsednika :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
"Carli22" Jel tebi ok trenutno stanje oko kluba ?

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 25 jan 2017, 11:41

carli22 je napisao/la:
me, me, me iđemo naprijed, combe za predsednika :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Devet igraca nicim izazvani napustilo klub...... Do juce su pjevali kakko niko nemoze napustit klub..... I sad im kriv forum i drustvene mreze.....

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 25 jan 2017, 12:12

Tkanton je napisao/la:
carli22 je napisao/la:
Devet igraca nicim izazvani napustilo klub...... Do juce su pjevali kakko niko nemoze napustit klub..... I sad im kriv forum i drustvene mreze.....
.
Zadnja izmjena: carli22, dana/u 25 jan 2017, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 25 jan 2017, 13:02

Ja se izvinjavam što će moj post biti dug, al želim da kažem svoje mišljenje.

Koliko god mi volili Zvijezdu, taj klub "nije Bogom dani kao najbolji" da bi neko trebao iz ljubavi igrat i ne treba očekivat da će neko džabe igrat u klubu.

Prije svega, ajde da se stavimo u položaj igrača koji su otišli, zapita li se iko od vas da nema možda neko od njih malo dijete, ženu, nemoćnog oca i majku ili teško bolesnu/nog sestru/brata. I da budem sakrastičan oni bi i dalje trebali igrat iz "ljubavi" iako su morali 2 mjeseca čekat na zarađenu platu, baš optimistično za opstanak, zar ne?

S druge strane pljulje se po Islamagiću, a zaboravlja se da je taj momak zadnji stranac koji je ostao u klubu još iz perioda kada smo igrali u PL. Jedini čovjek koji je držao doneke ekipu (Vojvodić) dobio je otkaz jer je "preskup trener" a zaboravlja se da je taj isti čovjek sa ekipom koja je 5 puta jeftinija od prošlogodišnje napravio isti rezultat (4 boda zaostatka za vodećim).

Naravno uprava se čudi, koliko obrazovani ljudi tu sjede, nije ni čudo što se čude. Ljudi koji ne mogu sebe da razumiju, a kamoli druge.

Ne tražim da se bilo ko od vas ovdje slaže sa mnom, nego samo da razmislite malo.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 25 jan 2017, 13:04

NK Zvijezda Gradacac
2 h · Gradacac ·
Obavjestavamo navijace i simpatizere da upravni odbor, direkor zajedno sa trenerom radi na angazovanju novih fudbalera koji ce nositi crveno-bijeli dres u nastavku prvenstva. Cinjenica da nas je nicim izazvano napustilo 8-9 igraca, mislim da nema potrebe zaliti za njima, nismo ih zeljeli zadrzati na silu pa kada bude najpotrebnije da nas bojkotuju I sabotiraju. Treninzima vec sada je se prikljucilo 5-6 novih igraca u narednim danima cemo kompletirati igracki kadar. Za sve nejasnoce stojimo vam na raspolaganju, nemojte nasjedati na razne ispade po drustvenim mrezama I forumima koji zele da diskreditiraju ime I brend Zvijezda. Takoder zelimo da napomenemo da je klub izmirio sve finanijske obaveze prema igracima prije pocetka priprema.
LikeKomentar
Tek kad malo bolje pročitaš onda ti dođe muka. Niko ne ide ničim izazvan samo morate izaći i reć razlog. I što je još gore pišete 8-9 igrača a na službenoj stranici niste ni za jednog napisali da je otišao nego ste pisali o kojejakvim s r anjima.
I krivicu prebacivat na društvene mreže i forum mogu samo slabići. Trebate gospodo izaći javno i preuzeti krivicu.
I na kraju priključeno 5-6 novih ni to niste mogli izvjestiti na stranici njihova imena jer možda ima raje koje to zanima.
Od kluba ste napravili svoju prćiju i neka vam je na čast. Ali nadat je se da će doći bolja vremena i da će vas neko pošutat odatle, jer ni jednim svojim gestom ni potezom niste pokazali i zaslužili da vodite jedan takav kolektiv i ime kao što je Nk Zvijezda. Dodouše da ne zaboravim da ima i onih koji su obezbjedili 13 000 i pokrenuli akciju farbanja ograde, oni su ipak najviše zaslužni.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 25 jan 2017, 14:17

Ovu stranicu na fb vodi piska :urnebes: :urnebes:
Bolje sto su otisli,jer bi sigurno bojkotovali utakmice,bilo bi vise priblema,bolje **** pustit vodu nek idu,doce igraci da popune mjesta,pa nek se bore,za platu,ha ya..bolje 11 lavova nego 19 manekena
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 25 jan 2017, 15:01

Kapetan je napisao/la:Ja se izvinjavam što će moj post biti dug, al želim da kažem svoje mišljenje.

