Kako ce biti panic buy, bukvalno su ga prije početka transfer roka doveli.
I zar ovo nije bio Haagov target?
Sad United mora dumati koga dovesti u napadu.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Itekako Haagov target, istog i agetna imaju. Najavljuju ga jos od ispadanja Nizozemske i nista, jos je sad i buduci flop izgleda.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 dec 2022, 00:04
Gapko ili ti ga prijateljima poznatiji kao Razmakčić.Poligon10 je napisao/la: ↑27 dec 2022, 00:17Panic buy jer ti Ox igra krilo i mora u prvu postavu. Njima Gapko treba za 10 dana, ne na kraju januara.
Gapko je bio meta pred kraj ljeta, ali samo u slučaju da se Antony nije mogao završiti. Ostale su priče i dalje i vjerujem da je bio opcija, ali sam prilično siguran da se nije išlo svim silama po njega jer nam nije neophodan. Sumnjam da ćemo ikoga dovoditi u januaru. Rashford-Martial-Antony je prva opcija, Sancho se čeka + tu su Garnacho i Elanga. Uvijek sam za opciju da se dovede provjerena meta koja će unaprijediti ekipu, od one koja bi to bila samo broj. Dosta je Utd tako kupovao.
On bi vam bio samo broj pored Martiala,raspalog Sancha,Elange(Poligon10 je napisao/la: ↑27 dec 2022, 00:17Panic buy jer ti Ox igra krilo i mora u prvu postavu. Njima Gapko treba za 10 dana, ne na kraju januara.
Gapko je bio meta pred kraj ljeta, ali samo u slučaju da se Antony nije mogao završiti. Ostale su priče i dalje i vjerujem da je bio opcija, ali sam prilično siguran da se nije išlo svim silama po njega jer nam nije neophodan. Sumnjam da ćemo ikoga dovoditi u januaru. Rashford-Martial-Antony je prva opcija, Sancho se čeka + tu su Garnacho i Elanga. Uvijek sam za opciju da se dovede provjerena meta koja će unaprijediti ekipu, od one koja bi to bila samo broj. Dosta je Utd tako kupovao.
Mozda bi im legao neko tipa Cavani nprDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 dec 2022, 00:46
![]()
![]()
Al koja šamarčina, da ti rival preko noći završi igrača samo da ga ti ne bi dobio.
Sutra objava na ss.baPredsjednik PSV-a Robert van der Wallen nije mogao da vjeruje da su našli tim koji će dati toliki novac za Nizozemca. Smijali su se Redsima kada su pristali na posao.
"Kada smo saznali za interes Liverpoola za Gakpa, isprva smo mislili da će se raditi o cifri od 10-15 miliona eura nakon što je imao izvrsnu sezonu. No, dva dana kasnije faksom smo dobili ponudu od 40 miliona eura plus bonuse. Svi smo prasnuli u smijeh i rekao sam pomoćniku da odgovori Liverpoolu", kazao je Robert van der Wallen, dodavši:
"Jasno sam rekao da mora tražiti 50 miliona eura plus bonuse. Ujutro je stigla ponuda iz Liverpoola 50 miliona eura čime nam je ispunjena želja. Svijet je poludio, a zamislite da u našoj akademiji imamo još bolje napadače od Gakpa. Rekao sam pomoćniku da otvori šampanjac, bilo je kao da smo upravo dobili na lutriji".
Ima Ronaldo slobodan legenda Uniteda, može ugovor do ljeta.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 dec 2022, 00:04Kako ce biti panic buy, bukvalno su ga prije početka transfer roka doveli.
Inace je sinoc prestigao Bainesa po broju asistencija te je sada defanzivac sa najvise A u historiji lige.Andy Robertson, a defender, now has as many Premier League assists as both Eden Hazard and “assist king” Mesut Ozil?
Da Antony nije dosao u augustu, Gakpo bi vec pola godine bio u Unitedu. Ocigledno se trazi nova devetka, Gakpo to nije.Shategabri je napisao/la: ↑27 dec 2022, 08:40United ne kotira dobro kao Liverpool, dakle nije ovo ništa čudno.
Pred Ten Hagom je dug put vraćanja Uniteda prvo u vrh engleskog fudbala, a onda i evropskog.
Jednostavno taj je klub potonuo prethodnih godina.
I onda se kao neko čudi odabiru Gakpa, nigdje veze.
Svakako će biti korisniji od panja Nuneza, kad vidim lika kako se smije, a fula sve živo, jbt šta je u toj glavi![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.