Sorry na upadu. Svi klubovi plaćaju opremu danas. Nije to kao nekad. Eventualno dobijes dio opreme uz veci popust ili gratis ali si uvjetovan da u Skoli nogometa prodas npr 300 paketa opreme.irfo je napisao/la:Joj kad se sjetim rekose najvise para ikada cemo od umbra dobit, a mi kupujemo opremu od sportvisiona isto pitari![]()
![]()
Koliko su stvari samo slagali. Nek smo se rijesili ovih petljanaca i lazova vise hvala Bogu. Ljudske nule
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
It's better when it's live
Samo je transparentnost ko milimetrica bila na nivou, nismo ni obavjesteni da je Saban prodat a pare vec potrosene
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kako nisi, kad su njegovi poltroni to vec razglasili samo sto su kao sve do sad slagali cifru transfera.irfo je napisao/la:Samo je transparentnost ko milimetrica bila na nivou, nismo ni obavjesteni da je Saban prodat a pare vec potrosene
Lazi i obmane su nastavili.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Sport i fudbal su pobjedili.Zatvaraj firmu pocni brinut o klubu tj sto rece Osim fodbol.Ja dolazim gledat fudbal i boli me **** hocu li pisat u solju ili iza drveta.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Sretno i sa mirom badnje vece svim zeljovcima koji slave.
Veliki pozdrav staroj gardi pod bilo kojem nicku danas bili.
Veliki pozdrav staroj gardi pod bilo kojem nicku danas bili.
Ma samo pitarima treba sjebat titulu 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- DobojskiManijak
- Kontakt:
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Zatekli 3 miliona, ostavili nadu da se čeka solidarnost od saveza 40 000 eura da se odblokira račun...
Miske i co.
Miske i co.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- prisonbreak
- Kontakt:
Sorry na upadu.kerimatomic1921 je napisao/la:E jesi nas usrecio Miske, svaka ti cast. Poserem se u usta svakom Misketovcu.
Srdjan Stanic - gospodin. Puno vam je bilo dati 4 milje Stani, a jos uvijek smo duzni Mehremicu i Projicu - direktnim krivcima za, po mojoj analizi, gubitak od 9 do 12 bodova prosle godine.
Hvala Rijadu Bajicu!
Dzeko idi u kinu oboje ti djece.
Mirsad Siljak - aferim mangupe!
Amar Osim - “4 tisuce kilometara i setanje psa po Malti..”
Volim te samo zato sto si mangaš, ali pravi.
E moj Miske i moji analni planinari, **** ste nam majku majcinu. Vidite li sada, klosari raspali, ko je ustvari vise zavalio klub? Jeste li svjesni u kakvim smo ****???
Upravo, prihvatite se posla, vremena je sve manje, ali ja vjerujem u procvat.
Po kuloarima se slominju imena Jamaka, Adilovica, Kvesica, Ordagica, Jasarevica, Pece i Zerica.
Da li imate para za Jamaka, kod nas je potpisao dvogpdisnji ugovor, cisto sumnjam da ce ga pustiti. Nece 100%.
Da li vi znate da u Sparsima plata zna kasniti po tri mjeseca? Nedavno poslije tri mjeseca im isplacena plata.
Tako da ne ocekujte novac 'fakitetlije', al je dobar covjek, pametan je, po meni odlican izbor.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Pa nece davati pare iz avpg dzepa da kasne plate. Nije to ni gosp. Senad radio, nego uzeo kredit da placa. Naravno s kamatama cemo fino pogurati Zirant banku.
Mislim da sam pisao u vezi utakmica posebice kući,sad mi i porazi imaju smisla.Virtu4l je napisao/la:Ovi su nas ukopali više nego Žujo i Violina.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Jamak je u Sa i po njegovoj priči sumnjam da će se vraćati.prisonbreak je napisao/la:Sorry na upadu.kerimatomic1921 je napisao/la:E jesi nas usrecio Miske, svaka ti cast. Poserem se u usta svakom Misketovcu.
Srdjan Stanic - gospodin. Puno vam je bilo dati 4 milje Stani, a jos uvijek smo duzni Mehremicu i Projicu - direktnim krivcima za, po mojoj analizi, gubitak od 9 do 12 bodova prosle godine.
Hvala Rijadu Bajicu!
