FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plavousrcu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavousrcu » 24 dec 2018, 00:14

samoposmatram je napisao/la:
Bezideja je napisao/la:Bas je i on puko, giht ga ubi :urnebes:
I sa gihtom zabada do damu. Bit ce Zeljo opet familija.
Panika sirom lijepe nase. Ublehasu uzeo si nam Zelju, blatio si najveceg medju nama i nikada ti necemo oprostiti.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 dec 2018, 00:15

idevlak je napisao/la:
irfo je napisao/la:
idevlak je napisao/la:Samo da preuzme sto prije poziciju, ili trenersku ili direktorsku.
Radi on vec uveliko svoj posao, tj u potrazi je za igrackim pojacanjima, naravno samo treba da se ozvanici ali je vec sve dogovoreno
Ako imaš info, koja je pozicija?
Pa ona koju ima citavu karijeru, trener, menager kako vec hoces
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

biceDUPLA
Kontakt:

Post Postao/la biceDUPLA » 24 dec 2018, 00:16

1921ba je napisao/la:Govor Amara Osima

Otac se vraca kuci.
Sve fino montirano preko sudija igraca navijaca(par) i otjerani ljudi. Da cemo igrati sa gigantima i dogurati do grupa nikad vise nema ni sanse. Danas smo potpisali da cemo ostati mahalski klub za sva vremena. mozemo carlame udarati po kukurz ligi. Sta kaze clan danas dosao sam jer me A.O zvao. Cuj on ga zvao a skupstina FK Zeljeznicara. Jos ovaj papak kaze predlozio bi A.O a hajka traje vec 3 mjeseca ye zna gdje ce ko upasti. Niko ovo ne treba da podrzi ko voli Zelju. I za kraj Rus ( znaju svi ko i sta se predstavlja) sipa sampanjac velikom ZELJOVCU VIOLINI. BRAVO LOPOVI DOSLI STE NAZAD.
ŽELJEZNIČAR 1921

idevlak
Kontakt:

Post Postao/la idevlak » 24 dec 2018, 00:19

Radi on vec uveliko svoj posao, tj u potrazi je za igrackim pojacanjima, naravno samo treba da se ozvanici ali je vec sve dogovoreno[/quote]

Ako imaš info, koja je pozicija?[/quote]
Pa ona koju ima citavu karijeru, trener, menager kako vec hoces[/quote]

Ma govorilo se, da je Amarova želja mjesto sportskog direktora zato sam te pitao :)
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 24 dec 2018, 00:26

biceDUPLA je napisao/la:
1921ba je napisao/la:Govor Amara Osima

Otac se vraca kuci.
Sve fino montirano preko sudija igraca navijaca(par) i otjerani ljudi. Da cemo igrati sa gigantima i dogurati do grupa nikad vise nema ni sanse. Danas smo potpisali da cemo ostati mahalski klub za sva vremena. mozemo carlame udarati po kukurz ligi. Sta kaze clan danas dosao sam jer me A.O zvao. Cuj on ga zvao a skupstina FK Zeljeznicara. Jos ovaj papak kaze predlozio bi A.O a hajka traje vec 3 mjeseca ye zna gdje ce ko upasti. Niko ovo ne treba da podrzi ko voli Zelju. I za kraj Rus ( znaju svi ko i sta se predstavlja) sipa sampanjac velikom ZELJOVCU VIOLINI. BRAVO LOPOVI DOSLI STE NAZAD.
Lobotomija je u drugom safu. Aj sad razguli.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 24 dec 2018, 01:06

hahaha pogledaj izvjestaj Siljka yebote grob, lobotomci nas ovdje ubjedjivali med i mlijeko a zaduzili nas i bogu i narodu sve nekakvi krediti, transfer Sabanadzovica marke necemo vidjeti sve ode na zaduzenja gospon Milimetra. Toliko o transparentnom poslovanju kluba...

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 24 dec 2018, 01:10

Prodali Sabana za 450 hiljada eura a lagali javnost i navijace preko internet botova da smo uzei milion eura :rol:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 24 dec 2018, 01:23

Najjaci mi je ugovor sa Zirat bankom, fol generalni sponzor a ustvari ispade to sponzorstvo je ustvari jedan obicni kredit na kojem ce oni zaraditi sa kamatom. Pitam se ko je tu kome sponzor ustvari, prije bi rekao mi njima nego oni nama...

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 24 dec 2018, 02:03

E jesi nas usrecio Miske, svaka ti cast. Poserem se u usta svakom Misketovcu.

Srdjan Stanic - gospodin. Puno vam je bilo dati 4 milje Stani, a jos uvijek smo duzni Mehremicu i Projicu - direktnim krivcima za, po mojoj analizi, gubitak od 9 do 12 bodova prosle godine.

Hvala Rijadu Bajicu!

Dzeko idi u kinu oboje ti djece.