Koliko god mi volili Zvijezdu, taj klub "nije Bogom dani kao najbolji" da bi neko trebao iz ljubavi igrat i ne treba očekivat da će neko džabe igrat u klubu.

Prije svega, ajde da se stavimo u položaj igrača koji su otišli, zapita li se iko od vas da nema možda neko od njih malo dijete, ženu, nemoćnog oca i majku ili teško bolesnu/nog sestru/brata. I da budem sakrastičan oni bi i dalje trebali igrat iz "ljubavi" iako su morali 2 mjeseca čekat na zarađenu platu, baš optimistično za opstanak, zar ne?

S druge strane pljulje se po Islamagiću, a zaboravlja se da je taj momak zadnji stranac koji je ostao u klubu još iz perioda kada smo igrali u PL. Jedini čovjek koji je držao doneke ekipu (Vojvodić) dobio je otkaz jer je "preskup trener" a zaboravlja se da je taj isti čovjek sa ekipom koja je 5 puta jeftinija od prošlogodišnje napravio isti rezultat (4 boda zaostatka za vodećim).

Naravno uprava se čudi, koliko obrazovani ljudi tu sjede, nije ni čudo što se čude. Ljudi koji ne mogu sebe da razumiju, a kamoli druge.

Ne tražim da se bilo ko od vas ovdje slaže sa mnom, nego samo da razmislite malo.
:bih: :salut: :salut: :thumbup: :thumbup:
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 jan 2017, 19:24

Volim te zvijezdoooooooooo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 25 jan 2017, 21:04

astra1922 je napisao/la:Volim te zvijezdoooooooooo
:thumbup: :clap: :bow: dusmani :beba:

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 25 jan 2017, 21:23

carli22 je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:Volim te zvijezdoooooooooo
:thumbup: :clap: :bow: dusmani :beba:
I kad napuste te svi , znaj da tu smo mi.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 25 jan 2017, 22:14

Napada se premier liga :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 25 jan 2017, 22:32

Napada se premier kita. Sa trenutnom situacijom oko kluba napada se 11 mjesto koje garantira opstanak. I to ako ugrabimo je zahvaljujuci onim koji su otisli a koje nasa vrla uprava pljuje i pisa.

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 25 jan 2017, 22:37

combe je napisao/la:Napada se premier kita. Sa trenutnom situacijom oko kluba napada se 11 mjesto koje garantira opstanak. I to ako ugrabimo je zahvaljujuci onim koji su otisli a koje nasa vrla uprava pljuje i pisa.
i ja pisam te koje su otisli, hoces rec da su to bili igraci. jesu al za kantonalne lige, doce bolji igraci od tih rupa. kolko su dobri da su pojacali ove ekipe za opstanak :lol: :lol: :lol:

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 25 jan 2017, 22:45

Niste ih pisali prije 3 mjeseca vec od njih pravili zvijezde a sad vam ne valjaju, interesantno. Malog Vernesa izabrali u najbolju Zvijezdinu ekipu. Brzi i Abe vam bili ko Mesi i Nejmar. A vec stizu bolji, vidi se.Prvi pjevac iz Krupe beton. Ako budu svi u njegovom rangu super.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 25 jan 2017, 23:07

combe je napisao/la:Niste ih pisali prije 3 mjeseca vec od njih pravili zvijezde a sad vam ne valjaju, interesantno. Malog Vernesa izabrali u najbolju Zvijezdinu ekipu. Brzi i Abe vam bili ko Mesi i Nejmar. A vec stizu bolji, vidi se.Prvi pjevac iz Krupe beton. Ako budu svi u njegovom rangu super.
Dolazi ibisevic i miske na ljeto,bitno je samo opstat,sledece sezone evropa se ganja preko kupa, cak i hodzic iz dinama na posudbu dolazi,samo da opstanemo :bih: :bih: :opaopa: :opaopa:

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 25 jan 2017, 23:29

Jel to opet Combe presjednik pa se dogovaraju nova pojacanja za iducu sezonu.Bolje da stavis nick mrgud jer tako pljujes da ti nema ravne a i naporan si ko tovar.
Bas me briga ko je otisao i ko ce doci , ja znam da cu gledati utakmice ko god da bude tu od igraca.
Treba biti realan i reci da mi u ovakom stanju nismo za pl. Juce je prosao zakon o oprostu dijela poreznog duga i kamata sto zvijezdi daje novu sansu da se izvuce.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 25 jan 2017, 23:48

Ne da je combe predsjednik,nego se cekaju neki papiri prelazi u vecinski vlasnik zvijezde,55 % combe ostalo grad i piska.
Kako cujem i stadion ce preimenovat,pa ako ima ko dobro ime nek slobodno kaze,najboljih 5 ce uci u uzi izbor, jos malo pa ce je_bat vicent-a Tanna,

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.