AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Šta ovo uđe s klupe, jeko ovaj 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Dobro, izvukoše na kraju pobjedu onako Allegrijevski. Odvratno, ali bih potpisao da nam svaka utakmica ovako završi. 
Doduše da budemo fer, drugo poluvrijeme je dosta bolje izgledalo.
Kapa dole Luki kako igra sa 40 kuka, izvukao skoro 100 minuta bez problema.

Doduše da budemo fer, drugo poluvrijeme je dosta bolje izgledalo.
Kapa dole Luki kako igra sa 40 kuka, izvukao skoro 100 minuta bez problema.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pobjeda na nekakav kvalitet, loša igra u drugom poluvremenu kao da je nešto se igralo. Ali ovo je Alegri i njegova igra. Trebalo je da ubaci Batthesagia umjesto Modrića. Onaj novi napadač djeluje poprilično klimavo na terenu, vidjeti ćemo šta je Excel tablica prorekla za njega
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ko je novi napadac? Zar nemamo samo jednog?
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Nek ti znasAdi33 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 18:00Gledaj ti Čelik, nije Milan za tebe, vjeruj. Bez uvredeenzo777 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 17:53Čekaj malo, ti ko fole neki vele talenat, ma ej cvijet koji treba rodit. Klubovi imaju toliko scouta al niko ga nije otkrio vec VEEELIKI Moncada, stručnjak svog posla.
I sad se malac povrijedi na treningu na 2-3 mjeseca?
Hmmmm?
Kako se Džamal nije povrijedio? Kako se ledeni Palmer nije povrijedio? Eto Bebote s dvije noge uletio namjerno da slomi Jašara Serbezovskog. Samo dokaz da smo milanista i ja bili u pravu kad se dovodio ovaj balvan šiptar. Nemam nista protiv Albanaca i kosovara, ali naučite da na albanskom šiptar znaci Albanac a zemlja im se zove Škiptarije.
Taj Jašar Serbezovski je prevara teže klase. Evo kao sto čitam zašto Dušan nece kod nas. Pa zašto bi? Primam 12 mil godišnje, a sad bi u Milanu uzimao 5-6milki? Pa nisam budala. Djeco učite se od Bale, profi golfer Reala. Odradiš nebeski ugovor, zavalis se na klupu i samo PlayStation i golf dok ti ugovor ne istakne. Dušan dolazi kod nas slijedece sezone amkao slobodan igrač, ove sezone će primiti keš i odradit Call of Duty sezonu na tiktoku, a Jašar vec sad počinje s pripremanjem Call of Dutya. Dečko ima lovu i nema ga 4 mjeseca na terenu, ma milina.
A naši debili sa Ibrahim pašom na čelu ce i dalje da dovode smeće, smeće i smeće. A Tare ce nekako pokušavat to smeće prodat sa mašnom nebi li izvukao nesto.
A u prilog ide, da i Nico ima isto mišljenje kao i ja sto se tice Njnjkunjkua i Jašar sto se tice oslovljavanja kao "pojačanje "
Zivjeli milanezi, samo naprijed. Sretno vam sutra, spremite košpice: živci, živci, živci, zubna zanimacija
Ja cu gledat moj Čelik
Koliko pratis Milan , ne znaš ni kada igra![]()
Zadnja izmjena: enzo777, dana/u 30 avg 2025, 06:38, ukupno mijenjano 1 put.
Svaka cast na pobijedi
Vidjet cu sutra highlights posto nisam imao vremena ni živaca da gubim na ovim debilima.
Al el eto, panchina di merda ipak uspjela izvuc pobjedu wihiiiii
Neko bi rekao čudo, neko bi rekao eureka, neko bi rekao Jel to moguće, al u stvari isto sranje samo drugo pakovanje.
Vidjet cu sutra highlights posto nisam imao vremena ni živaca da gubim na ovim debilima.
Al el eto, panchina di merda ipak uspjela izvuc pobjedu wihiiiii
Neko bi rekao čudo, neko bi rekao eureka, neko bi rekao Jel to moguće, al u stvari isto sranje samo drugo pakovanje.
-
- Kontakt:
Eto za Reijndersa se otimali sve velikani a ne Milan ga izvukao iz Holandije sa 24 godine. Dajte molim vas Jashari nije debitovo a ovi pesimisti se naklatili kako je propo sve stručnjaci znaju oni gledaju svaki dan fudbal sa rajom u kafani u pripitom stanju. Nkunku dokazan igrac i sličan transfer kao Pulisic ali opet propo a jos se ni sliko s dresom nije. Izgleda ovim Zeničanima samo Čelika dobar i zna sta radi svi ostali klubovi levatski. Daleko od tog da podržavam ove amere i ovaj nacin poslovanja ali i daleko od toga da su Jashar a narucito Nkunku bezvezni propali transferi od 70+ miliona.
