irfo je napisao/la:Bolje da nisam pogledo ovaj video sa Siljkom, nikakvih dobrih informacija nema, ne uletili sad neko iz ove uprave sa ozbiljnim parama odmah strah me sta ce biti.
Mada opet, vjerujem da su spremni ulozit pare i da su znali kakva je situacija u klubu, jer sigurno ne bi usli da nisu znali sta ih ceka.
TeaM87 je napisao/la:irfo je napisao/la:Znaci Dobraca otiso u Megamix da radi, a tamo ga hvale ko da je narodni heroj
Samo 450k za Anela, a prosipali nam pricu najveci transfer ikada
koliko samo lazi izlazi na vidjelo
Ostavio nas miske sa 0 na racunu i ogromnim dugovima koji dolaze na naplatu

i razrusenom administracijom koju je kod sebe u firmu prenio

a iskreno sta mislis da li je dug kluba veci sad ili kad je ova bivsa uprava na celu sa misketom tek dosla ?
mislim da je situacija identicna kao tada, pogledaj video pa mi reci sta ti mislis
ostali su duga to niko ne spori, ali pola tog duga se redovno vraca, a i veci dio ce se isplatiti iz potrazivanja koji dospjevaju u januaru, maksimalno podrzavam novu upravu odma da se zna, ali ruzno je tako govoriti, ovo je prva uprava koje je vracala dugove prethodnih struktura i itekako smanjila klub duga koji je kada su dosli bio preko 6 miliona maraka, sto porez, sto potrazivanja od bivsih zaposlenika itd itd, glupo je spominajti da su nas ostaili u dugovima, a cinjenica je da smo u manjim dugovima nego kad su dosli
misli da bi svi trebali zavrsiti sa ovom pricom, imamo novu upravu i trebamo im dati punu podrsku jer ce sigurno raditi u korist Želje