FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samoposmatram
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samoposmatram » 23 dec 2018, 22:09

Sad
biceDUPLA je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:sto ovo violina slavi dolazak nove uprave, ima li neko vise informacija ? takvim ljudima treba zabranit prilazak klubu
Sta je taj violina uradio lose klubu?
vodi ga kuci **** te on...ti si **** ne navijac Zelje.
Nekad
Gator je napisao/la:
Gator je napisao/la:Ja ne znam sta hoće ovaj smrad i sta mu bi. Dok su Amar i Zujo bili tu med i mlijeko. Sada kad su koliko toliko normalni ljudi on drvlje i kamenje. I Aletic se promijenio
Dok su Amar I Zujo bili tu, Zeljo je bio prvak I osvajao duple krune. Nadam se da nisi mislio nista lose o njima sa ovim komentarom. U suprotnom imas jedno nabijanje na qrac od mene. :D
**** te Zujo, a i ti njega.
Ljigata **** i tebe Zujo znam da čitaš

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 23 dec 2018, 22:13

Pa pa Ublehasu. Analni planinari na aparatima.

1921ba
Kontakt:

Post Postao/la 1921ba » 23 dec 2018, 22:17

Obraćanje Šiljka

Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 dec 2018, 22:24

Cekaj malo, morali smo garantovat sportvisionu sa 160 k sportsku opremu????
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 23 dec 2018, 22:24

SD Zeljeznicar nije neprijatelj kluba. Ja licno halalim svaku marku koju dam u klub i znam kako se pare dijele. Da licno nikad nebi to radio nebi, ali i da mi nude da prodajem u ime kluba, ja bi glatko odbio. Talovi na svakom koraku.

Ista ova odbjegla uprava je najavljivala iznosenje u javnost sve poslove koje je doticni radio u klubu. Ja jos nisam vidio nista od najavljenog.
Iz tog razloga pitam te.

Tesko mi je citati na ovom forumu. Prepoznajem dosta forumasa ovdje, koji su promjenili se zbog desavanja u klubu. I ti si medju njima, ali dobar si u odnosu na Virtu4l-a i Irfe. Halale mi nadam se.
ja se nisam promijenio, ali svakako cijenim sto pratis mene i moje postove, ja protiv stare, a ni protiv ove nove uprave nemam nista, svi danas predstavljeni imaju moju punu podrsku sve dok su na celu Želje, a violina i ostali uhljebi...daleko im kuca od Grbavice bila
FKŽ !

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 dec 2018, 22:28

Jos uvijek dugujemo za raskid Mehremicu i Projicu :tokralju:
Ovo je sokantna situacija finansijska sto prica Siljak

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 23 dec 2018, 22:32

Jedino sto nas moze spasiti je da Dzeko u sledecem prelaznom roku napravi 3 transfera sto je relativno moguce ali nezamislivo.
A puna su mu usta uvijek bila redovnim placanjem plata i doprinosa.
Ti raskidi za Projica i Mehremica su bili prekretnica da Miske ode iz kluba, do sad nam je namakao para od raskida, rekao cim pocne gubit na raskidima da napusta klub.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 dec 2018, 22:33

Znaci Dobraca otiso u Megamix da radi, a tamo ga hvale ko da je narodni heroj :tokralju:

Samo 450k za Anela, a prosipali nam pricu najveci transfer ikada :facepalm:
koliko samo lazi izlazi na vidjelo

Ostavio nas miske sa 0 na racunu i ogromnim dugovima koji dolaze na naplatu :crazy: i razrusenom administracijom koju je kod sebe u firmu prenio :puke: :puke:

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 23 dec 2018, 22:45

irfo je napisao/la:Znaci Dobraca otiso u Megamix da radi, a tamo ga hvale ko da je narodni heroj :tokralju:

Ostavio nas miske sa 0 na racunu i ogromnim dugovima koji dolaze na naplatu :crazy: i razrusenom administracijom koju je kod sebe u firmu prenio :puke: :puke:
a iskreno sta mislis da li je dug kluba veci sad ili kad je ova bivsa uprava na celu sa misketom tek dosla ?
FKŽ !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 dec 2018, 22:46

Selimoviću vraćaj Amara ako Boga znaš da se napokon počne riješavati ovog škarta koji je nakupio za vladavine gremlina Misimovića.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 23 dec 2018, 22:46

Bas nam se Senad uvalio u klub, bas kako kazu volonterski. Zaduzio se po bankama, a onda dodju da pisu kako ce neko nesto drugi staviti pod hipoteku.