Vjerovatno kusur u nekom od transfera, ali možda nas pozitivno iznenadi. Čim mu Alegri daje šansu, mada on je bio i fan Matrica..
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- Beduin
- Kontakt:
Kad je debilcini Pulisic na klupi, a Misah wing back da bi Sale igrao dodatnog napadaca, samo da ispostuje svoju postavku igre koja nije ni za qurca. Sve ti je jasno u kojem smjeru ide klub i taktika sa ovim trenerom.
Sutra kad se vrati Leao tek onda nece biti mjesta za Pulisica osim ako ne stisne muda pa ga stavi na AMF, a sto je mogao i protiv fuckin' Leccea.
Sreca na kraju sto dodje pobjeda, samo je pitanje do kad ovako.
Sutra kad se vrati Leao tek onda nece biti mjesta za Pulisica osim ako ne stisne muda pa ga stavi na AMF, a sto je mogao i protiv fuckin' Leccea.
Sreca na kraju sto dodje pobjeda, samo je pitanje do kad ovako.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Otkud uopšte nekim padne na pamet ideja da se mijenja Gimenez za Dovbyka.
Il Club più titolato al mondo!
Pulisic nije igrao od početka jer se pisalo da mu članak nije u najboljem stanju, pa iz predostroznosti poceo s klupe. Sto se tice moguće trampe sa Romom, imam filing da bi kod nas Ukr mogao procepiti, ali eto ostaje da vidimo.
Isto je tako trebao Gimenez procepiti pa evo sta se desilo.
Po meni je Gimenez bolji napadac od Dyvbyka, al nisam ja taj koji pravi transfere i placa igrace. Ja jedino mogu da ne kupim dres i ulaznicu, da stim potpomognem da nemamo para.
Sad sam pogledao highlight, al ovo je sano kratki 2:20, al ono sto sam vidio da Santi ne dobija lopte u prostor. Al eto Dyvbyk ce biti bolje rješenje. Kad ti u Romi nemaš mjesta onda je dovoljno rec koliko ti pojma nemaš kao igrač. Obična oj*bina iz Girone koja je ulovila povoljnu sezonu i nabila si ime i cijenu. Al eto i Gimenez nije nista bolje u Feyenoordu bio.
Sve u svemu, ja sam vise da nam ostane Bebote a Dyvbyk nek ide na kolače i kafe po Rimu
Po meni je Gimenez bolji napadac od Dyvbyka, al nisam ja taj koji pravi transfere i placa igrace. Ja jedino mogu da ne kupim dres i ulaznicu, da stim potpomognem da nemamo para.
Sad sam pogledao highlight, al ovo je sano kratki 2:20, al ono sto sam vidio da Santi ne dobija lopte u prostor. Al eto Dyvbyk ce biti bolje rješenje. Kad ti u Romi nemaš mjesta onda je dovoljno rec koliko ti pojma nemaš kao igrač. Obična oj*bina iz Girone koja je ulovila povoljnu sezonu i nabila si ime i cijenu. Al eto i Gimenez nije nista bolje u Feyenoordu bio.
Sve u svemu, ja sam vise da nam ostane Bebote a Dyvbyk nek ide na kolače i kafe po Rimu
Pulisic je zadobio povredu protiv Liverpoola kako se sjecam, pa je propustio par utakmica, sigurno nije htjelo da se rizikuje i da pocinje mec, sasvim opravdano.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Dok ekipa ne bude kompletirana i zavrsen prelazni rok mnogo nepoznanica je jos za ovu ekipu. Ne znam uopste zasto je Ricci sad klupiran a momak bio nas najbolji igrqc na pripremama. Al dobro valjda sve dodje na svoje nakon ove pauze sad
Za ove igrače koje trenutno imamo, najprikladnija bi bila formacija 4-2-3-1.
4 (Estupinan, Tomori ili Akanji ako dođe, De Winter, Salemaekers), 2 (Modrić, Ricci/Jashari), 3 (Leao, Nkunku, Pulišić), 1 (Gimenez). Znači Nkunku iza Gimeneza kao klasičnog špica, zajedno sa Leaom i Pulišićem, ali možda je ovo previše ofanzivno za Allegrija.
4 (Estupinan, Tomori ili Akanji ako dođe, De Winter, Salemaekers), 2 (Modrić, Ricci/Jashari), 3 (Leao, Nkunku, Pulišić), 1 (Gimenez). Znači Nkunku iza Gimeneza kao klasičnog špica, zajedno sa Leaom i Pulišićem, ali možda je ovo previše ofanzivno za Allegrija.

Ovaj bek i de winter jos nisu dobili priliku za igrati, valjda su premalo sa ekipom, valjda dobiju nakon ove pauze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.