Nije cifra mala, ali nije ni Anel los igrac. Ipak, po mom misljenju nije u nivou Amira. Sjetit cete se svi kakav je Amir bio, a igraju istu poziciju. Mozda je ovo i realnost za njega sad kad ga vec prodajemo. Nekako je “sitan” za svoje godine. Nadam se iskreno da ce snaci vani i kasnije donijet dodatnu lovu ako Bog da.irfo je napisao/la:na kraju sezoneLjoZee je napisao/la:Kad Anel ide? Sad ili nakon ove sezone?
Sta ti mislis o ovoj cifri sto smo dobili za njeg?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
						- 
				samoposmatram
- Kontakt:
Statut se mora mijenjati, tako da se ovo nemoze ponoviti u slucaju buduceg financijskog oporavka. Da slicni likovi ponovo nisu u stanju osirotiti klub i dizati neodgovorno kredite na racun kluba.plavousrcu je napisao/la:Ogoli Miro najtransparetniju i najbolju Upravu. Ima li neko da mu nismo duzni? Zatekli 3.5 miliona na kamari a ostavili klub u dubiozi. Posteni Ublehas.
Svaka čast Šiljku koji se jedini udostojio doć i iznijet stavove koja je ova bagra uništila.U najgoroj mogućoj smo situaciji ali vratit ćemo se jači nego ikad

- 
				samoposmatram
- Kontakt:
Siljak je zaposlenik u klubu i mora doci.Cevap je napisao/la:Svaka čast Šiljku koji se jedini udostojio doć i iznijet stavove koja je ova bagra uništila.U najgoroj mogućoj smo situaciji ali vratit ćemo se jači nego ikad
- plavousrcu
- Kontakt:
Zato smetljari nisu dosli na Skupstinu. 0 km na racunu, plate za 11 i 12 mjesec i porez za 10. Krediti u bankama, dugovi za hibrid i dobavljacima. Nemamo dozvole za tribinu. Pade mit o najboljem i najpostenijem predsjedniku u 20 minuta.Cevap je napisao/la:Svaka čast Šiljku koji se jedini udostojio doć i iznijet stavove koja je ova bagra uništila.U najgoroj mogućoj smo situaciji ali vratit ćemo se jači nego ikad
Doduse od Amira pa do sada je cijena igraca na trzistu eksplodirala, zadnje dvije godine svi su cijene skocile enormno, inflacija ogromnaLjoZee je napisao/la:Nije cifra mala, ali nije ni Anel los igrac. Ipak, po mom misljenju nije u nivou Amira. Sjetit cete se svi kakav je Amir bio, a igraju istu poziciju. Mozda je ovo i realnost za njega sad kad ga vec prodajemo. Nekako je “sitan” za svoje godine. Nadam se iskreno da ce snaci vani i kasnije donijet dodatnu lovu ako Bog da.irfo je napisao/la:na kraju sezoneLjoZee je napisao/la:Kad Anel ide? Sad ili nakon ove sezone?
Sta ti mislis o ovoj cifri sto smo dobili za njeg?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
						"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
To da, ali nismo se mi pomjerili naprijed ni milimetar 
Mislim da je ovaj transfer vise zbog, ako mogu tako reci, starijeg Sabanadzovica. Nek’ cupa dijete dok moze iz ovog svega.

Mislim da je ovaj transfer vise zbog, ako mogu tako reci, starijeg Sabanadzovica. Nek’ cupa dijete dok moze iz ovog svega.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
B A B U K A1921ba je napisao/la:Govor Amara Osima

"ne treba brinuti sta ce biti kad se taj covjek vrati u klub, a vratit ce se"

- 
				samoposmatram
- Kontakt:
Otac se vraca kuci.1921ba je napisao/la:Govor Amara Osima
BABUKA!

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
						Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- plavousrcu
- Kontakt:
A vratit ce se. Babuka. 4 tisuce kilometara i seta psa. Vratit ce se.irfo je napisao/la:B A B U K A1921ba je napisao/la:Govor Amara Osima

"ne treba brinuti sta ce biti kad se taj covjek vrati u klub, a vratit ce se"
Al’Vratit će se, nek to poruka moja bude.
A.O. 

A.O.

“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
						A.O.
- 
				samoposmatram
- Kontakt:
Generalni sponzor uzima 300.000 maraka od transfera Sabanadzovica. Samo u Zelji pod vodstvom najbolje uprave u istoriji fudbala.

samoposmatram je napisao/la:Generalni sponzor uzima 300.000 maraka od transfera Sabanadzovica. Samo u Zelji pod vodstvom najbolje uprave u istoriji fudbala.
Pa jel se zove sponzor ili ne

To samo kod nas imas i jos placas kamatu na kredit sponzora.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Samo da preuzme sto prije poziciju, ili trenersku ili direktorsku.

“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
						A.O.
Radi on vec uveliko svoj posao, tj u potrazi je za igrackim pojacanjima, naravno samo treba da se ozvanici ali je vec sve dogovorenoidevlak je napisao/la:Samo da preuzme sto prije poziciju, ili trenersku ili direktorsku.
- 
				samoposmatram
- Kontakt:
I sa gihtom zabada do damu. Bit ce Zeljo opet familija.Bezideja je napisao/la:Bas je i on puko, giht ga ubi
Ako imaš info, koja je pozicija?irfo je napisao/la:Radi on vec uveliko svoj posao, tj u potrazi je za igrackim pojacanjima, naravno samo treba da se ozvanici ali je vec sve dogovorenoidevlak je napisao/la:Samo da preuzme sto prije poziciju, ili trenersku ili direktorsku.
A.O.
						A.O.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.