Mirsad Siljak - aferim mangupe!

Amar Osim - “4 tisuce kilometara i setanje psa po Malti..”
Volim te samo zato sto si mangaš, ali pravi.

E moj Miske i moji analni planinari, **** ste nam majku majcinu. Vidite li sada, klosari raspali, ko je ustvari vise zavalio klub? Jeste li svjesni u kakvim smo ****???

Upravo, prihvatite se posla, vremena je sve manje, ali ja vjerujem u procvat.

Po kuloarima se slominju imena Jamaka, Adilovica, Kvesica, Ordagica, Jasarevica, Pece i Zerica.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 24 dec 2018, 02:34

japa je napisao/la:Prodali Sabana za 450 hiljada eura :rol:
Mogli su ga komotno deponovat' u Ziraat banku pa da ga oni oroce s kamatom sebi ... :kafa:

Amar is finally back ... bice Zeljo opet sampion ... :salut:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 dec 2018, 07:47

E cuj Adilovic :D
Ni sam frajer ne zna kad je odigrao zadnju utakmicu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

amcibald

Post Postao/la amcibald » 24 dec 2018, 07:54

Kao sto sam prije pola godine na ovoj temi rekao adio do boljih vremena, ta vremena su nadam se dosla, i naravno da pozdravim novu strukturu, nove ljude. Nadam se da ce se Zeljina lokomotiva vratiti na pravi kolosijek, kolosijek bez nesposobnih skretnicara i da ce zadnje stanice uvijek biti sami vrh tabele.
I molim upravu na celu sa buducim trenerom, da nam bude sto manje padobranaca (igraca upitnih kvaliteta).

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 dec 2018, 08:08

Jbt, koliko su para ovi skršili i koliko smo na kraju ostali dužni. :o

Yeb'o si nam Senade nanu naninu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

idevlak
Kontakt:

Post Postao/la idevlak » 24 dec 2018, 08:20

Vjerujem da će nova uprava već od danas početi jako ozbiljno raditi svoj posao, jaaako je puno posla, ne rjesenih stvari, i već danas imenujete Amara na poziciju koja ga slijedi, kako bi se sto prije počelo raditi na formiranju ekipe za narednu polusezonu, kao sto reče Amar vratimo se malo sportskom segmentu, jer smo mi fudbalski klub, i da mi ovdje pišemo o fudbalu, a ne o građevinskim/urbanističkim dozvolama jer mi nismo građevinska firma, trebamo i ovom, ali ne zaboravimo zbog čeka postojimo 97. godina, zbog fudbala braćo!
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 dec 2018, 09:03

Dobrodošao kući majstore. :salut:

Voli te tvoje Sarajevo.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 24 dec 2018, 09:29

Ovo je drugi put da nam se desava, da su se pojedinci castili uveliko na racun kluba. Amare nema svrhe vracati sve na pravi put, ako cemo opet dozivljavati iste scene. Mlad zivot je vec jednom tragicno izgubljen na Grbavici. Sav trud nema smisla ako se klub nece braniti od ulaska ljudima koji pljuju Zelju kao familiju i ljude koji su donosili toliko radosti svima nama.

U statutu zabraniti pojam sportski segment, kojeg je izmislila grupa vodjena Misimovicem.

Ponavljam, dzaba sve ako ce se ovo sve ponoviti u blizoj buducnosti.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 dec 2018, 09:36

Joj kad se sjetim rekose najvise para ikada cemo od umbra dobit, a mi kupujemo opremu od sportvisiona isto pitari :facepalm: :facepalm:
Koliko su stvari samo slagali. Nek smo se rijesili ovih petljanaca i lazova vise hvala Bogu. Ljudske nule

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

idevlak
Kontakt:

Post Postao/la idevlak » 24 dec 2018, 09:54

Meni što se tiče ovih finansija, ništa više nije jasno, pa i ja evo sad mogu otići podići kredit, uložiti u šta hoću, i pričati naokolo "finansijska konstrukcija zatvorena" ili "finansijska sredstva obezbjeđena" :damn: , a ovamo u ratama ne znam gdje udaram, hvala, doviđenja, prijatno, bio sam malo naivan, vjerovao u neke stvari, a realna slika je sasvim drugačija, želim da vjerujem da će novi ljudi biti dovoljno mudri i pametni, da bar za početak ne doživimo finansijski kolaps zbog bivšeg rukovodstva, raja se dijeli, po kafićima, forumima, kvartovima za ove ili one, ali moj ŽELJO će od mene uvijek imati podršku.
A.O.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 dec 2018, 09:56

Al cuj nisu smjeli od prijetnji doci na skupstinu. To bi batine od Amara popili da su dosli jel? :rol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 dec 2018, 10:13

Ovi su nas ukopali više nego Žujo i Violina.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ERascic97 i 16 gostiju.