E moj Miske i moji analni planinari, **** ste nam majku majcinu. Vidite li sada, klosari raspali, ko je ustvari vise zavalio klub? Jeste li svjesni u kakvim smo ****???
Po kuloarima se slominju imena Jamaka, Adilovica, Kvesica, Ordagica, Jasarevica, Pece i Zerica.
Da li imate para za Jamaka, kod nas je potpisao dvogpdisnji ugovor, cisto sumnjam da ce ga pustiti. Nece 100%.
Da li vi znate da u Sparsima plata zna kasniti po tri mjeseca? Nedavno poslije tri mjeseca im isplacena plata.
Tako da ne ocekujte novac 'fakitetlije', al je dobar covjek, pametan je, po meni odlican izbor.
MIGRANTI iz METROPOLE!
- prisonbreak
- Kontakt:
Pa i dok je trajala sezona putovao je uvijek za Sa.UBIPITAR je napisao/la:Jamak je u Sa i po njegovoj priči sumnjam da će se vraćati.prisonbreak je napisao/la:Sorry na upadu.kerimatomic1921 je napisao/la:E jesi nas usrecio Miske, svaka ti cast. Poserem se u usta svakom Misketovcu.
Hvala Rijadu Bajicu!
On ima ugovor godinu i po jos, tesko da on moze ista odluciti, mislim da se on ne pita puno.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
-
samoposmatram
- Kontakt:
Dok god smo samo d.o.o. Od ozbiljnog poslovanja i velikih ulaganja nema nista. D.d. I prijava na sase, pa cemo vidjeti ko vjeruje i voli Zelju.
E sta si oni smislili sto bi rekao Mektic
Selimovic pitar, dok oni sute potrbuske smisljaju neku prevaru...
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Samo je za mene porazno da smo za Anela dobili 450.000. Jako jako lose odigrano Miske. Kakav da je, nas je i najs je najveci exponat u klubu. 19 godina, 3 sezone seniorskog fudbala, onladinska LP, reprezentacija... boga mi je ovo tanko. Isto vrijedi i za Memiju one godine...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
sto je najgore, sad u klubu ne mozes nikog prodat, jedino Vecu, morat cemo ovu polusezonu afirmisati 2-3 igraca...kerimatomic1921 je napisao/la:Samo je za mene porazno da smo za Anela dobili 450.000. Jako jako lose odigrano Miske. Kakav da je, nas je i najs je najveci exponat u klubu. 19 godina, 3 sezone seniorskog fudbala, onladinska LP, reprezentacija... boga mi je ovo tanko. Isto vrijedi i za Memiju one godine...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma nista moj irfo, zuban, osmanovic, veca i mozda jedan iz odbrane, to je to sto trenutno imamo.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ma meni je nerealno da trenutno za Anela mozes uzet milion eura npr. Ko god da ga je prodavao mozda je mogao malo vise “nagurati”. Na 500.000 je mogao nekako. Sve iznad za trenutnog Anela nije bas realno. Mada, mozda su to nagurali u neke procente, bonuse ko ce im ga znat kad nista nisu objavili. Ne krivim dijete sto ne napreduje hajmo reci brze. I ne moze kad je tu pored Vranjes ili kao sto su Hajdarevicu uvalili Elsnera da igra s njim. Pokusat napraviti bolju atmosferu za Hajdara, Osmanovica, Zubanovica i tu djecu. Imaju potencijala samo da ne bude vise ovako da nas svi u zdrav mozak pa djeca se ne mogu ni dokazat ni pokazat.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- plavousrcu
- Kontakt:
Meni je za Anela dobra cifra 450.000. Nije on meni kapacitet za vise. Jeste nas, ali nece nista napraviti. Moje misljenje.irfo je napisao/la:sto je najgore, sad u klubu ne mozes nikog prodat, jedino Vecu, morat cemo ovu polusezonu afirmisati 2-3 igraca...kerimatomic1921 je napisao/la:Samo je za mene porazno da smo za Anela dobili 450.000. Jako jako lose odigrano Miske. Kakav da je, nas je i najs je najveci exponat u klubu. 19 godina, 3 sezone seniorskog fudbala, onladinska LP, reprezentacija... boga mi je ovo tanko. Isto vrijedi i za Memiju one godine...