Koja banda, koja je skrsila 2-3 miliona Željinih para, na propale transfere i autobus igraca i raskida. Fuj
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 dec 2018, 22:47

Bolje da nisam pogledo ovaj video sa Siljkom, nikakvih dobrih informacija nema, ne uletili sad neko iz ove uprave sa ozbiljnim parama odmah strah me sta ce biti.
Mada opet, vjerujem da su spremni ulozit pare i da su znali kakva je situacija u klubu, jer sigurno ne bi usli da nisu znali sta ih ceka.
TeaM87 je napisao/la:
irfo je napisao/la:Znaci Dobraca otiso u Megamix da radi, a tamo ga hvale ko da je narodni heroj :tokralju:

a iskreno sta mislis da li je dug kluba veci sad ili kad je ova bivsa uprava na celu sa misketom tek dosla ?
mislim da je situacija identicna kao tada, pogledaj video pa mi reci sta ti mislis

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 dec 2018, 22:48

Kad Anel ide? Sad ili nakon ove sezone?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 23 dec 2018, 22:51

E yebo vas više Violina Muftić i piz.de materine...od njega ste napravili nekakvog bitnog lika u citavoj prici, a frajer obicna kar.ina i marginalac.

Prava prica je to da je faraonu odzvonilo :salut: sad se može rahat posvetiti svojoj uspješnoj firmi.
Bio i više se nikad ne ponovio.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 23 dec 2018, 22:52

TeaM87 je napisao/la: ja se nisam promijenio, ali svakako cijenim sto pratis mene i moje postove, ja protiv stare, a ni protiv ove nove uprave nemam nista, svi danas predstavljeni imaju moju punu podrsku sve dok su na celu Želje, a violina i ostali uhljebi...daleko im kuca od Grbavice bila
TeaM87 je napisao/la:

Ovo je medju ljudima sa mudima i casti laz. Pljujes iskljucivo jednu stranu i branis iskljucivo drugu. Nazalost u teskoj si vecini.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 23 dec 2018, 22:53

braco je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Vratite nam Bekrića, ionako nemamo trenera!! 1!1!1!1!1
Jest ti jak avatar
Još da nema Andrewa da se zastava fino vidi... :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 dec 2018, 22:54

LjoZee je napisao/la:Kad Anel ide? Sad ili nakon ove sezone?
na kraju sezone
Sta ti mislis o ovoj cifri sto smo dobili za njeg?

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 23 dec 2018, 23:04

irfo je napisao/la:Bolje da nisam pogledo ovaj video sa Siljkom, nikakvih dobrih informacija nema, ne uletili sad neko iz ove uprave sa ozbiljnim parama odmah strah me sta ce biti.
Mada opet, vjerujem da su spremni ulozit pare i da su znali kakva je situacija u klubu, jer sigurno ne bi usli da nisu znali sta ih ceka.
TeaM87 je napisao/la:

mislim da je situacija identicna kao tada, pogledaj video pa mi reci sta ti mislis
ostali su duga to niko ne spori, ali pola tog duga se redovno vraca, a i veci dio ce se isplatiti iz potrazivanja koji dospjevaju u januaru, maksimalno podrzavam novu upravu odma da se zna, ali ruzno je tako govoriti, ovo je prva uprava koje je vracala dugove prethodnih struktura i itekako smanjila klub duga koji je kada su dosli bio preko 6 miliona maraka, sto porez, sto potrazivanja od bivsih zaposlenika itd itd, glupo je spominajti da su nas ostaili u dugovima, a cinjenica je da smo u manjim dugovima nego kad su dosli

misli da bi svi trebali zavrsiti sa ovom pricom, imamo novu upravu i trebamo im dati punu podrsku jer ce sigurno raditi u korist Želje
FKŽ !

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 23 dec 2018, 23:07

Ogoli Miro najtransparetniju i najbolju Upravu. Ima li neko da mu nismo duzni? Zatekli 3.5 miliona na kamari a ostavili klub u dubiozi. Posteni Ublehas.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 23 dec 2018, 23:08

Toliko o Senadu koji je uvalio svoje ogromne pare u klub.Nema sta...A nije potrosio pare od raate Sehica, Dzeke, transfera Amira i Rijada.

Cuj oni nesto vracali :crazy: :crazy:
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.